Csaptelepek és kiegészítők 

 • Csaptelep PRIMA 9000C
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 Fekete

  Elegáns, de egyedi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illik a mosogatóhoz? A fekete Primagran 9000 csaptelep tökéletesen passzol a gránit mosogatóink minden modelljéhez, így együtt tökéletes egységet alkotnak! Ezt a modellt a következők jellemzik:egyedi formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fekete szín, amelyhez szinte minden Primagran mosogató passzol választható vízsugárüzemmód: normál, vagy zuhanyzófej 140 cm-es kihúzható kifolyócső, amely súllyal is el lett látva annak érdekében, hogy megkönnyítsük visszahelyezését a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 konyhai csaptelep megfelel azok számára is, akik a legmagasabb szintű funkcionalitást keresik. Ennek a modellnek a sárgaréz váza korrózióálló, belsejében pedig kerámiából készült szelepfelsőrész van, amely megbízható működést biztosít. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a Primagran 9000 csaptelep garantáltan sok éven át megfelelően fog működni, és kinézni. A konyha olyan helyiség, ahol sok időt töltünk, ezért fontos, hogy az ott töltött idő közben ne merüljön fel semmi probléma, minden könnyedén menjen. Ezt szem előtt tartva szereltük fel a Primagran 9000-t 360°-os forgási szögű, 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyobb edények kényelmes mosását anélkül, hogy a víz szétfröccsenne. Segítségével a mosogató is könnyebben tisztítható. Az ergonómikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérséklet pontos szabályozását, és a speciális gomb pedig a vízsugár üzemmódjának átállítását (normál vagy zuhanyfej), így kiválóan alkalmas zöldségek mosásához vagy nagyobb edények kiöblítéséhez is. A Primagran 9000 modell mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Önállóan is egyszerűen összeszerelhető, az ehhez szükséges 40 cm-es csatlakozótömlőket és az utasításokat a csomag tartalmazza. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Emelje ki konyhája stílusát a Primagran 9000 konyhai csapteleppel! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.89/5 (360 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000S
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 szürke

  A megfelelő csaptelep kiválasztása gyakran problematikus. Az ipari vagy skandináv stílusban merendezett modern belső terekhez a szürke színű Primagran 9000 konyhai csaptelep ideális megoldás. Az egyéni megjelenés és a magas fokú ergonómia együttese, ami tökéletes választást kínál konyhája esetében. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik szürke színe ideálisan passzol a legtöbb gránit Primagran mosogatóhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését elegáns gomb, amely lehetővé teszi a vízsugár két különböző üzemmódja közötti váltást: normál és zuhanyfej 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA legjobb anyagok használata biztosítja, hogy csaptelepeink évekig jól szolgálnak, és megbirkóznak az intenzív felhasználással is. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz vázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A problémamentes működést a benne lévő kerámia szelepfelsőrész garantálja. Tudjuk, hogy a kényelem és a funkcionalitás igen fontosak egy cseptelep esetében. A Primagran 9000 modell hosszú kihúzható kifolyócsővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a nagyobb edények és tányérok egyszerű elöblítését is. A csaptelep kétféle üzemmódban működik: normál és zuhanyzófej. Ennek köszönhetően a gyümölcsök és a zöldségek mosása, valamint a mosogató kiszisztítása is egyszerűbb. Könnyen használható fogantyúval lett ellátva a hőmérséklet és a víznyomás pontos állíthatósága érdekében. Jobb- és balkezesek számára is ajánlott, mivel oldalsó helyzetben is felszerelhető. A csaptelep önálló felszerelése is nagyon egyszerű. A készlethez használati útmutató és csatlakozó tömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszatérítésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Élvezze új konyhája magas minőségét a Primagran 9000 konyhai csaptelepnek hála! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.92/5 (265 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000B
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 bézs

  A bézs színű Primagran 9000 konyhai csaptelep tökéletes egységet alkot a világosabb színű mosogatómodellekkel. Kifejezetten jó megoldás modern vagy ipari stílusban kialakított belső terekhez, ahol a csaptelep egyszerű formája a többi dekoráció ideális kiegészítő eleme lehet. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn, amely a legújabb belsőépítészeti trendeknek is megfelel bézs színének köszönhetően jól illik a Primagran mosogatókhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését kétféle vízsugárral üzemeltethető: normál és zuhanyfej, amelyeket egy gomb megnyomásával váltogathatunk 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészHisszük, hogy ha a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk fel a csaptelepek gyártása során, akkor vásárlóink számára cégünk a megbízhatóság szimbólumává válik. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz váza korrózióálló, a belső szelepfelsőrész pedig kerámiából készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyha berendezése mindenekelőtt ergonomikus kellene, hogy legyen, hogy a mindennapi feladatok ellátása egyszerűbb legyen. Ez okból kifolyólag a Primagran 9000 modellt hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ez nem csak a nagyméretű edények és tányérok kényelmes mosását teszi lehetővé, hanem a mosogató könnyed tisztítását is. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár kétféle üzemmódban való működtetését: normál vagy zuhanyfej, amely jól jön zöldségek vagy gyümölcsök mosásakor. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyen szabályozását. A részletes használati utasításnak és a 40 cm-es csatlakozó tömlőknek köszönhetően az önálló összeszerelés rendkívül egyszerű. Nagyon jól tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik rá. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet és koronázza meg konyhája modern stílusát!  Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz. 

  4.88/5 (286 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000G
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 grafitszürke

  A konyha felszerelését gondosan át kell gondolni, hiszen minden elemnek tökéletesen illeszkednie kell egymáshoz. Szigorúan modern vagy ipari stílusú belteret tervez? A Primagran 9000 grafit konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a modern dekorációkhoz, egyszerű, de eredeti formájával magára vonzza a figyelmet. Kétségtelen előnyei mindenekelőtt a következők:modern dizájn, amely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek a grafit színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezéséta tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA konyhai csaptelepek intenzív használatnak vannak kitéve, ezért annyira fontos, hogy az elkészítéséhez használt anyagok a legmagasabb minőséget képviseljék. A Primagran 9000 modell sárgaréz vázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész kerámiából készült, így magától értetődik, nagy szilárdságú, és igen megbízható. A nagy edények mosásának megkönnyítése érdekében a Primagran 9000 csaptelepet hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ezenfelül zuhanyzó üzemmódban is működtethető, amelynek vízszóró funkciója nagyban megkönnyíti az ételek mosását és a mosogató kitisztítását. Érdemes megemlíteni, hogy a csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami hozzájárul a vízmegtakarítás növeléséhez. A Primagran 9000 kényelmes fogantyúja elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, mivel figyelembe vettük a jobb- és balkezesek igényeit is. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, mivel a készletben lévő pontos utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Nagyon jól tudjuk, hogy sokaknak több időre van szüksége az összes részlet alapos megtervezéséhez, ezért 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelep ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Szeretné, ha konyhája tökéletes lenne? Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.93/5 (265 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 krómozott

  A konyha elemeinek harmóniában kell lenniük egymással, ezért érdemes jól megfontolni a döntéseinket. A Primagran 9000 króm konyhai csaptelep szokatlan kialakításával emelkedik ki a többi közül. Senki sem megy el mellette közömbösen. Az elegáns, ragyogó felület leginkább modern konyhákba ajánlott. Érdemes ezt választani, mert:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik króm felülete minden Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését két használati üzemmód: normál és zuhanyzófej, amely kényelmesen használható gomb segítségével választható a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 csaptelep tartós sárga rézből készül. Könnyen karbantartható, ellenáll a korróziónak, így elfelejtheti a csúnya foltokat. A belső szelepfelsőrész kerámia anyagból készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyhában igen fontos a nagy fokú ergonómia, ezért a Primagran 9000-t 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Nagyszerű segítség a mindennapi tevékenységeink elvégzése során, például nagyméretű edények mosásakor vagy a mosogató kitisztításakor. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár változatását, amelyet használható lehet normál vagy zuhanyfej üzemmódban. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet valamint a víznyomás könnyed szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is mind a jobbkezesekre, mind pedig a balkezesekre való tekintettel. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A konyha felújításakor és berendezésekor fontos, hogy nyugodtan mindent átgondoljunk, így 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepekre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet, ha modern konyháról álmodik! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.91/5 (264 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 fekete

  Egyszerűség és elegancia - ez a két kifejezés tökéletesen leírja a Primagran 5000 konyhai csaptelepet. Fekete színe tökéletesen passzol sötét mosogatókhoz, de persze kontrasztos kompozícióban is megállja a helyét. Ez egy klasszikus kivitelű csap, amely tradicionálisabb stílusával kiegészíti a modern belső teret, ez esetben a konyhát. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:univerzális dizájnnal rendelkezik, amely szinte mindenféle belső térben jól mutat fekete színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmA Primagran 5000 modell szilárd, rézből készült vázzal rendelkezik, így ellenáll a korróziónak és a fizikai sérüléseknek. A csaptelep belseje kerámia szelepfelsőrésszel van ellátva, amelyet tartósság és problémamentes működés jellemez. A legmagasabb minőségű anyagok használatának hála a csaptelep könnyen kezelhető és intenzív igénybevétel esetén is megállja a helyét. A konyha kényelmének növelése érdekében a Primagran 5000 csaptelep 360°-os forgási sugárral rendelkezik, ami sokkal könnyebbé teszi a mosogatást. A kifolyócső végén gyöngyöző betét helyezkedik el, amely levegővel dúsítja a vízáramot, így csökkenti a fogyasztását és megakadályozza a víz szétfröccsenését. A csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami megtakarítást eredményez. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a vízsugár szabályozását. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében oldalsó helyzetben is felszerelhető. Érdemes hangsúlyozni, hogy a csaptelep önálló összeszerelése rendkívül egyszerű. A készlet részét alkotó beszerelési utasítások és 40 cm-es csatlakozótömlők nagyszerű segítséget nyújtanak ebben. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszatérítésére. Plusz 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik rá. Hozza létre konyhája új arculatát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.85/5 (305 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelep Primagran 5000 szürke

  A szürke Primagran 5000 csaptelep tökéletesen illeszkedik a szürke Primagran mosogatókhoz, egységességet teremt. Ez a skandináv vagy ipari stílusú csaptelep eredeti megoldást kínál minden konyhában. Egyszerű formája miatt a hagyományos belsőépítészeti stílusú terekben is ideális. A Primagran 5000 konyhai csaptelep jellemzői:univerzális dizájn, amely bármilyen belső tér éke lehet szürke színe miatt a gránit Primagran mosogatókhoz illik leginkább cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmEgy csaptelep tartós kell hogy legyen még akkor is, ha nap mint nap intenzív használatnak van kitéve. Pontosan e miatt készült a Primagran 5000 modell váza sárgarézből. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A csaptelep belsejében lévő szelepfelsőrész az egyik legkeményebb anyagból, kerámiából készült. A kényelem kedvéért a Primagran 5000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel szereltük fel. Ez lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását vagy a mosogató kitisztítását. A kifolyócső végébe gyöngyöző betét lett helyezve, amely levegővel dúsítja a vizet, így jelentősen csökkenti a vízfogyasztást. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának pontos szabályozását. A használat kényelme érdekében oldalsó vagy elülső helyzetben is felszerelhető. A Primagran 5000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha megtervezése néha hosszú időt vesz igénybe, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Biztosítsd konyhádban a kényelem legmagsabb fokát. Válaszd a Primagran© 5000 csaptelepet!

  4.85/5 (215 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000B
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 bézs

  A Primagran 5000 csaptelep egyszerű formája tökéletesen illeszkedik mind a modern belső terekhez, mind pedig a hagyományos stílusban berendezett konyhákhoz. A bézs szín tökéletesen illeszkedik a bézs Primagran mosogatókhoz, a króm elemek pedig eleganciát biztosítanak. Ezt a csaptelepet a következők jellemzik:univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú beltérhez illik színben passzol a Primagran mosogatókhoz a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmKiemelkedően fontos számunkra, hogy a csaptelepek gyártásához használt anyagok kiváló minőségűek legyenek. A Primagran 5000 modell váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrészt kerámiából készítjük - ez az egyik legtartósabb anyag. A konyha minden lakás központja, ezért olyan fontos, hogy a konyhai tevékenységek elvégzése kényelmes módon és kellemes hangulatban teljen. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet 360°-ban forgatható kifolyócsővel láttuk el, ami nagyobb edények vagy tálcák mosását is megkönnyíti. A kifolyócső végén gyöngyöző betét található, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelep „A” ökológiai osztályba tartozik, ami a vízmegtakarítást is növeli. Az ergonomia szabályainak megfelelően kifejlesztett kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. A Primagran 5000 csaptelepet könnyedén, akár önállóan is felszerelhetjük, a készlethez kézikönyv és a szükséges 40 cm-es csatlakozótömlők is járnak. A konyha felújítása és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt áruk esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Élvezze a konyha szépségét és kényelmét a Primagran 5000 konyhai csaptelep segítségével!

