Konyhai mosogatószer adagolók  

 • Krómozott adagoló
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Krómozott adagoló 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló  az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető.  A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.92/5 (342 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - bézs
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - bézs 400 ml

  A bézs színű , mosogatóba építhető adagoló a bézs színű gránit mosogatókhoz passzol. Univerzális szín, mely választható más színű gránit mosogatókhoz is, érdekes, dizájner kiegészítőt alkotva így a mosogatóval, mely vonzza a tekintetet. A mi mosogatószer adagolónk nagyon elegáns és a jó minőségű anyagösszetételnek köszönhetően ellenálló és tartós konyhai kiegészítő. Az adagolót a mosogatón található 35 mm átmérőjű csaptelep furatba kell felrögzíteni. Az adagoló nagyobbik fele a mosogató aljában található a felszín alatt, azonban a felszínen csak a kis pumpa és cső található. Az adagoló felrögzítése és utántöltése könnyű, nagyon univerzális darab. Mosogatószert, folyékony szappant vagy egyéb más, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.91/5 (352 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - grafitszürke
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - grafitszürke 400 ml

  Folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. A pumpa és a kifolyó grafitszürke színe bármely mosogatóval összepárosítható, mely a grafitszürke valamely árnyalatában vagy esetleg sötétebb színben készült. Stílusa passzol a többi kiegészítőhöz, melyek a Primagran boltjában kaphatóak egyéb színekben. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy a felszínen csak a legfontosabb részek láthatók, vagyis a pumpa és a kifolyócső. Azonban a tartály rész, mely a mosogató alatt lett elrejtve, 400 ml nagyságú. Ha egy ilyen elegáns adagolót helyezel be a mosogatóba, akkor véget vethetsz a műanyag flakonok használatának, melynek köszönhetően a mosogató és annak környéke rendezett és tiszta marad. Ezen kívül az adagoló segítségével értékes helyet szabadítasz fel a mosogatón. Válaszd ki a gránit mosogatódhoz a legmegfelelőbbet és nézd meg a Primagran boltjában található egyéb praktikus tartozékokat is.

  4.86/5 (380 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - fekete
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fekete 400 ml

  A mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló fekete színben egy olyan kiegészítő, mely modern, minimalista és indusztriális stílusban berendezett konyhákhoz passzol . Ideális kiegészítő a fekete gránit mosogatóhoz. Ha szereted a merész párosításokat, akkor a fekete mosogatószer adagolót összepárosíthatod a gránit többi elérhető színeivel. Az adagoló mérete 400 ml és a konyhai tisztítószerek tárolására lett kialakítva. Segítségével esztétikusan tárolható bármilyen folyékony tisztítószer, helyet megspórolva a mosogató környékén és a konyhapulton. Az adagolónak köszönhetően búcsút mondhatsz a mosogató környékén heverő műanyag flakonoknak. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy magába foglalja a dekoratív megjelenést és a praktikusságot. A hosszú kifolyócső megkönnyíti a munkát, a beépített pumpa megfelelő mennyiségű mosogatószert ad egyszerre. A gránitból készült külső garantálja a tartósságot és ellenállóképességét ütődésekkel, magas hőmérséklettel és elszíneződéssel szemben. A konyhai mosogatóhoz való, beépíthető konyhai adagolónkat nagyon egyszerű felrögzíteni. Speciálisan elkészített csaptelep furatba kell helyezni, hogy az adagoló a mosogató alatt legyen, olyan módon, hogy csak az elegáns gránit pumpa látszódjon ki.

  4.94/5 (423 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - szürke
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - szürke 400 ml

  A szürke színű folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. Ideális megoldás, ha a kevésbé esztétikus műanyag flakonoktól szeretnénk megszabadulni a mosogató környékén, melyek ráadásul jelentős helyet is elfoglalnak a mosogató körül. Ennek a praktikus adagolónak köszönhetően a konyhádban rend és tisztaság fog uralkodni. A gránit pumpa színe hozzáilleszthető a mosogatók színéhez – ami jelen esetben a szürke szín. Az adagoló használható sarok mosogatókhoz, egy-, másfél-, és kétmedencés mosogatókhoz egyaránt. Az adagoló egy 400 ml nagyságú flakont takar el a mosogató alatt. A mosogató felszínén csak az elegáns pumpa látszódik. Az adagolóhoz való furatot Vásárlóink kérésére készítjük el. Egészítsd ki a konyhai szettedet a többi, boltunkban megtalálható kiegészítő egyikével, hogy a mosogatás még egyszerűbb és kellemesebb legyen.

