Primagran
Primagran

Kiegészítők konyhai mosogatókhoz 

 • Klasszikus egymedencés szifon
  <
  >
  9 900Ft 12 900Ft
  Klasszikus egymedencés szifon

  A szifon egy szükséges felszerelés, amely biztosítja a mosogató helyes működését. Fő feladata a víz elvezetésének lehetővé tétele a csatornahálózatba, de további funkciókkal is rendelkezhet. A Primagran egymedencés szifon jellemzői:fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenA klasszikus szifon passzol az összes Primargan egymedencés mosogató modellhez. Fal melletti elhelyezkedésű kialakítása nagyobb mennyiségű helyet tesz lehetővé a munkalap alatt, ennek köszönhetően pedig hely nyerhető hulladékgyűjtő vagy konyhai kiegészítők számára. Az egymedencés szifon tartós műanyagból készült, amely nem igényel semmilyen ápolást vagy karbantartást. A szifon lefolyója 3,5 colos átmérőjű, és egy rozsdamentes acélból készült szűrő fedi, amely ideálisan passzol a krómozott kiegészítőkhöz vagy csaptelepekhez. Érdemes hangsúlyozni, hogy a Primagran egymedencés szifon különleges kialakítása megelőzi a kellemetlen szagok kijutását a csatornarendszerből. Praktikus kiegészítője a második vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez. A klasszikus egymedencés szifon túlfolyásgátló rendszerrel van felszerelve, amely elvezeti a túlzott mennyiségű vizet a mosogatóból, védve ezzel a konyhát az elöntéstől. Az általunk kínált készlet tartalmazza a szifon felszereléséhez szükséges összes elemet. Az önállóösszeszerelés nem különösebben bonyolult, és nagyban megkönnyíti az általunk nyújtott szerelési útmutató vagy bemutató film. Kétségei vannak, hogy az egyszerű egymedencés szifon beválik-e a konyhájában? Írjon nekünk, és segítünk Önnek a választásban!

  4.94/5 (1801 Vélemények)
  9 900Ft 12 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  <
  >
  11 900Ft 14 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon

  Az egykamrás automatikus szifon az egymedencés Primagran gránit mosogatókhoz illeszkedik. Legfontosabb feladata a víz elvezetése a mosogató medencéjéből. Az egymedencés modell jellemzői:kényelmes forgatógomb a lefolyó elzárásához vagy megnyitásához, ezüst színben fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenA konyhában érdemes gondoskodni a szabad térről. Az automatikus egymedencés szifon fal melletti elhelyezkedésű szerkezettel rendelkezik, ennek köszönhetően pedig a munkalap felülete alatt rengeteg szabad helyet nyer vagy más konyhai kiegészítők számára. A kényelmes forgatógomb a lefolyás automata vezérlésére szolgál, ami lehetővé teszi a lefolyó kinyitását vagy bezárását anélkül, hogy a vízbe kellene nyúlni. Az automatikus szifon tartós és jó minőségű anyagokból készült. Fehér műanyagból készült csövezete nem igényel különösebb ápolást vagy karbantartást, a 3,5 colos lefolyót pedig esztétikus szűrő fedi, amely megakadályozza a szifon ételmaradékokkal történő eltömődését. A szűrő rozsdamentes acélból készült, ennek köszönhetően passzol a krómozott kiegészítőkhöz és ellenáll a rozsdásodásnak. A egymedencés mosogatókhoz való automatikus szifon úgy van kialakítva, hogy megelőzze a kellemetlen szagok kijutását a csatornahálózatból. Kiegészítő vízelvezetést is tartalmaz, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztathatását. A Primagran automatikus szifon önálló felszerelése nem okoz nagyobb gondot, és tovább könnyíti a honlapunkon hozzáférhető szerelési útmutatóés bemutató film. A készlet tartalmazza a szifon felszereléséhez szükséges összes elemet. Válassza a legjobb szifont konyhájához! Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, akik segítenek Önnek a választásban!

  4.91/5 (1435 Vélemények)
  11 900Ft 14 900Ft
 • Egymedencés klasszikus szifon
  <
  >
  12 900Ft 15 900Ft
  Egymedencés klasszikus szifon + rozsdamentes acél lefolyófedő

  A szifon felel a mosogató helyes működéséért, elvezetve a vizet a medencéiből a csatornarendszerbe. Érdemes egy tartós anyagokból készült, megbízható modellt választani, amely hosszú időre hibamentes működést biztosít Önnek. A Primagran üzletben rendelkezésre áll az egymedencés mosogatókba szánt klasszikus Prémium szifon. Ezt az alábbiak jellemzik:csiszolt rozsdamentes acél lefolyótakaró, amely esztétikusan takarja a lefolyó nyílását fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez acél lefolyószűrő egyedi mintázattal rácsos takaróelemmel díszített túlfolyás-gátló rendszer esztétikus szürke csövek, amelyek passzolnak a modern konyhák stílusvilágához és vizuálisan takarják a szifon jelenlétét a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagokkal szembenA klasszikus Prémium szifon csövei tartós műanyagból készültek, amely nem igényel különösebb ápolást vagy karbantartást. A szürke színnek köszönhetően a szifon tökéletesen leplezi saját jelenlétét a mosogató alatti szekrényben, és illeszkedik a modern konyhák stílusvilágába. A lefolyótakaró és a szűrő rozsdamentes acélból készült, ezáltal korrózióálló elemek. A lefolyó szűrője megelőzi a szifon eldugulását nagyobb ételmaradványokkal, az esztétikus takarólemez pedig eltakarja az egész lefolyót. Nagy könnyebbséget jelent a Prémium szifon fal melletti elhelyezkedésű kialakítása, amely nagy szabad helyet hagy a munkalap felülete alatt. A mosogató alatt gond nélkül elhelyezhetőhulladéktároló vagy egyéb konyhai kiegészítőket. A szifon jellegzetes alakja révén a csatornarendszerből származó kellemetlen szagok nem terjengenek szét a helyiségben. A klasszikus Prémium szifon minden Primagran gránit egymedencés mosogatóhoz illeszkedik. A látszat ellenére önálló felszerelése nem nehéz, további nagy könnyítést hozzá jelent az üzletünk honlapján található útmutatás és részletes bemutató film. A szifonhoz érdemes krómozott kiegészítőket választani, olyanokat, mint pl. egy mosogatószer adagoló, amelyek jól fognak mutatni az acél takarólemezzel. Döntsön a legjobb megoldások mellett konyhája számára – válassza a klasszikus Prémium szifont!