  4.85/5 (286 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelep Primagran 5000 fehér

  Egyszerű és elegáns csapot keres, amely tökéletesen megfelel konyhája karakterének? A Primagran 5000 fehér konyhai csaptelepet ízléses U-alakú kifolyócső jellemzi, modern és klasszikusabb belső terekhez egyaránt megfelel. E modell előnyei a következők:univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú konyhához illik fehér szín, amely tökéletes egységet alkot a világos színű Primagran mosogatókkal cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál 40 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészNagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a felhasznált anyagok kiváló minőségűek legyen, és hogy a csaptelepek tökéletesen működjenek a mindennapok során. A Primagran 5000 csaptelep váza sárgarézből készült, így ellenáll a korróziónak és könnyű karbantartani. Belül kerámia szelepfelsőrész található, amelyet problémamentes működés jellemez. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsák a konyhában. A kifolyócső forgási sugara akár 360° is lehet, amelynek köszönhetően a nagyobb edények mosása vagy a mosogató alapos kiöblítése is egyszerű és kényelmes lesz. Ez a modell ergonómikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. Ezenkívül a Primagran 5000 csaptelep gyöngyöző betéttel is fel van szerelve, amely növeli a vízmegtakarítást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Csaptelepeink könnyen, akár önállóan is felszerelhetőek mind a mosogatóra, mind pedig közvetlenül a munkalapra. A készlethez a szükséges utasításokat és 40 cm-es csatlakozó tömlőket is mellékelünk. A konyha kialakítását gondosan kell megtervezni, ami időbe telik, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.84/5 (219 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000G
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 grafitszürke

  A konyha a ház központja, ezért fontos, hogy praktikus és gyönyörű legyen. A modern ipari stílusra fekteti a hangsúlyt, vagy inkább a klasszikus megoldásokat szereti? A Primagran 5000 konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez, nagyszerű kiegészítőként szolgál. Ez a modell grafit színű, így tökéletesen harmonizál az elegáns krómozott részletekkel. Ez a csaptelep a konyha igazi éke. Ez a csaptelep az alábbiakban emelkedik ki a többi közül:univerzális dizájn, amely bármilyen stílushoz illik grafit színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik cserélhető gyöngyöző betét, amely csökkenti a vízfogyasztást 40 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA legjobb anyagok felhasználásának köszönhetően a Primagran 5000 konyhai csaptelep nagyon jól működik intenzív használat során is. Váza sárgarézből készült, így korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész gyártásához az egyik legtartósabb anyagot, azaz kerámiát használtunk. A konyhai szerelvények esetében fontos az ergonómia, hogy a mindennapi munka simán és intuitív módon menjen végbe. A Primagran 5000 modell kifolyócsöve 360°-os szögben mozgatható, ez megkönnyíti a nagy méretű edények mosását és a mosogató kitisztítását. A kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének valamint nyomásának precíz szabályozását. A jobb- vagy balkezes emberek igényeit figyelembe véve elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A csaptelep ezenfelül gyöngyöző betéttel is fel van szerelve, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A Primagran 5000 csaptelepet önállóan is beszerelheti. A részletes utasításokat és a csatlakozótömlőket is megtalálja a csomagolásban. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha berendezésekor minden elem tökéletes kell hogy legyen, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.85/5 (278 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 krómozott

  A krómozott Primagran 5000 csaptelep mellett nehéz közömbösen elmenni. Minimalista formája és elegáns stílusa a belső tér ideális kiegészítőjeként szolgál. Mind a nyers, ipari stílushoz és mind pedig a klasszikus belső térhez illik. Ez a modell különös figyelmet érdemel a következők miatt:univerzális dizájnnal rendelkezik, tökéletesen illik stílusos konyhákba króm felülettel rendelkezik, amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás 40mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészMivel kiváló minőségű anyagokat használtunk fel a csaptelepek megalkotásához, így azok megbízhatóak és problémamentesek. A sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A Primagran 5000 csaptelep belsejében kerámia szelepfelsőrész található, amely intenzív használat esetén is megállja a helyét. A konyhában végzett munka során fontos az ergonómia, hogy a mindennapi feladatok elvégzése gyorsabb és kellemesebb legyen. A Primagran 5000 modell U-alakú kifolyócsővel rendelkezik, amelynek elfordulási szöge 360°. Ez nagyban megkönnyíti a nagy méretű edények kiöblítését és a mosogató tisztítását. A cserélhető gyöngyöző betétnek köszönhetően a vízáramlás intenzívebb, miközben a vízfogyasztás alacsony. A csaptelep fogantyúja igen praktikus, lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A kényelmet szem előtt tartva felszerelhető mind elülső, mind oldalsó helyzetbe. A Primagran 5000 konyhai csaptelepek felszerelése rendkívül egyszerű. A készletben szerelési útmutató és 40 cm-es csatlakozó tömlők is vannak. Annak érdekében, hogy a vásárlás teljesen biztonságos legyen, 30 napot adunk arra, hogy a megvásárolt terméket visszatéríthesd. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 5000 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!

  4.87/5 (278 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 fekete

  A Primagran 8000 fekete konyhai csaptelep nagyszerűen alkalmazható ipari jellegű konyhában, ahol a minimalizmus és az egyszerűség a fontos. Geometriai alakja "L" betűre hasonlít. Diszkrét kiegészítője egy modern konyha belterének, amely nem veszi át a fő hangsúlyt a helyiség más elemeiről. Ezt a modellt nemcsak eredeti kivitelezése, hanem az alábbiak is kiemelik a többi közülmodern belső térbe illő stílusirány fekete színe ideálisan passzol a gránit Primagran mosogatókhoz cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál 25 mm átmérőjű kerámia szelepfelsőrész, amely problémamentes és megbízható működést garantálA konyhai csaptelepek esetében nagyra tartjuk a tartósságot, fontos hogy még intenzív felhasználás esetén is megállja a helyét. Ezt tartottuk szem előtt, amikor a a Primagran 8000 csaptelepbe kerámia szelepfelsőrészt tettünk, amely sokéves használat után is gondtalanul ellátja feladatát. A csaptelep sárgaréz vázát olyan tulajdonságok jellemzik, amelyek jelentősen megkönnyítik a karbantartást és a kifogástalan megjelenés fenntartását. Nincs többé csúnya, nedves folt vagy ujjlenyomat! Ez a praktikus csaptelep lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A Primagran 8000 forgatható kifolyócső használatával a nagy edények elmosása és a mosogató kitisztítása már nem jelent problémát. A beleszerelt gyöngyöző betét a vizet levegővel dúsítja, amely csökkenti a vízfogyasztást, miközben javítja a vízsugár erősségét és megakadályozza a víz széfröccsenését. A készlet részletes utasításokat és 40 cm-es csatlakozó tömlőket is tartalmaz, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. A megvásárolt csaptelepre 5 év garancia vonatkozik, továbbá 30 napot kínálunk az áruk eseteleges visszatérítésére, hogy nyugodtan átgondolja, miként rendezi be konyháját. Stílusos és funkcionális csaptelepet keres? Válassza a Primagran 8000 csaptelepet!

  4.82/5 (96 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 szürke

  Egy modern konyha ideális kialakítása rendkívüli megoldásokat igényel. A Primagran 8000 konyhai csaptelep egyszerű, minimalista formája tökéletesen illeszkedik az ilyen belső terekbe, legyen szó skandináv vagy ipari stílusról. A csaptelep szürke színe és jellegzetes L-alakú kifolyócsöve magára vonzza a figyelmet, és egységet alkot más dekorációs elemekkel. A csaptelep legfontosabb jellemzői a következők:modern dizájn, amelynek köszönhetően a konyha igen jellegzetessé válik szürke szín, amely minden gránit Primagran mosogatómodellhez illik cserélhető gyöngyöző betét, amellyel jelentősen csökken a vízfogyasztás a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmSzámunkra igen fontos, hogy csaptelepeink magas minőségűek legyenek, és az intentív használatnak is ellenálljanak. A Primagran 8000 csaptelep sárgaréz váza ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A szelepfelsőrész az egyik legtartósabb anyagból, azaz kerámiaból készült. Sok időt töltünk általában a konyhában, ezért nem meglepő, hogy azt akarjuk, hogy a mindennapi feladatainkat gyorsan és kényelmesen el tudjuk végezni. Ennek tudatában a Primagran 8000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel láttuk el, amely 360°-os forgási sugarat is képes leírni. Ez a tökéletes megoldás lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. A csaptelep "A" ökoáramlási osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy igen alacsony a vízfogyasztást eredményez. A kifolyócsőben található gyöngyöző betét szintén fontos, mivel levegővel dúsítja a vizet és ezzel csökkenti a vízfogyasztást. A Primagran 8000 csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyítik. A konyha megtervezése időigényes feladat és gyakran sok fontos döntést igényel, ezért 30 napot kínálunk Önnek a termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Szerezze be a Primagran 8000 szürke konyhai csaptelepet, és rájön, hogy a gyönyörű kivitelezés és a kényelem tökéletes kombinációját választotta!

  4.83/5 (102 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 bézs

  A Primagran 8000 konyhai csaptelepet egyszerű, minimalista forma jellemzi, modern stílusa tökéletesen illeszkedik különböző belső terekhez. A szokatlan bézs szín és az "L" betű alakú kifolyócső hatására mindenki felfigyel rá. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern dizájn, amely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek a bézs színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkenti a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmMindig hangsúlyozzuk, hogy termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek. A Primagran 8000 csaptelep sárgaréz vázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A belső szelepfelsőrész kerámiából készült, amely az egyik legkeményebb és legtartósabb anyag. A Primagran 8000 modell kényelmet és praktikus megoldást nyújt mindennapi konyhai tevékenységeink végzése során. A 360°-ban forgatható kifolyócső a nagyobb edények problémamentes mosását, valamint a mosogató könnyed kitisztítását is lehetővé teszi. Ez a csaptelep cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkeznek, amely nemcsak a vízfogyasztás csökkentését segíti elő, hanem megakadályozza azt is, hogy a víz kifröccsenjen. Használatát nagyban megkönnyíti az ergonomikus fogantyú, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű szabályozását. Telepíthető mind elülső, mind pedig oldalsó helyzetbe - figyelembe véve a jobb- és balkezes emberek igényeit is. A Primagran 8000 csaptelepek önálló felszerelése sem jelent problémát. A készlethez használati útmutató és 40 cm-es csatlakozó tömlők is járnak. A konyha felújítása során érdemes mérlegelni a kölünböző lehetőségeket, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Ezenfelül a csaptelepre 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik. Válassza a Primagran 8000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!

  4.84/5 (75 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 fehér

  A minimalista megoldások különösen jól passzolnak a modern kialakítású konyhákhoz. A Primagran 8000 fehér konyhai csaptelepet egyszerű formavilág jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik többek között a mostanában igen népszerű skandináv stílushoz. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fehér színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkenti a vízfogyasztást a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmFontos, hogy a konyhai csaptelepek a legjobb minőségű anyagokból készüljenek. A Primagran 8000 csaptelep kiválóan alkalmas intenzív használat esetén is, mivel váza sárgarézből készült, a belsejében lévő szelepfelsőrész pedig tartós kerámiaból. A korábban megjelenő foltok és elszíneződések többé nem jelentenek problémát, mivel ez a csaptelep korrózióálló és könnyen karbantartható. A csaptelep megválasztásakor ügyeljen az ergonómiára, hogy gyorsabban és kényelmesebben végezhesse mindennapi feladatait. A Primagran 8000 csaptelep 360°-ben forgatható kifolyócsővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. A gyöngyöző betét csökkenti a vízfogyasztást, és megakadályozza a víz szétfröcskölődését. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval van felszerelve a vízsugár ideális beállítása érdekében. Háromféleképpen is felszerelhető, a lakók igényeitől függően. A Primagran 8000 csaptelep összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha egyes elemeinek megtervezése néha sok időt vesz igénybe, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 8000 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!

