Konyhai csaptelepek gránit i krómozott  

 • Csaptelep PRIMA 9000C
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 Fekete

  Elegáns, de egyedi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illik a mosogatóhoz? A fekete Primagran 9000 csaptelep tökéletesen passzol a gránit mosogatóink minden modelljéhez, így együtt tökéletes egységet alkotnak! Ezt a modellt a következők jellemzik:egyedi formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fekete szín, amelyhez szinte minden Primagran mosogató passzol választható vízsugárüzemmód: normál, vagy zuhanyzófej 140 cm-es kihúzható kifolyócső, amely súllyal is el lett látva annak érdekében, hogy megkönnyítsük visszahelyezését a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 konyhai csaptelep megfelel azok számára is, akik a legmagasabb szintű funkcionalitást keresik. Ennek a modellnek a sárgaréz váza korrózióálló, belsejében pedig kerámiából készült szelepfelsőrész van, amely megbízható működést biztosít. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a Primagran 9000 csaptelep garantáltan sok éven át megfelelően fog működni, és kinézni. A konyha olyan helyiség, ahol sok időt töltünk, ezért fontos, hogy az ott töltött idő közben ne merüljön fel semmi probléma, minden könnyedén menjen. Ezt szem előtt tartva szereltük fel a Primagran 9000-t 360°-os forgási szögű, 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyobb edények kényelmes mosását anélkül, hogy a víz szétfröccsenne. Segítségével a mosogató is könnyebben tisztítható. Az ergonómikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérséklet pontos szabályozását, és a speciális gomb pedig a vízsugár üzemmódjának átállítását (normál vagy zuhanyfej), így kiválóan alkalmas zöldségek mosásához vagy nagyobb edények kiöblítéséhez is. A Primagran 9000 modell mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Önállóan is egyszerűen összeszerelhető, az ehhez szükséges 40 cm-es csatlakozótömlőket és az utasításokat a csomag tartalmazza. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Emelje ki konyhája stílusát a Primagran 9000 konyhai csapteleppel! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.87/5 (367 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000S
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 szürke

  A megfelelő csaptelep kiválasztása gyakran problematikus. Az ipari vagy skandináv stílusban merendezett modern belső terekhez a szürke színű Primagran 9000 konyhai csaptelep ideális megoldás. Az egyéni megjelenés és a magas fokú ergonómia együttese, ami tökéletes választást kínál konyhája esetében. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik szürke színe ideálisan passzol a legtöbb gránit Primagran mosogatóhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését elegáns gomb, amely lehetővé teszi a vízsugár két különböző üzemmódja közötti váltást: normál és zuhanyfej 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA legjobb anyagok használata biztosítja, hogy csaptelepeink évekig jól szolgálnak, és megbirkóznak az intenzív felhasználással is. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz vázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A problémamentes működést a benne lévő kerámia szelepfelsőrész garantálja. Tudjuk, hogy a kényelem és a funkcionalitás igen fontosak egy cseptelep esetében. A Primagran 9000 modell hosszú kihúzható kifolyócsővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a nagyobb edények és tányérok egyszerű elöblítését is. A csaptelep kétféle üzemmódban működik: normál és zuhanyzófej. Ennek köszönhetően a gyümölcsök és a zöldségek mosása, valamint a mosogató kiszisztítása is egyszerűbb. Könnyen használható fogantyúval lett ellátva a hőmérséklet és a víznyomás pontos állíthatósága érdekében. Jobb- és balkezesek számára is ajánlott, mivel oldalsó helyzetben is felszerelhető. A csaptelep önálló felszerelése is nagyon egyszerű. A készlethez használati útmutató és csatlakozó tömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Élvezze új konyhája magas minőségét a Primagran 9000 konyhai csaptelepnek hála! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.91/5 (267 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000B
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 bézs

  A bézs színű Primagran 9000 konyhai csaptelep tökéletes egységet alkot a világosabb színű mosogatómodellekkel. Kifejezetten jó megoldás modern vagy ipari stílusban kialakított belső terekhez, ahol a csaptelep egyszerű formája a többi dekoráció ideális kiegészítő eleme lehet. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn, amely a legújabb belsőépítészeti trendeknek is megfelel bézs színének köszönhetően jól illik a Primagran mosogatókhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését kétféle vízsugárral üzemeltethető: normál és zuhanyfej, amelyeket egy gomb megnyomásával váltogathatunk 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészHisszük, hogy ha a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk fel a csaptelepek gyártása során, akkor vásárlóink számára cégünk a megbízhatóság szimbólumává válik. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz váza korrózióálló, a belső szelepfelsőrész pedig kerámiából készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyha berendezése mindenekelőtt ergonomikus kellene, hogy legyen, hogy a mindennapi feladatok ellátása egyszerűbb legyen. Ez okból kifolyólag a Primagran 9000 modellt hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ez nem csak a nagyméretű edények és tányérok kényelmes mosását teszi lehetővé, hanem a mosogató könnyed tisztítását is. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár kétféle üzemmódban való működtetését: normál vagy zuhanyfej, amely jól jön zöldségek vagy gyümölcsök mosásakor. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyen szabályozását. A részletes használati utasításnak és a 40 cm-es csatlakozó tömlőknek köszönhetően az önálló összeszerelés rendkívül egyszerű. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik rá. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet és koronázza meg konyhája modern stílusát!  Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz. 

  4.86/5 (294 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000W
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 fehér

  Modern stílusú konyhája van, és olyan csaptelepet keres, amely nem csak funkcionális, hanem a belső tér dekorációjaként is szolgál? A Primagran 9000 fehér konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a skandináv vagy ipari stílusú belső terekhez, eredeti formája maitt a konyha igazi dísze. Azért érdemes ezt a modellt választani, mert:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fehér, emiatt ideális világos színű Primagran mosogatókhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését elegáns gomb, amelynek köszönhetően kétféle vízsugárüzemmód közül választhat: normál és zuhany a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA felhasznált anyagok kiváló minősége miatt igen tartós és intenzív felhasználás esetén is megállja a helyét. A Primagran 9000 csaptelep masszív sárgaréz váza korrózióálló és könnyen karbantartható, míg a kerámia szelepfelsőrész gondtalan működést biztosít. A Primagran 9000 modell kiváló megoldás azok számára, akik számára fontos, hogy a konyhában ellátandó mindennapi feladatok elvégzése könnyű és kényelmes legyen. A csaptelep kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, amely 140 cm hosszú, ezáltal a nagy edények mosása és a mosogató kitisztítása sem jelent már gondot. Két üzemmódban használható, ez is sokat segít: normál és zuhanyzó. Az átváltás igen egyszerű, a kifolyócső végén található gomb segítségével történik. Ez a csaptelep ergonomikus, ezt segíti elő a kényelmesen használható fogantyú is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A Primagran 9000 csaptelep könnyen, akár önállóan is beszerelhető. A részletes szerelési utasításokat és a szükséges csatlakozó tömlőket a készlet tartalmazza. Az ideális konyha kialakítása gyakran rengeteg időt vesz igénybe, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepeinkre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a fehér színű Primagran 9000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!  Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.89/5 (299 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000G
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 grafitszürke

