Primagran
Primagran

Konyhai mosogatószer adagolók  

 • Krómozott adagoló
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Krómozott adagoló 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló  az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető.  A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.98/5 (362 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - inox 400 ml
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - inox 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető. A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.93/5 (15 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - bézs
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - bézs 400 ml

  A bézs színű , mosogatóba építhető adagoló a bézs színű gránit mosogatókhoz passzol. Univerzális szín, mely választható más színű gránit mosogatókhoz is, érdekes, dizájner kiegészítőt alkotva így a mosogatóval, mely vonzza a tekintetet. A mi mosogatószer adagolónk nagyon elegáns és a jó minőségű anyagösszetételnek köszönhetően ellenálló és tartós konyhai kiegészítő. Az adagolót a mosogatón található 35 mm átmérőjű csaptelep furatba kell felrögzíteni. Az adagoló nagyobbik fele a mosogató aljában található a felszín alatt, azonban a felszínen csak a kis pumpa és cső található. Az adagoló felrögzítése és utántöltése könnyű, nagyon univerzális darab. Mosogatószert, folyékony szappant vagy egyéb más, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.95/5 (376 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - grafitszürke
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - grafitszürke 400 ml

  Folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. A pumpa és a kifolyó grafitszürke színe bármely mosogatóval összepárosítható, mely a grafitszürke valamely árnyalatában vagy esetleg sötétebb színben készült. Stílusa passzol a többi kiegészítőhöz, melyek a Primagran boltjában kaphatóak egyéb színekben. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy a felszínen csak a legfontosabb részek láthatók, vagyis a pumpa és a kifolyócső. Azonban a tartály rész, mely a mosogató alatt lett elrejtve, 400 ml nagyságú. Ha egy ilyen elegáns adagolót helyezel be a mosogatóba, akkor véget vethetsz a műanyag flakonok használatának, melynek köszönhetően a mosogató és annak környéke rendezett és tiszta marad. Ezen kívül az adagoló segítségével értékes helyet szabadítasz fel a mosogatón. Válaszd ki a gránit mosogatódhoz a legmegfelelőbbet és nézd meg a Primagran boltjában található egyéb praktikus tartozékokat is.

  4.90/5 (398 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - fekete
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fekete 400 ml

  A mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló fekete színben egy olyan kiegészítő, mely modern, minimalista és indusztriális stílusban berendezett konyhákhoz passzol . Ideális kiegészítő a fekete gránit mosogatóhoz. Ha szereted a merész párosításokat, akkor a fekete mosogatószer adagolót összepárosíthatod a gránit többi elérhető színeivel. Az adagoló mérete 400 ml és a konyhai tisztítószerek tárolására lett kialakítva. Segítségével esztétikusan tárolható bármilyen folyékony tisztítószer, helyet megspórolva a mosogató környékén és a konyhapulton. Az adagolónak köszönhetően búcsút mondhatsz a mosogató környékén heverő műanyag flakonoknak. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy magába foglalja a dekoratív megjelenést és a praktikusságot. A hosszú kifolyócső megkönnyíti a munkát, a beépített pumpa megfelelő mennyiségű mosogatószert ad egyszerre. A gránitból készült külső garantálja a tartósságot és ellenállóképességét ütődésekkel, magas hőmérséklettel és elszíneződéssel szemben. A konyhai mosogatóhoz való, beépíthető konyhai adagolónkat nagyon egyszerű felrögzíteni. Speciálisan elkészített csaptelep furatba kell helyezni, hogy az adagoló a mosogató alatt legyen, olyan módon, hogy csak az elegáns gránit pumpa látszódjon ki.

  4.93/5 (447 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - szürke
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - szürke 400 ml

  A szürke színű folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. Ideális megoldás, ha a kevésbé esztétikus műanyag flakonoktól szeretnénk megszabadulni a mosogató környékén, melyek ráadásul jelentős helyet is elfoglalnak a mosogató körül. Ennek a praktikus adagolónak köszönhetően a konyhádban rend és tisztaság fog uralkodni. A gránit pumpa színe hozzáilleszthető a mosogatók színéhez – ami jelen esetben a szürke szín. Az adagoló használható sarok mosogatókhoz, egy-, másfél-, és kétmedencés mosogatókhoz egyaránt. Az adagoló egy 400 ml nagyságú flakont takar el a mosogató alatt. A mosogató felszínén csak az elegáns pumpa látszódik. Az adagolóhoz való furatot Vásárlóink kérésére készítjük el. Egészítsd ki a konyhai szettedet a többi, boltunkban megtalálható kiegészítő egyikével, hogy a mosogatás még egyszerűbb és kellemesebb legyen.

