Konyhai csaptelepek gránit i krómozott  

 • Csaptelepek Primagran® 9100
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelepek Primagran® 9100

  A klasszikus dizájnnal büszkélkedő Primagran® 9100 konyhai csaptelep segít a szép belső tér kialakításában, remek választás lesz a klasszikus konyhákhoz, mert nemcsak acél színben, hanem feketében is kapható. Primagran® 9100 modell kiemelkedik a következők miatt:Kihúzható kifolyócső vízszórási módot szabályozó kapcsolóval, mely lehetővé teszi a zuhany és normál üzemmódban való használatot, 360 fokban elfordítható kifolyó, mely lehetővé teszi az elemek kényelmes használatát, ECO környezettudatos perlátor, melynek köszönhetően a vízmegtakarítás nem jelent problémát, Egykaros fogantyú, amely lehetővé teszi a vízáram hőmérsékletének és intenzitásának könnyű és gyors beállítását, Kerámia betét, amely garantálja a megbízhatóságot és a hibamentes működéstA Primagran® 9100 konyhai csaptelep rozsdamentes acélból készül, szokatlanul sima felülettel, pórusok nélkül. Ennek köszönhetően a szennyeződések és a mikroorganizmusok nem tapadnak meg a felületén. A rozsdamentes acél könnyen tisztítható és hosszú évekig biztosítja a készülék tartósságát. Érdemes kiemelni azt is, hogy az acél környezettudatos anyag és olvasztás után újra felhasználható. Az acélban nincs ólom, ami az egészségre legkárosabb nehézfém. A Primagran® 9100 csaptelep elemeinek megbízhatósága és környezetbarát jellege praktikumot és a kényelmes használatot biztosít. Az ergonomikus kialakítás a korábban kicserélt nyitókar révén valósul meg, ami a víznyomás és hőmérséklet kényelmes beállítását szolgálja. A Primagran® 9100 konyhai csaptelep megkérdőjelezhetetlen előnye az egyszerű összeszerelés. A QFix rögzítés biztosítja az elemek felszerelését a mosogató kivágott furatába, valamint a munkalapra. A QFix tartó garantálja a csaptelep magas stabilitását is. A 9100 modellt akár Ön is könnyen összeszerelheti a készletben található utasítások alapján. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyhai munkálatok időigényesek lehetnek, ezért az 5 éves megbízhatósági garancia mellett 30 napot biztosítunk Önnek a megvásárolt termék esetleges visszaküldésére. Vigyen modern megoldást konyhájába a Primagran® 9100 konyhai csapteleppel!


  4.90/5 (78 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelepek Primagran 9000 Krómozott
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000

  A konyha elemeinek harmóniában kell lenniük egymással, ezért érdemes jól megfontolni a döntéseinket. A Primagran 9000 konyhai csaptelep szokatlan kialakításával emelkedik ki a többi közül. Senki sem megy el mellette közömbösen. Az elegáns, ragyogó felület leginkább modern konyhákba ajánlott. Érdemes ezt választani, mert:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését két használati üzemmód: normál és zuhanyzófej, amely kényelmesen használható gomb segítségével választható a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 csaptelep tartós sárga rézből készül. Könnyen karbantartható, ellenáll a korróziónak, így elfelejtheti a csúnya foltokat. A belső szelepfelsőrész kerámia anyagból készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyhában igen fontos a nagy fokú ergonómia, ezért a Primagran 9000-t 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Nagyszerű segítség a mindennapi tevékenységeink elvégzése során, például nagyméretű edények mosásakor vagy a mosogató kitisztításakor. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár változatását, amelyet használható lehet normál vagy zuhanyfej üzemmódban. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet valamint a víznyomás könnyed szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is mind a jobbkezesekre, mind pedig a balkezesekre való tekintettel. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepekre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet, ha modern konyháról álmodik! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo mosogatókhoz.


  4.98/5 (2091 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelepek Primagran 5000 Krómozott
  19 900Ft 32 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000

  A Primagran 5000 csaptelep mellett nehéz közömbösen elmenni. Minimalista formája és elegáns stílusa a belső tér ideális kiegészítőjeként szolgál. Mind a nyers, ipari stílushoz és mind pedig a klasszikus belső térhez illik. Ez a modell különös figyelmet érdemel a következők miatt:univerzális dizájnnal rendelkezik, tökéletesen illik stílusos konyhákba 6 színben kapható, amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás 40mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészMivel kiváló minőségű anyagokat használtunk fel a csaptelepek megalkotásához, így azok megbízhatóak és problémamentesek. A sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A Primagran 5000 csaptelep belsejében kerámia szelepfelsőrész található, amely intenzív használat esetén is megállja a helyét. A konyhában végzett munka során fontos az ergonómia, hogy a mindennapi feladatok elvégzése gyorsabb és kellemesebb legyen. A Primagran 5000 modell U-alakú kifolyócsővel rendelkezik, amelynek elfordulási szöge 360°. Ez nagyban megkönnyíti a nagy méretű edények kiöblítését és a mosogató tisztítását. A cserélhető gyöngyöző betétnek köszönhetően a vízáramlás intenzívebb, miközben a vízfogyasztás alacsony. A csaptelep fogantyúja igen praktikus, lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A kényelmet szem előtt tartva felszerelhető mind elülső, mind oldalsó helyzetbe. A Primagran 5000 konyhai csaptelepek felszerelése rendkívül egyszerű. Annak érdekében, hogy a vásárlás teljesen biztonságos legyen, 30 napot adunk arra, hogy a megvásárolt terméket visszaküldhesse. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 5000 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!