  A konyha felszerelését gondosan át kell gondolni, hiszen minden elemnek tökéletesen illeszkednie kell egymáshoz. Szigorúan modern vagy ipari stílusú belteret tervez? A Primagran 9000 grafit konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a modern dekorációkhoz, egyszerű, de eredeti formájával magára vonzza a figyelmet. Kétségtelen előnyei mindenekelőtt a következők:modern dizájn, amely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek a grafit színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA konyhai csaptelepek intenzív használatnak vannak kitéve, ezért annyira fontos, hogy az elkészítéséhez használt anyagok a legmagasabb minőséget képviseljék. A Primagran 9000 modell sárgaréz vázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész kerámiából készült, így magától értetődik, nagy szilárdságú, és igen megbízható. A nagy edények mosásának megkönnyítése érdekében a Primagran 9000 csaptelepet hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ezenfelül zuhanyzó üzemmódban is működtethető, amelynek vízszóró funkciója nagyban megkönnyíti az ételek mosását és a mosogató kitisztítását. Érdemes megemlíteni, hogy a csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami hozzájárul a vízmegtakarítás növeléséhez. A Primagran 9000 kényelmes fogantyúja elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, mivel figyelembe vettük a jobb- és balkezesek igényeit is. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, mivel a készletben lévő pontos utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. A csaptelep ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Szeretné, ha konyhája tökéletes lenne? Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.92/5 (269 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 krómozott

  A konyha elemeinek harmóniában kell lenniük egymással, ezért érdemes jól megfontolni a döntéseinket. A Primagran 9000 króm konyhai csaptelep szokatlan kialakításával emelkedik ki a többi közül. Senki sem megy el mellette közömbösen. Az elegáns, ragyogó felület leginkább modern konyhákba ajánlott. Érdemes ezt választani, mert:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik króm felülete minden Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését két használati üzemmód: normál és zuhanyzófej, amely kényelmesen használható gomb segítségével választható a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 csaptelep tartós sárga rézből készül. Könnyen karbantartható, ellenáll a korróziónak, így elfelejtheti a csúnya foltokat. A belső szelepfelsőrész kerámia anyagból készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyhában igen fontos a nagy fokú ergonómia, ezért a Primagran 9000-t 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Nagyszerű segítség a mindennapi tevékenységeink elvégzése során, például nagyméretű edények mosásakor vagy a mosogató kitisztításakor. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár változatását, amelyet használható lehet normál vagy zuhanyfej üzemmódban. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet valamint a víznyomás könnyed szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is mind a jobbkezesekre, mind pedig a balkezesekre való tekintettel. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepekre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet, ha modern konyháról álmodik! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.89/5 (271 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 fekete

  Egyszerűség és elegancia - ez a két kifejezés tökéletesen leírja a Primagran 5000 konyhai csaptelepet. Fekete színe tökéletesen passzol sötét mosogatókhoz, de persze kontrasztos kompozícióban is megállja a helyét. Ez egy klasszikus kivitelű csap, amely tradicionálisabb stílusával kiegészíti a modern belső teret, ez esetben a konyhát. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:univerzális dizájnnal rendelkezik, amely szinte mindenféle belső térben jól mutat fekete színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmA Primagran 5000 modell szilárd, rézből készült vázzal rendelkezik, így ellenáll a korróziónak és a fizikai sérüléseknek. A csaptelep belseje kerámia szelepfelsőrésszel van ellátva, amelyet tartósság és problémamentes működés jellemez. A legmagasabb minőségű anyagok használatának hála a csaptelep könnyen kezelhető és intenzív igénybevétel esetén is megállja a helyét. A konyha kényelmének növelése érdekében a Primagran 5000 csaptelep 360°-os forgási sugárral rendelkezik, ami sokkal könnyebbé teszi a mosogatást. A kifolyócső végén gyöngyöző betét helyezkedik el, amely levegővel dúsítja a vízáramot, így csökkenti a fogyasztását és megakadályozza a víz szétfröccsenését. A csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami megtakarítást eredményez. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a vízsugár szabályozását. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében oldalsó helyzetben is felszerelhető. Érdemes hangsúlyozni, hogy a csaptelep önálló összeszerelése rendkívül egyszerű. A készlet részét alkotó beszerelési utasítások és 40 cm-es csatlakozótömlők nagyszerű segítséget nyújtanak ebben. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére.  Plusz 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik rá. Hozza létre konyhája új arculatát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.84/5 (306 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelep Primagran 5000 szürke

  A szürke Primagran 5000 csaptelep tökéletesen illeszkedik a szürke Primagran mosogatókhoz, egységességet teremt. Ez a skandináv vagy ipari stílusú csaptelep eredeti megoldást kínál minden konyhában. Egyszerű formája miatt a hagyományos belsőépítészeti stílusú terekben is ideális. A Primagran 5000 konyhai csaptelep jellemzői:univerzális dizájn, amely bármilyen belső tér éke lehet szürke színe miatt a gránit Primagran mosogatókhoz illik leginkább cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmEgy csaptelep tartós kell hogy legyen még akkor is, ha nap mint nap intenzív használatnak van kitéve. Pontosan e miatt készült a Primagran 5000 modell váza sárgarézből. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A csaptelep belsejében lévő szelepfelsőrész az egyik legkeményebb anyagból, kerámiából készült. A kényelem kedvéért a Primagran 5000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel szereltük fel. Ez lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását vagy a mosogató kitisztítását. A kifolyócső végébe gyöngyöző betét lett helyezve, amely levegővel dúsítja a vizet, így jelentősen csökkenti a vízfogyasztást. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának pontos szabályozását. A használat kényelme érdekében oldalsó vagy elülső helyzetben is felszerelhető. A Primagran 5000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Biztosítsd konyhádban a kényelem legmagsabb fokát. Válaszd a Primagran© 5000 csaptelepet!

  4.85/5 (216 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000B
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 bézs

  A Primagran 5000 csaptelep egyszerű formája tökéletesen illeszkedik mind a modern belső terekhez, mind pedig a hagyományos stílusban berendezett konyhákhoz. A bézs szín tökéletesen illeszkedik a bézs Primagran mosogatókhoz, a króm elemek pedig eleganciát biztosítanak. Ezt a csaptelepet a következők jellemzik:univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú beltérhez illik színben passzol a Primagran mosogatókhoz a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmKiemelkedően fontos számunkra, hogy a csaptelepek gyártásához használt anyagok kiváló minőségűek legyenek. A Primagran 5000 modell váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrészt kerámiából készítjük - ez az egyik legtartósabb anyag. A konyha minden lakás központja, ezért olyan fontos, hogy a konyhai tevékenységek elvégzése kényelmes módon és kellemes hangulatban teljen. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet 360°-ban forgatható kifolyócsővel láttuk el, ami nagyobb edények vagy tálcák mosását is megkönnyíti. A kifolyócső végén gyöngyöző betét található, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelep „A” ökológiai osztályba tartozik, ami a vízmegtakarítást is növeli. Az ergonomia szabályainak megfelelően kifejlesztett kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. A Primagran 5000 csaptelepet könnyedén, akár önállóan is felszerelhetjük, a készlethez használati útmutató és a szükséges 40 cm-es csatlakozótömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Élvezze a konyha szépségét és kényelmét a Primagran 5000 konyhai csaptelep segítségével!