  4.90/5 (193 Vélemények)
  12 900Ft 15 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  <
  >
  13 900Ft 16 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon + rozsdamentes acél lefolyófedő

  A szifon egy alapvető tartozék, amely nem csupán a mosogatótálcába csöpögő víz elvezetéséért felelős, hanem a kellemetlen szagokat is távol tartja. Az egymedencés Primagran mosogatótálcákhoz Automatikus szifon termékünket tudjuk ajánlani, amely a következő előnyökkel rendelkezik:automatikus kapcsoló rendszer az ezüst színű hulladéklefolyó zárásához/nyitásához karcmentes rozsdamentes acél fedővel, amelyek esztétikusan takarják a lefolyót falhoz közeli kialakítás, amely lehetővé teszi a helymegtakarítást a munkalap alatt egy további lefolyó a mosogatógép/mosógép összekapcsolására a szennyvízrendszerrel egyedi kialakítású rozsdamentes acél hulladékszűrő rozsdamentes acél gyűrűvel befogatott túlfolyó esztétikus, modern konyhához illő szürke csövek által elrejtett a szifon a kivezető csövek különleges alakja biztosítja a kellemetlen szagok elleni védelmetA Premium automatikus szifon készlet tartós szürke anyagból készült ezáltal városi megjelenést biztosítva magának, mely esztétikusan illeszkedik a mai modern konyhák világába. Mivel falhoz közeli kiépítésű, így hely is marad  a mosogató alatt a hulladékgyűjtőknek, és a háztartási tisztítószereknek. A rács és a szűrő is korrózióálló rozsdamentes acélból készül, ezáltal könnyen tisztítható. A rozsdamentes acél kosár vízelzárását egy kényelmesen elérhető kapcsoló elfordításásával tudja szabályozni, ezáltal nem kerül ételmaradék a szifonrendszerbe és nem keletkezik dugulás a csövekben. Mindezt egy esztétikus lefolyófedővel takarhatja el, amely a teljes mosogatótálca megjelenését. A nálunk vásárolható automatikus szifon rendszer tökéletesen illeszkedik minden egymedencés Primagran mosogatótálcához, összeszerelésük nagyon egyszerű. Hogy teljes legyen az összkép, ajánljuk, hogy válasszanak további kiegészítőink közül, például egy mosogatószer adagolót. Élje át Ön is a legjobb minőséget a konyhájában – válasszon Ön is Premium Automatikus Szifont.

  4.99/5 (202 Vélemények)
  13 900Ft 16 900Ft
 • Impregnáló szer gránit mosogatókhoz
  <
  >
  6 000Ft 8 000Ft
  Impregnáló szer gránit mosogatókhoz 250 ml

  A Primagran Impregnálószer egy professzionális termék gránit mosogatókhoz, amely a polimerek tulajdonságainak köszönhetően a mosogató felületéhez kötődik, vízlepergető védőréteget képezve, amely védi a mosogatót a szennyeződéstől és a megszáradt víz okozta foltoktól. A mosogató impregnálása egy egyszerű módszer arra, hogy minden nap ideálisan nézzen ki. Az impregnálószer használata előtt gondosan mossa meg a mosogatót Primagran Mindennapos Ápolószerrel, eltávolítva az odaszáradt ételszennyeződés- és vízkőmaradványokat, majd gondosan törölje szárazra a mosogatót száraz törlőruhával vagy puha szivaccsal.A használat módja Permetezze be a felületet az impregnálószerrel és tiszta rongy segítségével terítse szét a mosogató egész felületén. Az impregnálószer felvitele után száraz törlőruhával gondosan polírozza ki. Szükség esetén vigyen fel még egy réteget. Válasszon egy bevált és biztos szert – a Primagran impregnálószert, és őrizze meg hosszú évekre mosogatója szépségét!

  4.93/5 (42 Vélemények)
  6 000Ft 8 000Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  <
  >
  7 000Ft 10 000Ft
  Rozsdamentes acél lefolyófedő

  A konyha munkaterületét nem csak magas fokú ergonómia, hanem esztétika is kell jellemezze. Ezért érdemes érdeklődést tanúsítani kiegészítőink iránt, amelyek egyesítik e két tulajdonságot. Különösen ajánljuk az acél lefolyófedőt, amely:eltakarja a mosogató lefolyóját, esztétikus kinézetet kölcsönözve az egész elemnek illeszkedik minden Primagran szifonhoz mosogatógépben tisztíthatóA lefolyófedő magas minőségű rozsdamentes acélból készült, amely korrózióálló és egyszerűen ápolható anyag. Univerzális színe nyomán a fedő kiválóan illik bármilyen színvilágú Primagran mosogatómedencéhez. Ez az univerzális kiegészítő minden 3,5” átmérőjű lefolyóhoz illeszkedik. Miért érdemes a konyhánkban lefolyófedővel rendelkeznünk? Ez a megoldás nem csupán a munkatér esztétikáját emeli. A fedő ezen felül megelőzi a hulladék és az ételmaradékok bejutását a lefolyórácsba és a szifonba, ennek köszönhetően pedig könnyebb fenntartani a mosogató tisztaságát a mindennapi használat során. Olyan konyhai kiegészítőket keresel, amelyek megváltoztatják a konyhádat? Vegyél acél lefolyófedőt, és élvezd az esztétikum és funkcionalitás ideális összekapcsolását!