  4.86/5 (106 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 grafitszürke

  A Primagran 8000 grafit konyhai csaptelepet minimalista, mégis figyelemre méltó "L" alakú kifolyócső jellemzi. Formájának egyszerűsége miatt a modern belső tér tökéletes kiegészítője, egységet teremt a többi dekorációval. E modell előnyei a következők:modern dizájn, amely ideális kiegészítője egy trendi konyhának a grafit színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA konyhai csaptelepeket a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük, mivel állandóan intenzív használatnak vannak kitéve. A Primagran 8000 csaptelep váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész igen megbízható, mivel az egyik legkeményebb anyagból, kerámiából, készült. Az ergonómikus megoldásoknak köszönhetően, a konyhai feladatokra fordított idő sokkal rövidebb. Ez fontos szempont volt a mi esetünkben, ezért a Primagran 8000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel láttuk el. Forgási sugara 360°, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények kényelmes eémosását vagy a mosogató kiöblítését. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyen szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a felhasználó igényektől függően vagy éppen a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A készlet részletes használati utasítást és a szükséges csatlakozó tömlőket is tartalmazza, így a csaptelepet könnyedén egyedül is fel tudja szerelni. A konyha felújítása és berendezése során érdemes mérlegelni a kölünböző lehetőségeket, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Győződjön meg róla Ön is, hogy a Primagran 8000 grafit csaptelep hogyan változtatja meg konyhája kinézetét!

  4.79/5 (78 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 8000 Krómozott

  Ez a króm csaptelep időtlen stílusú, figyelemfelkeltő, jól illik a legtöbb belső térhez. Egy modern konyhában a króm Primagran 8000 csaptelep kiemeli a belső tér rendkívüli stílusát egyszerű, minimalista formatervezésével. Érdemes a csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern dizájn, amelyet egyszerűség és elegancia jellemez a krómozásnak köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás 25 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA konyhai csaptelepek igen intenzív használatnak vannak kitéve, ezért a Primagran 8000 modell a legjobb minőségű anyagokból készült. Szilárd váza korrózióálló sárgarézből készült, a belső szelepfelsőrész pedig tartós kerámia anyagból. Tökéletesen tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a konyha kényelmesen használható és kellemes hangulatú is legyen. A Primagran 8000 konyhai csaptelep 360°-ben forgatható kifolyócsővel rendelkezik. Ez megkönnyíti a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba sorolhatók, azaz használatukkal csökkenthetjük a vízfogyasztást. A vízfogyasztást a cserélhető gyöngyöző betét is csökkenti, amely levegővel dúsítja a vizet, és intenzívebb áramlást eredményez anélkül, hogy több vizet használnánk, vagy a víz szétfröccsenne. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a víznyomás és a hőmérséklet is szabályozható. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A Primagran 8000 akkumulátorok önálló felszerelése igen egyszerű, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A konyha felújítása és berendezése időigényes tevékenység, mindent jól át kell gondolni, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepeinkre 5 év garancia vonatkozik. Használja a Primagran 8000 konyhai csaptelepet konyhája modernizálása érdekében!

  4.87/5 (101 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000C
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Fekete

  Egyszerű "L" alakú forma, minimalista stílus, azonban eredeti formatervezés, amely színben ideálisan passzol az elegáns króm felülethez. A Primagran 3000 konyhai csaptelep mellett nehéz közömbösen elmenni. Ez egy olyan modell, amelynek színskálája tökéletes harmóniában van a Primagran gránit mosogatók minden modelljével, így azok, akik különös figyelmet fordítanak a részletekre, igazán élvezni fogják együttes hatásukat. A csaptelep számos előnyei közül a legfőbbek a következők:modern dizájn színvilága a gránit Primagran mosogatókhoz illik leginkább a cserélhető gyöngyöző betét növeli a gazdaságosságot, miközben csökkenti a víz szétfröccsenésének esélyét 140 cm hosszú kihúzható kifolyócső, amellyel még a nagyobb edények mosása is könnyebb 25 mm átmérőjű, kerámia szelepfelsőrésszel lett ellátva, amely igen tartósA konyhai csaptelepeket intenzív használatra terveztük, mivel gondoskodtunk arról, hogy a Primagran 3000 csaptelep a legjobb minőségű anyagokból készüljön. A masszív sárgaréz váz korrózióálló és könnyen karbantartható, míg a kerámia szelepfelsőrész gondtalan működést biztosít. A konyha a ház szíve, itt töltjük a legtöbb időt. Tudjuk, hogy mennyit számít a csaptelep funkcionalitása abban, hogy a mindennapi feladatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők legyenek. Ennek tudatában a Primagran 3000 csaptelepet ergonomikus kifolyócsővel láttuk el, amely 360°-os forgási sugarat is képes leírni. Kihúzható, így a nagy edények kiöblítése vagy a mosogató tisztítása sem okoz problémát. A kifolyócsőt gyöngyöző betéttel szereltük fel, amely a vizet levegővel dúsítja és ezáltal növeli az áramlás erősségét, viszont korlátozza a víz kifröccsenését. Ez egy cserélhető elem, ezért a gyöngyöző betétben kialakuló vízkő nem jelent problémát. A mellékelt utasítások és a hosszú, 40 cm-es csatlakozótömlők lehetővé teszik a Primagran 3000 csaptelep önálló összeszerelését. 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék visszaküldésére, így jól megfontolhatja ezt a döntést. Tudjuk, hogy az egyes alkotóelemek megválasztása nem könnyű feladat. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Fedezze fel a Primagran 3000 modell szépségét és funkcionalitását, élvezze a magas minőséget otthonában!

  4.80/5 (50 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000s
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Szürke

  Az olyan eredeti megoldásokat szeretjük, amelyek figyelemfelkeltőek és a belső teret jellegzetessé teszik. A Primagran 3000 konyhai csaptelep pont ilyen. A szürke és a króm elegáns kombinációja, valamint a jellegzetes "L" alakú kifolyócsöve teszi egyedivé. Ideális az ipari stílusban díszített minimalista belső terekhez. Előnyei többek között:modern dizájn, amely megfelel a legújabb trendeknek szürke szín, amelynek köszönhetően a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 csaptelep váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai sérüléseknek. Belső részében kerámia szelepfelsőrész található, amelyet problémamentes működés jellemez. Egy modern konyha nem elég, hogy belső terének szépségével lenyűgöz másokat, a kényelmes és az egyszerű használat is fontos. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki a Primagran 3000 modellt, amely kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, és amely sokkal könnyebbé teszi a nagy méretű edények leöblítését valamint a mosogató kitisztítását. Csaptelepeink segítségével vizet is megspórolunk, mivel "A" ökoáramlási osztályába tartoznak. Ezen túlmenően gyöngyöző betéttel is el lett látva, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A hőmérséklet és a nyomás ergonomikus fogantyúval szabályozható. A készlet részletes utasításokat és csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan és hihetetlenül egyszerűen is összeszerelhető. A csaptelep megvásárlásával nem csak 5 éves elégedettségi garanciát kap, hanem 30 napot is kap a termék visszatérítésére, mert tudjuk, hogy egy konyha felújításakor minden elem megválasztását jól meg kell fontolni. Vásároljon Primagran 3000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!

  4.86/5 (49 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000b
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 bézs

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! Divatos indusztriális vagy skandináv stílusú konyhát tervez? A Primagran 3000 bézs konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a legújabb beltéri trendekhez, igen vonzó elemként díszítve a konyhát. Érdemes jobban megismerkedni ennek a modellnek az előnyeivel:modern dizájn, amelyet minimalista, "L" alakú kifolyócső tesz egyedivé a króm és a bézs elegáns összekapcsolása, amelynek köszönhetően e modell bármely Primagran mosogatóhoz passzol 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, tartós kerámia szelepfelsőrészA felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a Primagran 3000 csaptelep intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd test sárgarézből készült, benne pedig megbízható működésű kerámia szelepfelsőrészt helyeztek el. A konyha a ház központja, ezért fontos, hogy otthonos, ugyanakkor komfortos és kényelmes legyen. Erre gondolva szereltük fel a Primagran 3000-t rugalmas kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények egyszerű elmosását is. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. A vizet habosító perlátor nem csupán vízmegtakarítást tesz lehetővé, de megakadályozza a víz szétfröcskölését is. A képet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amellyel a víznyomás és a hőmérséklet is szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, a lakók egyedi igényeitől függően. A készlet részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan is problémamentesen összeszerelhető. Tisztában vagyunk vele, hogy egy konyha megtervezése időigényes feladat, ezért 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszaváltására. Adjon konyhájának modern csillogást a Primagran 3000 bézs színű konyhai csapteleppel!

  4.88/5 (56 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000w
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Fehér

  Egy modern konyhában rendkívüli megoldásokra van szükség. Olyanokra, amelyek nemcsak figyelemfelkeltők, de eleget is tesznek a napi feladatok ellátásának. A Primagran 3000 fehér konyhai csaptelep tökéletesen használható skandináv vagy ipari stílusban berendezett belső terekben. Elegáns fehér színű divatos króm felület jellemzi. A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad a fehér színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, amely igen megkönnyíti a konyhai munkákat víztakarékos cserélhető gyöngyöző betéttel lett ellátva a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész az egyik legerősebb anyagból, kerámiából készült. A felhasznált anyagok kiváló minősége miatt ideális intenzív használat esetén is. Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a konyha kényelmesen használható és kellemes hangulatú is legyen. Ezt szem előtt tartva olyan megoldásokkal szereltük fel a Primagran 3000 csaptelepet, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi feladatok ellátását. A nagyméretű edények mosása és a mosogatókamra tisztítása sokkal egyszerűbbé válik a hosszú kihúzható kifolyócsőnek köszönhetően. Plusz súllyal lett ellátva, hogy könnyebb legyen visszatenni a csapot a helyére. A vízdúsító gyöngyöző betét használatával nem csak kevesebb vizet használunk, de megakadályozhatjuk a víz fröcskölődését is. Az egészet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű szabályozását. A Primagran 3000 csaptelepek önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A 5 éves garancia mellett további 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék visszaküldésére, mivel tudjuk, hogy a konyha megtervezése időigényes folyamat. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 3000 fehér konyhai csapteleppel!

  4.89/5 (57 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000g
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 grafitszürke

  A Primagran 3000 konyhai csaptelepet grafit szín és a fényes króm elegáns kombinációja jellemzi. Minimalista L-alakú kifolyócsöve ideális olyan modern belső terekhez, ahol a hangsúly az egyszerű, mégis hatékony megoldásokon van. E csaptelep előnyei a következők:modern, figyelemfelkeltő dizájn grafit szín, amely minden Primagran mosogatómodellhez illik 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, a kerámia szelepfelsőrész A Primagran 3000 modellt a legjobb minőségű alapanyagokból készülítették, hogy megbízható és tartós legyen. A szilárd sárgaréz váz test ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknakmechanikus sérüléseknek, a belső szelepfelsőrész pedig az egyik legkeményebb anyagból, azaz kerámiából készült. A nagyfokú kényelem érdekében a Primagran 3000 csaptelepet kihúzható kifolyócsővel láttuk el, amelynek köszönhetően a nagyméretű edények mosása és a mosogató kitisztítása sem jelent problémát. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. Csaptelepeink "A" ökoáramlási osztályba tartoznak, ami igen alacsony vízfogyasztást tesz lehetővé. Ezen felül a csaptelep ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A Primagran 3000 konyhai csaptelep önálló összeszerelése problémamentes, és a mellékelt utasítások segítségével igen egyszerű. A készlet tartalmazza a szükséges 40 cm hosszú csatlakozó tömlőket is. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha felújítása és berendezése sok időt igényel, ezért az 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt termékek visszaváltására. Válassza a Primagran 3000 grafit modellt és élvezze konyhája kényelmét!

