Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Ablak elé szerelhető csaptelepek 

Ablak elé szerelhető csaptelepek

Az ablak elé felszerelt  csaptelep egy sokak által kedvelt megoldás. A kényelmes használat azonban csak akkor garantált, ha a megfelelő csaptelepet választjuk. A konyha vagy teakonyha kisebb mérete megköveteli az egyéni, nem hétköznapi megoldásokat a beltér tervezésekor. Néha az egyetlen hely, ahova a csaptelepet lehet rögzíteni, közvetlenül az ablak előtt van.  Nem is olyan egyszerű kiválasztani a megfelelő csaptelepet, amely nem fog zavarni az ablak kinyitása közben. Az egyik megoldás lehet az összecsukható, ablak elé szerelhető csaptelep.

Az ablak elé rögzített mosogatókhoz ajánljuk az ablak elé rögzíthető csaptelepeinket. Ezek a modellek elsősorban a nagyon egyszerű módon összezárható, praktikus kifolyócsővel tűnnek ki társaik közül. Az ablak elé szerelhető csaptelepek számos konyhai aranzsációt tesznek lehetővé úgy, hogy a konyha nem veszíti el ergonómiáját.

Az ablak elé szerelhető mosogatók biztosítják a mosogató és csaptelep kényelmes használatát, nem korlátozva ezzel az ablak használatát sem. Megoldják az ablak kinyitásának problémáját, pl. az ablakfelület lemosásakor vagy  a helyiség szellőztetésekor. Ennek a csaptelepnek köszönhetően a mosogató összes funkciója használható, ugyanakkor nem veszítünk az ablak és egyéb konyhai eszközök használható funkcióiból.

A speciális konyhai csaptelep ablak elé szerelhető lehetőséggel nagyon funkcionális és praktikus megoldás. A Primagran olyan ablak elé szerelhető csaptelepeket kínál, melyek biztosítják az ablak kényelmes kinyitását, még ha a csaptelep az ablak előtt található is. Ez az összezárható kifolyócsőnek köszönhető, mely segít elvenni az útból a csaptelepet.

Az ablak elé szerelhető csaptelepek praktikussága és tartósságga  párban járnak. Magas minőségű anyagokból készült.  Garantálja a termék tartósságát és ellenállóképességét ütések, elszíneződés és hőmérsékletváltozással szemben. Ezeknek az anyagoknak a használata eredményezi, hogy a Primagran ablak elé szerelhető csaptelep termék hosszú évekre, mely megbirkózik a legnagyobb konyhai kísérletezésekkel is. A tartósságot, praktikusságot a 2 éves garancia biztosítja, mely magába foglalja a Primagran boltban megtalálható konyhai armatúrát.

Szűrő

Válassz színt