Antibakteriális-formula

Természetes technológiával készült Primagran mosogatók Ultra•Fresh_Logo_commercial_EN.jpg

Visszaigazolt laboratóriumi technológia, mely garantálja konyhádban a hatékony védelmet a baktériumokkal szemben.

Antybakteryjność
Ultrafresh
antybakteryjnosc 2.jpg

A Primagran családi vállalkozás - megfigyelésekből tudjuk, hogy a konyha központi helyiség minden otthonban és berendezését néha nem szokványos módon használjuk. Az élet itt, a konyhában zajlik, ezért gyártjuk mosogatóinkat a legnagyobb odafigyeléssel, a legkiválóbb, megbízható beszállítóktól származó anyagokból. Figyelünk az összes apró részletre és az a célunk, hogy minden egyes termékünk visszaigazolja ezt a minőséget.

Ugyanezt a stratégiát alkalmazzuk a biztonság témakörben, ezért kezdtük meg együttműködésünket a világ legnagyobb, antibakteriális és gombaölő adalékanyagaival foglalkozó céggel. Az Ultra-Fresh több mint 60 országban ismert és elismert márka, és a fogyasztók számos, mindennapi használati eszközökkel foglalkozó iparágban - például matracok, cipőbetétek, sportruházat, vágódeszkák, konyhai mosogatók és fürdőszobai mosdókagylók - megbízható vezetőként tekintenek rá.

Hogyan működik ez a technológia ultra fresh?

A Primagran mosogatók gyártásának korai szakaszában ezüst kolloid oldatot adunk a gyanta és ásványi töltőanyagok keverékéhez, amely egyenletesen oszlik el a mosogató egész szerkezetében. Ez az anyag a használat teljes ideje alatt aktív marad, nem lehet lesúrolni vagy leöblíteni a mosogató felületéről mint ahogy ez megtörténhet az antibakteriális bevonat használatának esetében.

Az antibakteriális technológia segíti a baktériumokkal szembeni hatékony védelmet, biztonságos mosogatásra kijelölt szférát hagyva Neked és minden családtagnak.

Antibakteriális-1.jpg
Antibakteriális-2.jpg

A mosogató keresztmetszetében bemutatott Ultra-Fresh technológia képes megjelenítése - ezüst szerkezet, mely kitölti a mosogató teljes belsejét és felszínét.

Ismerje meg ezzel a technológiával elkészült Primagran mosogatók minden előnyétultra fresh

Az Ultra-Fresh CA-16 adalék, melyet a Primagran mosogatók gyártásának folyamatában használunk, Oeko-Tex tanúsítvánnyal, mely biztosítja, hogy a termék biztonságos a bőrre valamint másik tanúsítványa igazolja, hogy élelmiszerrel érintkezhet.

  •      Mosogatóink védve vannak a baktériumok, gombák és penész kártékony működésétől
  •      A Primagran mosogatók aktív ezüst ionokat tartalmaz, mely véd a kellemetlen szagokkal szemben
  •      A termék az erózióval és elszíneződéssel szembeni védelemmel rendelkezik
  •      A mosogató antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik

A biztonságot és antibakteriális tulajdonságokat elvégzett vizsgálatok igazolják, melyek nemzetközi kutatási módszerek alapján egy speciális és modern laboratóriumban készültek Torontóban: AATCC, ASTM, ISO, JIS. Nézd meg a részleteket:

Antibakteriális Ultra Fresh tanúsítvány (nézd meg a tanúsítványt)

AATCC gombaölő értékelés (nézd meg a jelentést)

Primagran minta antibakteriális értékelése (nézd meg az értékelést)

varsói ITA-TEST (nézd meg a tanúsítványt)

Laboratóriumi vizsgálatok eredményei

a cm2 található baktériumok száma 24 óra múlva x 100 000

coli-hu.png

a cm2 található baktériumok száma 24 óra múlva x 100 000

Staphy-hu.png