Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Bézs mosogató 

Bézs mosogató

Tudjuk, milyen nehéz álmai konyhájának kialakítása. Ha változtatni szeretne, és szeretné elkerülni a klasszikus krómot, akkor a gránit mosogatók felkelthetik figyelmét, mivel teljesen új arculattal láthatják el konyháját. A bézs mosogatók jól illenek az azonos színű konyhai csaptelepekhez, de emellett lehetőséget biztosítanak arra is, hogy színkontrasztot alakítsunk ki króm vagy fekete csaptelepek használatával.

A bézs mosogató szokatlan választás lehet, azonban gyakran tökéletesen kiegészíti a legtöbb stílusú belső teret. Különösen érdemes rusztikus stílusú konyhában alkalmazni, ahol szépen harmonizál a fa elemekkel. A bézs színű mosogató a hangulatos provance-i stílushoz is passzol, amelyben a világos színek uralkodnak.

A Riga, a Genf és az Oslo modellek egymedencés mosogatók, amelyek kevés helyet foglalnak el, ezért ideálisak kis konyhákhoz vagy amerikai konyhákhoz. Az olyan mosdók, mint például a Ibiza vagy a Milánó, csepegtetőt is tartalmaznak, amelynek köszönhetően az edények vagy akár a nagy lábasok szárítása sem lesz többé probléma. A másfélmedencés modellek, azaz a Párizs, a Velence, a Sevilla a megfelelő méret és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Akiknek nagy konyhájuk van, érdemes kétmedencés mosogatót választaniuk, ilyen a Bergen. Kínálatunk olyan sarokmosogatókat is tartalmaz, mint a Monaco. Ezeket abban az esetben ajánljuk, ha helyet szeretnénk spórolni. 

A legjobb minőségű anyagok használata révén mosogatóink rendkívül ellenállóak a fizikai sérülésekkel, a karcolódásokkal és a hőmérséklet-változással szemben. A Primagran© bézs konyhai mosogatók szintén ellenállnak a elszíneződésnek és a csúnya foltoknak. Termékeinkhez antibakteriális készítményt is használhatunk, amelynek aktív ezüsionjai megvédik a mosogatót a káros mikroorganizmusoktól és kiküszöbölik a kellemetlen szagokat kialakulását. Hasznos kiegészítő lehet a folyadék- vagy szappanadagoló is. Hat színben kapható, így könnyen kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet bézs mosogatónkhoz.

Szűrő

Mosogató szélessége