Könnyített furatok a mosogatóban

Egyre többet várunk a konyhai mosogatóktól. Tökéletesnek kell lenniük - esztétikusnak, praktikusnak és hatékonynak. Ezeket a tulajdonságokat nem könnyű kombinálni. A könnyített furatos mosogatóknak azonban sikerül. Mik is ezek? Milyen konyhákba illenek?

Mi az a könnyített furatos mosogató?

A könnyített furatos mosogató egy prémium termék. Meghatározó tulajdonsága a hihetetlen esztétika és a tökéletes alkalmazkodás a felhasználó igényeihez. Abban különbözik a közönséges, hagyományos konyhai mosogatótól, hogy a csap, a szifon vagy az adagoló számára előre kifúrt furatok nélkül kapható. Ezeket a furatokat Te tudod majd elkészíteni a mellékelt utasításoknak megfelelően. A könnyített furatos mosogatókban 2–4 lyukat lehet kiütni - a mosogató modelljétől függően.

Miért vonzó a könnyített furatokkal ellátott mosogató?

Először úgy tűnhet, hogy a könnyített furatos mosogató "rosszabb", mint a hagyományos. Elvégre neked kell furatokat készítened egy fúróval vagy egy kiütővel. A valóságban viszont ugyan egy kicsit több szerelési munkával, de csak annyi furatot kell kifúrni a mosogatón, amennyire valójában szükség van. Ennek eredményeként a könnyített nyílásokkal ellátott mosogatók nagyon nagy rugalmasságot biztosítanak a konyha kialakításában. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy eldöntheted melyik oldalra legyen beszerelve a csepegtetőtálca, és kiválaszthatod, hová kerüljön a csap és a többi kiegészítő, például a dugókiemelő gomb vagy a mosogatószer adagoló. Ezeknek a kiegészítőknek már nem muszáj a csapteleppel szemben lenniük. Hagyományos mosogatók esetén a furatokat előre, a gyártó által megadott mennyiségben fúrják ki. A legtöbb modell két furattal rendelkezik - az egyik a csaptelep, a másik pedig a dugókiemelő gomb vagy az adagoló számára. Ha valamelyik furat nem lenne felhasználva, el kell takarni. Ehhez furat fedőt használnak, amely bár szép és esztétikus, mégis feltűnő és akadályozhatja a mosási terület kialakítását.

 

Granit paryski bez zlewu

Hagyományos megoldás fedővel.

Zlew granitowy Paris z nawierceniem

Megoldás könnyített furatokkal - nincs fedő

A könnyített furatokkal ellátott mosogató tökéletes megoldás a design szerelmeseinek. Igényeidnek megfelelően izgalmas lehetőségeket kínál a mosási terület berendezéséhez. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a mosogató megjelenését fémdugók vagy más, a mosogatótól eltérő színű elemek zavarják.

Használd a PDF kézikönyvet és az oktató videót , hogyan kell biztonságosan és helyesen fúrni a lyukakat.

Az egyes modellek összes lehetséges furatát a műszaki rajzok tartalmazzák.

 

Javasoljuk a professzionális felszerelés és a szükséges védőruházat használatát.