Ápolószerek konyhai mosogatókhoz 

 • Impregnat do zlewozmywaków
  4 900Ft
  Impregnálószer mosogatókhoz 200 ml

  A Nanogran egy olyan impregnálószer, mely véd és konzervál, a mosogatót jó állapotban tartja hosszú éveken keresztül és segít a mindennapi tisztántartásban és ápolásban. A tisztítószer alkalmas gránit, kő, műanyag és rozsdamentes acél tisztításához. A konyhában alkalmas a mosogató és csaptelep felületének megóvására. Bármilyen színű kőből készült mosogatóhoz használható. Nem okoz elszíneződést vagy a felület megsérülését.  Használata egyszerű, valamint a tisztítószer nagyon kiadós - egy üveg elegendő 6 hónapra. A Nanogran impregnálószer  javít a mosogató kinézetén valamint elfedi a kisebb karcolásokat a tisztított feületen. A tisztítószer ezen kívül védőréteget képez a mosogató felületén, mely megvédi a konyhai mosogatót a víztől, szennyeződésektől valamint fényt ad és úgynvezetett vízlepergető hatással rendelkezik.

  4.92/5 (24 Vélemények)
  4 900Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  3 900Ft
  Krómozott csaptelep fedő

  Elegáns króm fedő, amellyel a mosogatóban egy további lyukat lehet elfedni. Ez abban az esetben ideális, ha a csaptelepet közvetlenül a konyhapultba  rögzítjük vagy ha nem szeretnél automatikus dugót vagy mosogatószer adagolót a rendelkezésre álló furatba.  Ha falra szerelt csaptelepet választasz, akkor könnyen elfedheted a csaptelep furatot a gránit mosogatón egy ilyen krómozott csaptelep fedővel.  Ezt a furat eltakarót nagyon könnyen és gyorsan fel lehet szerelni. Árnyalata és színvilága passzol a gránit mosogatókéhoz és a hozzájuk való kiegészítőkhöz, mint például krómozott és gránit csaptelepekhez, melyek szintén tartalmaznak elegáns krómozott részeket.   Segít, hogy megőrizzük a konyha rendezett kinézetét és szépségét és egy fontos eleme a mosogatónak. Ismerd meg a Primagran ajánlatát és válogasd össze saját konyhai szettedet a kiváló minőségű mosogatók és a legstrapabíróbb krómozott vagy gránit csaptelepek közül.

  4.90/5 (710 Vélemények)
  3 900Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  5 000Ft 8 000Ft
  Rozsdamentes acél lefolyó fedelet

  A konyha munkaterületét nem csak magas fokú ergonómia, hanem esztétika is kell jellemezze. Ezért érdemes érdeklődést tanúsítani kiegészítőink iránt, amelyek egyesítik e két tulajdonságot. Különösen ajánljuk az acél lefolyófedőt, amely:eltakarja a mosogató lefolyóját, esztétikus kinézetet kölcsönözve az egész elemnek illeszkedik minden Primagran szifonhoz mosogatógépben tisztíthatóA lefolyófedő magas minőségű rozsdamentes acélból készült, amely korrózióálló és egyszerűen ápolható anyag. Univerzális színe nyomán a fedő kiválóan illik bármilyen színvilágú Primagran mosogatómedencéhez. Ez az univerzális kiegészítő minden 3,5” átmérőjű lefolyóhoz illeszkedik. Miért érdemes a konyhánkban lefolyófedővel rendelkeznünk? Ez a megoldás nem csupán a munkatér esztétikáját emeli. A fedő ezen felül megelőzi a hulladék és az ételmaradékok bejutását a lefolyórácsba és a szifonba, ennek köszönhetően pedig könnyebb fenntartani a mosogató tisztaságát a mindennapi használat során. Olyan konyhai kiegészítőket keresel, amelyek megváltoztatják a konyhádat? Vegyél acél lefolyófedőt, és élvezd az esztétikum és funkcionalitás ideális összekapcsolását!

  4.94/5 (315 Vélemények)
  8 000Ft 5 000Ft

Ápolószerek konyhai mosogatókhoz

A gránit mosogatók esztétikus konyhai berendezések. Igaz, hogy ellenállóak a karcolásokkal és koszolódással szemben, de ez rendszeres ápolást igényel. Esztétikai kinézetükről nem nehéz gondoskodni, elegendő az erre való tisztítószert használni. Használatuk eredményeként, több év elteltével is a mosogató olyan lesz, mint amikor megvásároltuk. A gránit mosogatóhoz való tisztítószerek alkalmasak a gránit csaptelep tisztításához egyaránt. Az ápolást és tisztítás nem csak a gránit medence gyönyörű színe és formája miatt fontos, hanem a baktériumok elszaporodásának meggátolásában is és az ételmaradékok eltávolításában a zöldség, hús és gyümölcs után. Tisztítószereink könnyen és egyszerűen használhatók. Ami még ennél is fontosabb, hogy használatuk nem időigényes. Az ápolásra elegendő pár percet szánni. Mindegyik ápolótermék pontos leírást tartalmaz azok használatáról. A gránit mosogatókhoz tartozó ápolószerek biztonságosak, nem okoznak érzékenységet, így kifejezetten otthoni használatra való, olyan otthonban, ahol kisgyerekek vagy allergiára hajlamos személyes is laknak. Ha kérdésed van, hogyan működnek a tisztítószerek a Primagran mosogatókon, vagy konkrét típusmodellt keresel, vedd fel velünk kapcsolatot.