  4.92/5 (332 Vélemények)
  7 000Ft 10 000Ft
 • Kétmedencés szifon
  <
  >
  11 900Ft 14 900Ft
  Kétmedencés szifon

  Egy szifontól azt várjuk, hogy hatékonyan elvezesse a vizet a mosogatóból a csatornarendszerbe, de azt is, hogy megakadályozza a kellemetlen szagok kiszivárgását. Az egyszerű kétmedencés szifon az összes Primagran kétmedencés gránit mosogató modellhez passzol. A modellt az alábbiak jellemzik:fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenEgy tágas konyha egy kényelmes konyha, ezért érdemes olyan megoldások mellett tenni le a garast, amelyek helymegtakarítást tesznek lehetővé az Ön számára. A kétmedencés szifon fal melletti kialakítása révén a munkalap felülete alatt könnyedén elhelyezhet hulladékgyűjtő vagy más konyhai kiegészítőket. A klasszikus szifon fehér színű tartós műanyagból készült. Nem igényel különösebb ápolást vagy karbantartást. A 3,5-colos lefolyót egy esztétikus, rozsdamentes acélból készült szűrő fedi, amely megakadályozza a szifon ételmaradékokkal történő eltömődését. A szűrő ezüstös színe ideálisan mutat a konyhában található egyéb krómozott kiegészítőkkel. Ezen felül, az egyszerű kétmedencés szifon túlfolyásgátló rendszerrel is fel van szerelve, amely elvezeti a túlzott mennyiségű vizet, és megakadályozza a konyha elöntését. A szifon önálló felszerelése bonyolultnak tűnhet, ugyanakkor nem okoz semmilyen nehézséget. Nagy könnyítést jelent a felszerelési útmutató és a részletes bemutató film, amelyek honlapunkon állnak rendelkezésre. A megvásárolt készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges összes elemeket. Primagran gránit mosogatót vásárol? Lépjen velünk kapcsolatba, és segítünk Önnek megválasztani a megfelelő kétmedencés szifon modellt!

  4.90/5 (1412 Vélemények)
  11 900Ft 14 900Ft
 • Kétmedencés automatikus szifon
  <
  >
  13 900Ft 16 900Ft
  Kétmedencés automatikus szifon

  A kétmedencés mosogatókhoz szánt szifon mindenekelőtt a víz folyamatos lefolyását teszi lehetővé a mosogató medencéiből. Ezen felül viszont egy sor további kényelmi megoldással is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi konyhai munkát. A Primagran kétmedencés szifon automata modelljét az alábbiak jellemzik:kényelmes forgatógomb a lefolyó elzárásához vagy megnyitásához, ezüst színben fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenA Primagran kétmedencés szifon fal melletti elhelyezkedésű kialakítása azt jelenti, hogy csövei a falhoz a lehető legközelebb helyezkednek el. E megoldásnak köszönhetően plusz hely nyerhető a munkalap alatt, amely alatt elhelyezhetők hulladékgyűjtő vagy egyéb konyhai kiegészítők. Az automatikus modell egy forgatógombbal rendelkezik, amely lehetővé teszi a lefolyó kinyitását vagy bezárását anélkül, hogy a vízbe kellene nyúlni. A kétmedencés mosogatókhoz szánt automatikus szifon emellett túlfolyásgátló rendszerrel is rendelkezik, amely megvédi konyháját a vízzel való esetleges elöntéstől. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően szilárd és tartós. Fehér műanyagból készült csövei nem igényelnek semmilyen ápolást vagy karbantartást, a lefolyót lezáró szűrő pedig korrózióálló tulajdonságú. A kínálatunkban fellelhető összes szifon tartalmaz kiegészítő vízelvezetést, hogy szükség esetén a mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatható legyen a csatornarendszerhez. Az automatikus szifon önálló felszerelése semmilyen nehézséget nem okoz. Minden bizonnyal megkönnyíti a honlapunkon található útmutatás és részletes bemutató film. Ezen felül minden megvásárolt készletben megtalálhatók a felszereléshez szükséges csavarok és tömítések. Kételye vagy kérdése van? Konzultáljon tanácsadónkkal, aki segít Önnek megválasztani a legjobb felszerelést konyhája számára!

  4.88/5 (1048 Vélemények)
  13 900Ft 16 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  <
  >
  14 900Ft 17 900Ft
  Kétmedencés klasszikus szifon + 2 rozsdamentes acél lefolyófedő

  A szifon a mosogató felszerelésének fontos része, ezért jobb gondoskodni arról, hogy tartós anyagokból készüljön és megbízhatóság jellemezze. A kétmedencés mosogatókhoz a klasszikus Prémium szifont ajánljuk, amelyet az alábbiak jellemeznek:csiszolt rozsdamentes acél lefolyótakaró, amely esztétikusan takarja a lefolyó nyílását fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez acél lefolyószűrő egyedi mintázattal rácsos takaróelemmel díszített túlfolyás-gátló rendszer esztétikus szürke csövek, amelyek passzolnak a modern konyhák stílusvilágához és vizuálisan takarják a szifon jelenlétét a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagokkal szembenA klasszikus Prémium szifon tartós műanyagból készült, szürke színben, ami kiválóan elfedi jelenlétét a munkalap alatt. Az acél takarólemezt és lefolyórácsot a korrózióval szembeni ellenállás jellemzi, emellett igen könnyen ápolható is. Ezen felül a takarólemez eltakarja a teljes lefolyót, megemelve ezzel az egész mosogató esztétikáját. A klasszikus Prémium szifon fal melletti elhelyezkedésű kialakítással bír, ennek köszönhetően plusz hely nyerhető a munkalap felülete alatt, hulladékgyűjtő vagy egyéb konyhai kiegészítők számára. A csőrendszer speciálisan úgy került kialakításra, hogy a csatornarendszerből származó kellemetlen szagok ne jussanak ki a szifonon kívülre. A Prémium szifon e modellje minden Primagran márkájú Kétmedencés mosogatóhoz illeszkedik. Önálló felszerelése nem okoz nagyobb nehézséget. Nagy segítséget jelent az üzletünk honlapján található felszerelési útmutatás és bemutató film. A Prémium klasszikus szifonhoz érdemes krómozott kiegészítőket választani, olyanokat, mint pl. egy folyadék-adagoló, amelyek jól fognak mutatni az acél elemekkel. Válassza a klasszikus Prémium szifont és örvendjen konyhájában nagyfokú funkcionalitásnak!