  4.82/5 (289 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelep Primagran 5000 fehér

  Egyszerű és elegáns csapot keres, amely tökéletesen megfelel konyhája karakterének? A Primagran 5000 fehér konyhai csaptelepet ízléses U-alakú kifolyócső jellemzi, modern és klasszikusabb belső terekhez egyaránt megfelel. E modell előnyei a következők:univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú konyhához illik fehér szín, amely tökéletes egységet alkot a világos színű Primagran mosogatókkal cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál 40 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészNagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a felhasznált anyagok kiváló minőségűek legyen, és hogy a csaptelepek tökéletesen működjenek a mindennapok során. A Primagran 5000 csaptelep váza sárgarézből készült, így ellenáll a korróziónak és könnyű karbantartani. Belül kerámia szelepfelsőrész található, amelyet problémamentes működés jellemez. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsák a konyhában. A kifolyócső forgási sugara akár 360° is lehet, amelynek köszönhetően a nagyobb edények mosása vagy a mosogató alapos kiöblítése is egyszerű és kényelmes lesz. Ez a modell ergonómikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. Ezenkívül a Primagran 5000 csaptelep gyöngyöző betéttel is fel van szerelve, amely növeli a vízmegtakarítást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Csaptelepeink könnyen, akár önállóan is felszerelhetőek mind a mosogatóra, mind pedig közvetlenül a munkalapra. A készlethez a szükséges utasításokat és 40 cm-es csatlakozó tömlőket is mellékelünk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.85/5 (220 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000G
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 grafitszürke

  A konyha a ház központja, ezért fontos, hogy praktikus és gyönyörű legyen. A modern ipari stílusra fekteti a hangsúlyt, vagy inkább a klasszikus megoldásokat szereti? A Primagran 5000 konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez, nagyszerű kiegészítőként szolgál. Ez a modell grafit színű, így tökéletesen harmonizál az elegáns krómozott részletekkel. Ez a csaptelep a konyha igazi éke. Ez a csaptelep az alábbiakban emelkedik ki a többi közül:univerzális dizájn, amely bármilyen stílushoz illik grafit színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik cserélhető gyöngyöző betét, amely csökkenti a vízfogyasztást 40 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA legjobb anyagok felhasználásának köszönhetően a Primagran 5000 konyhai csaptelep nagyon jól működik intenzív használat során is. Váza sárgarézből készült, így korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész gyártásához az egyik legtartósabb anyagot, azaz kerámiát használtunk. A konyhai szerelvények esetében fontos az ergonómia, hogy a mindennapi munka simán és intuitív módon menjen végbe. A Primagran 5000 modell kifolyócsöve 360°-os szögben mozgatható, ez megkönnyíti a nagy méretű edények mosását és a mosogató kitisztítását. A kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének valamint nyomásának precíz szabályozását. A jobb- vagy balkezes emberek igényeit figyelembe véve elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A csaptelep ezenfelül gyöngyöző betéttel is fel van szerelve, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A Primagran 5000 csaptelepet önállóan is beszerelheti. A részletes utasításokat és a csatlakozótömlőket is megtalálja a csomagolásban. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha berendezésekor minden elem tökéletes kell hogy legyen, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.84/5 (283 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 krómozott

  A krómozott Primagran 5000 csaptelep mellett nehéz közömbösen elmenni. Minimalista formája és elegáns stílusa a belső tér ideális kiegészítőjeként szolgál. Mind a nyers, ipari stílushoz és mind pedig a klasszikus belső térhez illik. Ez a modell különös figyelmet érdemel a következők miatt:univerzális dizájnnal rendelkezik, tökéletesen illik stílusos konyhákba króm felülettel rendelkezik, amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás 40mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészMivel kiváló minőségű anyagokat használtunk fel a csaptelepek megalkotásához, így azok megbízhatóak és problémamentesek. A sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A Primagran 5000 csaptelep belsejében kerámia szelepfelsőrész található, amely intenzív használat esetén is megállja a helyét. A konyhában végzett munka során fontos az ergonómia, hogy a mindennapi feladatok elvégzése gyorsabb és kellemesebb legyen. A Primagran 5000 modell U-alakú kifolyócsővel rendelkezik, amelynek elfordulási szöge 360°. Ez nagyban megkönnyíti a nagy méretű edények kiöblítését és a mosogató tisztítását. A cserélhető gyöngyöző betétnek köszönhetően a vízáramlás intenzívebb, miközben a vízfogyasztás alacsony. A csaptelep fogantyúja igen praktikus, lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A kényelmet szem előtt tartva felszerelhető mind elülső, mind oldalsó helyzetbe. A Primagran 5000 konyhai csaptelepek felszerelése rendkívül egyszerű. A készletben szerelési útmutató és 40 cm-es csatlakozó tömlők is vannak. Annak érdekében, hogy a vásárlás teljesen biztonságos legyen, 30 napot adunk arra, hogy a megvásárolt terméket visszaküldhesse. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 5000 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!

  4.87/5 (281 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 fekete

  A Primagran 8000 fekete konyhai csaptelep nagyszerűen alkalmazható ipari jellegű konyhában, ahol a minimalizmus és az egyszerűség a fontos. Geometriai alakja "L" betűre hasonlít. Diszkrét kiegészítője egy modern konyha belterének, amely nem veszi át a fő hangsúlyt a helyiség más elemeiről. Ezt a modellt nemcsak eredeti kivitelezése, hanem az alábbiak is kiemelik a többi közülmodern belső térbe illő stílusirány fekete színe ideálisan passzol a gránit Primagran mosogatókhoz cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál 25 mm átmérőjű kerámia szelepfelsőrész, amely problémamentes és megbízható működést garantálA konyhai csaptelepek esetében nagyra tartjuk a tartósságot, fontos hogy még intenzív felhasználás esetén is megállja a helyét. Ezt tartottuk szem előtt, amikor a a Primagran 8000 csaptelepbe kerámia szelepfelsőrészt tettünk, amely sokéves használat után is gondtalanul ellátja feladatát. A csaptelep sárgaréz vázát olyan tulajdonságok jellemzik, amelyek jelentősen megkönnyítik a karbantartást és a kifogástalan megjelenés fenntartását. Nincs többé csúnya, nedves folt vagy ujjlenyomat! Ez a praktikus csaptelep lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A Primagran 8000 forgatható kifolyócső használatával a nagy edények elmosása és a mosogató kitisztítása már nem jelent problémát. A beleszerelt gyöngyöző betét a vizet levegővel dúsítja, amely csökkenti a vízfogyasztást, miközben javítja a vízsugár erősségét és megakadályozza a víz széfröccsenését. A készlet részletes utasításokat és 40 cm-es csatlakozó tömlőket is tartalmaz, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. A megvásárolt csaptelepre 5 év garancia vonatkozik, továbbá 30 napot kínálunk az áruk eseteleges visszatérítésére, hogy nyugodtan átgondolja, miként rendezi be konyháját. Stílusos és funkcionális csaptelepet keres? Válassza a Primagran 8000 csaptelepet!

  4.77/5 (105 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 szürke

  Egy modern konyha ideális kialakítása rendkívüli megoldásokat igényel. A Primagran 8000 konyhai csaptelep egyszerű, minimalista formája tökéletesen illeszkedik az ilyen belső terekbe, legyen szó skandináv vagy ipari stílusról. A csaptelep szürke színe és jellegzetes L-alakú kifolyócsöve magára vonzza a figyelmet, és egységet alkot más dekorációs elemekkel. A csaptelep legfontosabb jellemzői a következők:modern dizájn, amelynek köszönhetően a konyha igen jellegzetessé válik szürke szín, amely minden gránit Primagran mosogatómodellhez illik cserélhető gyöngyöző betét, amellyel jelentősen csökken a vízfogyasztás a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmSzámunkra igen fontos, hogy csaptelepeink magas minőségűek legyenek, és az intentív használatnak is ellenálljanak. A Primagran 8000 csaptelep sárgaréz váza ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A szelepfelsőrész az egyik legtartósabb anyagból, azaz kerámiaból készült. Sok időt töltünk általában a konyhában, ezért nem meglepő, hogy azt akarjuk, hogy a mindennapi feladatainkat gyorsan és kényelmesen el tudjuk végezni. Ennek tudatában a Primagran 8000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel láttuk el, amely 360°-os forgási sugarat is képes leírni. Ez a tökéletes megoldás lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. A csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy igen alacsony a vízfogyasztást eredményez. A kifolyócsőben található gyöngyöző betét szintén fontos, mivel levegővel dúsítja a vizet és ezzel csökkenti a vízfogyasztást. A Primagran 8000 csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyítik. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Szerezze be a Primagran 8000 szürke konyhai csaptelepet, és rájön, hogy a gyönyörű kivitelezés és a kényelem tökéletes kombinációját választotta!