  4.98/5 (2092 Ismertető(k))
  19 900Ft 32 900Ft
 • Csaptelepek Primagran 5100 Inox
  19 900Ft 32 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5100

  A Primagran 5100 csaptelep mellett nehéz közömbösen elmenni. Minimalista formája és elegáns stílusa a belső tér ideális kiegészítőjeként szolgál. Mind a nyers, ipari stílushoz és mind pedig a klasszikus belső térhez illik. Ez a modell különös figyelmet érdemel a következők miatt:univerzális dizájnnal rendelkezik, tökéletesen illik stílusos konyhákba amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás 40mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészMivel kiváló minőségű anyagokat használtunk fel a csaptelepek megalkotásához, így azok megbízhatóak és problémamentesek. A sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A Primagran 5100 csaptelep belsejében kerámia szelepfelsőrész található, amely intenzív használat esetén is megállja a helyét. A konyhában végzett munka során fontos az ergonómia, hogy a mindennapi feladatok elvégzése gyorsabb és kellemesebb legyen. A Primagran 5100 modell U-alakú kifolyócsővel rendelkezik, amelynek elfordulási szöge 360°. Ez nagyban megkönnyíti a nagy méretű edények kiöblítését és a mosogató tisztítását. A csaptelep fogantyúja igen praktikus, lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A kényelmet szem előtt tartva felszerelhető mind elülső, mind oldalsó helyzetbe. A Primagran 5100 konyhai csaptelepek felszerelése rendkívül egyszerű. Annak érdekében, hogy a vásárlás teljesen biztonságos legyen, 30 napot adunk arra, hogy a megvásárolt terméket visszaküldhesse. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 5100 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!


  4.93/5 (550 Ismertető(k))
  19 900Ft 32 900Ft
 • Csaptelepek Primagran ECO 5000 Krómozott
  24 990Ft 39 990Ft
  Csaptelepek Primagran ECO 5000

  Az ECO készlet a Primagran 5000 csaptelep és egy gömbcsuklóval ellátott cserélhető perlátor tökéletes kombinációja. Ha környezettudatos megoldást szeretnél a konyhádban, ugyanakkor elegáns megjelenésre vágysz, akkor ez a megoldás csak Neked szól. A perlátor egy kisméretű tartozék, amely szűrőt képez a csaptelep végén. A Primagran® 5000 konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik minden enteriőrhöz, teljessé téve az egész berendezést. Ennek a modellnek a széles színválasztéka tökéletesen harmonizál a perlátor elegáns króm színével, mellyel a konyha további dekorációjává teszi ezt a szerelvényt is.kivehető rotációs ECO perlátor, amely hozzájárul az alacsonyabb vízfogyasztáshoz - akár 40% -kal kevesebb fogyasztás univerzális dizájnnal rendelkezik, tökéletesen illik stílusos konyhákba 6 színben kapható, amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol 40mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA kivehető perlátor lehetővé teszi a vízfogyasztás csökkentését. Kétféle vízsugár üzemmódja van – levegővel dúsított és koncentrált. A levegővel dúsított vízsugár különösen hasznos mosogatáskor. A koncentrált vízáram segít a vékony vízsugarat pontosan a szükséges helyre irányítani - hasznos többek között a keskeny szájú edények feltöltésekor. A gömbcsukló lehetővé teszi, hogy a vízáramot pontosan a szükséges helyre irányítsd. Mivel kiváló minőségű anyagokat használtunk fel a csaptelepek megalkotásához, így azok megbízhatóak és problémamentesek. A sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A Primagran 5000 csaptelep belsejében kerámia szelepfelsőrész található, amely intenzív használat esetén is megállja a helyét. A konyhában végzett munka során fontos az ergonómia, hogy a mindennapi feladatok elvégzése gyorsabb és kellemesebb legyen. A Primagran 5000 modell U-alakú kifolyócsővel rendelkezik, amelynek elfordulási szöge 360°. Ez nagyban megkönnyíti a nagy méretű edények kiöblítését és a mosogató tisztítását. A cserélhető gyöngyöző betétnek köszönhetően a vízáramlás intenzívebb, miközben a vízfogyasztás alacsony. A csaptelep fogantyúja igen praktikus, lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A kényelmet szem előtt tartva felszerelhető mind elülső, mind oldalsó helyzetbe. A Primagran 5000 konyhai csaptelepek felszerelése rendkívül egyszerű. Annak érdekében, hogy a vásárlás teljesen biztonságos legyen, 30 napot adunk arra, hogy a megvásárolt terméket visszaküldhesse. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 5000 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!


  4.93/5 (84 Ismertető(k))
  24 990Ft 39 990Ft
 • Csaptelepek Primagran 8000 Krómozott
  19 900Ft 32 900Ft
  Csaptelepek Primagran 8000