  4.78/5 (55 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000C
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Krómozott

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! A nyers ipari stílus a kedvence, vagy talán azt tervezi, hogy a konyhát elegáns New York-i stílusban rendezi be? A krómozott Primagran 3000 konyhai csaptelep tökéletes megoldás, amely nem csak figyelemfelkeltő, de használata is igen könnyű, A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern dizájn, amely hatására az ember figyelme elsősorban az "L" alakú kifolyócsőre szegeződik univerzális króm felhasználásával készült, így a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást tartós, kerámia szelepfelsőrész, amelynek átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész tartós kerámiából készült, amely biztosítja a problémamentes működést. A konyha egy különleges hely a házban, ahol fontos szerepet játszik a kényelem és a kellemes hangulat. Ezt szem előtt tartva láttuk el a Primagran 3000 csaptelepet 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amelynek köszönhetően sokkal könnyebb kiöblíteni a nagy edényeket vagy tányérokat is. A kifolyócső végén cserélhető gyöngyöző betét található, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a vízsugár is szabályozható. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A készletben a Primagran 3000 csaptelepen kívül, részletes utasításokat és 40 cm-es összekötő tömlőket is talál, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha megtervezése sok időt igényel, az egyes elemek megválasztását jól át kell gondolni, ezért a 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt szerelvények visszajuttatására. Éljen otthonában modern környezetben, és válassza a Primagran 3000 króm konyhai csaptelepet!

  4.89/5 (66 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Egymedencés klasszikus szifon
  7 900Ft 10 900Ft
  Egymedencés klasszikus szifon + rozsdamentes acél borítás

  A szifon felel a mosogató helyes működéséért, elvezetve a vizet a medencéiből a csatornarendszerbe. Érdemes egy tartós anyagokból készült, megbízható modellt választani, amely hosszú időre hibamentes működést biztosít Önnek. A Primagran üzletben rendelkezésre áll az egymedencés mosogatókba szánt klasszikus Prémium szifon. Ezt az alábbiak jellemzik:csiszolt rozsdamentes acél lefolyótakaró, amely esztétikusan takarja a lefolyó nyílását fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez acél lefolyószűrő egyedi mintázattal rácsos takaróelemmel díszített túlfolyás-gátló rendszer esztétikus szürke csövek, amelyek passzolnak a modern konyhák stílusvilágához és vizuálisan takarják a szifon jelenlétét a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagokkal szembenA klasszikus Prémium szifon csövei tartós műanyagból készültek, amely nem igényel különösebb ápolást vagy karbantartást. A szürke színnek köszönhetően a szifon tökéletesen leplezi saját jelenlétét a mosogató alatti szekrényben, és illeszkedik a modern konyhák stílusvilágába. A lefolyó-takaró és a szűrő rozsdamentes acélból készült, ezáltal korrózióálló elemek. A lefolyó szűrője megelőzi a szifon eldugulását nagyobb ételmaradványokkal, az esztétikus takarólemez pedig eltakarja az egész lefolyót. Nagy könnyebbséget jelent a Prémium szifon fal melletti elhelyezkedésű kialakítása, amely nagy szabad helyet hagy a munkalap felülete alatt. A mosogató alatt gond nélkül elhelyezhet szemetes edényeket vagy egyéb konyhai kiegészítőket. A szifon jellegzetes alakja révén a csatornarendszerből származó kellemetlen szagok nem terjengenek szét a helyiségben. A klasszikus Prémium szifon minden Primagran gránit egymedencés mosogatóhoz illeszkedik. A látszat ellenére önálló felszerelése nem nehéz, további nagy könnyítést hozzá jelent az üzletünk honlapján található útmutatás és részletes bemutató film. A szifonhoz érdemes krómozott kiegészítőket választani, olyanokat, mint pl. egy folyadék-adagoló, amelyek jól fognak mutatni az acél takarólemezzel. Döntsön a legjobb megoldások mellett konyhája számára – válassza a klasszikus Prémium szifont!

  4.98/5 (164 Vélemények)
  7 900Ft 10 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Fekete
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500 Fekete

  A konyha általában a ház központja, ezért nagyon fontos, hogy gyönyörűen legyen berendezve és egyben funkcionális is legyen. A Primagran 7500 fekete konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a sötét színű mosogatókhoz, amely a helyiség számára modern hangulatot kölcsönöz. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern figyelemfelkeltő design fekete szín, amely az összes Primagran mosogatómodellhez passzol elegáns gomb, amely lehetővé teszi a csaptelep zuhanyzófej- és normál vízsugaras működési módjai közötti váltást rugalmas szilikon kifolyócső sárgaréz alátámasztóval 35 mm átmérőjű kerámia szelepfelsőrészSzámunkra nagyon fontos a felhasznált anyagok lehető legmagasabb minősége, hogy a rendszeres használatnak kitett csaptelepeink is épek maradjanak. A Primagran 7500 csaptelep szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásnak is. Belsejében kerámia szelepfelsőrész található. A Primagran 7500 modellt kiváló ergonómia jellemzi, amelynek köszönhetően a mindennapi konyhai tevékenységek elvégzése könnyebbé válik. A szilikonból készült rugalmas kifolyócső megkönnyíti a nagy edények elmosását és a mosogató tisztítását, a végén található gomb segítségével pedig a csaptelep vízsugarát változtathatjuk. A zuhanyfej üzemmód használatának köszönhetően a gyümölcsök, zöldségek megmosása gyorsabb és kényelmesebb lesz. A fekete Primagran 7500 csaptelep kényelmes fogantyúval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. Oldalsó helyzetben rögzíthető, figyelembe véve a jobb- és balkezes emberek igényeit is. Ez a modell könnyen magunktól is felszerelhető. A készletben található csatlakozó tömlők, valamint a használati útmutató ezt megkönnyítik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha minden egyes elemének tökéletesnek kell lennie, ezért 30 nap garanciát adunk a megvásárolt áruk visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a konyhai kényelem legmagsabb fokát. Válaszd a Primagran 7500 csaptelepet!

  4.37/5 (19 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  9 900Ft 12 900Ft
  Kétmedencés klasszikus szifon + 2 rozsdamentes acél borítás

  A szifon a mosogató felszerelésének fontos része, ezért jobb gondoskodni arról, hogy tartós anyagokból készüljön és megbízhatóság jellemezze. A kétmedencés mosogatókhoz a klasszikus Prémium szifont ajánljuk, amelyet az alábbiak jellemeznek:csiszolt rozsdamentes acél lefolyótakaró, amely esztétikusan takarja a lefolyó nyílását fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez acél lefolyószűrő egyedi mintázattal rácsos takaróelemmel díszített túlfolyás-gátló rendszer esztétikus szürke csövek, amelyek passzolnak a modern konyhák stílusvilágához és vizuálisan takarják a szifon jelenlétét a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagokkal szembenA klasszikus Prémium szifon tartós műanyagból készült, szürke színben, ami kiválóan elfedi jelenlétét a munkalap alatt. Az acél takarólemezt és lefolyórácsot a korrózióval szembeni ellenállás jellemzi, emellett igen könnyen ápolható is. Ezen felül a takarólemez eltakarja a teljes lefolyót, megemelve ezzel az egész mosogató esztétikáját. A klasszikus Prémium szifon fal melletti elhelyezkedésű kialakítással bír, ennek köszönhetően plusz hely nyerhető a munkalap felülete alatt, szemetes edények vagy egyéb konyhai kiegészítők számára. A csőrendszer speciálisan úgy került kialakításra, hogy a csatornarendszerből származó kellemetlen szagok ne jussanak ki a szifonon kívülre. A Prémium szifon e modellje minden Primagran márkájú Kétmedencés mosogatóhoz illeszkedik. Önálló felszerelése nem okoz nagyobb nehézséget. Nagy segítséget jelent az üzletünk honlapján található felszerelési útmutatás és bemutató film. A Prémium klasszikus szifonhoz érdemes krómozott kiegészítőket választani, olyanokat, mint pl. egy folyadék-adagoló, amelyek jól fognak mutatni az acél elemekkel. Válassza a klasszikus Prémium szifont és örvendjen konyhájában nagyfokú funkcionalitásnak!

  4.97/5 (126 Vélemények)
  9 900Ft 12 900Ft
 • Csaptelep 7100
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7100 Krómozott

  Modern vagy ipari stílusú konyhát rendezel be, és olyan csaptelepet keresel, amely figyelemfelkeltő és egyúttal teljesen bele is illik a helyiség stílusába? A Primagran 7100 konyhai csaptelep eredeti formájával és érdekes színeivel mindenkit lenyűgöz. Ez a modell a beltér tökéletes éke, amely mellett senki nem megy el közömbösen. Érdemes felfigyelni rá, mivel:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad az elegáns króm és a klasszikus fekete kombinációja, amely a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik elegáns gombbal lett ellátva, amely lehetővé teszi, hogy két üzemmódban is használjuk – zuhanyzófej- és normál módban rugalmas, szilikonból készült kifolyócső, sárgaréz támasztóval kiegészítve a kerámiafej átmérője 35 mmGondoskodtunk arról, hogy a Primagran 7100 csaptelep legjobb minőségű anyagokból készüljön. A szilárd sárgaréz szerkezet korrózióálló és könnyen gondozható. Ez a modell belsejében kerámiafejjel rendelkezik, amelyet rendkívüli tartósság és problémamentes működés jellemez. Nagyon jól tudjuk, milyen fontos az ergonómia, hogy a mindennapi élet a konyhában gyors legyen, és mindent könnyen tudjunk kezelni. A rugalmas szilikon kifolyócső bármilyen irányban szabadon elforgatható, ami nagyban megkönnyíti a nagyobb edények elmosását vagy a mosogató tisztítását. A kifolyócső végén található gomb lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej üzemmód közötti váltást. A Primagran 7100 modell kényelmesen használható, szögletes fogantyúval egészítették ki a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozására. Feltehető oldalsó vagy elülső helyzetben. A Primagran 7100 csaptelep előnye továbbá az egyszerű felszerelés, amelyet egyedül otthon is elvégezhetsz. A készletben található utasítások és a szükséges csatlakozótömlők nagy segítséget nyújtanak. A konyhatervezés időigényes feladat, ezért 30 napot biztosítunk a megvásárolt csaptelep esetleges visszatérítésére. Ezenkívül a csaptelepre 5 éves garanciaidő vonatkozik. Fedezd fel a Primagran 7100 konyhai csaptelep magas funkcionalitásának előnyeit! 

  4.92/5 (24 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7000
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Fekete

  Felújítod a konyhát, és olyan csaptelepet keresel, amely eredeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül, de ugyanakkor illeszkedik a lakás modern, belső stílusához? A Primagran 7000 fekete konyhai csaptelep érdekes alternatíva a krómozott modellek mellett, tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz bármely színben. A modell számos előnyei között különös figyelmet érdemelnek a következők:modern kialakítás, amely a konyha ékeként szolgál egy elegáns gomb, amely lehetővé teszi a kétféle használati módot: zuhanyzófejszerű és normál vízfolyás rugalmas, szilikon kifolyócső, 360°-os forgásszöggel, sárgaréz tartóelemmel tartós kerámia szelepfelsőrész, amely sok évig garantálja a problémamentes használatotA szilárd sárgaréz kialakítás és a belsejében lévő szelepfelsőrész a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően a Primagran 7000 csaptelep rendkívül tartós. A csaptelep korrózióálló és könnyen gondozható. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a konyha az ergonómia szabályaival összhangban való kialakítása, ezért a Primagran 7000 tervezésekor ez volt az egyik fő szempont. Kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízfolyás és a hőmérséklet pontos szabályozását, jobb- vagy balkezes használathoz egyaránt felszerelhető. A rugalmas kifolyócső bármely irányba könnyen elforgatható, lehetővé téve nagy edények mosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető részeinek kiöblítését. A Primagran 7000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind gránit mosogatóra felszerelhető. A mellékelt használati útmutató, a szerelőkészlet és a csatlakozó tömlők rendkívül egyszerűvé teszik a beszerelést. A konyhai szerelvények kiválasztása nem könnyű feladat, minden elem kiválasztását jól meg kell fontolni, ezért 30 napig visszatérítheted a csaptelepet. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a funkcionalitás és a modern konyha kombinációját a Primagran 7000 csapteleppel!

