Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Grafit mosogató 

Grafit mosogató

A belső tér, akkor vonzza leginkább magára a figyelmet, ha eredeti megoldásokat alkalmazunk. Úgy véljük, hogy a konyha berendezése akkor megfelelő, ha gyönyörű formatervezés és a magas funkcionalitás jellemzi. A grafit színű Primagran© konyhai mosogató tökéletesen kiegészíti minden konyha stílusát. Választhat ugyanilyen színű csaptelepet, vagy extravagáns módon választhat olyat is, amellyel kontraszt hatást ér el.

A grafit színű mosogató nagyszerűen kiegészíti a skandináv stílust, különös ideértve a dark nordic változatot, ahol a sötét, visszafogott színek uralkodnak. A modern konyhai beltér szerelmesei minimalista vagy nyers ipari stílushoz is felhasználhatják. A grafit színű mosogató jól illik olyan anyagokhoz, mint a kő, a nyers fa vagy akár az építészeti beton. Csak egy kis képzelő erő kell az olyan konyha elrendezéséhez, amely hosszú éveken át szolgálni fog minket.

Széles választékkal rendelkezünk, kínálatunkat ügyfeleink igényeihez igazítottuk. A kis egymedencés mosogatók, mint például a Genf vagy a Riga, jó megoldást nyújtanak kis vagy amerikai stílusú konyhákban. A San Francisco, az Ibiza vagy a Prága modellnek csepegtetővel is el lettek látva. Ez lehetővé teszi az elmosogatott edények kényelmes szárítását. A másfélmedencés mosogatók, mint a Madrid vagy a Sevilla a megfelelő méret és a funkcionalitás ideális kombinációja. Azoknak, akik nagy konyhával rendelkeznek és imádnak főzni, a kétmedencés modelleket ajánlunk, mint például a Bergen modellt. Talán a szokatlan megoldások is érdekelnek? Ilyet kínálnak a Monaco és sarokmosogatók.

Termékeinket kiváló minőségű gránit adalékanyagokból és gyantából készítjük, ennek köszönhetően a grafit mosogatók nemcsak az elszíneződéseknek és a foltoknak állnak ellen, de a fizikai sérüléseknek és a hirtelen hőmérsékletváltozásnak is. Minden Primagran© mosogatóhoz használhatunk antibakteriális készítményeket, amelyek megakadályozzák a kártékony gombák és baktériumok elszaporodását, és csökkentik a kellemetlen szagokat. A grafit mosogatókhoz hat színben kapható szappan- vagy mosogatószer-adagolót is választhat.

Szűrő

Mosogató szélessége