  4.97/5 (147 Vélemények)
  14 900Ft 17 900Ft
 • Mindennapos ápolószer
  <
  >
  4 000Ft 6 000Ft
  Mindennapos ápolószer 250 ml

  A Primagran mindennapos ápolószer termék a vízkőlerakódás könnyű és biztonságos eltávolítására készült gránit mosogatókról, visszaadva azok eredeti kinézetét. A Primagran Mindennapos ápolás lehetővé teszi a mosogató gránit felülete makulátlan kinézetének és tisztaságának fenntartását.A használat módja: Permetezze a tisztítandó felületre, gondosan szétterítve egy ronggyal. Hagyja úgy 2 percre, a lerakódás feloldásáig (a terméknek nem szabad a felületre száradnia). Öblítse le vízzel és törölje szárazra száraz törlőruhával. Ne használja olyan, savra érzékeny felületeken, mint a márvány, vagy a krómozott vagy nikkelezett fém. Válasszon egy bevált és biztos szert – a Primagran Mindennapi ápolást, és őrizze meg hosszú évekre mosogatója szépségét!

  4.97/5 (39 Vélemények)
  4 000Ft 6 000Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  <
  >
  16 900Ft 19 900Ft
  Kétmedencés automatikus szifon + 2 rozsdamentes acél lefolyófedő

  A szifon egy szükséges elem, amely nem csak a víz elvezetéséért felel a mosogató medencéjéből, de megakadályozza a kellemetlen szagok szétterjedését is. A Primagran márkájú kétmedencés mosogatókhoz a Premium automata szifont ajánljuk, amely az alábbi jellemzőkkel bír:automatikus kapcsoló rendszer az ezüst színű hulladéklefolyó zárásához/nyitásához 2 karcmentes rozsdamentes acél fedővel, amelyek esztétikusan takarják a lefolyót falhoz közeli kialakítás, amely lehetővé teszi a helymegtakarítást a munkalap alatt egy további lefolyó a mosogatógép/mosógép összekapcsolására a szennyvízrendszerrel egyedi kialakítású rozsdamentes acél hulladékszűrő rozsdamentes acél gyűrűvel befogatott túlfolyó esztétikus, modern konyhához illő szürke csövek által elrejtett a vízvezeték-készlet a kivezető csövek különleges alakja biztosítja a kellemetlen szagok elleni védelmetA Prémium automata szifon ellenálló, szürke színű műanyagból készül, ami esztétikailag álcázza jelenlétét, és kiválóan illik a modern konyhákhoz. Fal melletti elhelyezkedésű szerkezet jellemzi, aminek köszönhetően a mosogató alatt nagy szabad tér marad, szemétgyűjtő edények számára, vagy háztartási vegyszerek tárolására. A borítás és a szűrő rozsdamentes acélból készült elemek, ezért ellenállóak a korrózióval szemben, és könnyen ápolhatóak. A szifon krómozott kosara egy kényelmes forgatógombbal vezérelhető, automatikus dugó funkcióját látja el, ezen felül megakadályozza a nagyobb maradék-darabok bejutását a lefolyóba, így a szifon nem dugul el. Mindezt egy esztétikus lefolyófedő takarja, amely kellemesebbé teszi az egész szerkezet kinézetét. Automata szifonunk az összes Primagran márkájú kétmedencés mosogatóhoz illeszkedik, önálló felszerelése nem ütközik nehézségbe. A munkavégzési hely esztétikumának növelése érdekében érdemes a szifonhoz más kiegészítőket választani, mint pl. egy folyadék-adagolót. Örvendjen magas fokú funkcionalitásnak konyhájában – válassza a Premium automata szifont!

  4.86/5 (157 Vélemények)
  16 900Ft 19 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fekete
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fekete 400 ml

  A fekete, négyzet alakú mosogatószer adagoló a modern, indusztriális és minimalista stílusú konyhák kötelező kiegészítője. A glamour és a sötét árnyalatokban kialakított belső terek kedvelőinek is biztosan elnyeri a tetszését. A fekete színű, négyzet alakú adagoló ideális kiegészítője az adagoló színével megegyező mosogatóknak. Összepárosítható más színű gránit mosogatókkal is, bátor és avantgárd megoldásokat alkotva így. Az adagoló használható folyékony szappanhoz, mosogatószerhez vagy a mosogatóhoz szükséges tisztítószerekhez. Ennek a konyhai adagoló végérvényesen megszünteti a műanyag üvegek és mosószerekkel teli tartók használatát. Segít a mosogató szféra és konyhapult tisztántartásában, a rendrakás sokkal könnyebb lesz. A négyzet alakú mosogatószer adagoló egy olyan eszköz, mely magába foglalja a szépséget és praktikusságot. A hosszú adagolófej megkönnyíti a munkát, a pumpa segít a megfelelő mennyiségű folyadék kinyomásában. Az adagoló tartós és ellenálló a különböző típusú elszíneződésekkel és mechanikai ütésekkel szemben. Ne feledkezzünk meg róla, hogy a kiegészítő különösen szép és dizájner darab. A mosogató felsőrészén csak az egyszerű és stílusos pumpa látható, a mosószeres tartály a mosogató alatt található. A tisztítószer az adagoló tetején utántölthető, így nincs szükség behajolni a konyhapult alá vagy a tartály lecsavarására. Ennek a konyhai kiegészítőnek a használata ugyanolyan egyszerű, mint felrögzítése. A négyzet alakú adagolót egy speciális, a mosogatón található furatba kell felrögzíteni.