  Ez csaptelep időtlen stílusú, figyelemfelkeltő, jól illik a legtöbb belső térhez. Egy modern konyhában Primagran 8000 csaptelep kiemeli a belső tér rendkívüli stílusát egyszerű, minimalista formatervezésével. Érdemes a csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern dizájn, amelyet egyszerűség és elegancia jellemez 6 színben kapható, amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás 25 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA konyhai csaptelepek igen intenzív használatnak vannak kitéve, ezért a Primagran 8000 modell a legjobb minőségű anyagokból készült. Szilárd váza korrózióálló sárgarézből készült, a belső szelepfelsőrész pedig tartós kerámia anyagból. Tökéletesen tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a konyha kényelmesen használható és kellemes hangulatú is legyen. A Primagran 8000 konyhai csaptelep 360°-ben forgatható kifolyócsővel rendelkezik. Ez megkönnyíti a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba sorolhatók, azaz használatukkal csökkenthetjük a vízfogyasztást. A vízfogyasztást a cserélhető gyöngyöző betét is csökkenti, amely levegővel dúsítja a vizet, és intenzívebb áramlást eredményez anélkül, hogy több vizet használnánk, vagy a víz szétfröccsenne. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a víznyomás és a hőmérséklet is szabályozható. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát. A konyha felújítása és berendezése időigényes tevékenység, mindent jól át kell gondolni, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepeinkre 5 év garancia vonatkozik. Használja a Primagran 8000 konyhai csaptelepet konyhája modernizálása érdekében!


  4.97/5 (985 Ismertető(k))
  19 900Ft 32 900Ft
 • Csaptelepek Primagran® 9500 Inox/Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelepek Primagran® 9500 Inox/Fekete

  A Primagran® 9500 konyhai csaptelep egy rendkívül praktikus konyhai segédeszköz. 40 cm feletti magasságának köszönhetően megkönnyíti a nagy edények és serpenyők mosogatását, míg a 360 fokos elforgatható kifolyó garantálja az elemek kényelmes használatát. Ipari stílusú konyhákhoz és klasszikusabb berendezéshez egyaránt illik. Erre a modellre érdemes odafigyelni a következők miatt:Modern kialakítás az acél és a gránit elegáns kombinációjának köszönhetően Kihúzható fej, amely lehetővé teszi a mosogató kényelmes öblítését és nagy edények tisztítását ECO beépített perlátor, amely akár több százaléknyi vizet is megtakarít, ezzel csökkentve a víz és a szennyvíz díjait, valamint gondoskodik a környezetről Kerámia betét, amely biztosítja az elemek tartósságát, szilárdságát és megbízhatóságát, Egy nyitókar a vízáram intenzitásának és hőmérsékletének könnyű és gyors beállításához.Figyelemre méltó a Primagran® 9500 konyhai csaptelep kialakítása is, ami ultramodern és elegáns. Ebben a modellben a diszkrét kifolyó ötvözi az acél és a gránit elemeket. Ennek köszönhetően a csap színre való tekintet nélkül illeszkedik minden Primagran mosogatóhoz. Az acélelemeknek köszönhetően kombinálható klasszikus fehér vagy divatos fekete mosogatóval. A klasszikus acél bézs, grafit és szürke színnel is jól mutat. A Primagran® 9500 konyhai csaptelep harmonikusan fog kinézni más konyhai kiegészítőkkel, például egy mosogatószer-adagolóval együtt is.   A Primagran® 9500 konyhai csaptelep praktikus és környezettudatos választás minden konyhához. Az anyatermészet iránti elkötelezettséget az ECO perlátor és az egykaros kialakítás teszi lehetővé. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően tökéletesen beállíthatja a vízsugár hőmérsékletét és intenzitását, és vizet takarít meg a konyhai munkák során. A háztartásbeliek egészségét védő környezettudatos megoldás a rozsdamentes acél használata. Ez olyan anyag, amely még ólomnyomokat sem tartalmaz, ami a legnehezebb a nehézfémek között. Az acél elemek a konyhai csap megbízhatóságát és tartósságát is biztosítják. Pórusoktól és barázdáktól mentesen az acél könnyen tisztítható, nem tapadnak rá a mikroorganizmusok és a szennyeződések. A Primagran® 9500 konyhai csaptelep önálló összeszerelése problémamentes, és a mellékelt útmutatások nagy segítséget jelentenek. Az álomkonyha létrehozása néha sok időt vesz igénybe, ezért akár 30 napot is biztosítunk a megvásárolt termék visszaküldésére. Szerelvényeinkre ezen túlmenően 5 éves megbízhatósági garancia érvényes. Vigyen modern megoldást otthonába, és válassza a Primagran® 9500 konyhai csaptelepet!


  4.86/5 (35 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep FLEX 5100 Inox
  12 900Ft 20 900Ft
  Csaptelep Primagran FLEX 5100

  A konyha a ház központja. Nem csoda, hogy arra vágysz, hogy ne csak jól nézzen ki, de magas ergonómiájával is kitűnjön. Jól tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a tökéletes konyhai csaptelepet, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk. A Primagran 5100 FLEX konyhai csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:eredeti formatervezés, amely a klasszikus krómozást az elegáns feketével ötvözi, ezért az összes gránit színű Primagran mosogató modellhez passzol a szilikonból készült rugalmas kifolyócső, amely 360°-os szögben forgatható, biztosítja, hogy a mosogató minden sarkát ki tudjuk öblíteni a belsejében rendkívül strapabíró kerámia szelepfelsőrész találhatóHisszük, hogy a legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően csaptelepeink intenzív használat esetén is megállják a helyüket A Primagran 5100 FLEX csaptelep merev váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak, valamint a fizikai sérüléseknek. A kerámia szelepfelsőrész megbízható működést biztosít. A Primagran 5100 FLEX modellt úgy tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fekete csaptelep szilikonból készült, ez rugalmasságot biztosít. Mostantól igen egyszerűen megmoshatod a zöldségeket, a nagyobb edények mosása vagy a mosogató tisztítása is gyerekjáték lesz. A Primagran 5100 FLEX csaptelep ergonómiáját merev, széles fogantyú hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű és pontos szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyedi igényektől függően. A csaptelep önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Válaszd a Primagran 5100 FLEX konyhai csaptelepet, mivel magas minősége garantáltan megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését!


  4.95/5 (486 Ismertető(k))
  12 900Ft 20 900Ft
 • Csaptelepek Primagran® 5500 Inox/Fekete
  19 900Ft 32 900Ft
  Csaptelepek Primagran® 5500 Inox/Fekete

  A Primagran® 5500 konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a stílusos konyhatervezés legújabb trendjeihez. Acél és gránit elemeket ötvöz, ennek köszönhetően modern és elegáns dizájnt mondhat magáénak. A két anyag kombinációja megkönnyíti a Primagran® 5500 konyhai csaptelep illeszkedését más konyhai kiegészítőhöz, például mosogatószer adagolóhoz. A csap rozsdamentes acél árnyalata tökéletesen harmonizál a mosogató bármely színével. A modell harmonikusan illeszkedik a fehér, bézs, szürke, grafit és fekete mosogatókhoz. Az univerzális kialakítás nem az egyetlen előnye az 5500 elemnek. Érdemes figyelni a következők miatt:360 fokban elforgatható kifolyó, amely garantálja az elemek szabad használatát, ECO perlátor, víztakarékosságot biztosít minden helyzetben, Egykaros fogantyú, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és intenzitásának gyors beállítását, Kerámia betét, amely garantálja az elemek megbízhatóságát és tartósságát, QFix rögzítés - lehetővé teszi az elem könnyű beszerelését a furatba is A mosogatóba és a konyhapultra is tervezve; ez a fajta rögzítés az elem stabilitását is garantálja.A Primagran® 5500 modell rozsdamentes acélból készül, melyet egyedülálló tulajdonságok jellemeznek. Tökéletesen sima, pórusok nélküli anyag, amely 100%-os higiéniát biztosít a konyhában. A sima felület minimalizálja a mikroorganizmusok és a szennyeződések tapadását a csap felületén és megkönnyíti a csap tisztítását. A gyártók arról is gondoskodtak, hogy a termékek egészségkímélőek legyenek. A rozsdamentes acél még ólomnyomokat sem tartalmaz.  A rozsdamentes acél szintén rendkívül tartós anyag. Nem kell félteni a korróziótól, a fizikai károsodásoktól, az elszíneződésektől és a hőmérséklet ingadozásaitól. A Primagran® 5500 konyhai csaptelep megbízhatóságát a kerámiabetét is biztosítja, amelyet pontosság és megbízhatóság jellemez. Ezt garantálja a Primagran webáruházában vásárolt összes konyhai csaphoz biztosított 5 éves garancia is. Az elemek megvásárlásakor nem csak 5 éves megbízhatósági garanciát kap, hanem 30 napos visszaküldési lehetőséget is, mert tudjuk, hogy a konyha felújításakor minden részletet gondosan át kell gondolni. Válassza a Primagran® 5500 konyhai csaptelepet és élvezze a kényelem új módját!


  4.80/5 (46 Ismertető(k))
  19 900Ft 32 900Ft
 • Csaptelep FLEX 5000 fekete
  12 900Ft 20 900Ft
  Csaptelep Primagran FLEX 5000

  A konyha a ház központja. Nem csoda, hogy arra vágysz, hogy ne csak jól nézzen ki, de magas ergonómiájával is kitűnjön. Jól tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a tökéletes konyhai csaptelepet, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk. A Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:eredeti formatervezés, amely a klasszikus krómozást az elegáns feketével ötvözi, ezért az összes gránit színű Primagran mosogató modellhez passzol a szilikonból készült rugalmas kifolyócső, amely 360°-os szögben forgatható, biztosítja, hogy a mosogató minden sarkát ki tudjuk öblíteni a belsejében rendkívül strapabíró kerámia szelepfelsőrész találhatóHisszük, hogy a legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően csaptelepeink intenzív használat esetén is megállják a helyüket A Primagran 5000 FLEX csaptelep merev váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak, valamint a fizikai sérüléseknek. A kerámia szelepfelsőrész megbízható működést biztosít. A Primagran 5000 FLEX modellt úgy tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fekete csaptelep szilikonból készült, ez rugalmasságot biztosít. Mostantól igen egyszerűen megmoshatod a zöldségeket, a nagyobb edények mosása vagy a mosogató tisztítása is gyerekjáték lesz. A Primagran 5000 FLEX csaptelep ergonómiáját merev, széles fogantyú hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű és pontos szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyedi igényektől függően. A csaptelep önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Válaszd a Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet, mivel magas minősége garantáltan megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését!


  4.96/5 (67 Ismertető(k))
  12 900Ft 20 900Ft
 • Csaptelep Primagran 8200 Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 8200

  Nem mindennapi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához? A Primagran 8200 modell megfelelő kiegészítőként szolgál nagy, modern konyhákban. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn fekete szín, amely minden Primagran gránit mosogatómodellhez illik kétféle kifolyócső: standard vízsugár vagy zuhanyfej cserélhető gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, miközben csökkenti a vízfogyasztástA konyha az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük. A Primagran 8200 csaptelep a legtartósabb anyagból készül, hogy intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A csaptelep rendkívül könnyen tisztán tartható. A megfelelő csaptelep kiválasztásakor fontos az ergonómia szempontjait szem előtt tartani, hogy a konyhai teendőink elvégzése gyors és kellemes legyen. A Primagran 8200 konyhai csaptelep két kifolyócsővel rendelkezik, amelyek két különféle vízsugárüzemmódot kínálnak. A klasszikus vízsugár ideális, ha valamit vízzel szeretnénk feltölteni vagy mosogatni szeretnénk, míg a zuhanyfej a mosogató tisztítását és az ételek megmosását könnyíti meg. Igen jelentős előnye, hogy készhez álló fogantyúval van felszerelve, így a víz hőmérséklete és nyomása pontosan szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyéni igényektől függően. A Primagran 8200 modell cserélhető gyöngyöző betéttel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelepünk önálló összeszerelése hihetetlenül egyszerű, és a készletben szereplő utasítások, valamint a csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. Nagyon jól tudjuk, hogy a felújítás és a konyha berendezése időigényes tevékenységek, amelyek kivitelezéséhez pontos tervre van szükség Ezt tartottuk szem előtt, amikor úgy döntöttünk, hogy 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  A kényeles használhatóság és az esztétikus forma tökéletes kombinációja - válassza a Primagran 8200 konyhai csaptelepet!


  4.93/5 (68 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 3000 Krómozott
  19 900Ft 32 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! A nyers ipari stílus a kedvence, vagy talán azt tervezi, hogy a konyhát elegáns New York-i stílusban rendezi be? A Primagran 3000 konyhai csaptelep tökéletes megoldás, amely nem csak figyelemfelkeltő, de használata is igen könnyű, A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern dizájn, amely hatására az ember figyelme elsősorban az "L" alakú kifolyócsőre szegeződik 6 színben kapható, amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését tartós, kerámia szelepfelsőrész, amelynek átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész tartós kerámiából készült, amely biztosítja a problémamentes működést. A konyha egy különleges hely a házban, ahol fontos szerepet játszik a kényelem és a kellemes hangulat. Ezt szem előtt tartva láttuk el a Primagran 3000 csaptelepet 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amelynek köszönhetően sokkal könnyebb kiöblíteni a nagy edényeket vagy tányérokat is. A kifolyócső végén gyöngyöző betét található, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a vízsugár is szabályozható. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A készletben a Primagran 3000 csaptelepen kívül, részletes utasításokat és 40 cm-es összekötő tömlőket is talál, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha megtervezése sok időt igényel, az egyes elemek megválasztását jól át kell gondolni, ezért a 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt szerelvények visszajuttatására. Éljen otthonában modern környezetben, és válassza a Primagran 3000 konyhai csaptelepet!


  4.87/5 (786 Ismertető(k))
  19 900Ft 32 900Ft
 • PRIMA Retro 3000 Konyhai csaptelep Fekete
  14 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran RETRO 3000

  A Primagran RETRO 3000 modell magára vonzza a figyelmet és nem mindennapi külsőt kölcsönöz a konyhának! Tökéletes kiegészítőt keres angol vagy retró stílusú konyhájához?  Ez a csaptelep igen figyelemre méltó megjelenéssel rendelkezik, ezért nem csupán funkciója miatt érdemes beszerelni, de azért is, mivel igazi műalkotásnak tekinthető. A Primagran RETRO 3000 konyhai csaptelep számos előnnyel rendelkezik:jellegzetes dizájn, amely egy stílusos konyha belső teréhez tökéletesen illeszkedik fekete szín, amely bármilyen színű gránit Primagran mosogatómodellhez illik gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, megakadályozza a víz széfröccsenését és csökkenti a vízfogyaszást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmVáza sárgarézből készült, így ellenáll a korróziónak, a fizikai sérüléseknek és könnyen karbantartható. A belsejében található kerámia szelepfelsőrész igen strapabíró. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba tartoznak, ami azt jelenti, hogy igen alacsony a vízfogyasztást generál. A cserélhető gyöngyöző betétnek köszönhetően a vízáram intenzív, ugyanakkor nem fröcskölődik szét. A Primagran RETRO 3000 csaptelep magas funkcionalitását kényelmes fogantyú hangsúlyozta, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet és víznyomás szabályozását. A fogantyú bármilyen pozícióban rögzíthető, figyelembe véve a jobb- és balkezesek igényeit is. A fekete csaptelepeket leggyakrabban sötét mosogatókkal kombinálják, hogy a konyha színvilágával koherens legyen. Azonban szeretnénk egy nem mindennapi megoldást is figyelmébe ajánlani: a Primagran RETRO 3000 csaptelepet élénk színű modellekkel is használhatja. A csaptelep felszerelése rendkívül egyszerű, a szükséges, 40 cm-es csatlakozó tömlők a készlet része. A konyha jól megfontolt berendezése érdekében cégünk 30 napos visszatérítési garanciát vállal. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Mutassa meg stílusát és egészítse ki konyhája belterét ezzel a retró stílusú csapteleppel!