  4.83/5 (102 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 bézs

  A Primagran 8000 konyhai csaptelepet egyszerű, minimalista forma jellemzi, modern stílusa tökéletesen illeszkedik különböző belső terekhez. A szokatlan bézs szín és az "L" betű alakú kifolyócső hatására mindenki felfigyel rá. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern dizájn, amely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek a bézs színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkenti a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmMindig hangsúlyozzuk, hogy termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek. A Primagran 8000 csaptelep sárgaréz vázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A belső szelepfelsőrész kerámiából készült, amely az egyik legkeményebb és legtartósabb anyag. A Primagran 8000 modell kényelmet és praktikus megoldást nyújt mindennapi konyhai tevékenységeink végzése során. A 360°-ban forgatható kifolyócső a nagyobb edények problémamentes mosását, valamint a mosogató könnyed kitisztítását is lehetővé teszi. Ez a csaptelep cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkeznek, amely nemcsak a vízfogyasztás csökkentését segíti elő, hanem megakadályozza azt is, hogy a víz kifröccsenjen. Használatát nagyban megkönnyíti az ergonomikus fogantyú, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű szabályozását. Telepíthető mind elülső, mind pedig oldalsó helyzetbe - figyelembe véve a jobb- és balkezes emberek igényeit is. A Primagran 8000 csaptelepek önálló felszerelése sem jelent problémát. A készlethez használati útmutató és 40 cm-es csatlakozó tömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Ezenfelül a csaptelepre 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik. Válassza a Primagran 8000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!

  4.79/5 (76 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 fehér

  A minimalista megoldások különösen jól passzolnak a modern kialakítású konyhákhoz. A Primagran 8000 fehér konyhai csaptelepet egyszerű formavilág jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik többek között a mostanában igen népszerű skandináv stílushoz. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fehér színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkenti a vízfogyasztást a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmFontos, hogy a konyhai csaptelepek a legjobb minőségű anyagokból készüljenek. A Primagran 8000 csaptelep kiválóan alkalmas intenzív használat esetén is, mivel váza sárgarézből készült, a belsejében lévő szelepfelsőrész pedig tartós kerámiaból. A korábban megjelenő foltok és elszíneződések többé nem jelentenek problémát, mivel ez a csaptelep korrózióálló és könnyen karbantartható. A csaptelep megválasztásakor ügyeljen az ergonómiára, hogy gyorsabban és kényelmesebben végezhesse mindennapi feladatait. A Primagran 8000 csaptelep 360°-ben forgatható kifolyócsővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. A gyöngyöző betét csökkenti a vízfogyasztást, és megakadályozza a víz szétfröcskölődését. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval van felszerelve a vízsugár ideális beállítása érdekében. Háromféleképpen is felszerelhető, a lakók igényeitől függően. A Primagran 8000 csaptelep összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 8000 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!

  4.84/5 (108 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 grafitszürke

  A Primagran 8000 grafit konyhai csaptelepet minimalista, mégis figyelemre méltó "L" alakú kifolyócső jellemzi. Formájának egyszerűsége miatt a modern belső tér tökéletes kiegészítője, egységet teremt a többi dekorációval. E modell előnyei a következők:modern dizájn, amely ideális kiegészítője egy trendi konyhának a grafit színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA konyhai csaptelepeket a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük, mivel állandóan intenzív használatnak vannak kitéve. A Primagran 8000 csaptelep váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész igen megbízható, mivel az egyik legkeményebb anyagból, kerámiából, készült. Az ergonómikus megoldásoknak köszönhetően, a konyhai feladatokra fordított idő sokkal rövidebb. Ez fontos szempont volt a mi esetünkben, ezért a Primagran 8000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel láttuk el. Forgási sugara 360°, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények kényelmes eémosását vagy a mosogató kiöblítését. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyen szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a felhasználó igényektől függően vagy éppen a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A készlet részletes használati utasítást és a szükséges csatlakozó tömlőket is tartalmazza, így a csaptelepet könnyedén egyedül is fel tudja szerelni. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Győződjön meg róla Ön is, hogy a Primagran 8000 grafit csaptelep hogyan változtatja meg konyhája kinézetét!

  4.72/5 (83 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 8000 Krómozott

  Ez a króm csaptelep időtlen stílusú, figyelemfelkeltő, jól illik a legtöbb belső térhez. Egy modern konyhában a króm Primagran 8000 csaptelep kiemeli a belső tér rendkívüli stílusát egyszerű, minimalista formatervezésével. Érdemes a csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern dizájn, amelyet egyszerűség és elegancia jellemez a krómozásnak köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás 25 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA konyhai csaptelepek igen intenzív használatnak vannak kitéve, ezért a Primagran 8000 modell a legjobb minőségű anyagokból készült. Szilárd váza korrózióálló sárgarézből készült, a belső szelepfelsőrész pedig tartós kerámia anyagból. Tökéletesen tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a konyha kényelmesen használható és kellemes hangulatú is legyen. A Primagran 8000 konyhai csaptelep 360°-ben forgatható kifolyócsővel rendelkezik. Ez megkönnyíti a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba sorolhatók, azaz használatukkal csökkenthetjük a vízfogyasztást. A vízfogyasztást a cserélhető gyöngyöző betét is csökkenti, amely levegővel dúsítja a vizet, és intenzívebb áramlást eredményez anélkül, hogy több vizet használnánk, vagy a víz szétfröccsenne. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a víznyomás és a hőmérséklet is szabályozható. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyíti. A konyha felújítása és berendezése időigényes tevékenység, mindent jól át kell gondolni, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepeinkre 5 év garancia vonatkozik. Használja a Primagran 8000 konyhai csaptelepet konyhája modernizálása érdekében!

  4.83/5 (103 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000C
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Fekete

  Egyszerű "L" alakú forma, minimalista stílus, azonban eredeti formatervezés, amely színben ideálisan passzol az elegáns króm felülethez. A Primagran 3000 konyhai csaptelep mellett nehéz közömbösen elmenni. Ez egy olyan modell, amelynek színskálája tökéletes harmóniában van a Primagran gránit mosogatók minden modelljével, így azok, akik különös figyelmet fordítanak a részletekre, igazán élvezni fogják együttes hatásukat. A csaptelep számos előnyei közül a legfőbbek a következők:modern dizájn színvilága a gránit Primagran mosogatókhoz illik leginkább a cserélhető gyöngyöző betét növeli a gazdaságosságot, miközben csökkenti a víz szétfröccsenésének esélyét 140 cm hosszú kihúzható kifolyócső, amellyel még a nagyobb edények mosása is könnyebb 25 mm átmérőjű, kerámia szelepfelsőrésszel lett ellátva, amely igen tartósA konyhai csaptelepeket intenzív használatra terveztük, mivel gondoskodtunk arról, hogy a Primagran 3000 csaptelep a legjobb minőségű anyagokból készüljön. A masszív sárgaréz váz korrózióálló és könnyen karbantartható, míg a kerámia szelepfelsőrész gondtalan működést biztosít. A konyha a ház szíve, itt töltjük a legtöbb időt. Tudjuk, hogy mennyit számít a csaptelep funkcionalitása abban, hogy a mindennapi feladatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők legyenek. Ennek tudatában a Primagran 3000 csaptelepet ergonomikus kifolyócsővel láttuk el, amely 360°-os forgási sugarat is képes leírni. Kihúzható, így a nagy edények kiöblítése vagy a mosogató tisztítása sem okoz problémát. A kifolyócsőt gyöngyöző betéttel szereltük fel, amely a vizet levegővel dúsítja és ezáltal növeli az áramlás erősségét, viszont korlátozza a víz kifröccsenését. Ez egy cserélhető elem, ezért a gyöngyöző betétben kialakuló vízkő nem jelent problémát. A mellékelt utasítások és a hosszú, 40 cm-es csatlakozótömlők lehetővé teszik a Primagran 3000 csaptelep önálló összeszerelését. 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék visszaküldésére, így jól megfontolhatja ezt a döntést. Tudjuk, hogy az egyes alkotóelemek megválasztása nem könnyű feladat. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Fedezze fel a Primagran 3000 modell szépségét és funkcionalitását, élvezze a magas minőséget otthonában!