  4.93/5 (402 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - fehér
  <
  >
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fehér 400 ml

  Ez a gránit, mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló a fehér színű mosogatókhoz lett megtervezve. A kiegészítő minden konyhában megtalálja a megfelelő helyét, főleg azoknál, akik étékelik a rendet és az átláthatóságot a mosogató környékén. Közvetlenül a mosogatóba rögzíthető, nem foglal sok helyet. Az adagoló flakon része el van rejtve a mosogató alatt és a felszínen csak a stílusos pumpa és a kifolyócső látszódik, melynek felülete króm és gránit. Az adagoló 35 mm átmérőjű furatba helyezhető. A fehér adagoló tökéletesen mutat más konyhai kiegészítőkkel mint például automata dugó vagy gránit csaptelep. Ezen kívül az adagoló nem csak a mosogató területének dísze, hanem egyben praktikus termék is. Segít megőrizni a tisztaságot és megszabadulni a nem praktikus, műanyag flakonoktól. Egyszerre megfelelő mennyiségű mosószert adagol és nem csöpög ki.

  4.90/5 (333 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Bézs
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Bézs 400 ml

  A praktikus konyha nem funkcionálhat mosogatószer adagoló nélkül. Lehetővé teszi a szekrényekben vagy a mosogató peremén található csúnya tisztítószeres flakonok használatának megszüntetését.  A bézs színű, négyzet alakú mosogatószer adagolót választva, eredeti és elegáns dizájnt kapunk. Tökéletesen harmonizál a hasonló árnyalatú mosogatókkal. Passzol egy-másfél-és kétmedencés, kerek, szögletes vagy négyzet alakú mosogatókhoz.  A adagolót egy speciálisan előkészített furatba lehet felrögzíteni, a furat a mosogató felületén található. A négyzet alakú adagoló tökéletesen harmonizál  konyhai mosogatókkal valamint modern és minimalista stílusban berendezett belső terekkel. A bézs színnek köszönhetően az adagoló megállja  a helyét indusztriális stílusú konyhákban is. Ez a konyhai tartozék rendkívül esztétikus - nem áll ki túlságosan és az egyetlen látható része az elegáns pumpa, a tartály a mosogató felszíne alatt van. Stílusos dizájn valamint praktikusság jellemzi az adagolót, melyről nem lehet megfeledkezni a konyha és a mosogató szféra kialakítása közben. Az adagolót könnyedén után lehet tölteni, a konyhapult alá való hajolgatást és a tartály kitekerését megspórolva. Ez a kis méretű kiegészítő eredményezi, hogy a konyhában rend és tisztaság fog uralkodni, megszabadulva a kevésbé esztétikus  műanyag flakonoktól.

  4.84/5 (44 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Grafitszürke
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Szögletes adagoló Grafitszürke 400 ml