  4.95/5 (65 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Bézs
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Bézs 400 ml

  A praktikus konyha nem funkcionálhat mosogatószer adagoló nélkül. Lehetővé teszi a szekrényekben vagy a mosogató peremén található csúnya tisztítószeres flakonok használatának megszüntetését.  A bézs színű, négyzet alakú mosogatószer adagolót választva, eredeti és elegáns dizájnt kapunk. Tökéletesen harmonizál a hasonló árnyalatú mosogatókkal. Passzol egy-másfél-és kétmedencés, kerek, szögletes vagy négyzet alakú mosogatókhoz.  A adagolót egy speciálisan előkészített furatba lehet felrögzíteni, a furat a mosogató felületén található. A négyzet alakú adagoló tökéletesen harmonizál  konyhai mosogatókkal valamint modern és minimalista stílusban berendezett belső terekkel. A bézs színnek köszönhetően az adagoló megállja  a helyét indusztriális stílusú konyhákban is. Ez a konyhai tartozék rendkívül esztétikus - nem áll ki túlságosan és az egyetlen látható része az elegáns pumpa, a tartály a mosogató felszíne alatt van. Stílusos dizájn valamint praktikusság jellemzi az adagolót, melyről nem lehet megfeledkezni a konyha és a mosogató szféra kialakítása közben. Az adagolót könnyedén után lehet tölteni, a konyhapult alá való hajolgatást és a tartály kitekerését megspórolva. Ez a kis méretű kiegészítő eredményezi, hogy a konyhában rend és tisztaság fog uralkodni, megszabadulva a kevésbé esztétikus  műanyag flakonoktól.

  4.87/5 (69 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fehér
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fehér 400 ml

  A gránitból készült, fehér színű mosogatószer- vagy szappan adagoló elsősorban fehér színű mosogatók mellé ajánljuk. Négyzet formájával tökéletesen passzol minimalista és modern stílusú belső térhez, mely erős élekkel és sarkokkal rendelkezik.  A szögletes mosogatószer adagolót a legideálisabb szögletes vagy négyzet alakú mosogatóval párosítani, függetlenül a medencék számától. Az adagoló praktikus eszköz egyaránt  kis méretű konyhában egymedencés mosogatóval  és olyan konyhákban, ahol a nagy méretű, többmedencés mosogatók élveznek előnyt. Mindegyik esetben lehetőség van a mosogat szférában a rend fenntartására és búcsút mondhatunk a kevésbé esztétikus műanyag flakonos tisztítószereknek. A négyzet alakú fehér színű mosogatószer adagoló tökéletes összhangot teremt más konyhai kiegészítőkkel mint például a Primagran kínálatában található automatikus dugó vagy csaptelep.  A négyzet alakú fehér színű adagoló közvetlenül a mosogató szerelhető, egy speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón.  Nem foglal sok helyet, nem akad meg a szem rajta. Az egyetlen látható rész az a dizájner pumpa, mivel az adagoló tartálya a mosogató felszíne alatt található. A tartályban tárolható az edényekhez való mosogatószer vagy folyékony szappan esetleg a gránit mosogatókhoz való tisztítószer. Az adagolóban tárolt folyadék probléma nélkül ki lehet pumpálni a megfelelő mennyiségben, nem fog kicsöpögni és foltokat hagyni. Az adagoló utántöltése szintén egyszerű - felülről a pumpa eltávolítása után is utántölthető, nem kell a munkapult alá behajolni és letekerni a tartályt.

  4.89/5 (55 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Grafitszürke
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Szögletes adagoló Grafitszürke 400 ml

  A grafitszürke folyékony szappan-vagy mosogatószer adagoló tökéletes kiegészítője a konyhai mosogató szférába. Négyzet alakja lehetővé teszi párosítását egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatókkal, melyek passzolnak indusztriális, modern, minimalista valamint klasszikus stílusú konyhákba. A grafitszürke adagoló a hasonló árnyalatú mosogatókkal mutat a legjobban, ezen kívül még bátran összepárosítható fekete és szürke színű mosogatókkal. A grafitszürke adagoló ideálisan komponálható további mosogatáshoz használt kiegészítőkkel úgy mint a Primagran kínálatában megtalálható automatikus dugóval és konyhai csapteleppel.  A négyzet alakú mosogatószer adagolót a mosogató felszínére kell rögzíteni. A felrögzítés igazán egyszerű, melynek lényege a kiegészítő felhelyezése az előkészített furatba. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, az adagoló tartálya a mosogató alatt található. Ez a megoldás eredményezi, hogy a szappanadagoló különösen esztétikus és rendezett. Lehetővé teszi a praktikus munkavégzést a konyhában és megőrzi a tisztaságot és a rendet. Ha emellett a mosogató szférában használt kiegészítő megvásárlása mellett dönt, értékes helyet spórol meg a konyhapulton valamint segítségére lesz a rend fenntartásában. A konyhai szappanadagoló segítségével végérvényesen megszabadulhat a kevésbé esztétikus mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, grafitszürke adagoló nem csak eredeti dizájn és praktikusság, hanem tartósság is. Ellenálló a mechanikai ütésekkel és elszíneződéssel szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a mosogatószer adagoló jó minőségű eszköz, mely hosszú évekig fog szolgálni.

