Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Aláépíthető mosogatók 

Aláépíthető mosogatók

Tudj meg többet a pult alá építhető konyhai mosogatókról

 

A mosogató elrendezésében az elmúlt szezonokban a munkalap alá építhető mosogatók voltak a legdivatosabb termékek. Abban különböznek a többi mosogató modellektől, hogy a konyhapultra alulról vannak felszerelve. Lehetővé teszik a munkavégzés kényelmének és egyúttal esztétikus mosogatásnak a biztosítását. Tökéletesen kiegészítik a modern hangulatú és elegáns konyhákat. A mosogató az angolos, kopottan sikkes, rusztikus vagy provence-i belső terekben is gyönyörűen mutat.

 

A munkalap alá építhető mosogatótálca modelleket minimalista kialakítás jellemzi, ami annak köszönhető, hogy nem nyúlik ki a pult felülete fölé. Ennek köszönhetően a mosogató gyakorlatilag láthatatlan, a munkalap pedig ki van emelve és egy fajta ürítőként működik. Annak érdekében, hogy a mosogató valójában ne tűnjön ki a munkafelületből, érdemes a munkapulttal megegyező színű modellt választani. A Primagran munkalap alá épített mosogatók öt univerzális és mindig divatos színben kaphatók: fehér, bézs, szürke, grafit és fekete. A modellek mellé a mosogatótálcához illeszkedő elemek szintén hasonló színekben kaphatók, ami megkönnyíti az egységes és harmonizáló elemek összeállítását. Bár a beépíthető mosogató láthatatlan, funkcióját tökéletesen ellátja. Felépítésének köszönhetően helyet takarít meg a munkaterületen, valamint megkönnyíti a tisztítást is. A munkalap alá építhető mosogatóval ellátott mosogatási terület funkcionalitása további konyhai kiegészítők, például hulladékgyűjtő vagy a mosogatószer adagoló használatával növelhető. A Primagran pult alá építhető mosogatókat nemcsak a magas szintű tervezés, hanem a kiváló minőségű kivitelezés is kiemeli. A munkalap alá építhető mosogatókat a legjobb alapanyagokból állítjuk elő, amelyek gránit adalékot és poliészter gyantát tartalmaznak. Ezeknek az  alapanyagoknak a keveréke ellenállóvá teszi őket mechanikai sérülésekkel, hirtelen hőmérséklet-változásokkal, elszíneződéssel, karcolásokkal és ütésekkel szemben.


A Primagran modellek megvásárolhatók antibakteriális formulával is, ami gátolja a káros mikroorganizmusok és a kellemetlen szagok elterjedését. A Primagran mosogatók kiváló minőségét a 35 éves megbízhatósági garancia is alátámasztja.

Szűrő

A kamrák száma
Mosogató szélessége