  A grafitszürke folyékony szappan-vagy mosogatószer adagoló tökéletes kiegészítője a konyhai mosogató szférába. Négyzet alakja lehetővé teszi párosítását egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatókkal, melyek passzolnak indusztriális, modern, minimalista valamint klasszikus stílusú konyhákba. A grafitszürke adagoló a hasonló árnyalatú mosogatókkal mutat a legjobban, ezen kívül még bátran összepárosítható fekete és szürke színű mosogatókkal. A grafitszürke adagoló ideálisan komponálható további mosogatáshoz használt kiegészítőkkel úgy mint a Primagran kínálatában megtalálható automatikus dugóval és konyhai csapteleppel.  A négyzet alakú mosogatószer adagolót a mosogató felszínére kell rögzíteni. A felrögzítés igazán egyszerű, melynek lényege a kiegészítő felhelyezése az előkészített furatba. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, az adagoló tartálya a mosogató alatt található. Ez a megoldás eredményezi, hogy a szappanadagoló különösen esztétikus és rendezett. Lehetővé teszi a praktikus munkavégzést a konyhában és megőrzi a tisztaságot és a rendet. Ha emellett a mosogató szférában használt kiegészítő megvásárlása mellett dönt, értékes helyet spórol meg a konyhapulton valamint segítségére lesz a rend fenntartásában. A konyhai szappanadagoló segítségével végérvényesen megszabadulhat a kevésbé esztétikus mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, grafitszürke adagoló nem csak eredeti dizájn és praktikusság, hanem tartósság is. Ellenálló a mechanikai ütésekkel és elszíneződéssel szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a mosogatószer adagoló jó minőségű eszköz, mely hosszú évekig fog szolgálni.

  4.84/5 (44 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fehér
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fehér 400 ml

  A gránitból készült, fehér színű mosogatószer- vagy szappan adagoló elsősorban fehér színű mosogatók mellé ajánljuk. Négyzet formájával tökéletesen passzol minimalista és modern stílusú belső térhez, mely erős élekkel és sarkokkal rendelkezik.  A szögletes mosogatószer adagolót a legideálisabb szögletes vagy négyzet alakú mosogatóval párosítani, függetlenül a medencék számától. Az adagoló praktikus eszköz egyaránt  kis méretű konyhában egymedencés mosogatóval  és olyan konyhákban, ahol a nagy méretű, többmedencés mosogatók élveznek előnyt. Mindegyik esetben lehetőség van a mosogat szférában a rend fenntartására és búcsút mondhatunk a kevésbé esztétikus műanyag flakonos tisztítószereknek. A négyzet alakú fehér színű mosogatószer adagoló tökéletes összhangot teremt más konyhai kiegészítőkkel mint például a Primagran kínálatában található automatikus dugó vagy csaptelep.  A négyzet alakú fehér színű adagoló közvetlenül a mosogató szerelhető, egy speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón.  Nem foglal sok helyet, nem akad meg a szem rajta. Az egyetlen látható rész az a dizájner pumpa, mivel az adagoló tartálya a mosogató felszíne alatt található. A tartályban tárolható az edényekhez való mosogatószer vagy folyékony szappan esetleg a gránit mosogatókhoz való tisztítószer. Az adagolóban tárolt folyadék probléma nélkül ki lehet pumpálni a megfelelő mennyiségben, nem fog kicsöpögni és foltokat hagyni. Az adagoló utántöltése szintén egyszerű - felülről a pumpa eltávolítása után is utántölthető, nem kell a munkapult alá behajolni és letekerni a tartályt.

  4.92/5 (36 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Króm 400 ml

  A krómozott mosogatószer-vagy szappanadagoló tökéletes kiegészítője a konyha azon részének ahol a tányérok, edények mosogatása és ápolása történik. Négyzet alakja lehetővé teszi egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatók párosításával, melyek minden stílusú konyhába passzolnak. A krómozott adagoló mindegyik színárnyalatú mosogatóhoz megfelelő, fekete, szürke, bézs vagy grafit színhez egyaránt. A króm színű adagoló ideális összhangot teremt az egyéb mosogatáshoz szükséges kiegészítőkkel például automata dugóval vagy konyhai csapteleppel a Primagran kínálatából. A négyzet alakú mosogatószer-vagy szappanadagoló a mosogatótálca felszínére van rögzítve, és a felrögzítés különösen egyszerű, mivel a kiegészítő felhelyezése egy már előkészített furatba történik. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, azonban a mosogató alatt el van rejtve az adagoló tartálya, melynek eredménye, hogy a négyzet alakú adagoló rendkívül esztétikus és rendezett. A konyhában segíti a kényelmes munkát, megőrizve a tisztaságot és a rendet. Ha döntött a konyhai kiegészítő mellett a mosogatószférába és felszereli a négyzet alakú krómozott adagolót, akkor értékes munkaterületet spórol meg a konyhapulton valamint végleg megszabadulhat a látvány esztétikáját megtörő, műanyag mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, krómozott színű adagoló nem csak időtlen dizájn és praktikusság, hanem egyben minőségi tartósság és garancia, mivel a termék ellenáll a mechanikus sérüléseknek és az ennél a termékeknél olyan gyakran előforduló előnytelen elszíneződéseknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy ez a krómozott színű, négyzet alakú adagoló a legjobb választás azoknak, akik értékelik a hosszú évekre vásárolt, mindennapi használatban lévő kiegészítőket.

  4.93/5 (44 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  <
  >
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Szürke 400 ml

  Vannak konyhai kiegészítők, melyek csupán apró részletnek tűnnek, mégis nagymértékben megkönnyítik a mindennapos konyhai munkavégzést. Ilyen a pumpás tisztítószer adagoló. Szürke színével ideális kiegészítője lehet bármelyik, egyező színű Primagran mosogatótálcának. Az eltérő színű mosogatókhoz is felszerelhetjük, így merész, avantgard összképet alakíthatunk ki a konyhánkban. A dizájnos adagoló a modern és a klasszikus stílusú konyhákba is egyaránt remekül illik. Ezt az univerzális adagolót feltölthetjük akár folyékony szappannal, kézi mosogatószerrel vagy mosogatótisztítóval. Beszerelése helytakarékos megoldást kínál – végleg megszabadulhat a munkalapot elfoglaló műanyag flakonoktól. A szögletes adagoló tartálya a munkalap alatt helyezkedik el, csupán a diszkrét adagolópumpa látható, amely esztétikusan belesimul a környezetébe . Minden termékünknél az ergonomikus kialakításra törekszünk, így ez az adagoló is kényelmesen használható a hosszú kifolyócsőnek köszönhetően. A pumpa pontosan annyi folyadékot adagol, amennyire szükségünk van, és nem fog kicsöpögni. Az adagoló újratöltése szintén egyszerű – a folyadékot felülről betölthetjük, nem szükséges hozzá a tartályt kiemelni, vagy a mosogató alá behajolni. A szürke színű adagoló tartós anyagból készült, mely ellenáll a mechanikai hatásoknak és nem színeződik el. A mosogatóra szerelése szintén problémamentes és gyors, mivel elegendő behelyezni a speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón. A praktikus adagoló beszerelésével  harmonikus összképet és rendezett, tiszta munkafelületet alakíthat ki konyhájában.

  4.87/5 (46 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft

Konyhai mosogatószer adagolók

Esztétikum a konyhában

A mosogatószer adagoló nagyon kényelmes megoldás a konyhában. Ez a kiegésztő segít, hogy a mosogatószer mindig kéznél legyen. Praktikus adagolók, melyek elegáns konyhai tárgyak, mellyel elkerülhető, hogy a mosogató környékén műanyag dobozok álljanak. A Primagran adagolók minden mosogatóhoz típushoz és modellhez passzolnak. Konyhai adagolóink nem csak praktikusak hanem esztétikusak is. Az adagoló a mosogatóba van beeresztve és csak a pumpa van a felszínen, így a mosogatószertartó szinte észrevétlen marad. A mosogatószer adagolók rendelhetők a mosogató színével megyegyező színben: fehérben, bézsben, szürkében, grafitban és feketében).

Ha nálunk vásárolsz egy, a fent említett mosogatószeradagolót, biztos lehetsz benne, hogy megőrzöd a konyhai dizájn harmóniáját. A Primagran mósószer adagolók, ahogy a mosogatók is, gránitból készülnek. Ez az alapanyag garantálja, hogy termékeink jó minőségűek és tartósak, melyek ellenállnak a karcnak, elszíneződésnek és magas hőmérsékletnek. Nézd meg ajánlatainkat és válaszd ki a mosogatódhoz tökéletesen passzoló mosogatószeradagolót. Ha kétségeid vannak a kiválasztott modellt illetően, fog-e passzolni a mosogatóhoz vagy ha szeretnél többet megtudni a felrögztésről, keress minket elérhetőségeinken.