Kiegészítők konyhai mosogatókhoz 

 • Klasszikus egymedencés szifon
  4 900Ft 7 900Ft
  Klasszikus egymedencés szifon

  Klasszikus szifon passzol minden egymedencés Primagran gránit mosogatóhoz. A szifon lefolyójának átmérője 3,5 colos és a végén krómozott szűrő található - színvilágban megegyezik minden krómozott és gránit csapteleppel, melyeket boltunkban lehet a mosogatóhoz választani. Az elegáns lefolyószűrő passzol más konyhai kiegészítőkhöz is, mint például a mosogatószer adagolóhoz. A szifon fehér műanyag, PVC anyagból készült. Mosogatógépet vagy mosogatót hozzá lehet kötni. Túlfolyásgátló rendszer van benne. A készlet tartalmazza a teljes szükséges készletet a szifon megfelelő rögzítéséhez. A tipikus "U" alakú szifonredszer feladata, hogy a vizet hatékonyan elvezesse és megelőzze a kellemetlen illatok áradását a csövekből. A szifon megfogja a víz egy részét, melynek köszönhetően a szagok nem keverednek. Ez egy egyszerű azonban nagyon hatékony megoldás, hogy izoláljuk a konyhai és csatornarendszert. Másik előnye ennek a szifon típusnak, hogy a csövek nagyon jól lettek kialakítva, ami rengeteg helyet megspórol a mosogató alatt a szekrényben,  így kisebb helyen is elfér. A maradék helyet a szekrényben többféleképpen ki lehet használni, akár a szemetesnek vagy a takarítószereknek fenntartva.

  4.86/5 (1783 Vélemények)
  7 900Ft 4 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  7 900Ft 10 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon

  Az automatikus dugóval ellátott szifon lehetővé teszi, hogy a dugót a mosogató tetején lévő tekerővel húzzuk ki és zárjuk be. A Primagran mindegyik egymedencés mosogatójához passzol. A szifon lefolyója 3,5 colos és elegáns krómozott szűrő található a végén, mely az automatikus dugó szerepét tölti be és színe összhangban van a mosogatón található krómozott csaptelep fedővel, mely a dugó kihúzásához és lezáráshoz szolgál. A szifon mindegyik krómozott része passzol a krómozott és gránit csaptelepekhez, melyek megtalálhatóak boltunkban. Az automatikus szifon lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását. A készlet minden tömítést és csavart tartalmaz ahhoz, hogy a szifon tökéletesen felszerelhető és azonnal használható legyen. A szifon fehér, jó minőségű műanyag PVC anyagból készült, mely nem igényel különösebb ápolást és karbantartást. A karakteres "U" formájú csőrendszernek köszönhetően a szifon nem foglal sok helyet és egy kevés vizet megtart a csőben, ami izolálja a kellemetlen csatornaszagokat. A szifon úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja a szekrényben. Formájának köszönhetően könnyedén el tudod helyezni a kívánt tárgyakat a mosogató alatt.

  4.90/5 (1401 Vélemények)
  10 900Ft 7 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  9 900Ft 12 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon + rozsdamentes acél borítás

  A vízvezeték-készlet egy alapvető tartozék, amely nem csupán a mosogatótálcába csöpögő víz elvezetéséért felelős, hanem a kellemetlen szagokat is távol tartja. Az egymedencés Primagran mosogatótálcákhoz Automatikus szifon termékünket tudjuk ajánlani, amely a következő előnyökkel rendelkezik:egyedi kialakítású rozsdamentes acél hulladékszűrő Kettő darab csiszolt rozsdamentes acél borítás a lefolyó kosár lefedéséhez rozsdamentes acél gyűrűvel befogatott túlfolyó automatikus kapcsoló rendszer az ezüst színű hulladéklefolyó zárásához/nyitásához falhoz közeli kialakítás, amely lehetővé teszi a helymegtakarítást a munkalap alatt esztétikus, modern konyhához illő szürke csövek által elrejtett a vízvezeték-készlet egy további lefolyó a mosogatógép/mosógép összekapcsolására a szennyvízrendszerrel a kivezető csövek különleges alakja biztosítja a kellemetlen szagok elleni védelmetA Premium automatikus szifon készlet tartós szürke anyagból készült ezáltal városi megjelenést biztosítva magának, mely esztétikusan illeszkedik a mai modern konyhák világába. Mivel falhoz közeli kiépítésű, így hely is marad  a mosogató alatt a hulladékgyűjtőknek, és a háztartási tisztítószereknek. A rács és a szűrő is korrózióálló rozsdamentes acélból készül, ezáltal könnyen tisztítható. A rozsdamentes acél kosár vízelzárását egy kényelmesen elérhető kapcsoló elfordításásával tudja szabályozni, ezáltal nem kerül ételmaradék a szifonrendszerbe és nem keletkezik dugulás a csövekben. Mindezt egy esztétikus lefolyófedővel takarhatja el, amely a teljes mosogatótálca megjelenését. A nálunk vásárolható automatikus szifon rendszer tökéletesen illeszkedik minden egymedencés Primagran mosogatótálcához, összeszerelésük nagyon egyszerű. Hogy teljes legyen az összkép, ajánljuk, hogy válasszanak további kiegészítőink közül, például egy mosogatószer adagolót. Élje át Ön is a legjobb minőséget a konyhájában – válasszon Ön is Premium Automatikus Szifont.

