Rólunk

Tisztelt Látogatónk, köszönjük megtisztelő érdeklődését Primagran mosogatóink iránt. Bemutatjuk jó minőségű, konyhai gránit mosogatóinkat. Az eredeti dizájn és tartósság, csak néhány tulajdonság a sok közül, melyeknek köszönhetően termékeink egyre növekvő népszerűségnek örvendenek. Ha még nem győzödtek meg teljesen arról, érdemes-e gránit mosogatót venni, akkor egy rövid bemutatással megpróbáljuk Önöket meggyőzni.

Az általunk kínált termékek első osztályúak. A kiváló minőségű anyagok, melyekből készülnek mosogatóink, ellenállóak a magas hőmérséklettel, karcolásokkal és koszolódással szemben. Egyedi receptúránk összetevői a következők: 80% gránitőrlemény és 20% jó minőségű műgyanta valamint a gránit gyártásához szükséges technológiai tudás, melyre büszkén vállalunk 35 évre szóló garanciát.

Termékeinket a legnépszerűbb öt színben kínáljuk: bézs, fehér, fekete, grafit és szürke. A gránit mosogatók népszerűsége abban rejlik, hogy a fent említett színekben a legtöbb konyhapulthoz passzolnak, függetlenül attól, hogy a munkalap milyen anyagból készült.

Ibiza nevű mosogatónk az elérhető színekben:


Következő fontos jó tulajdonsága termékeinknek a könnyű felrögzítés (nézd meg kisfilmünket a beépítésről). A rögzítés alapján megkülönböztetünk  konyhapult síkjába rögzített, alulról beépíthető valamint  felülről beépíthető (eresztett) modelleket. Kínálatunkban minden modell felülről beépíhető - ez azt jelenti, hogy a munkapultba megfelelő méretű kivágásra a mosogatót leeresztjük és ráültetjük. Ezen kívül fontos tulajdonság még, hogy mindegyik gránit mosogató megfordítható, ami azt jelenti, hogy a csepegtetőtálcás modellek beépíthetők a medencével bal  vagy jobb oldalon.

Gránit mosogatóinkat többféle méretben és formában kínáljuk: egymedencés, kétmedencés, csepegtetőtálcával vagy anélküli, szögletes és ovális. Ízléstől és szükségtől, konyha méretétől függően, mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. A sarokszekrényekhez a nagy és praktikus "Monaco" modellt ajánljuk vagy a kis egymedencés "Genewa" -t, mely tökéletesen passzol minden típusú konyhába.

Védelem

  • karcolásvédelem
  • ellenálló a magas hőmérséklettel szemben
  • ellenálló a koszolódással és elszíneződéssel szemben
  • gombaölő bevonat
  • Antibakteriális formulája (a mosogató kiválasztásától függően)

Modern mintázat és esztétikus kinézet. Miért érdemes még a Primagran gránit mosogatóját választani? 

  • megfordítható mosogatók - a csepegtetőtálca lehet jobb vagy bal oldalon
  • konyhamalac beépítése lehetséges
  • automata dugó vagy mosogatószer adagoló beépítése lehetséges
  • megfelelően kiválasztott szín, mely harmonizál a konyhapulttal
  • mosogatóhoz színben illő, jó minőségű csaptelepek, jó minőségű csaptelep

Kérdése van?

Kedves Vásárló, ha bármilyen kérdése, kétsége van, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Mindig Ügyfeleink rendelkezésére állunk. Szívesen válaszolunk minden kérdésre és kétségre, melyek felmerülnek vásárlás közben boltunkban.

KÖSZÖNJÜK,

PRIMAGRAN CSAPAT