Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Fekete mosogató 

Fekete mosogató

Mindenki, aki már rendezett be konyhát, tudja, hogy mennyi időre és energiára van szükség ahhoz, hogy minden tökéletesen illeszkedjen mind hidraulikailag, mind pedig esztétikailag. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a konyha berendezésének, mivel ez a ház egyik legfontosabb helyisége, ahol a mindennapi élet nagy része folyik. A Primagran© fekete mosogatók rendkívül népszerűek, elsősorban sokoldalúságuk és esztétikai kialakításuk miatt. A fekete mindig biztonságos választás, és ráadásul gyakorlatilag minden belsőépítészethez illik.

A fekete mosogató tökéletesen illeszkedik durva ipari stílusú konyhákhoz, amelyben a sötét színeket fával, nyers téglával vagy építészeti betonnal kombinálják. A fekete mosogatóval jó hatást érhet el a glamour stílusú belső terekben is, ahol a fekete-fehér szín uralkodik. Egységes színpaletta létrehozáshoz fekete szerelvényeket és csaptelepet kell választani. Szokatlan megoldást is el tudunk képzelni: a fekete mosogatót a kontraszt érdekében króm vagy fehér színű konyhai csapteleppel is kombinálhatja.

Amerikai konyha vagy kis konyha esetében érdemes egymedencés mosogatót választani, például: a Riga, az Oslo vagy a Genf modellt, mert kevés helyet foglalnak. A Velence vagy a Prága modellek egymedencések, de csepegtetővel is el lettek látva. Ez lehetővé teszi a nagy méretű edények kényelmes szárítását. Nagyobb konyhákhoz másfél- és kétmedencés mosogatót ajánlunk, ilyenek a következő modelljeink: a Bergen. A Monaco modellek sarokba jók. Ez a szokatlan megoldás helymegtakarítást tesz lehetővé.

A Primagran© konyhai mosogatók a legjobb minőségű anyagokból készülnek, így nem kell amiatt aggódnia, hogy elszíneződés vagy csúnya foltok alakulnak ki rajtuk. Ellenállnak a karcolásoknak és a fizikai sérüléseknek is. A fekete mosogatóhoz folyadék- vagy szappanadagolót is csatolhatunk, amely hat színben kapható. Ez egy rendkívül hasznos eszköz, amellyel korlátozható a munkalapon lévő dolgok számát.

Szűrő

Mosogató szélessége