Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Egymedencés mosogatók 

Egymedencés mosogatók

Mit érdemes tudni az egymedencés gránit mosogatóinkról? Az egymedencés mosogatók tökéletesen megfelelnek teakonyhákba, kis méretű vagy minimalista belső térrel rendelkező konyhákba. Ideális megoldás lehet olyan Vásárlóink számára, akik keveset főznek, rendelkeznek mosogatógéppel vagy kiadó apartmanok konyháit szeretnék berendezni.

A Prima Grannál különböző formájú egymedencés gránit mosogatók találhatók meg. Ajánlatunkban szerepelnek szögletes, ovális és négyzet alakú egymedencés mosogatók. Ezen kívül választható csepegtetőtálcás vagy csepegtetőtálca nélküli modell. Minden mosogató öt féle színben elérhető: fehérben, bézsben, grafitban, szürkében és feketében.

Az egymedencés mosogatókhoz választható csaptelep és egyéb praktikus kiegészítők, melyek szintén megtalálhatók boltunkban.

Az ajánlatunkban fellelhető egymedencés mosogatók gránitból készültek - ez az anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek, karcolásoknak és repedéseknek. A kiváló minőségű gránitnak köszönhetően az egymedencés mosogató tartós és hosszú intenzív használatra lett tervezve. Mindegyik modell 35 év garanciával rendelkezik. Egymedencés mosogatóinkban speciális furatok találhatók, melyek segítik a könnyű, önálló felrögzítést. Kérésre plusz furatokat tudunk elkészíteni, melyekbe könnyen beszerelhető például mosogatószer adagoló. Az egymedencés mosogatót 45 cm szélességű konyhaszekrénybe való beépítéshez ajánljuk. Jelenleg az egymedencés gránit mosogató az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban választott típus. Minimalista és helytakarékos, amely minden konyhában megállja a helyét. Tágas mosogató, mely lehetővé teszi tányérok, evőeszközök, edények kényelmes mosogatását és a főzéshez szükséges alapanyagok előkészítését. A mosogatás kényelmét előtérbe helyező Vásárlóink számára az egymedencés csepegtetőtálcás típust ajánljuk.

Kérdésed van az egymedencés gránit mosogatókkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket - segítünk az ideális modell kiválasztásában.

Szűrő

Medencék száma
A kamrák száma
Mosogató szélessége