  4.96/5 (173 Vélemények)
  12 900Ft 9 900Ft
 • Kétmedencés szifon
  7 900Ft 10 900Ft
  Kétmedencés szifon

  Ez a klasszikus kétmedencés mosogatóhoz való szifon passzol a Primagran másfél-és kétmedencés mosogatóihoz. A szifon lefolyóján krómozott szűrő található - színvilágban megegyezik minden krómozott és gránit csapteleppel, melyeket boltunkban lehet a mosogatóhoz választani. Kellemes összhangban vannak a gránit csaptelepekkel is, melyeken látható egy kis krómozott rész is. Az elegáns lefolyószűrők passzolnak más konyhai kiegészítőkhöz és króm színű mosogatókhoz is. . A szifon fehér műanyag, PVC anyagból készült, mely nem igényes különös ápolást és karbantartást. Túlfolyásgátló rendszerrel van felszerelve a szifon. A szifonhoz minden nehézség nélkül mosogatógép vagy mosógép is hozzáköthető. A készlet tartalmazza az ehhez szükséges alkatrészeket. A tipikus csövek formája az "U" betűre emlékeztet, mely nem csak a víz megfelelő elvezetését garantálja, hanem megóv a kellemetlen szagoktól, melyek a csövegből jöhetnek. A szifon formája lehetővé teszi, hogy a víz egy része a csőben maradjon, így izolálva a kellemetlen szagokat. Ezen kívül az ergonomikus elhelyezésnek köszönhetően több hely marad a mosogató alatt a szekrényben.

  4.87/5 (1401 Vélemények)
  10 900Ft 7 900Ft
 • Kétmedencés automatikus szifon
  9 900Ft 12 900Ft
  Kétmedencés automatikus szifon

  Az automatikus szifon modern és kényelmes megoldás a konyhában, mely másfél-és kétmedencés mosogatókhoz való. Ennek a szifonnak a használata lehetővé teszi, hogy a leengedni kívánt koszos vagy forró vízben nem kell kézzel kihúzni a dugót, hanem elegendő a mosogató felszínén elfordítani a tekerőt, ami kinyitja a dugót. Ez lényegesen megkönnyíti a mosogatást és jobb feltételeket biztosít a házimunkához. A készletben található két darab 3,5 colos lefolyócső, tekerő a dugóhoz és túlfolyásgátló rendszer. A speciális kimenet lehetővé teszi mosogatógép vagy mosógép hozzácsatlakoztatását a lefolyóhoz a mosogató alatt. Mindkét lefolyó elegáns, krómozott végződéssel rendelkezik, és egyhez tartozik az automatikus dugó funkció. Az automatikus szifon olyan színben lett legyártva, mely tökéletes párost alkot bármelyik krómozott vagy gránit Primagran  mosogatóval. Különösen jól mutat fém konyhai csapteleppel. Az automata  szifon felrögzítése a Primagran gránit mosogatókhoz azzal kezdődik, hogy kérésre egy speciális furatot készítünk a mosogatón, mely lehetővé teszi az automata szifon behelyezését.   Ezen kívül, az átgondolt konstrukciónak köszönhetően ez a szifon típus kevesebb helyet foglal, mint a klasszikus szifonok. Plusz helyet lehet nyerni vele a szekrényben.