  4.89/5 (432 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - fehér
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fehér 400 ml

  Ez a gránit, mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló a fehér színű mosogatókhoz lett megtervezve. A kiegészítő minden konyhában megtalálja a megfelelő helyét, főleg azoknál, akik étékelik a rendet és az átláthatóságot a mosogató környékén. Közvetlenül a mosogatóba rögzíthető, nem foglal sok helyet. Az adagoló flakon része el van rejtve a mosogató alatt és a felszínen csak a stílusos pumpa és a kifolyócső látszódik, melynek felülete króm és gránit. Az adagoló 35 mm átmérőjű furatba helyezhető. A fehér adagoló tökéletesen mutat más konyhai kiegészítőkkel mint például automata dugó vagy gránit csaptelep. Ezen kívül az adagoló nem csak a mosogató területének dísze, hanem egyben praktikus termék is. Segít megőrizni a tisztaságot és megszabadulni a nem praktikus, műanyag flakonoktól. Egyszerre megfelelő mennyiségű mosószert adagol és nem csöpög ki.

  4.87/5 (346 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Bézs
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Bézs 400 ml

  A praktikus konyha nem funkcionálhat mosogatószer adagoló nélkül. Lehetővé teszi a szekrényekben vagy a mosogató peremén található csúnya tisztítószeres flakonok használatának megszüntetését.  A bézs színű, négyzet alakú mosogatószer adagolót választva, eredeti és elegáns dizájnt kapunk. Tökéletesen harmonizál a hasonló árnyalatú mosogatókkal. Passzol egy-másfél-és kétmedencés, kerek, szögletes vagy négyzet alakú mosogatókhoz.  A adagolót egy speciálisan előkészített furatba lehet felrögzíteni, a furat a mosogató felületén található. A négyzet alakú adagoló tökéletesen harmonizál  konyhai mosogatókkal valamint modern és minimalista stílusban berendezett belső terekkel. A bézs színnek köszönhetően az adagoló megállja  a helyét indusztriális stílusú konyhákban is. Ez a konyhai tartozék rendkívül esztétikus - nem áll ki túlságosan és az egyetlen látható része az elegáns pumpa, a tartály a mosogató felszíne alatt van. Stílusos dizájn valamint praktikusság jellemzi az adagolót, melyről nem lehet megfeledkezni a konyha és a mosogató szféra kialakítása közben. Az adagolót könnyedén után lehet tölteni, a konyhapult alá való hajolgatást és a tartály kitekerését megspórolva. Ez a kis méretű kiegészítő eredményezi, hogy a konyhában rend és tisztaság fog uralkodni, megszabadulva a kevésbé esztétikus  műanyag flakonoktól.

  4.87/5 (69 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fekete
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fekete 400 ml

  A fekete, négyzet alakú mosogatószer adagoló a modern, indusztriális és minimalista stílusú konyhák kötelező kiegészítője. A glamour és a sötét árnyalatokban kialakított belső terek kedvelőinek is biztosan elnyeri a tetszését. A fekete színű, négyzet alakú adagoló ideális kiegészítője az adagoló színével megegyező mosogatóknak. Összepárosítható más színű gránit mosogatókkal is, bátor és avantgárd megoldásokat alkotva így. Az adagoló használható folyékony szappanhoz, mosogatószerhez vagy a mosogatóhoz szükséges tisztítószerekhez. Ennek a konyhai adagoló végérvényesen megszünteti a műanyag üvegek és mosószerekkel teli tartók használatát. Segít a mosogató szféra és konyhapult tisztántartásában, a rendrakás sokkal könnyebb lesz. A négyzet alakú mosogatószer adagoló egy olyan eszköz, mely magába foglalja a szépséget és praktikusságot. A hosszú adagolófej megkönnyíti a munkát, a pumpa segít a megfelelő mennyiségű folyadék kinyomásában. Az adagoló tartós és ellenálló a különböző típusú elszíneződésekkel és mechanikai ütésekkel szemben. Ne feledkezzünk meg róla, hogy a kiegészítő különösen szép és dizájner darab. A mosogató felsőrészén csak az egyszerű és stílusos pumpa látható, a mosószeres tartály a mosogató alatt található. A tisztítószer az adagoló tetején utántölthető, így nincs szükség behajolni a konyhapult alá vagy a tartály lecsavarására. Ennek a konyhai kiegészítőnek a használata ugyanolyan egyszerű, mint felrögzítése. A négyzet alakú adagolót egy speciális, a mosogatón található furatba kell felrögzíteni.

