Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Alacsony csaptelepek mosdókagylókhoz 

Alacsony csaptelepek mosdókagylókhoz

Alacsony mosdókagyló csaptelep - ergonómia és jó design

Az alacsony mosdókagyló csaptelep egy olyan választás, amely már évek óta népszerű. Az ilyen típusú fürdőszobai csaptelepek a legtöbb mosdótípushoz, beleértve a pultra ültethető mosdókagylót is, alkalmasak. Kínálatunkban klasszikus krómozott csaptelepeket, valamint modern formájú modelleket egyaránt talál.

Alacsony mosdókagyló csaptelep

Az alacsonyan elhelyezett mosdókagyló csaptelepet a mosdókagyló felületére szerelik. Olyan mosdókagylóval kombinálva használhatóak, amely rendelkezik előre kifúrt furattal a rögzítéshez. A beszerelés egyszerű, és nem igényel vízvezeték-szerelőt, további költségeket vagy speciális szerszámokat. Az alacsony csaptelepek legnépszerűbb modelljei egy fogantyúval rendelkeznek. Könnyű kezelhetőséget és kényelmet biztosítanak a mindennapi használat során. Könnyedén beállíthatja a megfelelő sugár intenzitását és a hőmérsékletet. Így csökkentheti az otthoni vízfogyasztást. Az alacsony vízhozamú mosdókagyló csaptelepek modelljei egyszerű, geometrikus formájú - téglalap vagy négyzet alakú – pultra ültethető mosdókagylókhoz illeszkednek. Az ovális mosdókhoz karcsú, kerek modelleket is kínálunk. A Primagran csaptelep kiváló minőségű anyagokból, például kerámiából és rézből készülnek. Ellenállnak a karcolásoknak, ütéseknek és szennyeződéseknek.

Alacsony mosdókagyló csaptelep, fekete

A fekete csaptelepek egyre népszerűbbek. A tartós és karcálló anyagból készült alacsony modellek évekig kitartanak a fürdőszobában. A fekete csaptelep jól illeszkedik a mosdókagyló fehér színéhez, divatos kontrasztos hatást keltve. Különböző belsőépítészeti stílusokhoz illeszkedik. Minden a választott modelltől függ. Üzletünkben egyszerű, klasszikus formájú fekete csaptelepeket talál, de karcsú, lágy, lekerekített vonalvezetésű modelleket is. Fekete szifonok és dugók is vannak. Teremtsen esztétikus teret fürdőszobájában!

Szűrő

Válassz színt
Csaptelep magassága