  4.91/5 (1028 Vélemények)
  12 900Ft 9 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  12 900Ft 15 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon + 2 rozsdamentes acél borítás

  A szifon egy szükséges elem, amely nem csak a víz elvezetéséért felel a mosogató medencéjéből, de megakadályozza a kellemetlen szagok szétterjedését is. A Primagran márkájú kétmedencés mosogatókhoz a Premium automata szifont ajánljuk, amely az alábbi jellemzőkkel bír:egyedi mintázat a lefolyó krómozott szűrőjén 2 karcmentes rozsdamentes acél fedővel, amelyek esztétikusan takarják a lefolyót Átfolyás-gátló rendszer, rozsdamentes acél rácsos borítással díszítve kényelmes, ezüstszínű forgatógomb a lefolyó elzárásához/megnyitásához fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt esztétikus szürke csövek, amelyek illenek a modern konyhák stilisztikájához és vizuálisan álcázzák a szifon jelenlétét kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez védelem a kellemetlen szagokkal szemben, a kivezető cső különleges kialakításának köszönhetőenA Prémium automata szifon ellenálló, szürke színű műanyagból készül, „urban look” stilisztikát követve, ami esztétikailag álcázza jelenlétét, és kiválóan illik a modern konyhákhoz. Fal melletti elhelyezkedésű szerkezet jellemzi, aminek köszönhetően a mosogató alatt nagy szabad tér marad, szemétgyűjtő edények számára, vagy háztartási vegyszerek tárolására. A borítás és a szűrő rozsdamentes acélból készült elemek, ezért ellenállóak a korrózióval szemben, és könnyen ápolhatóak. A szifon krómozott kosara egy kényelmes forgatógombbal vezérelhető, automatikus dugó funkcióját látja el, ezen felül megakadályozza a nagyobb maradék-darabok bejutását a lefolyóba, így a szifon nem dugul el. Mindezt egy esztétikus lefolyófedő takarja, amely kellemesebbé teszi az egész szerkezet kinézetét. Automata szifonunk az összes Primagran márkájú kétmedencés mosogatóhoz illeszkedik, önálló felszerelése nem ütközik nehézségbe. A munkavégzési hely esztétikumának növelése érdekében érdemes a szifonhoz más kiegészítőket választani, mint pl. egy folyadék-adagolót. Örvendjen magas fokú funkcionalitásnak konyhájában – válassza a Premium automata szifont!

  4.96/5 (137 Vélemények)
  15 900Ft 12 900Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  5 000Ft 8 000Ft
  Rozsdamentes acél lefolyó fedelet

  A konyha munkaterületét nem csak magas fokú ergonómia, hanem esztétika is kell jellemezze. Ezért érdemes érdeklődést tanúsítani kiegészítőink iránt, amelyek egyesítik e két tulajdonságot. Különösen ajánljuk az acél lefolyófedőt, amely:eltakarja a mosogató lefolyóját, esztétikus kinézetet kölcsönözve az egész elemnek illeszkedik minden Primagran szifonhoz mosogatógépben tisztíthatóA lefolyófedő magas minőségű rozsdamentes acélból készült, amely korrózióálló és egyszerűen ápolható anyag. Univerzális színe nyomán a fedő kiválóan illik bármilyen színvilágú Primagran mosogatómedencéhez. Ez az univerzális kiegészítő minden 3,5” átmérőjű lefolyóhoz illeszkedik. Miért érdemes a konyhánkban lefolyófedővel rendelkeznünk? Ez a megoldás nem csupán a munkatér esztétikáját emeli. A fedő ezen felül megelőzi a hulladék és az ételmaradékok bejutását a lefolyórácsba és a szifonba, ennek köszönhetően pedig könnyebb fenntartani a mosogató tisztaságát a mindennapi használat során. Olyan konyhai kiegészítőket keresel, amelyek megváltoztatják a konyhádat? Vegyél acél lefolyófedőt, és élvezd az esztétikum és funkcionalitás ideális összekapcsolását!