  4.66/5 (32 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 6000C
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 6000 fekete

  Egyre fontosabbá válik, hogy konyhánk modern legyen. A szigorú minimalizmus vagy a nem mindennapi ipari stílus tökéletesen megállják a helyüket. Az ilyen belső terekbe jellegzetes kiegészítőkre van szükség, amelyek egységet alkotnak a térrel, de ugyanakkor nem hívják fel magukra külön a figyelmet. A Primagran 6000 konyhai csaptelep tökéletesen megfelel a jelenlegi trendeknek. Legfontosabb tulajdonságai:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad univerzális, fekete szín, ideális minden Primagran gránit mosogatómodellhez tartós kerámia szelepfelsőrészA konyhai csaptelepeknek strapabíróaknak kell lenniük, ezért a Primagran 6000 modell a legjobb minőségű anyagokból készül. A csaptelep sárgaréz váza ellenáll a korróziónak, tehát nem kell aggódni csúnya foltok kialakulása miatt. A csaptelepben lévő szelepfelsőrész tartós kerámiaból készül, amely problémamentes működést biztosít.  A konyhának és mindenekelőtt a munkaterületnek komfortosnak kell lennie. A Primagran 6000 magas ergonómiája garantálja, hogy gyorsan és könnyedén elláthassuk mindennapi teendőinket. A 360°-ban elforgatható kifolyócső megkönnyíti a nagy edények és lábasok mosását, valamint a mosogató tisztítását. A csaptelep "A" ökoáramlási osztályba tartozik, aminek köszönhetően igen alacsony vízfogyasztást eredményez. Érdemes említést tenni a készhez álló fogantyúról is, amellyel a vízsugarat szabályozzuk. Többféle pozícióban is beszerelhető, ezzel is megkönnyítve mind a jobb- mind a balkezeseknek a csaptelep használatát. A Primagran 6000 csaptelepek önálló felszerelése igen egyszerű, és a készletben lévő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. A megfelelő konyhai csaptelep kiválasztása sok időt igényel, gondosan meg kell tervezni, ezért akár 30 napot is kínálunk Önnek a vásárolt termékek esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  Tartsa a kényelmet szem előtt, és adjon modern ragyogást konyhájának a Primagran 6000 konyhai csapteleppel!

  4.40/5 (10 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep FLEX 5000
  17 990Ft 22 990Ft
  Csaptelep Primagran FLEX 5000 Fekete

  A konyha a ház központja. Nem csoda, hogy arra vágysz, hogy ne csak jól nézzen ki, de magas ergonómiájával is kitűnjön. Jól tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a tökéletes konyhai csaptelepet, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk. A Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:eredeti formatervezés, amely a klasszikus krómozást az elegáns feketével ötvözi, ezért az összes gránit színű Primagran mosogató modellhez passzol a szilikonból készült rugalmas kifolyócső, amely 360°-os szögben forgatható, biztosítja, hogy a mosogató minden sarkát ki tudjuk öblíteni a belsejében rendkívül strapabíró kerámia szelepfelsőrész találhatóHisszük, hogy a legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően csaptelepeink intenzív használat esetén is megállják a helyüket A Primagran 5000 FLEX csaptelep merev váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak, valamint a fizikai sérüléseknek. A kerámia szelepfelsőrész megbízható működést biztosít. A Primagran 5000 FLEX modellt úgy tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fekete csaptelep szilikonból készült, ez rugalmasságot biztosít. Mostantól igen egyszerűen megmoshatod a zöldségeket, a nagyobb edények mosása vagy a mosogató tisztítása is gyerekjáték lesz. A Primagran 5000 FLEX csaptelep ergonómiáját merev, széles fogantyú hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű és pontos szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyedi igényektől függően. A csaptelep önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. A konyhai szerelvények kiválasztása nem könnyű feladat, minden elem kiválasztását jól meg kell fontolni, ezért 30 napig visszatérítheted a csaptelepet. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Válaszd a Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet, mivel magas minősége garantáltan megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését!

  4.71/5 (21 Vélemények)
  17 990Ft 22 990Ft
 • Klasszikus egymedencés szifon
  4 900Ft 7 900Ft
  Klasszikus egymedencés szifon

  A szifon egy szükséges felszerelés, amely biztosítja a mosogató helyes működését. Fő feladata a víz elvezetésének lehetővé tétele a csatornahálózatba, de további funkciókkal is rendelkezhet. A Primagran egymedencés szifon jellemzői:fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenA klasszikus szifon passzol az összes Primargan egymedencés mosogató modellhez. Fal melletti elhelyezkedésű kialakítása nagyobb mennyiségű helyet tesz lehetővé a munkalap alatt, ennek köszönhetően pedig hely nyerhető szemetes edények vagy konyhai kiegészítők számára. Az egymedencés szifon tartós műanyagból készült, amely nem igényel semmilyen ápolást vagy karbantartást. A szifon lefolyója 3,5 colos átmérőjű, és egy rozsdamentes acélból készült szűrő fedi, amely ideálisan passzol a krómozott kiegészítőkhöz vagy csaptelepekhez. Érdemes hangsúlyozni, hogy a Primagran egymedencés szifon különleges kialakítása megelőzi a kellemetlen szagok kijutását a csatornarendszerből. Praktikus kiegészítője a második vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez. A klasszikus egymedencés szifon túlfolyásgátló rendszerrel van felszerelve, amely elvezeti a túlzott mennyiségű vizet a mosogatóból, védve ezzel a konyhát az elöntéstől. Az általunk kínált készlet tartalmazza a szifon felszereléséhez szükséges összes elemet. Az önállóösszeszerelés nem különösebben bonyolult, és nagyban megkönnyíti az általunk nyújtott szerelési útmutató vagy bemutató film. Kétségei vannak, hogy az egyszerű egymedencés szifon beválik-e a konyhájában? Írjon nekünk, és segítünk Önnek a választásban!

  4.86/5 (1784 Vélemények)
  4 900Ft 7 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  7 900Ft 10 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon

  Az egykamrás automatikus szifon az egymedencés Primagran gránit mosogatókhoz illeszkedik. Legfontosabb feladata a víz elvezetése a mosogató medencéjéből. Az egymedencés modell jellemzői:kényelmes forgatógomb a lefolyó elzárásához vagy megnyitásához, ezüst színben fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenA konyhában érdemes gondoskodni a szabad térről. Az automatikus egymedencés szifon fal melletti elhelyezkedésű szerkezettel rendelkezik, ennek köszönhetően pedig a munkalap felülete alatt rengeteg szabad helyet nyer szemetes edények vagy más konyhai kiegészítők számára. A kényelmes forgatógomb a lefolyás automata vezérlésére szolgál, ami lehetővé teszi a lefolyó kinyitását vagy bezárását anélkül, hogy a vízbe kellene nyúlni. Az automatikus szifon tartós és jó minőségű anyagokból készült. Fehér műanyagból készült csövezete nem igényel különösebb ápolást vagy karbantartást, a 3,5 colos lefolyót pedig esztétikus szűrő fedi, amely megakadályozza a szifon ételmaradékokkal történő eltömődését. A szűrő rozsdamentes acélból készült, ennek köszönhetően passzol a krómozott kiegészítőkhöz és ellenáll a rozsdásodásnak. A kétmedencés mosogatókhoz való automatikus szifon úgy van kialakítva, hogy megelőzze a kellemetlen szagok kijutását a csatornahálózatból. Kiegészítő vízelvezetést is tartalmaz, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztathatását. A Primagran automatikus szifon önálló felszerelése nem okoz nagyobb gondot, és tovább könnyíti a honlapunkon hozzáférhető szerelési útmutatóés bemutató film. A készlet tartalmazza a szifon felszereléséhez szükséges összes elemet. Válassza a legjobb szifont konyhájához! Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, akik segítenek Önnek a választásban!

  4.90/5 (1407 Vélemények)
  7 900Ft 10 900Ft
 • Impregnáló szer gránit mosogatókhoz
  6 000Ft 8 000Ft
  Impregnáló szer gránit mosogatókhoz 250 ml

  A Primagran Impregnálószer egy professzionális termék gránit mosogatókhoz, amely polimerek tulajdonságainak köszönhetően a mosogató felületéhez kötődik, vízlepergető védőréteget képezve, amely védi a mosogatót a szennyeződéstől és a megszáradó víz okozta foltoktól. A Mosogató impregnálása egy egyszerű módszer arra, hogy minden nap ideálisan nézzen ki. Az impregnálószer használata előtt gondosan mossa meg a mosogatót Primagran Mindennapi Ápolás szerrel, eltávolítva az odaszáradt étel-, szennyeződés- és vízkőmaradványokat, majd gondosan törölje szárazra a mosogatót száraz törlőruhával vagy puha szivaccsal.A használat módja Permetezze be a felületet impregnálószerrel, és tiszta rongy segítségével terítse szét a mosogató egész felületén. Az impregnálószert felvitele után száraz törlőruhával gondosan polírozza ki. Szükség esetén vigyen fel még egy réteget. Válasszon egy bevált és biztos szert – a Primagran impregnálószert, és őrizze meg hosszú évekre mosogatója szépségét!

  4.92/5 (25 Vélemények)
  6 000Ft 8 000Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  5 000Ft 8 000Ft
  Rozsdamentes acél lefolyó fedelet

  A konyha munkaterületét nem csak magas fokú ergonómia, hanem esztétika is kell jellemezze. Ezért érdemes érdeklődést tanúsítani kiegészítőink iránt, amelyek egyesítik e két tulajdonságot. Különösen ajánljuk az acél lefolyófedőt, amely:eltakarja a mosogató lefolyóját, esztétikus kinézetet kölcsönözve az egész elemnek illeszkedik minden Primagran szifonhoz mosogatógépben tisztíthatóA lefolyófedő magas minőségű rozsdamentes acélból készült, amely korrózióálló és egyszerűen ápolható anyag. Univerzális színe nyomán a fedő kiválóan illik bármilyen színvilágú Primagran mosogatómedencéhez. Ez az univerzális kiegészítő minden 3,5” átmérőjű lefolyóhoz illeszkedik. Miért érdemes a konyhánkban lefolyófedővel rendelkeznünk? Ez a megoldás nem csupán a munkatér esztétikáját emeli. A fedő ezen felül megelőzi a hulladék és az ételmaradékok bejutását a lefolyórácsba és a szifonba, ennek köszönhetően pedig könnyebb fenntartani a mosogató tisztaságát a mindennapi használat során. Olyan konyhai kiegészítőket keresel, amelyek megváltoztatják a konyhádat? Vegyél acél lefolyófedőt, és élvezd az esztétikum és funkcionalitás ideális összekapcsolását!

  4.94/5 (315 Vélemények)
  5 000Ft 8 000Ft
 • Kétmedencés szifon
  8 900Ft 11 900Ft
  Kétmedencés szifon

  Egy szifontól azt várjuk, hogy hatékonyan elvezesse a vizet a mosogatóból a csatornarendszerbe, de azt is, hogy megakadályozza a kellemetlen szagok kiszivárgását. Az egyszerű kétmedencés szifon az összes Primagran kétmedencés gránit mosogató modellhez passzol. A modellt az alábbiak jellemzik:fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenEgy tágas konyha egy kényelmes konyha, ezért érdemes olyan megoldások mellett tenni le a garast, amelyek helymegtakarítást tesznek lehetővé az Ön számára. A kétmedencés szifon fal melletti kialakítása révén a munkalap felülete alatt könnyedén elhelyezhet szemetes edényeket vagy más konyhai kiegészítőket. A klasszikus szifon fehér színű tartós műanyagból készült. Nem igényel különösebb ápolást vagy karbantartást. A 3,5-colos lefolyót egy esztétikus, rozsdamentes acélból készült szűrő fedi, amely megakadályozza a szifon ételmaradékokkal történő eltömődését. A szűrő ezüstös színe ideálisan mutat a konyhában található egyéb krómozott kiegészítőkkel. Ezen felül, az egyszerű kétmedencés szifon túlfolyásgátló rendszerrel is fel van szerelve, amely elvezeti a túlzott mennyiségű vizet, és megakadályozza a konyha elöntését. A szifon önálló felszerelése bonyolultnak tűnhet, ugyanakkor nem okoz semmilyen nehézséget. Nagy könnyítést jelent a felszerelési útmutató és a részletes bemutató film, amelyek honlapunkon állnak rendelkezésre. A megvásárolt készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges összes elemeket. Primagran gránit mosogatót vásárol? Lépjen velünk kapcsolatba, és segítünk Önnek megválasztani a megfelelő kétmedencés szifon modellt!