  4.88/5 (59 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - fekete
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fekete 400 ml

  A mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló fekete színben egy olyan kiegészítő, mely modern, minimalista és indusztriális stílusban berendezett konyhákhoz passzol . Ideális kiegészítő a fekete gránit mosogatóhoz. Ha szereted a merész párosításokat, akkor a fekete mosogatószer adagolót összepárosíthatod a gránit többi elérhető színeivel. Az adagoló mérete 400 ml és a konyhai tisztítószerek tárolására lett kialakítva. Segítségével esztétikusan tárolható bármilyen folyékony tisztítószer, helyet megspórolva a mosogató környékén és a konyhapulton. Az adagolónak köszönhetően búcsút mondhatsz a mosogató környékén heverő műanyag flakonoknak. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy magába foglalja a dekoratív megjelenést és a praktikusságot. A hosszú kifolyócső megkönnyíti a munkát, a beépített pumpa megfelelő mennyiségű mosogatószert ad egyszerre. A gránitból készült külső garantálja a tartósságot és ellenállóképességét ütődésekkel, magas hőmérséklettel és elszíneződéssel szemben. A konyhai mosogatóhoz való, beépíthető konyhai adagolónkat nagyon egyszerű felrögzíteni. Speciálisan elkészített csaptelep furatba kell helyezni, hogy az adagoló a mosogató alatt legyen, olyan módon, hogy csak az elegáns gránit pumpa látszódjon ki.

  4.93/5 (447 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - szürke
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - szürke 400 ml

  A szürke színű folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. Ideális megoldás, ha a kevésbé esztétikus műanyag flakonoktól szeretnénk megszabadulni a mosogató környékén, melyek ráadásul jelentős helyet is elfoglalnak a mosogató körül. Ennek a praktikus adagolónak köszönhetően a konyhádban rend és tisztaság fog uralkodni. A gránit pumpa színe hozzáilleszthető a mosogatók színéhez – ami jelen esetben a szürke szín. Az adagoló használható sarok mosogatókhoz, egy-, másfél-, és kétmedencés mosogatókhoz egyaránt. Az adagoló egy 400 ml nagyságú flakont takar el a mosogató alatt. A mosogató felszínén csak az elegáns pumpa látszódik. Az adagolóhoz való furatot Vásárlóink kérésére készítjük el. Egészítsd ki a konyhai szettedet a többi, boltunkban megtalálható kiegészítő egyikével, hogy a mosogatás még egyszerűbb és kellemesebb legyen.

  4.89/5 (432 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - bézs
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - bézs 400 ml

  A bézs színű , mosogatóba építhető adagoló a bézs színű gránit mosogatókhoz passzol. Univerzális szín, mely választható más színű gránit mosogatókhoz is, érdekes, dizájner kiegészítőt alkotva így a mosogatóval, mely vonzza a tekintetet. A mi mosogatószer adagolónk nagyon elegáns és a jó minőségű anyagösszetételnek köszönhetően ellenálló és tartós konyhai kiegészítő. Az adagolót a mosogatón található 35 mm átmérőjű csaptelep furatba kell felrögzíteni. Az adagoló nagyobbik fele a mosogató aljában található a felszín alatt, azonban a felszínen csak a kis pumpa és cső található. Az adagoló felrögzítése és utántöltése könnyű, nagyon univerzális darab. Mosogatószert, folyékony szappant vagy egyéb más, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.95/5 (376 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - fehér
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fehér 400 ml

  Ez a gránit, mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló a fehér színű mosogatókhoz lett megtervezve. A kiegészítő minden konyhában megtalálja a megfelelő helyét, főleg azoknál, akik étékelik a rendet és az átláthatóságot a mosogató környékén. Közvetlenül a mosogatóba rögzíthető, nem foglal sok helyet. Az adagoló flakon része el van rejtve a mosogató alatt és a felszínen csak a stílusos pumpa és a kifolyócső látszódik, melynek felülete króm és gránit. Az adagoló 35 mm átmérőjű furatba helyezhető. A fehér adagoló tökéletesen mutat más konyhai kiegészítőkkel mint például automata dugó vagy gránit csaptelep. Ezen kívül az adagoló nem csak a mosogató területének dísze, hanem egyben praktikus termék is. Segít megőrizni a tisztaságot és megszabadulni a nem praktikus, műanyag flakonoktól. Egyszerre megfelelő mennyiségű mosószert adagol és nem csöpög ki.

  4.87/5 (346 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Krómozott adagoló
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Krómozott adagoló 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló  az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető.  A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.98/5 (362 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - grafitszürke
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - grafitszürke 400 ml

  Folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. A pumpa és a kifolyó grafitszürke színe bármely mosogatóval összepárosítható, mely a grafitszürke valamely árnyalatában vagy esetleg sötétebb színben készült. Stílusa passzol a többi kiegészítőhöz, melyek a Primagran boltjában kaphatóak egyéb színekben. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy a felszínen csak a legfontosabb részek láthatók, vagyis a pumpa és a kifolyócső. Azonban a tartály rész, mely a mosogató alatt lett elrejtve, 400 ml nagyságú. Ha egy ilyen elegáns adagolót helyezel be a mosogatóba, akkor véget vethetsz a műanyag flakonok használatának, melynek köszönhetően a mosogató és annak környéke rendezett és tiszta marad. Ezen kívül az adagoló segítségével értékes helyet szabadítasz fel a mosogatón. Válaszd ki a gránit mosogatódhoz a legmegfelelőbbet és nézd meg a Primagran boltjában található egyéb praktikus tartozékokat is.

  4.90/5 (398 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Impregnálószer és mindennapos ápolószer készlet gránit mosogatókhoz
  <
  >
  8 000Ft 14 000Ft
  Impregnálószer és mindennapos ápolószer készlet gránit mosogatókhoz

