Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Konyhai csaptelepek gránit i krómozott  

Konyhai csaptelepek gránit i krómozott

Tudj meg többet a konyhai csaptelepeinkről.

Kínálatunkban találsz olyan csaptelepeket, melyek kifejezetten az egyes mosogató modellekhez lettek készítve, nem csak vizuális hanem praktikussági szempontokat is figyelembe véve. Rendkívül tartós, különböző színű gránit, klasszikus krómozott fém valamint kihúzható zuhanyfejes csaptelepek is szerepelnek kínálatunkban. A fent említett csaptelep fajták különböző típusú kifolyócsővel kaphatók.

A klasszikus acél csaptelepek a Primagran mindegyik mosogatójához passzolnak és felszerelhetők a konyhapultba vagy a mosogató csaptelep furatába. A tartós krómozott sárgaréz csaptelep vásárlásakor a hosszú éveken át tartó ügyfélelégedettség garantált. Kétmedencés mosogatókhoz különösen ajánljuk azokat a csaptelepeket, melyeknél a perlátor magasan helyezkedik el. Formájának köszönhetően magas szintű kényelmet nyújt nagyobb edények és tepsik elmosásánál. A kihúzható zuhanyfejes, nagy sugárban használható modellek praktikusak mosogatás, öblítés és nagy edények megtöltése közben. Boltunkban találsz csaptelepeket elegáns és jó minőségű egykaros változatban.

A kar a csaptelep bal vagy jobb oldalán, vagy szemben található. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk exkluzív kollekciónk termékeit - a fantáziadús formájú csaptelepeket - azok számára, akik apró dizájn részleteket szeretnének konyhájuk külleméhez adni. A magas fényű, fém konyhai csaptelepek különösen jól mutatnak rozsdamentes acélból készült konyhai eszközökkel. Krómozott csaptelepeink elkészítése közben igyekeztünk minden apró részletet figyelembe venni, hogy a legigényesebb Vásárlóink kéréseit is ki tudjuk elégíteni. A stílusos és modern, gránittal bevont csaptelepek rendkívül ellenállóak az ütésekkel és karcolásokkal és vízkőfoltokkal szemben. A gránit csaptelepeken nem látszódik az ujjlenyomat, mely lényegesen megkönnyíti a mindennapos tisztítást. A gránit csaptelepek különböző színekben kaphatók, hogy könnyedén a mosogató színéhez megfelelőt találjanak Vásárlóink vagy érdekes színösszeállítást alkothassanak meg saját elképzeléseik szerint.

Szűrő