  4.87/5 (1401 Vélemények)
  8 900Ft 11 900Ft
 • Kétmedencés automatikus szifon
  9 900Ft 12 900Ft
  Kétmedencés automatikus szifon

  A kétmedencés mosogatókhoz szánt szifon mindenekelőtt a víz folyamatos lefolyását teszi lehetővé a mosogató medencéiből. Ezen felül viszont egy sor további kényelmi megoldással is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi konyhai munkát. A Primagran kétmedencés szifon automata modelljét az alábbiak jellemzik:kényelmes forgatógomb a lefolyó elzárásához vagy megnyitásához, ezüst színben fal melletti elhelyezkedésű szerkezet, amely nagymérvű helytakarékosságot tesz lehetővé a munkalap felülete alatt kiegészítő vízelvezetés, amely lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását a csatornarendszerhez rozsdamentes acél szűrő, amely passzol az összes Primagran konyhai csaptelephez és a krómozott kiegészítőhöz a kivezető cső különleges kialakítása, amely védelmet nyújt a kellemetlen szagok kijutásával szembenA Primagran kétmedencés szifon fal melletti elhelyezkedésű kialakítása azt jelenti, hogy csövei a falhoz a lehető legközelebb helyezkednek el. E megoldásnak köszönhetően plusz hely nyerhető a munkalap alatt, amely alatt elhelyezhetők szemetes edények vagy egyéb konyhai kiegészítők. Az automatikus modell egy forgatógombbal rendelkezik, amely lehetővé teszi a lefolyó kinyitását vagy bezárását anélkül, hogy a vízbe kellene nyúlni. A kétmedencés mosogatókhoz szánt automatikus szifon emellett túlfolyásgátló rendszerrel is rendelkezik, amely megvédi konyháját a vízzel való esetleges elöntéstől. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően szilárd és tartós. Fehér műanyagból készült csövei nem igényelnek semmilyen ápolást vagy karbantartást, a lefolyót lezáró szűrő pedig korrózióálló tulajdonságú. A kínálatunkban fellelhető összes szifon tartalmaz kiegészítő vízelvezetést, hogy szükség esetén a mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatható legyen a csatornarendszerhez. Az automatikus szifon önálló felszerelése semmilyen nehézséget nem okoz. Minden bizonnyal megkönnyíti a honlapunkon található útmutatás és részletes bemutató film. Ezen felül minden megvásárolt készletben megtalálhatók a felszereléshez szükséges csavarok és tömítések. Kételye vagy kérdése van? Konzultáljon tanácsadónkkal, aki segít Önnek megválasztani a legjobb felszerelést konyhája számára!

  4.91/5 (1029 Vélemények)
  9 900Ft 12 900Ft
 • Mindennapos ápolószer
  4 000Ft 6 000Ft
  Mindennapos ápolószer 250 ml

  A Primagran mindennapos ápolószer termék a vízkőlerakódás könnyű és biztonságos eltávolítására készült gránit mosogatókról, visszaadva azok eredeti kinézetét. A Primagran Mindennapos ápolás lehetővé teszi a mosogató gránit felülete makulátlan kinézetének és tisztaságának fenntartását.A használat módja: Permetezze a tisztítandó felületre, gondosan szétterítve egy ronggyal. Hagyja úgy 2 percre, a lerakódás feloldásáig (a terméknek nem szabad a felületre száradnia). Öblítse le vízzel és törölje szárazra száraz törlőruhával. Ne használja olyan, savra érzékeny felületeken, mint a márvány, vagy a krómozott vagy nikkelezett fém. Válasszon egy bevált és biztos szert – a Primagran Mindennapi ápolást, és őrizze meg hosszú évekre mosogatója szépségét!

  4.91/5 (22 Vélemények)
  4 000Ft 6 000Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  13 900Ft 16 900Ft
  Kétmedencés automatikus szifon + 2 rozsdamentes acél borítás

  A szifon egy szükséges elem, amely nem csak a víz elvezetéséért felel a mosogató medencéjéből, de megakadályozza a kellemetlen szagok szétterjedését is. A Primagran márkájú kétmedencés mosogatókhoz a Premium automata szifont ajánljuk, amely az alábbi jellemzőkkel bír:automatikus kapcsoló rendszer az ezüst színű hulladéklefolyó zárásához/nyitásához 2 karcmentes rozsdamentes acél fedővel, amelyek esztétikusan takarják a lefolyót falhoz közeli kialakítás, amely lehetővé teszi a helymegtakarítást a munkalap alatt egy további lefolyó a mosogatógép/mosógép összekapcsolására a szennyvízrendszerrel egyedi kialakítású rozsdamentes acél hulladékszűrő rozsdamentes acél gyűrűvel befogatott túlfolyó esztétikus, modern konyhához illő szürke csövek által elrejtett a vízvezeték-készlet a kivezető csövek különleges alakja biztosítja a kellemetlen szagok elleni védelmetA Prémium automata szifon ellenálló, szürke színű műanyagból készül, „urban look” stilisztikát követve, ami esztétikailag álcázza jelenlétét, és kiválóan illik a modern konyhákhoz. Fal melletti elhelyezkedésű szerkezet jellemzi, aminek köszönhetően a mosogató alatt nagy szabad tér marad, szemétgyűjtő edények számára, vagy háztartási vegyszerek tárolására. A borítás és a szűrő rozsdamentes acélból készült elemek, ezért ellenállóak a korrózióval szemben, és könnyen ápolhatóak. A szifon krómozott kosara egy kényelmes forgatógombbal vezérelhető, automatikus dugó funkcióját látja el, ezen felül megakadályozza a nagyobb maradék-darabok bejutását a lefolyóba, így a szifon nem dugul el. Mindezt egy esztétikus lefolyófedő takarja, amely kellemesebbé teszi az egész szerkezet kinézetét. Automata szifonunk az összes Primagran márkájú kétmedencés mosogatóhoz illeszkedik, önálló felszerelése nem ütközik nehézségbe. A munkavégzési hely esztétikumának növelése érdekében érdemes a szifonhoz más kiegészítőket választani, mint pl. egy folyadék-adagolót. Örvendjen magas fokú funkcionalitásnak konyhájában – válassza a Premium automata szifont!

  4.94/5 (141 Vélemények)
  13 900Ft 16 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fekete
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fekete 400 ml

  A fekete, négyzet alakú mosogatószer adagoló a modern, indusztriális és minimalista stílusú konyhák kötelező kiegészítője. A glamour és a sötét árnyalatokban kialakított belső terek kedvelőinek is biztosan elnyeri a tetszését. A fekete színű, négyzet alakú adagoló ideális kiegészítője az adagoló színével megegyező mosogatóknak. Összepárosítható más színű gránit mosogatókkal is, bátor és avantgárd megoldásokat alkotva így. Az adagoló használható folyékony szappanhoz, mosogatószerhez vagy a mosogatóhoz szükséges tisztítószerekhez. Ennek a konyhai adagoló végérvényesen megszünteti a műanyag üvegek és mosószerekkel teli tartók használatát. Segít a mosogató szféra és konyhapult tisztántartásában, a rendrakás sokkal könnyebb lesz. A négyzet alakú mosogatószer adagoló egy olyan eszköz, mely magába foglalja a szépséget és praktikusságot. A hosszú adagolófej megkönnyíti a munkát, a pumpa segít a megfelelő mennyiségű folyadék kinyomásában. Az adagoló tartós és ellenálló a különböző típusú elszíneződésekkel és mechanikai ütésekkel szemben. Ne feledkezzünk meg róla, hogy a kiegészítő különösen szép és dizájner darab. A mosogató felsőrészén csak az egyszerű és stílusos pumpa látható, a mosószeres tartály a mosogató alatt található. A tisztítószer az adagoló tetején utántölthető, így nincs szükség behajolni a konyhapult alá vagy a tartály lecsavarására. Ennek a konyhai kiegészítőnek a használata ugyanolyan egyszerű, mint felrögzítése. A négyzet alakú adagolót egy speciális, a mosogatón található furatba kell felrögzíteni.

  4.81/5 (42 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Krómozott
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500 Krómozott

  Olyan elemek, amelyek általában észrevétlenek maradnak, képesek akár kiemelni is a teret. Ez a Primagran 7500 konyhai csaptelep, amely eredeti formájával képes lehet lenyűgözni vendégeidet. Érdekes eleme az elegáns rugó, amely körülveszi az U alakú kifolyócsövet. E modell előnyei a következők:modern formatervezés, amely mellet senki sem megy el közömbösen színvilága, amelyeknek köszönhetően ez a modell a legtöbb Primagran mosogatóval kombinálható elegáns gomb, amely lehetővé teszi a normál és zuhanyjellegű vízsugár üzemmódok közötti váltást rugalmas nylon kifolyócső rugóban réz alátámasztóval a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 7500 csaptelep azok számára lett kifejlesztve, akik a legmagasabb minőségre vágynak és sok elvárással rendelkeznek. A sárgaréz váz korrózióálló, ellenáll a fizikai sérüléseknek, elszíneződésnek és a hőmérséklet-ingadozásnak is, a kerámia szelepfelsőrész megbízhatóságot és a munka pontosságát garantálja. A mindennapi munka során fontos számunkra a kényelem, ezért a Primagran 7500-t az ergonómia szabályainak megfelelően alakítottuk ki. A kifolyócső nemcsak 360°-ban elforgatható, hanem nagyon rugalmas is, amely lehetővé teszi a mosogató legelérhetetlenebb részeinek is a kiöblítését. A kifolyócső szélén található egy gomb, amely lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej-üzemmód közötti váltást. A normál vízsugár tökéletes vízkiöntéséhez, míg a zuhany alatt az ételeket meg tudjuk mosni, vagy az edényeket gyorsan le tudjuk öblíteni. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. A Primagran 7500 akkumulátor beszerelése nagyon egyszerű, ezt a készletben szereplő használati útmutató, valamint a csatlakozó tömlők is megkönnyítik. Szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ezenfelül 30 napot kínálunk a megvásárolt termék visszatérítésére, hogy nyugodtan megfontolhasd döntésedet. Élvezze az eredeti kialakítást, a funkcionalitás és a kiváló minőség tökéletes kombinációját a Primagran 7500 konyhai csapteleppel.

  4.88/5 (17 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 8200 Fekete
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 8200 Fekete

  Nem mindennapi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához? A Primagran 8200 modell megfelelő kiegészítőként szolgál nagy, modern konyhákban. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn fekete szín, amely minden Primagran gránit mosogatómodellhez illik kétféle kifolyócső: standard vízsugár vagy zuhanyfej cserélhető gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, miközben csökkenti a vízfogyasztástA konyha az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük. A Primagran 8200 csaptelep a legtartósabb anyagból készül, hogy intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A csaptelep rendkívül könnyen tisztán tartható. A megfelelő csaptelep kiválasztásakor fontos az ergonómia szempontjait szem előtt tartani, hogy a konyhai teendőink elvégzése gyors és kellemes legyen. A Primagran 8200 konyhai csaptelep két kifolyócsővel rendelkezik, amelyek két különféle vízsugárüzemmódot kínálnak. A klasszikus vízsugár ideális, ha valamit vízzel szeretnénk feltölteni vagy mosogatni szeretnénk, míg a zuhanyfej a mosogató tisztítását és az ételek megmosását könnyíti meg. Igen jelentős előnye, hogy készhez álló fogantyúval van felszerelve, így a víz hőmérséklete és nyomása pontosan szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyéni igényektől függően. A Primagran 8200 modell cserélhető gyöngyöző betéttel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelepünk önálló összeszerelése hihetetlenül egyszerű, és a készletben szereplő utasítások, valamint a csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. Nagyon jól tudjuk, hogy a felújítás és a konyha berendezése időigényes tevékenységek, amelyek kivitelezéséhez pontos tervre van szükség Ezt tartottuk szem előtt, amikor úgy döntöttünk, hogy 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  A kényeles használhatóság és az esztétikus forma tökéletes kombinációja - válassza a Primagran 8200 konyhai csaptelepet!