  4.94/5 (315 Vélemények)
  8 000Ft 5 000Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  3 900Ft
  Krómozott csaptelep fedő

  Elegáns króm fedő, amellyel a mosogatóban egy további lyukat lehet elfedni. Ez abban az esetben ideális, ha a csaptelepet közvetlenül a konyhapultba  rögzítjük vagy ha nem szeretnél automatikus dugót vagy mosogatószer adagolót a rendelkezésre álló furatba.  Ha falra szerelt csaptelepet választasz, akkor könnyen elfedheted a csaptelep furatot a gránit mosogatón egy ilyen krómozott csaptelep fedővel.  Ezt a furat eltakarót nagyon könnyen és gyorsan fel lehet szerelni. Árnyalata és színvilága passzol a gránit mosogatókéhoz és a hozzájuk való kiegészítőkhöz, mint például krómozott és gránit csaptelepekhez, melyek szintén tartalmaznak elegáns krómozott részeket.   Segít, hogy megőrizzük a konyha rendezett kinézetét és szépségét és egy fontos eleme a mosogatónak. Ismerd meg a Primagran ajánlatát és válogasd össze saját konyhai szettedet a kiváló minőségű mosogatók és a legstrapabíróbb krómozott vagy gránit csaptelepek közül.

  4.90/5 (710 Vélemények)
  3 900Ft
 • Impregnat do zlewozmywaków
  4 900Ft
  Impregnálószer mosogatókhoz 200 ml

  A Nanogran egy olyan impregnálószer, mely véd és konzervál, a mosogatót jó állapotban tartja hosszú éveken keresztül és segít a mindennapi tisztántartásban és ápolásban. A tisztítószer alkalmas gránit, kő, műanyag és rozsdamentes acél tisztításához. A konyhában alkalmas a mosogató és csaptelep felületének megóvására. Bármilyen színű kőből készült mosogatóhoz használható. Nem okoz elszíneződést vagy a felület megsérülését.  Használata egyszerű, valamint a tisztítószer nagyon kiadós - egy üveg elegendő 6 hónapra. A Nanogran impregnálószer  javít a mosogató kinézetén valamint elfedi a kisebb karcolásokat a tisztított feületen. A tisztítószer ezen kívül védőréteget képez a mosogató felületén, mely megvédi a konyhai mosogatót a víztől, szennyeződésektől valamint fényt ad és úgynvezetett vízlepergető hatással rendelkezik.

  4.92/5 (24 Vélemények)
  4 900Ft
 • Adagoló - bézs
  4 900Ft
  Adagoló - bézs 400 ml

  A bézs színű , mosogatóba építhető adagoló a bézs színű gránit mosogatókhoz passzol. Univerzális szín, mely választható más színű gránit mosogatókhoz is, érdekes, dizájner kiegészítőt alkotva így a mosogatóval, mely vonzza a tekintetet. A mi mosogatószer adagolónk nagyon elegáns és a jó minőségű anyagösszetételnek köszönhetően ellenálló és tartós konyhai kiegészítő. Az adagolót a mosogatón található 35 mm átmérőjű csaptelep furatba kell felrögzíteni. Az adagoló nagyobbik fele a mosogató aljában található a felszín alatt, azonban a felszínen csak a kis pumpa és cső található. Az adagoló felrögzítése és utántöltése könnyű, nagyon univerzális darab. Mosogatószert, folyékony szappant vagy egyéb más, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.94/5 (340 Vélemények)
  4 900Ft
 • Adagoló - grafitszürke
  4 900Ft
  Adagoló - grafitszürke 400 ml

  Folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. A pumpa és a kifolyó grafitszürke színe bármely mosogatóval összepárosítható, mely a grafitszürke valamely árnyalatában vagy esetleg sötétebb színben készült. Stílusa passzol a többi kiegészítőhöz, melyek a Primagran boltjában kaphatóak egyéb színekben. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy a felszínen csak a legfontosabb részek láthatók, vagyis a pumpa és a kifolyócső. Azonban a tartály rész, mely a mosogató alatt lett elrejtve, 400 ml nagyságú. Ha egy ilyen elegáns adagolót helyezel be a mosogatóba, akkor véget vethetsz a műanyag flakonok használatának, melynek köszönhetően a mosogató és annak környéke rendezett és tiszta marad. Ezen kívül az adagoló segítségével értékes helyet szabadítasz fel a mosogatón. Válaszd ki a gránit mosogatódhoz a legmegfelelőbbet és nézd meg a Primagran boltjában található egyéb praktikus tartozékokat is.