  Impregnálószer A Primagran Impregnálószer egy professzionális termék gránit mosogatókhoz, amely a polimerek tulajdonságainak köszönhetően a mosogató felületéhez kötődik, vízlepergető védőréteget képezve, amely védi a mosogatót a szennyeződéstől és a megszáradt víz okozta foltoktól. A mosogató impregnálása egy egyszerű módszer arra, hogy minden nap ideálisan nézzen ki. Az impregnálószer használata előtt gondosan mossa meg a mosogatót Primagran Mindennapos Ápolószerrel, eltávolítva az odaszáradt ételszennyeződés- és vízkőmaradványokat, majd gondosan törölje szárazra a mosogatót száraz törlőruhával vagy puha szivaccsal. A használat módja Permetezze be a felületet az impregnálószerrel és tiszta rongy segítségével terítse szét a mosogató egész felületén. Az impregnálószer felvitele után száraz törlőruhával gondosan polírozza ki. Szükség esetén vigyen fel még egy réteget.Mindennapos ápolószer A Primagran mindennapos ápolószer termék a vízkőlerakódás könnyű és biztonságos eltávolítására készült gránit mosogatókról, visszaadva azok eredeti kinézetét. A Primagran mindennapos ápolószer a vízkőlerakódás könnyű és biztonságos eltávolítására készült gránit mosogatókhoz, visszaadva azok eredeti kinézetét. A használat módja: Permetezze a tisztítandó felületre, gondosan szétterítve egy ronggyal. Hagyja úgy 2 percre a lerakódás feloldásáig (az ápolószernek nem szabad a felületre száradnia). Öblítse le vízzel és törölje szárazra egy törlőruhával. Ne használja olyan, savra érzékeny felületeken, mint a márvány,  vagy krómozott, nikkelezett fém.   Válasszon egy bevált és biztos terméket – a Primagran Impregnáló és Primagran Mindennapos ápolószert, amelyekkel hosszú évekre megőrizheti mosogatója szépségét!

  4.86/5 (88 Vélemények)
  8 000Ft 14 000Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  <
  >
  3 900Ft
  Krómozott csaptelep fedő

  Elegáns króm fedő, amellyel a mosogatóban egy további lyukat lehet elfedni. Ez abban az esetben ideális, ha a csaptelepet közvetlenül a konyhapultba  rögzítjük vagy ha nem szeretnél automatikus dugót vagy mosogatószer adagolót a rendelkezésre álló furatba.  Ha falra szerelt csaptelepet választasz, akkor könnyen elfedheted a csaptelep furatot a gránit mosogatón egy ilyen krómozott csaptelep fedővel.  Ezt a furat eltakarót nagyon könnyen és gyorsan fel lehet szerelni. Árnyalata és színvilága passzol a gránit mosogatókéhoz és a hozzájuk való kiegészítőkhöz, mint például krómozott és gránit csaptelepekhez, melyek szintén tartalmaznak elegáns krómozott részeket.   Segít, hogy megőrizzük a konyha rendezett kinézetét és szépségét és egy fontos eleme a mosogatónak. Ismerd meg a Primagran ajánlatát és válogasd össze saját konyhai szettedet a kiváló minőségű mosogatók és a legstrapabíróbb krómozott vagy gránit csaptelepek közül.

  4.95/5 (732 Vélemények)
  3 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Króm 400 ml

  A krómozott mosogatószer-vagy szappanadagoló tökéletes kiegészítője a konyha azon részének ahol a tányérok, edények mosogatása és ápolása történik. Négyzet alakja lehetővé teszi egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatók párosításával, melyek minden stílusú konyhába passzolnak. A krómozott adagoló mindegyik színárnyalatú mosogatóhoz megfelelő, fekete, szürke, bézs vagy grafit színhez egyaránt. A króm színű adagoló ideális összhangot teremt az egyéb mosogatáshoz szükséges kiegészítőkkel például automata dugóval vagy konyhai csapteleppel a Primagran kínálatából. A négyzet alakú mosogatószer-vagy szappanadagoló a mosogatótálca felszínére van rögzítve, és a felrögzítés különösen egyszerű, mivel a kiegészítő felhelyezése egy már előkészített furatba történik. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, azonban a mosogató alatt el van rejtve az adagoló tartálya, melynek eredménye, hogy a négyzet alakú adagoló rendkívül esztétikus és rendezett. A konyhában segíti a kényelmes munkát, megőrizve a tisztaságot és a rendet. Ha döntött a konyhai kiegészítő mellett a mosogatószférába és felszereli a négyzet alakú krómozott adagolót, akkor értékes munkaterületet spórol meg a konyhapulton valamint végleg megszabadulhat a látvány esztétikáját megtörő, műanyag mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, krómozott színű adagoló nem csak időtlen dizájn és praktikusság, hanem egyben minőségi tartósság és garancia, mivel a termék ellenáll a mechanikus sérüléseknek és az ennél a termékeknél olyan gyakran előforduló előnytelen elszíneződéseknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy ez a krómozott színű, négyzet alakú adagoló a legjobb választás azoknak, akik értékelik a hosszú évekre vásárolt, mindennapi használatban lévő kiegészítőket.

  4.81/5 (59 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Szürke 400 ml

  Vannak konyhai kiegészítők, melyek csupán apró részletnek tűnnek, mégis nagymértékben megkönnyítik a mindennapos konyhai munkavégzést. Ilyen a pumpás tisztítószer adagoló. Szürke színével ideális kiegészítője lehet bármelyik, egyező színű Primagran mosogatótálcának. Az eltérő színű mosogatókhoz is felszerelhetjük, így merész, avantgard összképet alakíthatunk ki a konyhánkban. A dizájnos adagoló a modern és a klasszikus stílusú konyhákba is egyaránt remekül illik. Ezt az univerzális adagolót feltölthetjük akár folyékony szappannal, kézi mosogatószerrel vagy mosogatótisztítóval. Beszerelése helytakarékos megoldást kínál – végleg megszabadulhat a munkalapot elfoglaló műanyag flakonoktól. A szögletes adagoló tartálya a munkalap alatt helyezkedik el, csupán a diszkrét adagolópumpa látható, amely esztétikusan belesimul a környezetébe . Minden termékünknél az ergonomikus kialakításra törekszünk, így ez az adagoló is kényelmesen használható a hosszú kifolyócsőnek köszönhetően. A pumpa pontosan annyi folyadékot adagol, amennyire szükségünk van, és nem fog kicsöpögni. Az adagoló újratöltése szintén egyszerű – a folyadékot felülről betölthetjük, nem szükséges hozzá a tartályt kiemelni, vagy a mosogató alá behajolni. A szürke színű adagoló tartós anyagból készült, mely ellenáll a mechanikai hatásoknak és nem színeződik el. A mosogatóra szerelése szintén problémamentes és gyors, mivel elegendő behelyezni a speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón. A praktikus adagoló beszerelésével  harmonikus összképet és rendezett, tiszta munkafelületet alakíthat ki konyhájában.