  4.75/5 (52 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000s
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Szürke

  Az olyan eredeti megoldásokat szeretjük, amelyek figyelemfelkeltőek és a belső teret jellegzetessé teszik. A Primagran 3000 konyhai csaptelep pont ilyen. A szürke és a króm elegáns kombinációja, valamint a jellegzetes "L" alakú kifolyócsöve teszi egyedivé. Ideális az ipari stílusban díszített minimalista belső terekhez. Előnyei többek között:modern dizájn, amely megfelel a legújabb trendeknek szürke szín, amelynek köszönhetően a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 csaptelep váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai sérüléseknek. Belső részében kerámia szelepfelsőrész található, amelyet problémamentes működés jellemez. Egy modern konyha nem elég, hogy belső terének szépségével lenyűgöz másokat, a kényelmes és az egyszerű használat is fontos. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki a Primagran 3000 modellt, amely kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, és amely sokkal könnyebbé teszi a nagy méretű edények leöblítését valamint a mosogató kitisztítását. Csaptelepeink segítségével vizet is megspórolunk, mivel "A" ökológiai osztályába tartoznak. Ezen túlmenően gyöngyöző betéttel is el lett látva, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A hőmérséklet és a nyomás ergonomikus fogantyúval szabályozható. A készlet részletes utasításokat és csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan és hihetetlenül egyszerűen is összeszerelhető. A csaptelep megvásárlásával nem csak 5 éves elégedettségi garanciát kap, hanem 30 napot is kap a termék visszatérítésére, mert tudjuk, hogy egy konyha felújításakor minden elem megválasztását jól meg kell fontolni. Vásároljon Primagran 3000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!

  4.86/5 (50 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000b
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 bézs

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! Divatos indusztriális vagy skandináv stílusú konyhát tervez? A Primagran 3000 bézs konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a legújabb beltéri trendekhez, igen vonzó elemként díszítve a konyhát. Érdemes jobban megismerkedni ennek a modellnek az előnyeivel:modern dizájn, amelyet minimalista, "L" alakú kifolyócső tesz egyedivé a króm és a bézs elegáns összekapcsolása, amelynek köszönhetően e modell bármely Primagran mosogatóhoz passzol 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, tartós kerámia szelepfelsőrészA felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a Primagran 3000 csaptelep intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd test sárgarézből készült, benne pedig megbízható működésű kerámia szelepfelsőrészt helyeztek el. A konyha a ház központja, ezért fontos, hogy otthonos, ugyanakkor komfortos és kényelmes legyen. Erre gondolva szereltük fel a Primagran 3000-t rugalmas kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények egyszerű elmosását is. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. Ezen túlmenően gyöngyöző betéttel is el lett látva, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A képet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amellyel a víznyomás és a hőmérséklet is szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, a lakók egyedi igényeitől függően. A készlet részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan is problémamentesen összeszerelhető. Tisztában vagyunk vele, hogy egy konyha megtervezése időigényes feladat, ezért 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszaváltására. Adjon konyhájának modern csillogást a Primagran 3000 bézs színű konyhai csapteleppel!

  4.83/5 (59 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000w
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Fehér

  Egy modern konyhában rendkívüli megoldásokra van szükség. Olyanokra, amelyek nemcsak figyelemfelkeltők, de eleget is tesznek a napi feladatok ellátásának. A Primagran 3000 fehér konyhai csaptelep tökéletesen használható skandináv vagy ipari stílusban berendezett belső terekben. Elegáns fehér színű divatos króm felület jellemzi. A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad a fehér színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, amely igen megkönnyíti a konyhai munkákat víztakarékos cserélhető gyöngyöző betéttel lett ellátva a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész az egyik legerősebb anyagból, kerámiából készült. A felhasznált anyagok kiváló minősége miatt ideális intenzív használat esetén is. Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a konyha kényelmesen használható és kellemes hangulatú is legyen. Ezt szem előtt tartva olyan megoldásokkal szereltük fel a Primagran 3000 csaptelepet, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi feladatok ellátását. A nagyméretű edények mosása és a mosogatókamra tisztítása sokkal egyszerűbbé válik a hosszú kihúzható kifolyócsőnek köszönhetően. Plusz súllyal lett ellátva, hogy könnyebb legyen visszatenni a csapot a helyére. A vízdúsító gyöngyöző betét használatával nem csak kevesebb vizet használunk, de megakadályozhatjuk a víz fröcskölődését is. Az egészet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű szabályozását. A Primagran 3000 csaptelepek önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A 5 éves garancia mellett további 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék visszaküldésére, mivel tudjuk, hogy a konyha megtervezése időigényes folyamat. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 3000 fehér konyhai csapteleppel!

  4.88/5 (58 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000g
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 grafitszürke

  A Primagran 3000 konyhai csaptelepet grafit szín és a fényes króm elegáns kombinációja jellemzi. Minimalista L-alakú kifolyócsöve ideális olyan modern belső terekhez, ahol a hangsúly az egyszerű, mégis hatékony megoldásokon van. E csaptelep előnyei a következők:modern, figyelemfelkeltő dizájn grafit szín, amely minden Primagran mosogatómodellhez illik 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, a kerámia szelepfelsőrész A Primagran 3000 modellt a legjobb minőségű alapanyagokból készülítették, hogy megbízható és tartós legyen. A szilárd sárgaréz váz test ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak vagy mechanikus sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész pedig az egyik legkeményebb anyagból, azaz kerámiából készült. A nagyfokú kényelem érdekében a Primagran 3000 csaptelepet kihúzható kifolyócsővel láttuk el, amelynek köszönhetően a nagyméretű edények mosása és a mosogató kitisztítása sem jelent problémát. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba tartoznak, ami igen alacsony vízfogyasztást tesz lehetővé. Ezen felül a csaptelep ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A Primagran 3000 konyhai csaptelep önálló összeszerelése problémamentes, és a mellékelt utasítások segítségével igen egyszerű. A készlet tartalmazza a szükséges 40 cm hosszú csatlakozó tömlőket is. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha felújítása és berendezése sok időt igényel, ezért az 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt termékek visszaváltására. Válassza a Primagran 3000 grafit modellt és élvezze konyhája kényelmét!

  4.78/5 (58 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000C
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Krómozott

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! A nyers ipari stílus a kedvence, vagy talán azt tervezi, hogy a konyhát elegáns New York-i stílusban rendezi be? A krómozott Primagran 3000 konyhai csaptelep tökéletes megoldás, amely nem csak figyelemfelkeltő, de használata is igen könnyű, A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern dizájn, amely hatására az ember figyelme elsősorban az "L" alakú kifolyócsőre szegeződik univerzális króm felhasználásával készült, így a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást tartós, kerámia szelepfelsőrész, amelynek átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész tartós kerámiából készült, amely biztosítja a problémamentes működést. A konyha egy különleges hely a házban, ahol fontos szerepet játszik a kényelem és a kellemes hangulat. Ezt szem előtt tartva láttuk el a Primagran 3000 csaptelepet 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amelynek köszönhetően sokkal könnyebb kiöblíteni a nagy edényeket vagy tányérokat is. A kifolyócső végén cserélhető gyöngyöző betét található, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a vízsugár is szabályozható. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A készletben a Primagran 3000 csaptelepen kívül, részletes utasításokat és 40 cm-es összekötő tömlőket is talál, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha megtervezése sok időt igényel, az egyes elemek megválasztását jól át kell gondolni, ezért a 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt szerelvények visszajuttatására. Éljen otthonában modern környezetben, és válassza a Primagran 3000 króm konyhai csaptelepet!