  4.88/5 (373 Vélemények)
  4 900Ft
 • Adagoló - fekete
  4 900Ft
  Adagoló - fekete 400 ml

  A mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló fekete színben egy olyan kiegészítő, mely modern, minimalista és indusztriális stílusban berendezett konyhákhoz passzol . Ideális kiegészítő a fekete gránit mosogatóhoz. Ha szereted a merész párosításokat, akkor a fekete mosogatószer adagolót összepárosíthatod a gránit többi elérhető színeivel. Az adagoló mérete 400 ml és a konyhai tisztítószerek tárolására lett kialakítva. Segítségével esztétikusan tárolható bármilyen folyékony tisztítószer, helyet megspórolva a mosogató környékén és a konyhapulton. Az adagolónak köszönhetően búcsút mondhatsz a mosogató környékén heverő műanyag flakonoknak. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy magába foglalja a dekoratív megjelenést és a praktikusságot. A hosszú kifolyócső megkönnyíti a munkát, a beépített pumpa megfelelő mennyiségű mosogatószert ad egyszerre. A gránitból készült külső garantálja a tartósságot és ellenállóképességét ütődésekkel, magas hőmérséklettel és elszíneződéssel szemben. A konyhai mosogatóhoz való, beépíthető konyhai adagolónkat nagyon egyszerű felrögzíteni. Speciálisan elkészített csaptelep furatba kell helyezni, hogy az adagoló a mosogató alatt legyen, olyan módon, hogy csak az elegáns gránit pumpa látszódjon ki.

  4.98/5 (410 Vélemények)
  4 900Ft
 • Adagoló - szürke
  4 900Ft
  Adagoló - szürke 400 ml

  A szürke színű folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. Ideális megoldás, ha a kevésbé esztétikus műanyag flakonoktól szeretnénk megszabadulni a mosogató környékén, melyek ráadásul jelentős helyet is elfoglalnak a mosogató körül. Ennek a praktikus adagolónak köszönhetően a konyhádban rend és tisztaság fog uralkodni. A gránit pumpa színe hozzáilleszthető a mosogatók színéhez – ami jelen esetben a szürke szín. Az adagoló használható sarok mosogatókhoz, egy-, másfél-, és kétmedencés mosogatókhoz egyaránt. Az adagoló egy 400 ml nagyságú flakont takar el a mosogató alatt. A mosogató felszínén csak az elegáns pumpa látszódik. Az adagolóhoz való furatot Vásárlóink kérésére készítjük el. Egészítsd ki a konyhai szettedet a többi, boltunkban megtalálható kiegészítő egyikével, hogy a mosogatás még egyszerűbb és kellemesebb legyen.

  4.94/5 (397 Vélemények)
  4 900Ft
 • Krómozott adagoló
  4 900Ft
  Krómozott adagoló 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló  az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető.  A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit

  4.96/5 (334 Vélemények)
  4 900Ft
 • Adagoló - fehér
  4 900Ft
  Adagoló - fehér 400 ml

  Ez a gránit, mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló a fehér színű mosogatókhoz lett megtervezve. A kiegészítő minden konyhában megtalálja a megfelelő helyét, főleg azoknál, akik étékelik a rendet és az átláthatóságot a mosogató környékén. Közvetlenül a mosogatóba rögzíthető, nem foglal sok helyet. Az adagoló flakon része el van rejtve a mosogató alatt és a felszínen csak a stílusos pumpa és a kifolyócső látszódik, melynek felülete króm és gránit. Az adagoló 35 mm átmérőjű furatba helyezhető. A fehér adagoló tökéletesen mutat más konyhai kiegészítőkkel mint például automata dugó vagy gránit csaptelep. Ezen kívül az adagoló nem csak a mosogató területének dísze, hanem egyben praktikus termék is. Segít megőrizni a tisztaságot és megszabadulni a nem praktikus, műanyag flakonoktól. Egyszerre megfelelő mennyiségű mosószert adagol és nem csöpög ki.

  4.91/5 (329 Vélemények)
  4 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Bézs
  7 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Bézs 400 ml

  A praktikus konyha nem funkcionálhat mosogatószer adagoló nélkül. Lehetővé teszi a szekrényekben vagy a mosogató peremén található csúnya tisztítószeres flakonok használatának megszüntetését.  A bézs színű, négyzet alakú mosogatószer adagolót választva, eredeti és elegáns dizájnt kapunk. Tökéletesen harmonizál a hasonló árnyalatú mosogatókkal. Passzol egy-másfél-és kétmedencés, kerek, szögletes vagy négyzet alakú mosogatókhoz.  A adagolót egy speciálisan előkészített furatba lehet felrögzíteni, a furat a mosogató felületén található. A négyzet alakú adagoló tökéletesen harmonizál  konyhai mosogatókkal valamint modern és minimalista stílusban berendezett belső terekkel. A bézs színnek köszönhetően az adagoló megállja  a helyét indusztriális stílusú konyhákban is. Ez a konyhai tartozék rendkívül esztétikus - nem áll ki túlságosan és az egyetlen látható része az elegáns pumpa, a tartály a mosogató felszíne alatt van. Stílusos dizájn valamint praktikusság jellemzi az adagolót, melyről nem lehet megfeledkezni a konyha és a mosogató szféra kialakítása közben. Az adagolót könnyedén után lehet tölteni, a konyhapult alá való hajolgatást és a tartály kitekerését megspórolva. Ez a kis méretű kiegészítő eredményezi, hogy a konyhában rend és tisztaság fog uralkodni, megszabadulva a kevésbé esztétikus  műanyag flakonoktól.

  4.88/5 (42 Vélemények)
  7 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fekete
  7 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fekete 400 ml

  A fekete, négyzet alakú mosogatószer adagoló a modern, indusztriális és minimalista stílusú konyhák kötelező kiegészítője. A glamour és a sötét árnyalatokban kialakított belső terek kedvelőinek is biztosan elnyeri a tetszését. A fekete színű, négyzet alakú adagoló ideális kiegészítője az adagoló színével megegyező mosogatóknak. Összepárosítható más színű gránit mosogatókkal is, bátor és avantgárd megoldásokat alkotva így. Az adagoló használható folyékony szappanhoz, mosogatószerhez vagy a mosogatóhoz szükséges tisztítószerekhez. Ennek a konyhai adagoló végérvényesen megszünteti a műanyag üvegek és mosószerekkel teli tartók használatát. Segít a mosogató szféra és konyhapult tisztántartásában, a rendrakás sokkal könnyebb lesz. A négyzet alakú mosogatószer adagoló egy olyan eszköz, mely magába foglalja a szépséget és praktikusságot. A hosszú adagolófej megkönnyíti a munkát, a pumpa segít a megfelelő mennyiségű folyadék kinyomásában. Az adagoló tartós és ellenálló a különböző típusú elszíneződésekkel és mechanikai ütésekkel szemben. Ne feledkezzünk meg róla, hogy a kiegészítő különösen szép és dizájner darab. A mosogató felsőrészén csak az egyszerű és stílusos pumpa látható, a mosószeres tartály a mosogató alatt található. A tisztítószer az adagoló tetején utántölthető, így nincs szükség behajolni a konyhapult alá vagy a tartály lecsavarására. Ennek a konyhai kiegészítőnek a használata ugyanolyan egyszerű, mint felrögzítése. A négyzet alakú adagolót egy speciális, a mosogatón található furatba kell felrögzíteni.

  4.89/5 (36 Vélemények)
  7 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Grafitszürke
  7 900Ft
  Szögletes adagoló Grafitszürke 400 ml

  A grafitszürke folyékony szappan-vagy mosogatószer adagoló tökéletes kiegészítője a konyhai mosogató szférába. Négyzet alakja lehetővé teszi párosítását egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatókkal, melyek passzolnak indusztriális, modern, minimalista valamint klasszikus stílusú konyhákba. A grafitszürke adagoló a hasonló árnyalatú mosogatókkal mutat a legjobban, ezen kívül még bátran összepárosítható fekete és szürke színű mosogatókkal. A grafitszürke adagoló ideálisan komponálható további mosogatáshoz használt kiegészítőkkel úgy mint a Primagran kínálatában megtalálható automatikus dugóval és konyhai csapteleppel.  A négyzet alakú mosogatószer adagolót a mosogató felszínére kell rögzíteni. A felrögzítés igazán egyszerű, melynek lényege a kiegészítő felhelyezése az előkészített furatba. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, az adagoló tartálya a mosogató alatt található. Ez a megoldás eredményezi, hogy a szappanadagoló különösen esztétikus és rendezett. Lehetővé teszi a praktikus munkavégzést a konyhában és megőrzi a tisztaságot és a rendet. Ha emellett a mosogató szférában használt kiegészítő megvásárlása mellett dönt, értékes helyet spórol meg a konyhapulton valamint segítségére lesz a rend fenntartásában. A konyhai szappanadagoló segítségével végérvényesen megszabadulhat a kevésbé esztétikus mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, grafitszürke adagoló nem csak eredeti dizájn és praktikusság, hanem tartósság is. Ellenálló a mechanikai ütésekkel és elszíneződéssel szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a mosogatószer adagoló jó minőségű eszköz, mely hosszú évekig fog szolgálni.

