Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Csaptelepek hajlékony kifolyóval 

Csaptelepek hajlékony kifolyóval

A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepek tartós, látványos, kényelmes és praktikus modellek. A széles választékkal rendelkező konyhai csaptelepekhez tökéletesen harmonizáló gránit vagy más anyagú mosogató választható.
A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepeket kínál klasszikus színekben mint például fehér vagy fekete, és merészebb színekben mint narancssárga, zöld és piros.  Ennek köszönhetően a hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepet párosíthatjuk hagyományos, klasszikus, modern, retro vagy amerikai stílusú konyhával.
A színes, hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepek párosításának sokfélesége számtalan lehetőséget kínál a konyha berendezésére.  A hajlékony kifolyónak köszönhetően ezeket a konyhai csaptelepeket bátran használhatjuk kis-vagy nagy méretű konyhákban egyaránt

 

A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepei egyben tartós és pontosan elkészített konyhai eszközök is. Ezt erősíti  a réz csaptest és a kerámia csapfej. Ezek az alkatrészek eredményezik, hogy a Primagran  konyhai csaptelepek hosszú évekig szolgálják tulajdonosaikat. Ellenállóak a szennyeződésekkel, magas hőmérséklettel és kémiai tisztító-és ápolszerekkel szemben valamint ütés-és rozsdaállóak. Egyéb j tulajdonságuk, hogy nagyon könnyen tisztán tarthatóak és egy egyszerű ápolási művelet garantálja a csaptelep tökéletes kinézetet nagyon hosszú időre. A csaptelep kiváló minőségét hitelesítések és tanúsítványok igazolják valamint a 2 éves garancia.

 

A hajlékony kifolyóval ellátott Primagran konyhai csaptelep egyben garantálja a kényelmes munkát. Ez azért lehetséges, mert a csaptelep nem tradicionális csővel, hanem hajlékony kifolyóval rendelkezik, melyen egy széles zuhanyfej található. A Primagran kínálatában megtalálható a hajlékony kifolyó párosítása a forgatható csapteleppel - ez lehetővé teszi nem csak edények, élelmiszerek elöblítését, a medence tisztítását, hanem edények vízzel való kényelmes megtöltését is. A konyhai csaptelep hajlékony kifolyóval ideális segítség lesz minden konyhában.

A Primagran ajánlata több ilyen típusú csaptelepet tartalmaz. Az egyes modellek alakja, színe, magassága és kifolyócsöve eltér egymástól. A széles választék lehetővé teszi, hogy a konyhai mosogató méretéhez tökéletesen passzoló csaptelepet válasszunk ki. Az általunk kínált modellek egy-vagy kétmedencés mosogatókhoz ajánlottak és mint kompromisszumos megoldásként megfelelőek a félmedencés mosogatókhoz is. Konyhai csaptelepeink elő vannak készítve az önálló felrögzítéshez, ami történhet a konyhapultba vagy a mosogatn erre a célra gyárilag elhelyezett csaptelep furatba. Behelyezésük gyors és egyszerű. Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepet válaszd vagy bizonytalan vagy, hogy melyik fog a leginkább passzolni a mosogatóhoz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot - segítünk megtalálni a legideálisabb megoldást a konyhádba!

Szűrő

Válassz színt