  4.90/5 (69 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Fekete
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500 Fekete

  A konyha általában a ház központja, ezért nagyon fontos, hogy gyönyörűen legyen berendezve és egyben funkcionális is legyen. A Primagran 7500 fekete konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a sötét színű mosogatókhoz, amely a helyiség számára modern hangulatot kölcsönöz. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern figyelemfelkeltő design fekete szín, amely az összes Primagran mosogatómodellhez passzol elegáns gomb, amely lehetővé teszi a csaptelep zuhanyzófej- és normál vízsugaras működési módjai közötti váltást rugalmas szilikon kifolyócső sárgaréz alátámasztóval 35 mm átmérőjű kerámia szelepfelsőrészSzámunkra nagyon fontos a felhasznált anyagok lehető legmagasabb minősége, hogy a rendszeres használatnak kitett csaptelepeink is épek maradjanak. A Primagran 7500 csaptelep szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásnak is. Belsejében kerámia szelepfelsőrész található. A Primagran 7500 modellt kiváló ergonómia jellemzi, amelynek köszönhetően a mindennapi konyhai tevékenységek elvégzése könnyebbé válik. A szilikonból készült rugalmas kifolyócső megkönnyíti a nagy edények elmosását és a mosogató tisztítását, a végén található gomb segítségével pedig a csaptelep vízsugarát változtathatjuk. A zuhanyfej üzemmód használatának köszönhetően a gyümölcsök, zöldségek megmosása gyorsabb és kényelmesebb lesz. A fekete Primagran 7500 csaptelep kényelmes fogantyúval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. Oldalsó helyzetben rögzíthető, figyelembe véve a jobb- és balkezes emberek igényeit is. Ez a modell könnyen magunktól is felszerelhető. A készletben található csatlakozó tömlők, valamint a használati útmutató ezt megkönnyítik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a konyhai kényelem legmagsabb fokát. Válaszd a Primagran 7500 csaptelepet!

  4.17/5 (24 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7100
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7100 Krómozott

  Modern vagy ipari stílusú konyhát rendezel be, és olyan csaptelepet keresel, amely figyelemfelkeltő és egyúttal teljesen bele is illik a helyiség stílusába? A Primagran 7100 konyhai csaptelep eredeti formájával és érdekes színeivel mindenkit lenyűgöz. Ez a modell a beltér tökéletes éke, amely mellett senki nem megy el közömbösen. Érdemes felfigyelni rá, mivel:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad az elegáns króm és a klasszikus fekete kombinációja, amely a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik elegáns gombbal lett ellátva, amely lehetővé teszi, hogy két üzemmódban is használjuk – zuhanyzófej- és normál módban rugalmas, szilikonból készült kifolyócső, sárgaréz támasztóval kiegészítve a kerámiafej átmérője 35 mmGondoskodtunk arról, hogy a Primagran 7100 csaptelep legjobb minőségű anyagokból készüljön. A szilárd sárgaréz szerkezet korrózióálló és könnyen gondozható. Ez a modell belsejében kerámiafejjel rendelkezik, amelyet rendkívüli tartósság és problémamentes működés jellemez. Nagyon jól tudjuk, milyen fontos az ergonómia, hogy a mindennapi élet a konyhában gyors legyen, és mindent könnyen tudjunk kezelni. A rugalmas szilikon kifolyócső bármilyen irányban szabadon elforgatható, ami nagyban megkönnyíti a nagyobb edények elmosását vagy a mosogató tisztítását. A kifolyócső végén található gomb lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej üzemmód közötti váltást. A Primagran 7100 modell kényelmesen használható, szögletes fogantyúval egészítették ki a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozására. Feltehető oldalsó vagy elülső helyzetben. A Primagran 7100 csaptelep előnye továbbá az egyszerű felszerelés, amelyet egyedül otthon is elvégezhetsz. A készletben található utasítások és a szükséges csatlakozótömlők nagy segítséget nyújtanak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Ezenkívül a csaptelepre 5 éves garanciaidő vonatkozik. Fedezd fel a Primagran 7100 konyhai csaptelep magas funkcionalitásának előnyeit! 

  4.67/5 (30 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7000
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Fekete

  Felújítod a konyhát, és olyan csaptelepet keresel, amely eredeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül, de ugyanakkor illeszkedik a lakás modern, belső stílusához? A Primagran 7000 fekete konyhai csaptelep érdekes alternatíva a krómozott modellek mellett, tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz bármely színben. A modell számos előnyei között különös figyelmet érdemelnek a következők:modern kialakítás, amely a konyha ékeként szolgál egy elegáns gomb, amely lehetővé teszi a kétféle használati módot: zuhanyzófejszerű és normál vízfolyás rugalmas, szilikon kifolyócső, 360°-os forgásszöggel, sárgaréz tartóelemmel tartós kerámia szelepfelsőrész, amely sok évig garantálja a problémamentes használatotA szilárd sárgaréz kialakítás és a belsejében lévő szelepfelsőrész a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően a Primagran 7000 csaptelep rendkívül tartós. A csaptelep korrózióálló és könnyen gondozható. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a konyha az ergonómia szabályaival összhangban való kialakítása, ezért a Primagran 7000 tervezésekor ez volt az egyik fő szempont. Kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízfolyás és a hőmérséklet pontos szabályozását, jobb- vagy balkezes használathoz egyaránt felszerelhető. A rugalmas kifolyócső bármely irányba könnyen elforgatható, lehetővé téve nagy edények mosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető részeinek kiöblítését. A Primagran 7000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind gránit mosogatóra felszerelhető. A mellékelt használati útmutató, a szerelőkészlet és a csatlakozó tömlők rendkívül egyszerűvé teszik a beszerelést. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a funkcionalitás és a modern konyha kombinációját a Primagran 7000 csapteleppel!

  4.51/5 (37 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 6000C
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 6000 fekete

  Egyre fontosabbá válik, hogy konyhánk modern legyen. A szigorú minimalizmus vagy a nem mindennapi ipari stílus tökéletesen megállják a helyüket. Az ilyen belső terekbe jellegzetes kiegészítőkre van szükség, amelyek egységet alkotnak a térrel, de ugyanakkor nem hívják fel magukra külön a figyelmet. A Primagran 6000 konyhai csaptelep tökéletesen megfelel a jelenlegi trendeknek. Legfontosabb tulajdonságai:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad univerzális, fekete szín, ideális minden Primagran gránit mosogatómodellhez tartós kerámia szelepfelsőrészA konyhai csaptelepeknek strapabíróaknak kell lenniük, ezért a Primagran 6000 modell a legjobb minőségű anyagokból készül. A csaptelep sárgaréz váza ellenáll a korróziónak, tehát nem kell aggódni csúnya foltok kialakulása miatt. A csaptelepben lévő szelepfelsőrész tartós kerámiaból készül, amely problémamentes működést biztosít.  A konyhának és mindenekelőtt a munkaterületnek komfortosnak kell lennie. A Primagran 6000 magas ergonómiája garantálja, hogy gyorsan és könnyedén elláthassuk mindennapi teendőinket. A 360°-ban elforgatható kifolyócső megkönnyíti a nagy edények és lábasok mosását, valamint a mosogató tisztítását. A csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, aminek köszönhetően igen alacsony vízfogyasztást eredményez. Érdemes említést tenni a készhez álló fogantyúról is, amellyel a vízsugarat szabályozzuk. Többféle pozícióban is beszerelhető, ezzel is megkönnyítve mind a jobb- mind a balkezeseknek a csaptelep használatát. A Primagran 6000 csaptelepek önálló felszerelése igen egyszerű, és a készletben lévő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Annak érdekében, hogy a vásárlás teljesen biztonságos legyen, 30 napot adunk arra, hogy a megvásárolt terméket visszaküldhesse. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  Tartsa a kényelmet szem előtt, és adjon modern ragyogást konyhájának a Primagran 6000 konyhai csapteleppel!