  4.85/5 (86 Ismertető(k))
  14 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7000 Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000

  Felújítod a konyhát, és olyan csaptelepet keresel, amely eredeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül, de ugyanakkor illeszkedik a lakás modern, belső stílusához? A Primagran 7000 fekete konyhai csaptelep érdekes alternatíva a krómozott modellek mellett, tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz bármely színben. A modell számos előnyei között különös figyelmet érdemelnek a következők:modern kialakítás, amely a konyha ékeként szolgál egy elegáns gomb, amely lehetővé teszi a kétféle használati módot: zuhanyzófejszerű és normál vízfolyás rugalmas, szilikon kifolyócső, 360°-os forgásszöggel, sárgaréz tartóelemmel tartós kerámia szelepfelsőrész, amely sok évig garantálja a problémamentes használatotA szilárd sárgaréz kialakítás és a belsejében lévő szelepfelsőrész a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően a Primagran 7000 csaptelep rendkívül tartós. A csaptelep korrózióálló és könnyen gondozható. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a konyha az ergonómia szabályaival összhangban való kialakítása, ezért a Primagran 7000 tervezésekor ez volt az egyik fő szempont. Kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízfolyás és a hőmérséklet pontos szabályozását, jobb- vagy balkezes használathoz egyaránt felszerelhető. A rugalmas kifolyócső bármely irányba könnyen elforgatható, lehetővé téve nagy edények mosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető részeinek kiöblítését. A Primagran 7000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind gránit mosogatóra felszerelhető. A mellékelt használati útmutató, a szerelőkészlet és a csatlakozó tömlők rendkívül egyszerűvé teszik a beszerelést. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a funkcionalitás és a modern konyha kombinációját a Primagran 7000 csapteleppel!


  4.87/5 (218 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7100 Krómozott
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7100

  Modern vagy ipari stílusú konyhát rendezel be, és olyan csaptelepet keresel, amely figyelemfelkeltő és egyúttal teljesen bele is illik a helyiség stílusába? A Primagran 7100 konyhai csaptelep eredeti formájával és érdekes színeivel mindenkit lenyűgöz. Ez a modell a beltér tökéletes éke, amely mellett senki nem megy el közömbösen. Érdemes felfigyelni rá, mivel:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad az elegáns króm és a klasszikus fekete kombinációja, amely a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik elegáns gombbal lett ellátva, amely lehetővé teszi, hogy két üzemmódban is használjuk – zuhanyzófej- és normál módban rugalmas, szilikonból készült kifolyócső, sárgaréz támasztóval kiegészítve a kerámiafej átmérője 35 mmGondoskodtunk arról, hogy a Primagran 7100 csaptelep legjobb minőségű anyagokból készüljön. A szilárd sárgaréz szerkezet korrózióálló és könnyen gondozható. Ez a modell belsejében kerámiafejjel rendelkezik, amelyet rendkívüli tartósság és problémamentes működés jellemez. Nagyon jól tudjuk, milyen fontos az ergonómia, hogy a mindennapi élet a konyhában gyors legyen, és mindent könnyen tudjunk kezelni. A rugalmas szilikon kifolyócső bármilyen irányban szabadon elforgatható, ami nagyban megkönnyíti a nagyobb edények elmosását vagy a mosogató tisztítását. A kifolyócső végén található gomb lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej üzemmód közötti váltást. A Primagran 7100 modell kényelmesen használható, szögletes fogantyúval egészítették ki a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozására. Feltehető oldalsó vagy elülső helyzetben. A Primagran 7100 csaptelep előnye továbbá az egyszerű felszerelés, amelyet egyedül otthon is elvégezhetsz. A készletben található utasítások és a szükséges csatlakozótömlők nagy segítséget nyújtanak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Ezenkívül a csaptelepre 5 éves garanciaidő vonatkozik. Fedezd fel a Primagran 7100 konyhai csaptelep magas funkcionalitásának előnyeit! 


  4.99/5 (76 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7300 Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7300

  A konyhafelszerelésnek ki kell hangsúlyoznia a konyha stílusát, de időnként nehéz megtalálni a megfelelő szerelvényeket, amelyek jól illeszkednének egy modern berendezéshez. A fekete Primagran 7300 csaptelep kiváló választás az indusztriális vagy minimalista stílusú konyhákhoz. Érdemes felfigyelni alábbi tulajdonságaira:különleges forma, amely kiválóan kiegészíti egy modern belső tér berendezését a Primagran gránit mosogatók minden színéhez illeszkedő fekete szín rugalmas szilikon kifolyócsősárgaréz alappal tartós kerámia fejA Primagran 7300 csaptelep kiemelkedően tartós, mégpedig a felhasznált anyagoknak köszönhetően. Teste sárgarézből készült, amely különösen ellenálló a korrózióval és a mechanikus sérülésekkel szemben. A kerámia fej biztosítja a csaptelep hibamentes működését, még intenzív használat körülményei közt is. A konyhai szerelvények megválasztása során érdemes gondoskodni arról, hogy az megkönnyítse a mindennapi tevékenységek elvégzését. A fekete Primagran 7300 csaptelep olyan modell, amely rugalmas kifolyócsövének köszönhetően szavatolja a magas szintű munkavégzési kényelmet. 360°-ban elforgatható, ami lehetővé teszi a nagy edények kényelmes elmosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető sarkainak könnyű leöblítését. A csaptelep emellett kényelmes fogantyúval van felszerelve, amely jobb- és balkezes személyek igényeinek megfelelően egyaránt felszerelhető. Lehetővé teszi emellett a vízhőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes és pontos beállítását. A Primagran 7300 konyhai csaptelep a konyhai munkalapra és közvetlenül a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A felszerelés problémamentesen elvégezhető, amit a készlethez mellékelt használati utasítás és méretezett csatlakoztató csőkészlet is megkönnyít. Termékünkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. A konyha teljes felszerelésének megválasztása időigényes, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék visszaváltására. Emelje ki konyhája modern kialakítását és tegye kényelmessé - válassza a fekete Primagran 7300 csaptelepet! 


