Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Mosogatók 

Mosogatók

A Primagran gránit mosogatótálcák tartós és ellenálló konyhai mosogatók, melyek tökéletesen illeszkednek bármely konyha berendezéséhez. A gránitmosogató érdekes alternatívája a tradicionális anyagokból készült modelleknek. A mosogatót Lengyelországban gyártják a legjobb minőségű anyagokból, melyeknek kb. 80%-a természetes homokgránit (színes kvarchomok formában található meg) valamint kb. 20%-a akril-vagy poliészter gyanta. Ennek köszönhetően a kő anyagú mosogatók olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyeket nehéz megtalálni a rozsdamentes acél, kerámia vagy műanyag társaiknál. A gránit mosogató tartós, hőálló, elenáll a mechanikai hatásoknak és az elszíneződésnek.

Az ásványi anyag tartalom eredményezi, hogy a kőből készült mosogatót sima felület jellemzi. Ez pozitív hatással van a rend és higiénia megőrzésére a mosogató környezetében és egyben megőrzi a mosogató természetes kőhatását. A gránitból készült mosogatók egyedi dizájnt alkotnak. A klasszikus kinézet és az univerzális színvilág lehetővé teszi, hogy használhatóak legyenek modern és stilizált belső térben egyaránt. A Prima Grannál a gránit mosogatókat az alábbi színekben kínáljuk: fehér, fekete, grafit, bézs valamint szürke.

Az elérhető modellek sokféleségének és formájának köszönhetően, a gránit mosogatók akár kis konyhában, nagyban, családias konyhákban is megfelelően passzolnak. Nálunk választhatsz az egészen minimalista hangulatú és a feltűnőbb, gazdag dekorációs formával rendelkező mosogatók közül. A gránit mosogató kapható egy-, másfél- vagy kétmedencés változatban. A boltunkban megtalálható termékek kitűnnek versenyképes áraikkal. Széles választékunk lehetővé teszi, hogy a Prima Grannál nem csak olyan gránit mosogatót találsz, ami passzol a konyhádba, hanem a felújítási költségvetésedbe is belefér. Várunk a gyönyörű és praktikus konyhák világába, ahol a konyha mosogatórésze a gránit mosogatóinknak köszönhetően tökéletes lesz.

Szűrő

Kategóriák
A kamrák száma
Mosogató szélessége