  4.21/5 (14 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep FLEX 5000
  <
  >
  17 990Ft 22 990Ft
  Csaptelep Primagran FLEX 5000 Fekete

  A konyha a ház központja. Nem csoda, hogy arra vágysz, hogy ne csak jól nézzen ki, de magas ergonómiájával is kitűnjön. Jól tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a tökéletes konyhai csaptelepet, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk. A Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:eredeti formatervezés, amely a klasszikus krómozást az elegáns feketével ötvözi, ezért az összes gránit színű Primagran mosogató modellhez passzol a szilikonból készült rugalmas kifolyócső, amely 360°-os szögben forgatható, biztosítja, hogy a mosogató minden sarkát ki tudjuk öblíteni a belsejében rendkívül strapabíró kerámia szelepfelsőrész találhatóHisszük, hogy a legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően csaptelepeink intenzív használat esetén is megállják a helyüket A Primagran 5000 FLEX csaptelep merev váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak, valamint a fizikai sérüléseknek. A kerámia szelepfelsőrész megbízható működést biztosít. A Primagran 5000 FLEX modellt úgy tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fekete csaptelep szilikonból készült, ez rugalmasságot biztosít. Mostantól igen egyszerűen megmoshatod a zöldségeket, a nagyobb edények mosása vagy a mosogató tisztítása is gyerekjáték lesz. A Primagran 5000 FLEX csaptelep ergonómiáját merev, széles fogantyú hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű és pontos szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyedi igényektől függően. A csaptelep önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Válaszd a Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet, mivel magas minősége garantáltan megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését!

  4.59/5 (22 Vélemények)
  17 990Ft 22 990Ft
 • PRIMA Retro 3000 Konyhai csaptelep Króm
  <
  >
  22 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran RETRO 3000 Fekete

  A Primagran RETRO 3000 modell magára vonzza a figyelmet és nem mindennapi külsőt kölcsönöz a konyhának! Tökéletes kiegészítőt keres angol vagy retró stílusú konyhájához?  Ez a csaptelep igen figyelemre méltó megjelenéssel rendelkezik, ezért nem csupán funkciója miatt érdemes beszerelni, de azért is, mivel igazi műalkotásnak tekinthető. A Primagran RETRO 3000 konyhai csaptelep számos előnnyel rendelkezik:jellegzetes dizájn, amely egy stílusos konyha belső teréhez tökéletesen illeszkedik fekete szín, amely bármilyen színű gránit Primagran mosogatómodellhez illik gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, megakadályozza a víz széfröccsenését és csökkenti a vízfogyaszást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmVáza sárgarézből készült, így ellenáll a korróziónak, a fizikai sérüléseknek és könnyen karbantartható. A belsejében található kerámia szelepfelsőrész igen strapabíró. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba tartoznak, ami azt jelenti, hogy igen alacsony a vízfogyasztást generál. A cserélhető gyöngyöző betétnek köszönhetően a vízáram intenzív, ugyanakkor nem fröcskölődik szét. A Primagran RETRO 3000 csaptelep magas funkcionalitását kényelmes fogantyú hangsúlyozta, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet és víznyomás szabályozását. A fogantyú bármilyen pozícióban rögzíthető, figyelembe véve a jobb- és balkezesek igényeit is. A fekete csaptelepeket leggyakrabban sötét mosogatókkal kombinálják, hogy a konyha színvilágával koherens legyen. Azonban szeretnénk egy nem mindennapi megoldást is figyelmébe ajánlani: a Primagran RETRO 3000 csaptelepet élénk színű modellekkel is használhatja. A csaptelep felszerelése rendkívül egyszerű, a szükséges, 40 cm-es csatlakozó tömlők a készlet része. A konyha jól megfontolt berendezése érdekében cégünk 30 napos visszatérítési garanciát vállal. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Mutassa meg stílusát és egészítse ki konyhája belterét ezzel a retró stílusú csapteleppel!

  4.85/5 (33 Vélemények)
  22 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep 7000
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Aranyszínű

  A Primagran 7000 konyhai csaptelep meglepően modern formájú, ugyanakkor nem mindennapi színvilága – a fekete és az arany elegáns kombinációja révén is kiemelkedő. Ez a modell nagyszerűen beválik glamour vagy art deco stílusú konyhákban, ahol a kontrasztok játsszák a főszerepet. Ezt a csaptelepet elsősorban az alábbiak jellemzik:modern dizájn, amely hosszú évekig divatos marad az univerzális fekete és a Primagran gránit mosogatók minden színéhez kiválóan illeszkedő arany összekapcsolása rugalmas szilikon kifolyócső 360° elfordulási szöggel,sárgaréz alappal 35 mm átmérőjű, tartós kerámia fejA konyhai szerelvények kivételesen intenzív használatnak vannak kitéve, ezért olyan fontos, hogy tartós és jó minőségű anyagokból készüljenek. A Primagran 7000 csaptelep sárgaréz teste ellenállóképességet biztosít a mechanikus sérülésekkel és a korrózióval szemben. A csaptelep feje ugyanakkor kerámiából készült, ami megbízhatóságot biztosít számára. A Primagran 7000 aranyszínű konyhai csaptelep rugalmas kifolyócsővel van felszerelve, melynek köszönhetően nagyfokú használati kényelmet biztosít. 360°-ban elforgatható, ezért a nagy edények elmosása vagy a mosogató sarkainak gondos megtisztítása nem fog semmilyen gondot okozni. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes beállítását. Frontális vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, a jobb- és balkezes felhasználók igényeinek megfelelően. A Primagran 7000 konyhai csaptelep közvetlenül a konyhai munkalapra és a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A készlethez mellékelünk egy 40 cm-es csatlakoztató csőkészletet és egy részletes használati utasítást, amelyekkel a felszerelés problémamentesen elvégezhető. Csaptelepeinkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. Annak érdekében, hogy biztosítsuk az Ön számára az új konyha összes elemének pontos megtervezéséhez szükséges időt, 30 napig tesszük lehetővé a megvásárolt termék visszaváltását. Ez az Ön konyhája – tegye széppé és kényelmessé! Válassza a Primagran 7000 konyhai csaptelepet!