  4.89/5 (84 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Krómozott
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500

  Olyan elemek, amelyek általában észrevétlenek maradnak, képesek akár kiemelni is a teret. Ez a Primagran 7500 konyhai csaptelep, amely eredeti formájával képes lehet lenyűgözni vendégeidet. Érdekes eleme az elegáns rugó, amely körülveszi az U alakú kifolyócsövet. E modell előnyei a következők:modern formatervezés, amely mellet senki sem megy el közömbösen színvilága, amelyeknek köszönhetően ez a modell a legtöbb Primagran mosogatóval kombinálható elegáns gomb, amely lehetővé teszi a normál és zuhanyjellegű vízsugár üzemmódok közötti váltást rugalmas nylon kifolyócső rugóban réz alátámasztóval a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 7500 csaptelep azok számára lett kifejlesztve, akik a legmagasabb minőségre vágynak és sok elvárással rendelkeznek. A sárgaréz váz korrózióálló, ellenáll a fizikai sérüléseknek, elszíneződésnek és a hőmérséklet-ingadozásnak is, a kerámia szelepfelsőrész megbízhatóságot és a munka pontosságát garantálja. A mindennapi munka során fontos számunkra a kényelem, ezért a Primagran 7500-t az ergonómia szabályainak megfelelően alakítottuk ki. A kifolyócső nemcsak 360°-ban elforgatható, hanem nagyon rugalmas is, amely lehetővé teszi a mosogató legelérhetetlenebb részeinek is a kiöblítését. A kifolyócső szélén található egy gomb, amely lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej-üzemmód közötti váltást. A normál vízsugár tökéletes amennyiben vizet akarunk engedni,  míg a zuhanymód alatt az ételeket meg tudjuk mosni, vagy az edényeket gyorsan le tudjuk öblíteni. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyíti Szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ezenfelül 30 napot kínálunk a megvásárolt termék visszatérítésére, hogy nyugodtan megfontolhasd döntésedet. Élvezze az eredeti kialakítást, a funkcionalitás és a kiváló minőség tökéletes kombinációját a Primagran 7500 konyhai csapteleppel.


  4.92/5 (167 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Primagran 4000 krómozott ablak alatti konyhai csaptelep
  19 900Ft 32 900Ft
  Primagran 4000 ablak alatti konyhai csaptelep

  Ha azt szeretné, hogy a konyhája ne csak kényelmes és praktikus legyen, hanem modern, gyönyörű dekorációval is rendelkezzen, akkor a Primagran 4000 ablak alatti csaptelep tökéletes megoldás az Ön számára. Jellemző tulajdonsága - a csap összecsukható kialakítása lehetővé teszi a mosogató és a szerelvények kényelmes használatát, anélkül, hogy korlátozná az ablak kinyitásának lehetőségét. Egyedülálló, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a kínálatunkban kapható gránit mosogatókhoz, a legmagasabb minőségű anyagok használata pedig hosszú évekig megbízhatóvá teszi. A Primagran 4000 konyhai csaptelep legfontosabb előnyeiKényelmes használat az ablak alatti kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a csap egyszerű összeszerelését Elegáns és modern kialakítás, tökéletesen illeszkedik a Primagran® kínálatában található bármilyen színű gránit mosogatókhoz Egyedülálló, modern kialakítás, amely feldobja bármilyen konyha vagy konyhasarok díszítését Tartós felépítés, ellenáll a különféle mechanikai sérüléseknek és elszíneződéseknek Sokoldalú használat - mind a mosogatóban, mind közvetlenül a munkalaponA Primagran 4000 ablak alatti csaptelep összecsukható kifolyócsővel van ellátva, amelynek köszönhetően szabad, problémamentes hozzáférést biztosít az ablakhoz és a kilátáshoz. Ez a megoldás az ablakmosáskor vagy a szoba szellőztetésénél lesz hasznos, biztosítva a maximális kényelmet a használathoz még egy kis konyhában is. A csaptelep szélessége 140 mm, magassága 340 mm, az összecsukott magassága pedig csak 55 mm, így problémamentesen kinyithatja az ablakot. Könnyű és alkalmas az ablak alatt történő telepítésre. Az áramlási osztálya „A”, és a II. akusztikai csoportba tartozik. Ennek a konyhai csaptelepnek az egyedi kialakítása - az egyszerű forma és szín - kihangsúlyozza a konyha dekorációját, és tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz. Ez a megoldás a jelenlegi trendekhez igazodik, így sok éven át divatosak marad. A 4000-es modell a gyönyörű dizájn és a funkcionalitás kombinációja - a csaptelep forgatható kifolyócsővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az edények hatékony mosását és a szennyeződések eltávolítását a mosogató minden sarkából. Ezenkívül egykaros megoldású hideg-meleg vízszabályozóval rendelkezik. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének kényelmes és pontos szabályozását. A konyhai csapot tartóssága is megkülönbözteti. Kerámia fejjel és acél testtel rendelkezik, ennek köszönhetően rendkívül ellenálló a különféle típusú karcolásokkal és egyéb mechanikai sérülésekkel szemben, nem színeződik el és nem sérül a hőmérséklet változása miatt. Ennek eredményeként sok évig szép és működőképes marad. Továbbá, az ablak alatti konyhai csaptelep mind a mosogatóba, mind pedig közvetlenül a munkalapba beépíthető. Az ablak alatti mosogatóba való beépítés lehetősége hozzáférést biztosít a természetes fényhez, ami nagyban megkönnyíti az edények mosását és maximális kényelmet nyújt a konyhában. A konyhai csaptelep kis mérete lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló hely minden centiméterét maximálisan kihasználja. Előnye az alacsony súlya is - mindössze 1,37 kg. A Primagran 4000-es csaptelep éveken keresztül a szépség, a praktikusság és a tartósság tökéletes kombinációja marad, egyszerű és gyors összeszereléssel, amelyet maga is elvégezhet. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot - szerelőkészletet, tömlőket és felhasználói kézikönyvet. Ennek köszönhetően még kevésbé tapasztalt emberek is el tudják végezni az összeszerelést. A konyhai csaptelephez szokásos 35 mm átmérőjű rögzítő furat szükséges. A Primagran 4000 ablak alatti csaptelep legjobb minőségét az elégedett felhasználók jóváhagyása és véleménye igazolja. Sőt, a termék megfelel minden lengyel és európai szabványnak, és nagyon vonzó áron kapható - mindezért ajánljuk, hogy vásárolja meg!