  4.42/5 (12 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Bézs
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Bézs 400 ml

  A praktikus konyha nem funkcionálhat mosogatószer adagoló nélkül. Lehetővé teszi a szekrényekben vagy a mosogató peremén található csúnya tisztítószeres flakonok használatának megszüntetését.  A bézs színű, négyzet alakú mosogatószer adagolót választva, eredeti és elegáns dizájnt kapunk. Tökéletesen harmonizál a hasonló árnyalatú mosogatókkal. Passzol egy-másfél-és kétmedencés, kerek, szögletes vagy négyzet alakú mosogatókhoz.  A adagolót egy speciálisan előkészített furatba lehet felrögzíteni, a furat a mosogató felületén található. A négyzet alakú adagoló tökéletesen harmonizál  konyhai mosogatókkal valamint modern és minimalista stílusban berendezett belső terekkel. A bézs színnek köszönhetően az adagoló megállja  a helyét indusztriális stílusú konyhákban is. Ez a konyhai tartozék rendkívül esztétikus - nem áll ki túlságosan és az egyetlen látható része az elegáns pumpa, a tartály a mosogató felszíne alatt van. Stílusos dizájn valamint praktikusság jellemzi az adagolót, melyről nem lehet megfeledkezni a konyha és a mosogató szféra kialakítása közben. Az adagolót könnyedén után lehet tölteni, a konyhapult alá való hajolgatást és a tartály kitekerését megspórolva. Ez a kis méretű kiegészítő eredményezi, hogy a konyhában rend és tisztaság fog uralkodni, megszabadulva a kevésbé esztétikus  műanyag flakonoktól.

  4.84/5 (44 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Fehér
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Fehér 400 ml

  A gránitból készült, fehér színű mosogatószer- vagy szappan adagoló elsősorban fehér színű mosogatók mellé ajánljuk. Négyzet formájával tökéletesen passzol minimalista és modern stílusú belső térhez, mely erős élekkel és sarkokkal rendelkezik.  A szögletes mosogatószer adagolót a legideálisabb szögletes vagy négyzet alakú mosogatóval párosítani, függetlenül a medencék számától. Az adagoló praktikus eszköz egyaránt  kis méretű konyhában egymedencés mosogatóval  és olyan konyhákban, ahol a nagy méretű, többmedencés mosogatók élveznek előnyt. Mindegyik esetben lehetőség van a mosogat szférában a rend fenntartására és búcsút mondhatunk a kevésbé esztétikus műanyag flakonos tisztítószereknek. A négyzet alakú fehér színű mosogatószer adagoló tökéletes összhangot teremt más konyhai kiegészítőkkel mint például a Primagran kínálatában található automatikus dugó vagy csaptelep.  A négyzet alakú fehér színű adagoló közvetlenül a mosogató szerelhető, egy speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón.  Nem foglal sok helyet, nem akad meg a szem rajta. Az egyetlen látható rész az a dizájner pumpa, mivel az adagoló tartálya a mosogató felszíne alatt található. A tartályban tárolható az edényekhez való mosogatószer vagy folyékony szappan esetleg a gránit mosogatókhoz való tisztítószer. Az adagolóban tárolt folyadék probléma nélkül ki lehet pumpálni a megfelelő mennyiségben, nem fog kicsöpögni és foltokat hagyni. Az adagoló utántöltése szintén egyszerű - felülről a pumpa eltávolítása után is utántölthető, nem kell a munkapult alá behajolni és letekerni a tartályt.

  4.92/5 (36 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Négyzet alakú adagoló Grafitszürke
  7 900Ft 9 900Ft
  Szögletes adagoló Grafitszürke 400 ml

  A grafitszürke folyékony szappan-vagy mosogatószer adagoló tökéletes kiegészítője a konyhai mosogató szférába. Négyzet alakja lehetővé teszi párosítását egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatókkal, melyek passzolnak indusztriális, modern, minimalista valamint klasszikus stílusú konyhákba. A grafitszürke adagoló a hasonló árnyalatú mosogatókkal mutat a legjobban, ezen kívül még bátran összepárosítható fekete és szürke színű mosogatókkal. A grafitszürke adagoló ideálisan komponálható további mosogatáshoz használt kiegészítőkkel úgy mint a Primagran kínálatában megtalálható automatikus dugóval és konyhai csapteleppel.  A négyzet alakú mosogatószer adagolót a mosogató felszínére kell rögzíteni. A felrögzítés igazán egyszerű, melynek lényege a kiegészítő felhelyezése az előkészített furatba. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, az adagoló tartálya a mosogató alatt található. Ez a megoldás eredményezi, hogy a szappanadagoló különösen esztétikus és rendezett. Lehetővé teszi a praktikus munkavégzést a konyhában és megőrzi a tisztaságot és a rendet. Ha emellett a mosogató szférában használt kiegészítő megvásárlása mellett dönt, értékes helyet spórol meg a konyhapulton valamint segítségére lesz a rend fenntartásában. A konyhai szappanadagoló segítségével végérvényesen megszabadulhat a kevésbé esztétikus mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, grafitszürke adagoló nem csak eredeti dizájn és praktikusság, hanem tartósság is. Ellenálló a mechanikai ütésekkel és elszíneződéssel szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy a mosogatószer adagoló jó minőségű eszköz, mely hosszú évekig fog szolgálni.

  4.84/5 (44 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - fekete
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fekete 400 ml

  A mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló fekete színben egy olyan kiegészítő, mely modern, minimalista és indusztriális stílusban berendezett konyhákhoz passzol . Ideális kiegészítő a fekete gránit mosogatóhoz. Ha szereted a merész párosításokat, akkor a fekete mosogatószer adagolót összepárosíthatod a gránit többi elérhető színeivel. Az adagoló mérete 400 ml és a konyhai tisztítószerek tárolására lett kialakítva. Segítségével esztétikusan tárolható bármilyen folyékony tisztítószer, helyet megspórolva a mosogató környékén és a konyhapulton. Az adagolónak köszönhetően búcsút mondhatsz a mosogató környékén heverő műanyag flakonoknak. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy magába foglalja a dekoratív megjelenést és a praktikusságot. A hosszú kifolyócső megkönnyíti a munkát, a beépített pumpa megfelelő mennyiségű mosogatószert ad egyszerre. A gránitból készült külső garantálja a tartósságot és ellenállóképességét ütődésekkel, magas hőmérséklettel és elszíneződéssel szemben. A konyhai mosogatóhoz való, beépíthető konyhai adagolónkat nagyon egyszerű felrögzíteni. Speciálisan elkészített csaptelep furatba kell helyezni, hogy az adagoló a mosogató alatt legyen, olyan módon, hogy csak az elegáns gránit pumpa látszódjon ki.

  4.96/5 (419 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - szürke
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - szürke 400 ml

  A szürke színű folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. Ideális megoldás, ha a kevésbé esztétikus műanyag flakonoktól szeretnénk megszabadulni a mosogató környékén, melyek ráadásul jelentős helyet is elfoglalnak a mosogató körül. Ennek a praktikus adagolónak köszönhetően a konyhádban rend és tisztaság fog uralkodni. A gránit pumpa színe hozzáilleszthető a mosogatók színéhez – ami jelen esetben a szürke szín. Az adagoló használható sarok mosogatókhoz, egy-, másfél-, és kétmedencés mosogatókhoz egyaránt. Az adagoló egy 400 ml nagyságú flakont takar el a mosogató alatt. A mosogató felszínén csak az elegáns pumpa látszódik. Az adagolóhoz való furatot Vásárlóink kérésére készítjük el. Egészítsd ki a konyhai szettedet a többi, boltunkban megtalálható kiegészítő egyikével, hogy a mosogatás még egyszerűbb és kellemesebb legyen.

  4.94/5 (401 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - bézs
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - bézs 400 ml

  A bézs színű , mosogatóba építhető adagoló a bézs színű gránit mosogatókhoz passzol. Univerzális szín, mely választható más színű gránit mosogatókhoz is, érdekes, dizájner kiegészítőt alkotva így a mosogatóval, mely vonzza a tekintetet. A mi mosogatószer adagolónk nagyon elegáns és a jó minőségű anyagösszetételnek köszönhetően ellenálló és tartós konyhai kiegészítő. Az adagolót a mosogatón található 35 mm átmérőjű csaptelep furatba kell felrögzíteni. Az adagoló nagyobbik fele a mosogató aljában található a felszín alatt, azonban a felszínen csak a kis pumpa és cső található. Az adagoló felrögzítése és utántöltése könnyű, nagyon univerzális darab. Mosogatószert, folyékony szappant vagy egyéb más, a gránit mosogatókhoz kifejlesztett tisztítószereket tárolhatunk benne. Az adagolót használva sok helyet felszabadítunk a mosogató környékén és a konyhapultból valamint segít a tisztaság és a rend fenntartásában a konyhában.

  4.92/5 (348 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - fehér
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - fehér 400 ml

  Ez a gránit, mosogatószer vagy folyékony szappan adagoló a fehér színű mosogatókhoz lett megtervezve. A kiegészítő minden konyhában megtalálja a megfelelő helyét, főleg azoknál, akik étékelik a rendet és az átláthatóságot a mosogató környékén. Közvetlenül a mosogatóba rögzíthető, nem foglal sok helyet. Az adagoló flakon része el van rejtve a mosogató alatt és a felszínen csak a stílusos pumpa és a kifolyócső látszódik, melynek felülete króm és gránit. Az adagoló 35 mm átmérőjű furatba helyezhető. A fehér adagoló tökéletesen mutat más konyhai kiegészítőkkel mint például automata dugó vagy gránit csaptelep. Ezen kívül az adagoló nem csak a mosogató területének dísze, hanem egyben praktikus termék is. Segít megőrizni a tisztaságot és megszabadulni a nem praktikus, műanyag flakonoktól. Egyszerre megfelelő mennyiségű mosószert adagol és nem csöpög ki.

  4.90/5 (332 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - grafitszürke
  4 900Ft 6 900Ft
  Adagoló - grafitszürke 400 ml

  Folyékony szappan vagy mosogatószer adagoló a Primagran gránit mosogatókhoz készült. A pumpa és a kifolyó grafitszürke színe bármely mosogatóval összepárosítható, mely a grafitszürke valamely árnyalatában vagy esetleg sötétebb színben készült. Stílusa passzol a többi kiegészítőhöz, melyek a Primagran boltjában kaphatóak egyéb színekben. Az adagoló úgy lett megtervezve, hogy a felszínen csak a legfontosabb részek láthatók, vagyis a pumpa és a kifolyócső. Azonban a tartály rész, mely a mosogató alatt lett elrejtve, 400 ml nagyságú. Ha egy ilyen elegáns adagolót helyezel be a mosogatóba, akkor véget vethetsz a műanyag flakonok használatának, melynek köszönhetően a mosogató és annak környéke rendezett és tiszta marad. Ezen kívül az adagoló segítségével értékes helyet szabadítasz fel a mosogatón. Válaszd ki a gránit mosogatódhoz a legmegfelelőbbet és nézd meg a Primagran boltjában található egyéb praktikus tartozékokat is.