  4.86/5 (42 Vélemények)
  7 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fehér
  7 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fehér 400 ml

  A gránitból készült, fehér színű mosogatószer- vagy szappan adagoló elsősorban fehér színű mosogatók mellé ajánljuk. Négyzet formájával tökéletesen passzol minimalista és modern stílusú belső térhez, mely erős élekkel és sarkokkal rendelkezik.  A szögletes mosogatószer adagolót a legideálisabb szögletes vagy négyzet alakú mosogatóval párosítani, függetlenül a medencék számától. Az adagoló praktikus eszköz egyaránt  kis méretű konyhában egymedencés mosogatóval  és olyan konyhákban, ahol a nagy méretű, többmedencés mosogatók élveznek előnyt. Mindegyik esetben lehetőség van a mosogat szférában a rend fenntartására és búcsút mondhatunk a kevésbé esztétikus műanyag flakonos tisztítószereknek. A négyzet alakú fehér színű mosogatószer adagoló tökéletes összhangot teremt más konyhai kiegészítőkkel mint például a Primagran kínálatában található automatikus dugó vagy csaptelep.  A négyzet alakú fehér színű adagoló közvetlenül a mosogató szerelhető, egy speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón.  Nem foglal sok helyet, nem akad meg a szem rajta. Az egyetlen látható rész az a dizájner pumpa, mivel az adagoló tartálya a mosogató felszíne alatt található. A tartályban tárolható az edényekhez való mosogatószer vagy folyékony szappan esetleg a gránit mosogatókhoz való tisztítószer. Az adagolóban tárolt folyadék probléma nélkül ki lehet pumpálni a megfelelő mennyiségben, nem fog kicsöpögni és foltokat hagyni. Az adagoló utántöltése szintén egyszerű - felülről a pumpa eltávolítása után is utántölthető, nem kell a munkapult alá behajolni és letekerni a tartályt.

  4.92/5 (36 Vélemények)
  7 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  7 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Króm 400 ml

  A krómozott mosogatószer-vagy szappanadagoló tökéletes kiegészítője a konyha azon részének ahol a tányérok, edények mosogatása és ápolása történik. Négyzet alakja lehetővé teszi egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatók párosításával, melyek minden stílusú konyhába passzolnak. A krómozott adagoló mindegyik színárnyalatú mosogatóhoz megfelelő, fekete, szürke, bézs vagy grafit színhez egyaránt. A króm színű adagoló ideális összhangot teremt az egyéb mosogatáshoz szükséges kiegészítőkkel például automata dugóval vagy konyhai csapteleppel a Primagran kínálatából. A négyzet alakú mosogatószer-vagy szappanadagoló a mosogatótálca felszínére van rögzítve, és a felrögzítés különösen egyszerű, mivel a kiegészítő felhelyezése egy már előkészített furatba történik. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, azonban a mosogató alatt el van rejtve az adagoló tartálya, melynek eredménye, hogy a négyzet alakú adagoló rendkívül esztétikus és rendezett. A konyhában segíti a kényelmes munkát, megőrizve a tisztaságot és a rendet. Ha döntött a konyhai kiegészítő mellett a mosogatószférába és felszereli a négyzet alakú krómozott adagolót, akkor értékes munkaterületet spórol meg a konyhapulton valamint végleg megszabadulhat a látvány esztétikáját megtörő, műanyag mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, krómozott színű adagoló nem csak időtlen dizájn és praktikusság, hanem egyben minőségi tartósság és garancia, mivel a termék ellenáll a mechanikus sérüléseknek és az ennél a termékeknél olyan gyakran előforduló előnytelen elszíneződéseknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy ez a krómozott színű, négyzet alakú adagoló a legjobb választás azoknak, akik értékelik a hosszú évekre vásárolt, mindennapi használatban lévő kiegészítőket.

  4.93/5 (44 Vélemények)
  7 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  7 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Szürke 400 ml

  Vannak konyhai kiegészítők, melyek csupán apró részletnek tűnnek, mégis nagymértékben megkönnyítik a mindennapos konyhai munkavégzést. Ilyen a pumpás tisztítószer adagoló. Szürke színével ideális kiegészítője lehet bármelyik, egyező színű Primagran mosogatótálcának. Az eltérő színű mosogatókhoz is felszerelhetjük, így merész, avantgard összképet alakíthatunk ki a konyhánkban. A dizájnos adagoló a modern és a klasszikus stílusú konyhákba is egyaránt remekül illik. Ezt az univerzális adagolót feltölthetjük akár folyékony szappannal, kézi mosogatószerrel vagy mosogatótisztítóval. Beszerelése helytakarékos megoldást kínál – végleg megszabadulhat a munkalapot elfoglaló műanyag flakonoktól. A szögletes adagoló tartálya a munkalap alatt helyezkedik el, csupán a diszkrét adagolópumpa látható, amely esztétikusan belesimul a környezetébe . Minden termékünknél az ergonomikus kialakításra törekszünk, így ez az adagoló is kényelmesen használható a hosszú kifolyócsőnek köszönhetően. A pumpa pontosan annyi folyadékot adagol, amennyire szükségünk van, és nem fog kicsöpögni. Az adagoló újratöltése szintén egyszerű – a folyadékot felülről betölthetjük, nem szükséges hozzá a tartályt kiemelni, vagy a mosogató alá behajolni. A szürke színű adagoló tartós anyagból készült, mely ellenáll a mechanikai hatásoknak és nem színeződik el. A mosogatóra szerelése szintén problémamentes és gyors, mivel elegendő behelyezni a speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón. A praktikus adagoló beszerelésével  harmonikus összképet és rendezett, tiszta munkafelületet alakíthat ki konyhájában.

  4.87/5 (46 Vélemények)
  7 900Ft

Kiegészítők konyhai mosogatókhoz

Kiegészítők konyhai mosogatókhoz

Olvass még többet a konyhai mosogatókhoz való kiegészítőkről A Primagran gránit mosogatóit különböző, általunk ajánlott kiegészítőkkel tudod gazdagítani. Konyhai tárgyak és eszközök széles választékát kínáljuk. Boltunkban megtalálsz különböző kiegészítőket a konyhai mosogatókhoz, mint például egyszerű vagy automata szifont, mely megkönnyíti a konyhai munkát. Az egyszerű és automata szifonok passzolnak egy-, másfél-vagy kétmedencés mosogatókhoz is. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk mosogatószer adagolóinkat. Az adagolóknak köszönhetően végérvényesen megszabadulhatunk a nem esztétikus, műanyag mosogatószer üvegektől, melyek általában a mosogató szélén állnak és zavarnak a munkában. Ilyen módon "megtisztítod" a mosogató környékét, mivel a mosogatószer adagoló a mosogató alatt fog elhelyezkedni, csak a króm vagy gránittal bevont - a gránit mosogató színéhez választva - pumpa lesz látható a felszínen. A kiválasztott mosogatót kérésre antibakteriális, ezüst nanoszemcsét tartalmazó bevonattal látjuk el, melynek bizonyított baktérium-és gombaölő tulajdonsággal rendelkezik. Számos, antibakteriális bevonattal ellentétben, az általunk ajánlott az idő előrehaladtával sem lehet letörölni az antibakteriális bevonatot. Ha a konyhapultra tervezed rögzíteni a konyhai mosogatót, akkor figyelmedbe ajánljuk a gránit mosogatókhoz tartozó elegáns, króm furattakarót. A plusz csaptelep furatokat lehet ízlésesen eltakarni ezzel az eszközzel. A kőből, mesterséges anyagból vagy rozsdamentes acélból készült konyhai mosogatókhoz ápolószereket ajánlunk, melyek fényt adnak és védőréteget képeznek a mosogatón, ami így kevésbé koszolódik.