Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Magas csaptelepek mosdókagylókhoz 

Magas csaptelepek mosdókagylókhoz

A magas mosdókagyló csaptelepek - stílusos fürdőszobai kiegészítő

A magas mosdókagyló csaptelep különösen alkalmas mély, kerek, ovális vagy téglalap alakú mosdókagylókhoz. Ha értékeli a modern dizájnnal kombinált funkcionális megoldásokat, tudjon meg többet magas mosdókagyló csaptelep modelljeinkről.

A Primagran magas mosdókagyló csaptelepek divatos kialakítása 

Válasszon a különböző formájú és hosszúságú kifolyócsövek, valamint színek közül.  A krómozott és fekete modellek egyszerű, szögletes vonalakkal rendelkeznek, amelyek jól illeszkednek a klasszikus és minimalista belső terekbe. A rusztikus vagy az angol fürdőszobákat kedveli jobban? Az áramvonalas formájú modellek kiemelik a helyiség jellegét, és megfelelő kiegészítői lesznek a fürdőszobának. Ha szereti az eredeti és nem szabványos megoldásokat, válasszon krómozott csaptelepet fekete ékezetekkel.

Funkcionális álló mosdókagyló csaptelepek

A design mellett a mosdókagyló csaptelep funkcionalitására is figyeljen. A Primagran magas modellek rézből készülnek, és kerámiafejjel rendelkeznek. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a csaptelep hosszú éveken át fogja betölteni szerepét fürdőszobájában. A Primagran csaptelepek egyetlen fogantyúval rendelkeznek a kényelmes működtetés érdekében. Lehetővé teszik a vízáramlás egyszerű szabályozását és a hőmérséklet beállítását. Az egykaros modellekkel vizet is spórolhat, mivel a vízáramlást és a hőmérsékletet gyorsan az igényeihez igazíthatja.

Magas mosdókagyló csaptelep beépítése

A csaptelep pultra történő felszerelése a fürdőszoba helyének megfelelő megtervezését igényli. Beépítéskor ne feledje, hogy a mosdókagyló széle és a kifolyócső között legalább 15 cm távolságot kell tartani. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen használhassa a mosdókagylót kézmosás és a napi WC-használat közben. Azt is fontolja meg, hogy hová szerelje be a csaptelepet. Ha úgy dönt, hogy a mosdókagyló mögé szereli be, hagyjon elegendő helyet a mosdókagyló és a csaptelep, valamint a csaptelep és a fal között.

Szűrő

Válassz színt
Csaptelep magassága