  4.95/5 (65 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Grafitszürke
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Szögletes adagoló Grafitszürke 400 ml

  A grafitszürke folyékony szappan-vagy mosogatószer adagoló tökéletes kiegészítője a konyhai mosogató szférába. Négyzet alakja lehetővé teszi párosítását egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatókkal, melyek passzolnak indusztriális, modern, minimalista valamint klasszikus stílusú konyhákba. A grafitszürke adagoló a hasonló árnyalatú mosogatókkal mutat a legjobban, ezen kívül még bátran összepárosítható fekete és szürke színű mosogatókkal. A grafitszürke adagoló ideálisan komponálható további mosogatáshoz használt kiegészítőkkel úgy mint a Primagran kínálatában megtalálható automatikus dugóval és konyhai csapteleppel.  A négyzet alakú mosogatószer adagolót a mosogató felszínére kell rögzíteni. A felrögzítés igazán egyszerű, melynek lényege a kiegészítő felhelyezése az előkészített furatba. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, az adagoló tartálya a mosogató alatt található. Ez a megoldás eredményezi, hogy a szappanadagoló különösen esztétikus és rendezett. Lehetővé teszi a praktikus munkavégzést a konyhában és megőrzi a tisztaságot és a rendet. Ha emellett a mosogató szférában használt kiegészítő megvásárlása mellett dönt, értékes helyet spórol meg a konyhapulton valamint segítségére lesz a rend fenntartásában. A konyhai szappanadagoló segítségével végérvényesen megszabadulhat a kevésbé esztétikus mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, grafitszürke adagoló nem csak eredeti dizájn és praktikusság, hanem tartósság is. Ellenálló a mechanikai ütésekkel és elszíneződéssel szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a mosogatószer adagoló jó minőségű eszköz, mely hosszú évekig fog szolgálni.

  4.88/5 (59 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fehér
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fehér 400 ml

  A gránitból készült, fehér színű mosogatószer- vagy szappan adagoló elsősorban fehér színű mosogatók mellé ajánljuk. Négyzet formájával tökéletesen passzol minimalista és modern stílusú belső térhez, mely erős élekkel és sarkokkal rendelkezik.  A szögletes mosogatószer adagolót a legideálisabb szögletes vagy négyzet alakú mosogatóval párosítani, függetlenül a medencék számától. Az adagoló praktikus eszköz egyaránt  kis méretű konyhában egymedencés mosogatóval  és olyan konyhákban, ahol a nagy méretű, többmedencés mosogatók élveznek előnyt. Mindegyik esetben lehetőség van a mosogat szférában a rend fenntartására és búcsút mondhatunk a kevésbé esztétikus műanyag flakonos tisztítószereknek. A négyzet alakú fehér színű mosogatószer adagoló tökéletes összhangot teremt más konyhai kiegészítőkkel mint például a Primagran kínálatában található automatikus dugó vagy csaptelep.  A négyzet alakú fehér színű adagoló közvetlenül a mosogató szerelhető, egy speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón.  Nem foglal sok helyet, nem akad meg a szem rajta. Az egyetlen látható rész az a dizájner pumpa, mivel az adagoló tartálya a mosogató felszíne alatt található. A tartályban tárolható az edényekhez való mosogatószer vagy folyékony szappan esetleg a gránit mosogatókhoz való tisztítószer. Az adagolóban tárolt folyadék probléma nélkül ki lehet pumpálni a megfelelő mennyiségben, nem fog kicsöpögni és foltokat hagyni. Az adagoló utántöltése szintén egyszerű - felülről a pumpa eltávolítása után is utántölthető, nem kell a munkapult alá behajolni és letekerni a tartályt.

  4.89/5 (55 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Króm 400 ml

  A krómozott mosogatószer-vagy szappanadagoló tökéletes kiegészítője a konyha azon részének ahol a tányérok, edények mosogatása és ápolása történik. Négyzet alakja lehetővé teszi egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatók párosításával, melyek minden stílusú konyhába passzolnak. A krómozott adagoló mindegyik színárnyalatú mosogatóhoz megfelelő, fekete, szürke, bézs vagy grafit színhez egyaránt. A króm színű adagoló ideális összhangot teremt az egyéb mosogatáshoz szükséges kiegészítőkkel például automata dugóval vagy konyhai csapteleppel a Primagran kínálatából. A négyzet alakú mosogatószer-vagy szappanadagoló a mosogatótálca felszínére van rögzítve, és a felrögzítés különösen egyszerű, mivel a kiegészítő felhelyezése egy már előkészített furatba történik. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, azonban a mosogató alatt el van rejtve az adagoló tartálya, melynek eredménye, hogy a négyzet alakú adagoló rendkívül esztétikus és rendezett. A konyhában segíti a kényelmes munkát, megőrizve a tisztaságot és a rendet. Ha döntött a konyhai kiegészítő mellett a mosogatószférába és felszereli a négyzet alakú krómozott adagolót, akkor értékes munkaterületet spórol meg a konyhapulton valamint végleg megszabadulhat a látvány esztétikáját megtörő, műanyag mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, krómozott színű adagoló nem csak időtlen dizájn és praktikusság, hanem egyben minőségi tartósság és garancia, mivel a termék ellenáll a mechanikus sérüléseknek és az ennél a termékeknél olyan gyakran előforduló előnytelen elszíneződéseknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy ez a krómozott színű, négyzet alakú adagoló a legjobb választás azoknak, akik értékelik a hosszú évekre vásárolt, mindennapi használatban lévő kiegészítőket.

  4.81/5 (59 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Szürke 400 ml

  Vannak konyhai kiegészítők, melyek csupán apró részletnek tűnnek, mégis nagymértékben megkönnyítik a mindennapos konyhai munkavégzést. Ilyen a pumpás tisztítószer adagoló. Szürke színével ideális kiegészítője lehet bármelyik, egyező színű Primagran mosogatótálcának. Az eltérő színű mosogatókhoz is felszerelhetjük, így merész, avantgard összképet alakíthatunk ki a konyhánkban. A dizájnos adagoló a modern és a klasszikus stílusú konyhákba is egyaránt remekül illik. Ezt az univerzális adagolót feltölthetjük akár folyékony szappannal, kézi mosogatószerrel vagy mosogatótisztítóval. Beszerelése helytakarékos megoldást kínál – végleg megszabadulhat a munkalapot elfoglaló műanyag flakonoktól. A szögletes adagoló tartálya a munkalap alatt helyezkedik el, csupán a diszkrét adagolópumpa látható, amely esztétikusan belesimul a környezetébe . Minden termékünknél az ergonomikus kialakításra törekszünk, így ez az adagoló is kényelmesen használható a hosszú kifolyócsőnek köszönhetően. A pumpa pontosan annyi folyadékot adagol, amennyire szükségünk van, és nem fog kicsöpögni. Az adagoló újratöltése szintén egyszerű – a folyadékot felülről betölthetjük, nem szükséges hozzá a tartályt kiemelni, vagy a mosogató alá behajolni. A szürke színű adagoló tartós anyagból készült, mely ellenáll a mechanikai hatásoknak és nem színeződik el. A mosogatóra szerelése szintén problémamentes és gyors, mivel elegendő behelyezni a speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón. A praktikus adagoló beszerelésével  harmonikus összképet és rendezett, tiszta munkafelületet alakíthat ki konyhájában.

  4.90/5 (73 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft

Konyhai mosogatószer adagolók

Esztétikum a konyhában

A mosogatószer adagoló nagyon kényelmes megoldás a konyhában. Ez a kiegésztő segít, hogy a mosogatószer mindig kéznél legyen. Praktikus adagolók, melyek elegáns konyhai tárgyak, mellyel elkerülhető, hogy a mosogató környékén műanyag dobozok álljanak. A Primagran adagolók minden mosogatóhoz típushoz és modellhez passzolnak. Konyhai adagolóink nem csak praktikusak hanem esztétikusak is. Az adagoló a mosogatóba van beeresztve és csak a pumpa van a felszínen, így a mosogatószertartó szinte észrevétlen marad. A mosogatószer adagolók rendelhetők a mosogató színével megyegyező színben: fehérben, bézsben, szürkében, grafitban és feketében).

Ha nálunk vásárolsz egy, a fent említett mosogatószeradagolót, biztos lehetsz benne, hogy megőrzöd a konyhai dizájn harmóniáját. A Primagran mósószer adagolók, ahogy a mosogatók is, gránitból készülnek. Ez az alapanyag garantálja, hogy termékeink jó minőségűek és tartósak, melyek ellenállnak a karcnak, elszíneződésnek és magas hőmérsékletnek. Nézd meg ajánlatainkat és válaszd ki a mosogatódhoz tökéletesen passzoló mosogatószeradagolót. Ha kétségeid vannak a kiválasztott modellt illetően, fog-e passzolni a mosogatóhoz vagy ha szeretnél többet megtudni a felrögztésről, keress minket elérhetőségeinken.