Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Öntött márvány mosdókagylók 

Öntött márvány mosdókagylók

Megbízható öntött márvány mosdókagylók

A modern dizájn, az esztétikus formák és az egyedülálló tartósság miatt a öntött márvány mosdókagylók minden fürdőszobába illenek. A kiváló minőségű anyagból készült mosdókagyló egyedi dizájnnal kombinálva évekig megmarad fürdőszobájában.

Tartós, szép és funkcionális, ez a termék tökéletes kiegészítője lesz a klasszikus és modern stílusú bútoroknak egyaránt. A felület megőrzi újszerű megjelenését, és hatékonyan ellenáll az idő múlásának és a mindennapi használatnak. Az öntött márvány mosdókagylókat hófehér színük és tartós fényük jellemzi.

Öntött márvány mosdókagylók - tartósság és esztétikus design

Az öntött márvány mosdókagylók sima és kellemes tapintásúak. Az anyag fenntartja az optimális hőmérsékletet, és elnyeli a levegő és a víz hőjét. Ez garantálja a használat maximális kényelmét minden nap.

Az öntött márvány ellenáll a súly alatti terhelésnek, valamint az alacsony és magas hőmérsékletnek. A kivételes szilárdságért a több, mint 75%-os arányt alkotó dolomit kőzet felelős, mely rugalmas műgyantával van megerősítve. Az öntött márvány készült mosdókagylók hosszú évekig megőrzik új megjelenésüket.

Az anyagot a választható antibakteriális tulajdonságai is megkülönböztetik. Ellenáll a baktériumok és mikroorganizmusok szaporodásának, és megakadályozza azok tartós lerakódását. A baktériumok nem fészkelnek be, és hagyományos tisztítószerekkel eltávolíthatók. Az öntött márvány mosdókagylóval ezért gyorsan és egyszerűen tisztán tarthatja fürdőszobáját.

Az öntött márvány mosdókagylók egyszerű és elegáns kialakításúak. A vékony falak és a karcsú vonalak a öntött márvány modelleket klasszikus és modern belső terekhez egyaránt alkalmassá teszik. Az anyag lehetővé teszi egyszerű formájú és aszimmetrikus változatú mosdókagylók létrehozását is. Az univerzális fehér szín tökéletesen harmonizál bármilyen stílusú belső térrel.

Szűrő