Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Szürke mosogató 

Szürke mosogató

Egyesek a világos és barátságos belső tereket kedvelik, míg mások az egyszerű és modern megoldások mellett döntenek. Nem számít kinek mi, a lényeg, hogy a saját konyhájában az ember jól érezze magát. Termékeink széles választékának köszönhetően a konyha berendezése nem is olyan nehéz. A Primagran© szürke mosogatók egyedülálló megoldást nyújtanak, figyelemfelkeltő esztétikájukkal és magas fokú funkcionalitásukkal. Mindegyik modell használható modern belső térben, vagy klasszikus kialakítású konyhában is.

A konyha berendezése során az ipari stílus egyre népszerűbbé válik, ezt a stílust nyers jellege különbözteti meg a többitől. A szürke konyhai mosogató tökéletesen kiegészíti egy ilyen belső tér küllemét, szépen harmonizál a dekoráció színeivel. Érdemes megemlíteni a skandináv stílust is, amely a szürke különböző árnyalatait alkalmazza. A szürke mosogatóhoz választhat ugyanilyen színű csaptelepet is, vagy dönthet a színkontraszt mellett is.

A szürke mosogatók közül kínálunk egymedencéseket, mint például a Riga, az Oslo vagy a Genf modellt. Kis méretük miatt kis konyhákhoz vagy amerikai konyhákba ajánlott. A Ibiza és a Milánó modellek csepegtetővel is el lettek látva, így megkönnyítik a tányérok szárítását. Kínálatunkban másfélmedencés modellek is vannak, ilyen például a Párizs, a Velence, a Sevilla. Azok, akiknek nagyobb konyhájuk van, minden bizonnyal nagyra érdeklik a Bergen kétmedencés mosogatókat. A Monaco modellek a sarokban is használhatók.

A szürke mosogatók világos színük ellenére ellenállóak a elszíneződésekkel és a csúnya foltokkal szemben. Előállításukhoz a legmagasabb minőségű anyagokat használtuk, gránitadalékanyagokat és gyantát, ezért ellenállnak a fizikai sérüléseknek és a hirtelen hőmérséklet-ingadozásnak is. Mindegyik mosogatóhoz antibakteriális készítményt is használhatunk, amely megakadályozza a káros mikroorganizmusok fejlődését és semlegesíti a kellemetlen szagokat. Érdemes szappan-/mosogatószer-adagolót is beszerezni, amelynek adagolója szépen elrejthető a mosogató alá.

Szűrő

Mosogató szélessége