  4.77/5 (103 Ismertető(k))
  19 900Ft 32 900Ft
 • Csaptelep 1000 Fekete
  12 990Ft 17 990Ft
  Csaptelep Primagran 1000 Fekete

  A Primagran 1000 konyhai csaptelep fekete színű, elegáns krómozással egészítették ki. Egyszerű, áramvonalas alakja megfelel bármilyen stílushoz. Ez a csaptelep tökéletesen kiegészíti a modern és a klasszikusabb konyhákat is. Ezt a modellt a következők jellemzik:univerzális dizájn időtlen színkombináció, amely jól illeszkedik az összes Primagran mosogatóhoz cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmA konyhai csaptelepek esetében nem csak az a fontos, hogy szépek legyenek, hanem az is, hogy jó minőségűek és tartósak is legyenek. A Primagran 1000 a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Ezt segíti elő a belsejében lévő kerámia szelepfelsőrész is, amely megbízható működést garantál. Nagyon jól tudjuk azt is, hogy a csaptelepeken gyakran rozsda üti fel a fejét, ami csúnya foltokat hagy maga után, így gondoskodtunk róla, hogy a csaptelep sárgaréz váza ellenálljon a korróziónak. A Primagran 1000 csaptelep széles, kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet, valamint a víznyomás könnyed szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, figyelembe véve a jobb- és a balkezesek igényeit is. A kifolyó 360°-ban elforgatható, így megkönnyíti a nagyobb edények kiöblítését és a mosogató könnyebb tisztítását is, miközben a gyöngyöző betét növeli a vízsugár intenzitását és megakadályozza a víz szétfröccsenését. A Primagran 1000 modell mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Az önálló összeszerelés is rendkívül egyszerű. A készlet az ehhez szükséges utasításokat, valamint a 40 cm-es, szükséges csatlakozótömlőket is tartalmazza. A megfelelő szerelvények kiválasztása és megvásárlása időbe telik, ezért 30 napot kínálunk termékeink esetleges visszatérésére. A csaptelepre 5 év megbízhatósági garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 1000 csaptelepet és élvezze szépségét valamint funkcionalitását!


  4.97/5 (89 Ismertető(k))
  12 990Ft 17 990Ft

Konyhai csaptelepek gránit i krómozott

Tudj meg többet a konyhai csaptelepeinkről.

Kínálatunkban találsz olyan csaptelepeket, melyek kifejezetten az egyes mosogató modellekhez lettek készítve, nem csak vizuális hanem praktikussági szempontokat is figyelembe véve. Rendkívül tartós, különböző színű gránit, klasszikus krómozott fém valamint kihúzható zuhanyfejes csaptelepek is szerepelnek kínálatunkban. A fent említett csaptelep fajták különböző típusú kifolyócsővel kaphatók.

A klasszikus acél csaptelepek a Primagran mindegyik mosogatójához passzolnak és felszerelhetők a konyhapultba vagy a mosogató csaptelep furatába. A tartós krómozott sárgaréz csaptelep vásárlásakor a hosszú éveken át tartó ügyfélelégedettség garantált. Kétmedencés mosogatókhoz különösen ajánljuk azokat a csaptelepeket, melyeknél a perlátor magasan helyezkedik el. Formájának köszönhetően magas szintű kényelmet nyújt nagyobb edények és tepsik elmosásánál. A kihúzható zuhanyfejes, nagy sugárban használható modellek praktikusak mosogatás, öblítés és nagy edények megtöltése közben. Boltunkban találsz csaptelepeket elegáns és jó minőségű egykaros változatban.

A kar a csaptelep bal vagy jobb oldalán, vagy szemben található. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk exkluzív kollekciónk termékeit - a fantáziadús formájú csaptelepeket - azok számára, akik apró dizájn részleteket szeretnének konyhájuk külleméhez adni. A magas fényű, fém konyhai csaptelepek különösen jól mutatnak rozsdamentes acélból készült konyhai eszközökkel. Krómozott csaptelepeink elkészítése közben igyekeztünk minden apró részletet figyelembe venni, hogy a legigényesebb Vásárlóink kéréseit is ki tudjuk elégíteni. A stílusos és modern, gránittal bevont csaptelepek rendkívül ellenállóak az ütésekkel és karcolásokkal és vízkőfoltokkal szemben. A gránit csaptelepeken nem látszódik az ujjlenyomat, mely lényegesen megkönnyíti a mindennapos tisztítást. A gránit csaptelepek különböző színekben kaphatók, hogy könnyedén a mosogató színéhez megfelelőt találjanak Vásárlóink vagy érdekes színösszeállítást alkothassanak meg saját elképzeléseik szerint.