Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Koppenhága 

Koppenhága

Stílusosan praktikus

Szereted a modern megoldásokat? A Koppenhága gránit mosogató széria ötvözi a divatos formatervezést a funkcionalitással. Válassz elegáns bútorokat, és élvezd a konyhai munkákat minden nap.

Miért érdemes a Koppenhága széria mosogatóit választani?

Kompakt megoldást szeretnél? A Koppenhága gránit mosogatók a konyha méretétől függetlenül biztosítják a maximális hasznosságot. Ha nagyra értékeled a kényelmet a mosogatás során, válaszd a Koppenhága széria termékeit. Mindegyik modell optimálisan kihasználja a konyha terét.

A mély medence még a nagyon nagy edényeknél is biztosítja a kényelmes mosogatást. A Koppenhága széria lehetővé teszi, hogy a mosogatási területet saját igényeidnek megfelelően alakítsd ki, a nagyobb csepegtetőtálca lehetőségének köszönhetően. Unod már, hogy nap mint nap többször is törölgetned kell a mosogatót? Most véglegesen megfeledkezhetsz a mosogató környékének állandó tisztításáról és a csúnya foltokról. A csepegtető felületére helyezett csaptelep megkönnyíti a rend megőrzését.

A lefolyó vékony szélei és letisztult barázdái modern alakot adnak a mosogatónak. A mosogató felülete, mely diszkréten kiáll a pultból, minimalista és elegáns jelleget ad konyhádnak. Válassz stílusos berendezést.

A Koppenhága széria olyan mosogatókat foglal magába, melyek méretei igazodnak a különböző igényekhez - a kis konyhákba illő kompakt mosogatótól, a bármely helyiségben működő mosogatón keresztül a kényelmes kétmedencés változatig. Válaszd ki az igényeidnek megfelelő méretet, és élvezz egy megbízható mosogatót éveken át.

Szűrő

Medencék száma
Vízelvezető
Mosogató szélessége