Konyhai mosogatószer adagolók  

 • Krómozott adagoló
  4 900Ft 7 900Ft
  Adagoló 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló  az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető.  A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.


  4.87/5 (2810 Ismertető(k))
  4 900Ft 7 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  7 900Ft 12 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú 400 ml

  A mosogatószer-vagy szappanadagoló tökéletes kiegészítője a konyha azon részének ahol a tányérok, edények mosogatása és ápolása történik. Négyzet alakja lehetővé teszi egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatók párosításával, melyek minden stílusú konyhába passzolnak. A adagoló mindegyik színárnyalatú mosogatóhoz megfelelő, fekete, szürke, bézs vagy grafit színhez egyaránt. A adagoló ideális összhangot teremt az egyéb mosogatáshoz szükséges kiegészítőkkel például automata dugóval vagy konyhai csapteleppel a Primagran kínálatából. A négyzet alakú mosogatószer-vagy szappanadagoló a mosogatótálca felszínére van rögzítve, és a felrögzítés különösen egyszerű, mivel a kiegészítő felhelyezése egy már előkészített furatba történik. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, azonban a mosogató alatt el van rejtve az adagoló tartálya, melynek eredménye, hogy a négyzet alakú adagoló rendkívül esztétikus és rendezett. A konyhában segíti a kényelmes munkát, megőrizve a tisztaságot és a rendet. Ha döntött a konyhai kiegészítő mellett a mosogatószférába és felszereli a négyzet alakú adagolót, akkor értékes munkaterületet spórol meg a konyhapulton valamint végleg megszabadulhat a látvány esztétikáját megtörő, műanyag mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, adagoló nem csak időtlen dizájn és praktikusság, hanem egyben minőségi tartósság és garancia, mivel a termék ellenáll a mechanikus sérüléseknek és az ennél a termékeknél olyan gyakran előforduló előnytelen elszíneződéseknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy ez négyzet alakú adagoló a legjobb választás azoknak, akik értékelik a hosszú évekre vásárolt, mindennapi használatban lévő kiegészítőket.


  4.88/5 (613 Ismertető(k))
  7 900Ft 12 900Ft
 • Adagoló Inox
  4 900Ft 7 900Ft
  Adagoló 300 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló  az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető.  A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 300 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.


  4.98/5 (566 Ismertető(k))
  4 900Ft 7 900Ft

Konyhai mosogatószer adagolók

Esztétikum a konyhában

A mosogatószer adagoló nagyon kényelmes megoldás a konyhában. Ez a kiegésztő segít, hogy a mosogatószer mindig kéznél legyen. Praktikus adagolók, melyek elegáns konyhai tárgyak, mellyel elkerülhető, hogy a mosogató környékén műanyag dobozok álljanak. A Primagran adagolók minden mosogatóhoz típushoz és modellhez passzolnak. Konyhai adagolóink nem csak praktikusak hanem esztétikusak is. Az adagoló a mosogatóba van beeresztve és csak a pumpa van a felszínen, így a mosogatószertartó szinte észrevétlen marad. A mosogatószer adagolók rendelhetők a mosogató színével megyegyező színben: fehérben, bézsben, szürkében, grafitban és feketében).

Ha nálunk vásárolsz egy, a fent említett mosogatószeradagolót, biztos lehetsz benne, hogy megőrzöd a konyhai dizájn harmóniáját. A Primagran mósószer adagolók, ahogy a mosogatók is, gránitból készülnek. Ez az alapanyag garantálja, hogy termékeink jó minőségűek és tartósak, melyek ellenállnak a karcnak, elszíneződésnek és magas hőmérsékletnek. Nézd meg ajánlatainkat és válaszd ki a mosogatódhoz tökéletesen passzoló mosogatószeradagolót. Ha kétségeid vannak a kiválasztott modellt illetően, fog-e passzolni a mosogatóhoz vagy ha szeretnél többet megtudni a felrögztésről, keress minket elérhetőségeinken.