  4.90/5 (73 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Készlet: Impregnálószer és mindennapos ápolószer + Élettartam garancia a mosogató
  <
  >
  12 900Ft 22 900Ft
  Készlet: Impregnálószer és mindennapos ápolószer + Élettartam garancia a mosogató

  Impregnálószer A Primagran Impregnálószer egy professzionális termék gránit mosogatókhoz, amely a polimerek tulajdonságainak köszönhetően a mosogató felületéhez kötődik, vízlepergető védőréteget képezve, amely védi a mosogatót a szennyeződéstől és a megszáradt víz okozta foltoktól. A mosogató impregnálása egy egyszerű módszer arra, hogy minden nap ideálisan nézzen ki. Az impregnálószer használata előtt gondosan mossa meg a mosogatót Primagran Mindennapos Ápolószerrel, eltávolítva az odaszáradt ételszennyeződés- és vízkőmaradványokat, majd gondosan törölje szárazra a mosogatót száraz törlőruhával vagy puha szivaccsal. A használat módja Permetezze be a felületet az impregnálószerrel és tiszta rongy segítségével terítse szét a mosogató egész felületén. Az impregnálószer felvitele után száraz törlőruhával gondosan polírozza ki. Szükség esetén vigyen fel még egy réteget.Mindennapos ápolószer A Primagran mindennapos ápolószer termék a vízkőlerakódás könnyű és biztonságos eltávolítására készült gránit mosogatókról, visszaadva azok eredeti kinézetét. A Primagran mindennapos ápolószer a vízkőlerakódás könnyű és biztonságos eltávolítására készült gránit mosogatókhoz, visszaadva azok eredeti kinézetét. A használat módja: Permetezze a tisztítandó felületre, gondosan szétterítve egy ronggyal. Hagyja úgy 2 percre a lerakódás feloldásáig (az ápolószernek nem szabad a felületre száradnia). Öblítse le vízzel és törölje szárazra egy törlőruhával. Ne használja olyan, savra érzékeny felületeken, mint a márvány,  vagy krómozott, nikkelezett fém.   Válasszon egy bevált és biztos terméket – a Primagran Impregnáló és Primagran Mindennapos ápolószert, amelyekkel hosszú évekre megőrizheti mosogatója szépségét!

  4.94/5 (63 Vélemények)
  12 900Ft 22 900Ft
 • BRITA Butelka z filtrem Fill&Go
  <
  >
  3 900Ft 4 900Ft
  Brita Vital vízszűrő kulacs

  Innovatív BRITA MicroDisc szűrő Pure-Taste technológiával: a szűrőkorong kókuszhéj eredetű aktív szénből készül, mely tiszta és frissebb izű vizet biztosít. A BRITA MicroDisc kiszűri a klórt és más ízhatást rontó anyagokat, a 30 μm-nél nagyobb mikrorészecskéket és olyan szennyeződéseket, mint például bizonyos növényvédőszerek, herbicidek és hormonok (ha a csapvízből származnak). Az ásványi anyagok, például a kalcium (Ca) és a magnézium (Mg) átmegy a szűrőn, és a vízben maradnak. A palack kiváló minőségű anyagból készült, BPA mentes. Használata könnyű: az üveg egy kézzel kinyitható és praktikus fedéllel rendelkezik. Kényelem és higiénia: minden alkatrész mosogatógépben mosható. Fenntartható megoldás: egy újrahasználható palack sok műanyag hulladék helyett.

  Méretek

  80 x 76 x 247 mm

  4.92/5 (12 Ismertető(k))
  3 900Ft 4 900Ft
 • Adagoló - inox 400 ml
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - inox 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető. A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.93/5 (15 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft

Kiegészítők konyhai mosogatókhoz

Kiegészítők konyhai mosogatókhoz

Olvass még többet a konyhai mosogatókhoz való kiegészítőkről A Primagran gránit mosogatóit különböző, általunk ajánlott kiegészítőkkel tudod gazdagítani. Konyhai tárgyak és eszközök széles választékát kínáljuk. Boltunkban megtalálsz különböző kiegészítőket a konyhai mosogatókhoz, mint például egyszerű vagy automata szifont, mely megkönnyíti a konyhai munkát. Az egyszerű és automata szifonok passzolnak egy-, másfél-vagy kétmedencés mosogatókhoz is. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk mosogatószer adagolóinkat. Az adagolóknak köszönhetően végérvényesen megszabadulhatunk a nem esztétikus, műanyag mosogatószer üvegektől, melyek általában a mosogató szélén állnak és zavarnak a munkában. Ilyen módon "megtisztítod" a mosogató környékét, mivel a mosogatószer adagoló a mosogató alatt fog elhelyezkedni, csak a króm vagy gránittal bevont - a gránit mosogató színéhez választva - pumpa lesz látható a felszínen. A kiválasztott mosogatót kérésre antibakteriális, ezüst nanoszemcsét tartalmazó bevonattal látjuk el, melynek bizonyított baktérium-és gombaölő tulajdonsággal rendelkezik. Számos, antibakteriális bevonattal ellentétben, az általunk ajánlott az idő előrehaladtával sem lehet letörölni az antibakteriális bevonatot. Ha a konyhapultra tervezed rögzíteni a konyhai mosogatót, akkor figyelmedbe ajánljuk a gránit mosogatókhoz tartozó elegáns, króm furattakarót. A plusz csaptelep furatokat lehet ízlésesen eltakarni ezzel az eszközzel. A kőből, mesterséges anyagból vagy rozsdamentes acélból készült konyhai mosogatókhoz ápolószereket ajánlunk, melyek fényt adnak és védőréteget képeznek a mosogatón, ami így kevésbé koszolódik.