  4.64/5 (14 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7300
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7300 Fekete

  A konyhafelszerelésnek ki kell hangsúlyoznia a konyha stílusát, de időnként nehéz megtalálni a megfelelő szerelvényeket, amelyek jól illeszkednének egy modern berendezéshez. A fekete Primagran 7300 csaptelep kiváló választás az indusztriális vagy minimalista stílusú konyhákhoz. Érdemes felfigyelni alábbi tulajdonságaira:különleges forma, amely kiválóan kiegészíti egy modern belső tér berendezését a Primagran gránit mosogatók minden színéhez illeszkedő fekete szín rugalmas szilikon kifolyócsősárgaréz alappal tartós kerámia fejA Primagran 7300 csaptelep kiemelkedően tartós, mégpedig a felhasznált anyagoknak köszönhetően. Teste sárgarézből készült, amely különösen ellenálló a korrózióval és a mechanikus sérülésekkel szemben. A kerámia fej biztosítja a csaptelep hibamentes működését, még intenzív használat körülményei közt is. A konyhai szerelvények megválasztása során érdemes gondoskodni arról, hogy az megkönnyítse a mindennapi tevékenységek elvégzését. A fekete Primagran 7300 csaptelep olyan modell, amely rugalmas kifolyócsövének köszönhetően szavatolja a magas szintű munkavégzési kényelmet. 360°-ban elforgatható, ami lehetővé teszi a nagy edények kényelmes elmosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető sarkainak könnyű leöblítését. A csaptelep emellett kényelmes fogantyúval van felszerelve, amely jobb- és balkezes személyek igényeinek megfelelően egyaránt felszerelhető. Lehetővé teszi emellett a vízhőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes és pontos beállítását. A Primagran 7300 konyhai csaptelep a konyhai munkalapra és közvetlenül a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A felszerelés problémamentesen elvégezhető, amit a készlethez mellékelt használati utasítás és méretezett csatlakoztató csőkészlet is megkönnyít. Termékünkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. A konyha teljes felszerelésének megválasztása időigényes, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék visszaváltására. Emelje ki konyhája modern kialakítását és tegye kényelmessé - válassza a fekete Primagran 7300 csaptelepet! 

  4.80/5 (15 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Krómozott
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500 Krómozott

  Olyan elemek, amelyek általában észrevétlenek maradnak, képesek akár kiemelni is a teret. Ez a Primagran 7500 konyhai csaptelep, amely eredeti formájával képes lehet lenyűgözni vendégeidet. Érdekes eleme az elegáns rugó, amely körülveszi az U alakú kifolyócsövet. E modell előnyei a következők:modern formatervezés, amely mellet senki sem megy el közömbösen színvilága, amelyeknek köszönhetően ez a modell a legtöbb Primagran mosogatóval kombinálható elegáns gomb, amely lehetővé teszi a normál és zuhanyjellegű vízsugár üzemmódok közötti váltást rugalmas nylon kifolyócső rugóban réz alátámasztóval a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 7500 csaptelep azok számára lett kifejlesztve, akik a legmagasabb minőségre vágynak és sok elvárással rendelkeznek. A sárgaréz váz korrózióálló, ellenáll a fizikai sérüléseknek, elszíneződésnek és a hőmérséklet-ingadozásnak is, a kerámia szelepfelsőrész megbízhatóságot és a munka pontosságát garantálja. A mindennapi munka során fontos számunkra a kényelem, ezért a Primagran 7500-t az ergonómia szabályainak megfelelően alakítottuk ki. A kifolyócső nemcsak 360°-ban elforgatható, hanem nagyon rugalmas is, amely lehetővé teszi a mosogató legelérhetetlenebb részeinek is a kiöblítését. A kifolyócső szélén található egy gomb, amely lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej-üzemmód közötti váltást. A normál vízsugár tökéletes amennyiben vizet akarunk engedni,  míg a zuhanymód alatt az ételeket meg tudjuk mosni, vagy az edényeket gyorsan le tudjuk öblíteni. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyíti Szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ezenfelül 30 napot kínálunk a megvásárolt termék visszatérítésére, hogy nyugodtan megfontolhasd döntésedet. Élvezze az eredeti kialakítást, a funkcionalitás és a kiváló minőség tökéletes kombinációját a Primagran 7500 konyhai csapteleppel.

  4.80/5 (20 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 8200 Fekete
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 8200 Fekete

  Nem mindennapi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához? A Primagran 8200 modell megfelelő kiegészítőként szolgál nagy, modern konyhákban. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn fekete szín, amely minden Primagran gránit mosogatómodellhez illik kétféle kifolyócső: standard vízsugár vagy zuhanyfej cserélhető gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, miközben csökkenti a vízfogyasztástA konyha az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük. A Primagran 8200 csaptelep a legtartósabb anyagból készül, hogy intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A csaptelep rendkívül könnyen tisztán tartható. A megfelelő csaptelep kiválasztásakor fontos az ergonómia szempontjait szem előtt tartani, hogy a konyhai teendőink elvégzése gyors és kellemes legyen. A Primagran 8200 konyhai csaptelep két kifolyócsővel rendelkezik, amelyek két különféle vízsugárüzemmódot kínálnak. A klasszikus vízsugár ideális, ha valamit vízzel szeretnénk feltölteni vagy mosogatni szeretnénk, míg a zuhanyfej a mosogató tisztítását és az ételek megmosását könnyíti meg. Igen jelentős előnye, hogy készhez álló fogantyúval van felszerelve, így a víz hőmérséklete és nyomása pontosan szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyéni igényektől függően. A Primagran 8200 modell cserélhető gyöngyöző betéttel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelepünk önálló összeszerelése hihetetlenül egyszerű, és a készletben szereplő utasítások, valamint a csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. Nagyon jól tudjuk, hogy a felújítás és a konyha berendezése időigényes tevékenységek, amelyek kivitelezéséhez pontos tervre van szükség Ezt tartottuk szem előtt, amikor úgy döntöttünk, hogy 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  A kényeles használhatóság és az esztétikus forma tökéletes kombinációja - válassza a Primagran 8200 konyhai csaptelepet!

  4.42/5 (12 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft

Konyhai csaptelepek gránit i krómozott

Tudj meg többet a konyhai csaptelepeinkről.

Kínálatunkban találsz olyan csaptelepeket, melyek kifejezetten az egyes mosogató modellekhez lettek készítve, nem csak vizuális hanem praktikussági szempontokat is figyelembe véve. Rendkívül tartós, különböző színű gránit, klasszikus krómozott fém valamint kihúzható zuhanyfejes csaptelepek is szerepelnek kínálatunkban. A fent említett csaptelep fajták különböző típusú kifolyócsővel kaphatók.

A klasszikus acél csaptelepek a Primagran mindegyik mosogatójához passzolnak és felszerelhetők a konyhapultba vagy a mosogató csaptelep furatába. A tartós krómozott sárgaréz csaptelep vásárlásakor a hosszú éveken át tartó ügyfélelégedettség garantált. Kétmedencés mosogatókhoz különösen ajánljuk azokat a csaptelepeket, melyeknél a perlátor magasan helyezkedik el. Formájának köszönhetően magas szintű kényelmet nyújt nagyobb edények és tepsik elmosásánál. A kihúzható zuhanyfejes, nagy sugárban használható modellek praktikusak mosogatás, öblítés és nagy edények megtöltése közben. Boltunkban találsz csaptelepeket elegáns és jó minőségű egykaros változatban.

A kar a csaptelep bal vagy jobb oldalán, vagy szemben található. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk exkluzív kollekciónk termékeit - a fantáziadús formájú csaptelepeket - azok számára, akik apró dizájn részleteket szeretnének konyhájuk külleméhez adni. A magas fényű, fém konyhai csaptelepek különösen jól mutatnak rozsdamentes acélból készült konyhai eszközökkel. Krómozott csaptelepeink elkészítése közben igyekeztünk minden apró részletet figyelembe venni, hogy a legigényesebb Vásárlóink kéréseit is ki tudjuk elégíteni. A stílusos és modern, gránittal bevont csaptelepek rendkívül ellenállóak az ütésekkel és karcolásokkal és vízkőfoltokkal szemben. A gránit csaptelepeken nem látszódik az ujjlenyomat, mely lényegesen megkönnyíti a mindennapos tisztítást. A gránit csaptelepek különböző színekben kaphatók, hogy könnyedén a mosogató színéhez megfelelőt találjanak Vásárlóink vagy érdekes színösszeállítást alkothassanak meg saját elképzeléseik szerint.