Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Fehér mosogató 

Fehér mosogató

Fontos számunkra, hogy a konyha hangulatos legyen és gyönyörűen nézzen ki, mivel azt mondják, hogy a konyha a ház szíve. Így van, általában rengeteg időt töltünk itt, ezért fontos, hogy a lehető legkényelmesebben érezzük benne magunkat. Mivel ma már rengetegféle stílus dominál a konyhákban, a szokásos megoldások már nem elégítik ki mindenki igényeit. A Primagran © fehér mosogatók kiválóan passzolnak többféle stílusú konyhához, egészen a modernektől a klasszikusabbakig.

Ha szintén fehér konyhai csaptelepet használunk ehhez a mosogatóhoz, akkor biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes dísze lesz egy provance-i stílusú konyhának, ahol a hangsúly a világos színekre helyeződik. A glamour stílushoz is kiváló, hozhatunk létre kontrasztot a fehér konyhai mosogató és a fekete szerelvények kombinálásával. Számos konyhai elrendezés lehetséges, mivel a mosogató univerzális fehér színe nem korlátozza képzeletünket.

Konyhai mosogatóink kínálatában egyszerű egymedencés modellek is találhatók, mint például a Riga, a Genf és az Oslo. Ezek jó választást ígérnek amerikai konyha vagy kis konyha esetén, mivel kis méretük helyet takarít meg. A Milánó, a Prága vagy a San Francisco mosogatók szintén egymedencések, viszont csepegtetővel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi az evőeszközök, edények és még a nagyobb lábasok kényelmes szárítását is. Azok, akik fehér, másfélmedencés mosogatót keresnek, a következőket ajánljuk: Madrid, Párizs vagy Sevilla. Kétmedencés mosogatók, például: a Bergen remek választás nagyobb konyha kialakításához. Érdekes megoldást kínálnak sarokmodelljeink: a Monaco, amelyek helytakarékosak, de ugyanakkor magukra vonzzák a figyelmet.

A látszattal ellentétben a fehér mosogató nem színeződik el könnyebben és nem is maradnak meg rajta jobban a foltok mint a sötétebb mosogatókon, mivel megalkotásához a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel: gránit adalékanyagot és gyantát. A konyha rendjének biztosítása érdekében érdemes minimálisra csökkenteni a rá helyezett dolgok számát, ezért folyadék/szappanadagolóval is elláttuk. Több színben kapható, így szabadon kiválaszthatjuk azt, amely szerintünk a fehér mosogatóhoz leginkább illik.

Szűrő

Mosogató szélessége