  4.86/5 (376 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Impregnálószer és mindennapos ápolószer készlet gránit mosogatókhoz
  8 000Ft 14 000Ft
  Impregnálószer és mindennapos ápolószer készlet gránit mosogatókhoz

  Impregnálószer A Primagran Impregnálószer egy professzionális termék gránit mosogatókhoz, amely polimerek tulajdonságainak köszönhetően a mosogató felületéhez kötődik, vízlepergető védőréteget képezve, amely védi a mosogatót a szennyeződéstől és a megszáradó víz okozta foltoktól. A Mosogató impregnálása egy egyszerű módszer arra, hogy minden nap ideálisan nézzen ki. Az impregnálószer használata előtt gondosan mossa meg a mosogatót Primagran Mindennapi Ápolás szerrel, eltávolítva az odaszáradt étel-, szennyeződés- és vízkőmaradványokat, majd gondosan törölje szárazra a mosogatót száraz törlőruhával vagy puha szivaccsal. A használat módja Permetezze be a felületet impregnálószerrel, és tiszta rongy segítségével terítse szét a mosogató egész felületén. Az impregnálószert felvitele után száraz törlőruhával gondosan polírozza ki. Szükség esetén vigyen fel még egy réteget.Mindennapos ápolószer A Primagran mindennapos ápolószer termék a vízkőlerakódás könnyű és biztonságos eltávolítására készült gránit mosogatókról, visszaadva azok eredeti kinézetét. A Primagran Mindennapos ápolás lehetővé teszi a mosogató gránit felülete makulátlan kinézetének és tisztaságának fenntartását. A használat módja: Permetezze a tisztítandó felületre, gondosan szétterítve egy ronggyal. Hagyja úgy 2 percre, a lerakódás feloldásáig (a terméknek nem szabad a felületre száradnia). Öblítse le vízzel és törölje szárazra száraz törlőruhával. Ne használja olyan, savra érzékeny felületeken, mint a márvány, vagy a krómozott vagy nikkelezett fém.   Válasszon egy bevált és biztos szert – a Primagran impregnálási és Primagran Mindennapi ápolást, és őrizze meg hosszú évekre mosogatója szépségét!

  4.92/5 (59 Vélemények)
  8 000Ft 14 000Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  9 900Ft 12 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon + rozsdamentes acél borítás

  A vízvezeték-készlet egy alapvető tartozék, amely nem csupán a mosogatótálcába csöpögő víz elvezetéséért felelős, hanem a kellemetlen szagokat is távol tartja. Az egymedencés Primagran mosogatótálcákhoz Automatikus szifon termékünket tudjuk ajánlani, amely a következő előnyökkel rendelkezik:automatikus kapcsoló rendszer az ezüst színű hulladéklefolyó zárásához/nyitásához karcmentes rozsdamentes acél fedővel, amelyek esztétikusan takarják a lefolyót falhoz közeli kialakítás, amely lehetővé teszi a helymegtakarítást a munkalap alatt egy további lefolyó a mosogatógép/mosógép összekapcsolására a szennyvízrendszerrel egyedi kialakítású rozsdamentes acél hulladékszűrő rozsdamentes acél gyűrűvel befogatott túlfolyó esztétikus, modern konyhához illő szürke csövek által elrejtett a vízvezeték-készlet a kivezető csövek különleges alakja biztosítja a kellemetlen szagok elleni védelmetA Premium automatikus szifon készlet tartós szürke anyagból készült ezáltal városi megjelenést biztosítva magának, mely esztétikusan illeszkedik a mai modern konyhák világába. Mivel falhoz közeli kiépítésű, így hely is marad  a mosogató alatt a hulladékgyűjtőknek, és a háztartási tisztítószereknek. A rács és a szűrő is korrózióálló rozsdamentes acélból készül, ezáltal könnyen tisztítható. A rozsdamentes acél kosár vízelzárását egy kényelmesen elérhető kapcsoló elfordításásával tudja szabályozni, ezáltal nem kerül ételmaradék a szifonrendszerbe és nem keletkezik dugulás a csövekben. Mindezt egy esztétikus lefolyófedővel takarhatja el, amely a teljes mosogatótálca megjelenését. A nálunk vásárolható automatikus szifon rendszer tökéletesen illeszkedik minden egymedencés Primagran mosogatótálcához, összeszerelésük nagyon egyszerű. Hogy teljes legyen az összkép, ajánljuk, hogy válasszanak további kiegészítőink közül, például egy mosogatószer adagolót. Élje át Ön is a legjobb minőséget a konyhájában – válasszon Ön is Premium Automatikus Szifont.

  4.95/5 (174 Vélemények)
  9 900Ft 12 900Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  3 900Ft
  Krómozott csaptelep fedő

  Elegáns króm fedő, amellyel a mosogatóban egy további lyukat lehet elfedni. Ez abban az esetben ideális, ha a csaptelepet közvetlenül a konyhapultba  rögzítjük vagy ha nem szeretnél automatikus dugót vagy mosogatószer adagolót a rendelkezésre álló furatba.  Ha falra szerelt csaptelepet választasz, akkor könnyen elfedheted a csaptelep furatot a gránit mosogatón egy ilyen krómozott csaptelep fedővel.  Ezt a furat eltakarót nagyon könnyen és gyorsan fel lehet szerelni. Árnyalata és színvilága passzol a gránit mosogatókéhoz és a hozzájuk való kiegészítőkhöz, mint például krómozott és gránit csaptelepekhez, melyek szintén tartalmaznak elegáns krómozott részeket.   Segít, hogy megőrizzük a konyha rendezett kinézetét és szépségét és egy fontos eleme a mosogatónak. Ismerd meg a Primagran ajánlatát és válogasd össze saját konyhai szettedet a kiváló minőségű mosogatók és a legstrapabíróbb krómozott vagy gránit csaptelepek közül.

  4.90/5 (712 Vélemények)
  3 900Ft 3 900Ft
 • Krómozott adagoló
  4 900Ft 6 900Ft
  Krómozott adagoló 400 ml

  A mosogatószer adagoló nagyon elegáns kiegészítő minden konyhai mosogatóhoz. Tökéletesen passzol egy-, másfél-, és kétmedencés gránit mosogatókhoz. Az adagoló  az egyik 35 mm átmérőjű csaptelep furatba helyezhető.  A furat elkészítése kérésre történik, mely ingyenes. Az adagoló tartálya kívülről nem látszódik, a mosogatóból csak a stílusos pumpa és a kis cső áll ki. A kiegészítő különösen esztétikus és tökéletes összhangot alkot a gránit mosogató más részeivel, mint például az automata szifonnal vagy csapteleppel. A szép kinézeten kívül a mosogatószer adagoló egyben praktikus megoldás is. Segít, hogy a mosogató mindig rendezett és tiszta legyen valamint nem kell a műanyag, mosószeres flakonokat elől hagyni. A tartály űrtartalma 400 ml és bármikor könnyen utántölthető. Az adagolóban mosogatószer vagy folyékony szappan, esetleg egyéb, a gránit

  4.94/5 (338 Vélemények)
  4 900Ft 6 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Króm 400 ml

  A krómozott mosogatószer-vagy szappanadagoló tökéletes kiegészítője a konyha azon részének ahol a tányérok, edények mosogatása és ápolása történik. Négyzet alakja lehetővé teszi egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatók párosításával, melyek minden stílusú konyhába passzolnak. A krómozott adagoló mindegyik színárnyalatú mosogatóhoz megfelelő, fekete, szürke, bézs vagy grafit színhez egyaránt. A króm színű adagoló ideális összhangot teremt az egyéb mosogatáshoz szükséges kiegészítőkkel például automata dugóval vagy konyhai csapteleppel a Primagran kínálatából. A négyzet alakú mosogatószer-vagy szappanadagoló a mosogatótálca felszínére van rögzítve, és a felrögzítés különösen egyszerű, mivel a kiegészítő felhelyezése egy már előkészített furatba történik. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, azonban a mosogató alatt el van rejtve az adagoló tartálya, melynek eredménye, hogy a négyzet alakú adagoló rendkívül esztétikus és rendezett. A konyhában segíti a kényelmes munkát, megőrizve a tisztaságot és a rendet. Ha döntött a konyhai kiegészítő mellett a mosogatószférába és felszereli a négyzet alakú krómozott adagolót, akkor értékes munkaterületet spórol meg a konyhapulton valamint végleg megszabadulhat a látvány esztétikáját megtörő, műanyag mosószeres flakonoktól. A négyzet alakú, krómozott színű adagoló nem csak időtlen dizájn és praktikusság, hanem egyben minőségi tartósság és garancia, mivel a termék ellenáll a mechanikus sérüléseknek és az ennél a termékeknél olyan gyakran előforduló előnytelen elszíneződéseknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy ez a krómozott színű, négyzet alakú adagoló a legjobb választás azoknak, akik értékelik a hosszú évekre vásárolt, mindennapi használatban lévő kiegészítőket.

  4.93/5 (44 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft
 • Adagoló - négyzet alakú Króm
  7 900Ft 9 900Ft
  Adagoló - négyzet alakú Szürke 400 ml

  Vannak konyhai kiegészítők, melyek csupán apró részletnek tűnnek, mégis nagymértékben megkönnyítik a mindennapos konyhai munkavégzést. Ilyen a pumpás tisztítószer adagoló. Szürke színével ideális kiegészítője lehet bármelyik, egyező színű Primagran mosogatótálcának. Az eltérő színű mosogatókhoz is felszerelhetjük, így merész, avantgard összképet alakíthatunk ki a konyhánkban. A dizájnos adagoló a modern és a klasszikus stílusú konyhákba is egyaránt remekül illik. Ezt az univerzális adagolót feltölthetjük akár folyékony szappannal, kézi mosogatószerrel vagy mosogatótisztítóval. Beszerelése helytakarékos megoldást kínál – végleg megszabadulhat a munkalapot elfoglaló műanyag flakonoktól. A szögletes adagoló tartálya a munkalap alatt helyezkedik el, csupán a diszkrét adagolópumpa látható, amely esztétikusan belesimul a környezetébe . Minden termékünknél az ergonomikus kialakításra törekszünk, így ez az adagoló is kényelmesen használható a hosszú kifolyócsőnek köszönhetően. A pumpa pontosan annyi folyadékot adagol, amennyire szükségünk van, és nem fog kicsöpögni. Az adagoló újratöltése szintén egyszerű – a folyadékot felülről betölthetjük, nem szükséges hozzá a tartályt kiemelni, vagy a mosogató alá behajolni. A szürke színű adagoló tartós anyagból készült, mely ellenáll a mechanikai hatásoknak és nem színeződik el. A mosogatóra szerelése szintén problémamentes és gyors, mivel elegendő behelyezni a speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón. A praktikus adagoló beszerelésével  harmonikus összképet és rendezett, tiszta munkafelületet alakíthat ki konyhájában.

  4.87/5 (46 Vélemények)
  7 900Ft 9 900Ft

Csaptelepek és kiegészítők

A praktikus konyhának nem csak mosogatóra, hanem megfelelő tartozékokra is szüksége van, a legalapvetőbb ilyen termék a csaptelep. Boltunkban találsz praktikus csaptelepeket és kiegészítőket, melyek segítenek megfelelően berendezni  a konyhának ezt a részét. A gránit mosogató mindegyik fajtájához széles körben ajánlunk konyhai csaptelepeket. A Primagran polcain megtalálod a klasszikus, acélból készült csaptelepeket és elegáns, stilizált gránit csaptelepeket is. Mindegyik csaptelep jó minőségű anyagból készült, többféle színben kapható, hogy probléma nélkül a gránit mosogató színéhez lehessen illeszteni. A Prima Grannál találsz csaptelepet kihúzható zuhanyfejjel, forgatható vagy álló kifolyócsővel. Ajánlataink között szerepelnek különböző magasságú és fajtájú kifolyócsövek, melyeknek köszönhetően konyhai  csaptelepeink akár ablak vagy fal mellett is felszerelhetőek. Felrögzítésük könnyű, mely történhet konyhapultba vagy a a mosogatóba. Mindegyik csaptelep 2 éves garanciával rendelkezik. A Primagran konyhai csaptelepek kitűnnek egyedi stílusukkal és praktikusságukkal. A boltunkban található termékek nem csak kinézetük, hanem rögzítési módjuk alapján is meg vannak különböztetve. 


A csaptelepeknél alkalmazot korszerű megoldásoknak köszönhetően csökkenthető a vízfogyasztás.  A konyhai mosogatókhoz a csaptelepeken kívül egyéb kiegészítők is megtalálhatók boltunkban. Kínálatunkban szerepelnek szifonok, mosogatószeradagolók valamint gránit mosogatókhoz való ápoló-és tisztítószerek. A csaptelepek  és egyéb kiegészítők fontos elemei a konyhának, melyek biztosítják annak kényelmét. Termékeink mindegyik típusú mosogatóhoz alkalmasak, különösen ajánljuk gránit mosogatókhoz. Megfelelő választás egy- és kétmedencés mosogatóhoz egyaránt, és ötvözik az ideális konyha tulajdonságait: praktikusságot, esztétikát és gazdaságosságot. Ha nem tudsz választani vagy további információra van szükséged, vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel.