Biztonság

Biztonságos vásárlás

Egyik legfőbb célunk, hogy Vásárlóink biztonságban érezzék magukat boltunkban! Ennek pedig legjobb mércéje a boltunk sikeres és elégedett vásárlóinak széles skálája.  . Az ecommerce (online vásárlás) felételeit teljesítjük, ami a termékek minőségét (eredeti, csomagolt termék garanciával) és a tranzakció lebonyolítását illeti:

  • Lehetővé tesszük a szállítási mód kiválasztását
  • A terméket megfelelően becsomagolva, pontosan és olvashatóan megjelölve és a mechanikai sérülésektől megvédve kézbesítjük.

Személyes adatok védelme

Ügyelünk a személyes adatok megfelelő tárolására is. Boltunk megfelel a "Személyes Adatvédelmi Törvény" követelményeinek jogi és technikai szempontból. Vásárlóink adatai titkosítva vannak, és az ún. SSL biztonsági protokoll védi. Boltunk az internetes bankokéhoz hasonló szintű védelemmel van ellátva.

A vásárlások maximálisan biztonságosak. Vásárlóinknak 30 napja van a termék visszaküldésére, mely után lehetőség van a kifizetett összeg jóváírására vagy termékcserére. Megbízható, a professzionalizmusra és Ügyfeleink elégedettségére összpontosító boltként már többezer mosogatót eladtunk Lengyel és Európai Ügyfeleink számára is.