Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Fürdőszobai kiegészítők 

Fürdőszobai kiegészítők

Tudjon meg többet a Primagran fürdőszobai kiegészítőkről

Egészítse ki Primagran mosdókagylóját fürdőszobai kiegészítőkkel. Kínálatunkban szifonok és dugók is találhatók, amelyek segítenek a mosdókagyló helyes felszerelésében, és megkönnyítik a mindennapi használatot. Ha ugyanattól a gyártótól vásárol termékeket, biztos lehet benne, hogy azok mind összeillenek, és a beszerelés gyors és egyszerű lesz.

Fürdőszobai kiegészítők - kiváló minőségű szifonok és dugók

A szifon egy nagyon fontos elem, amely a mosdókagyló megfelelő működéséért felelős. Egyszerű kialakítású modelleket kínálunk a könnyű telepítés és a stílusos megjelenés érdekében. A szagelzárók túlfolyóval vagy anélkül is kaphatók mosdókagylókhoz. Ellenállnak a karcolásoknak és a magas hőmérsékletnek. Válasszon dugót is, hogy garantálja a mosdókagyló kényelmes használatát. A click-clak rendszer lehetővé teszi a mosdókagyló lefolyójának gyors nyitását és zárását. A dugó eltávolításával bármikor könnyen gondoskodhat az elem tisztaságáról. A mosdókagyló dugók választékát kínáljuk túlfolyóval és anélkül is.


Fekete fürdőszobai kiegészítők - stílusos kiegészítője a belső térnek

A standard színű modellek mellett fekete színű fürdőszobai kiegészítőket is kínálunk. A szifonok és dugók a fekete szerelvényekkel felszerelt minimalista és indusztriális belső terek számára készültek. Fekete modelleket kínálunk, hogy esztétikus és összefüggő területet hozzon létre a fürdőszobában. 

Szűrő

Kategóriák