Konyhai szifonok 

 • Klasszikus egymedencés szifon
  4 900Ft 7 900Ft
  Klasszikus egymedencés szifon

  Klasszikus szifon passzol minden egymedencés Primagran gránit mosogatóhoz. A szifon lefolyójának átmérője 3,5 colos és a végén krómozott szűrő található - színvilágban megegyezik minden krómozott és gránit csapteleppel, melyeket boltunkban lehet a mosogatóhoz választani. Az elegáns lefolyószűrő passzol más konyhai kiegészítőkhöz is, mint például a mosogatószer adagolóhoz. A szifon fehér műanyag, PVC anyagból készült. Mosogatógépet vagy mosogatót hozzá lehet kötni. Túlfolyásgátló rendszer van benne. A készlet tartalmazza a teljes szükséges készletet a szifon megfelelő rögzítéséhez. A tipikus "U" alakú szifonredszer feladata, hogy a vizet hatékonyan elvezesse és megelőzze a kellemetlen illatok áradását a csövekből. A szifon megfogja a víz egy részét, melynek köszönhetően a szagok nem keverednek. Ez egy egyszerű azonban nagyon hatékony megoldás, hogy izoláljuk a konyhai és csatornarendszert. Másik előnye ennek a szifon típusnak, hogy a csövek nagyon jól lettek kialakítva, ami rengeteg helyet megspórol a mosogató alatt a szekrényben, így kisebb helye is elfér. A maradék helyet a szekrényben többféleképpen ki lehet használni, akár a szemetesnek vagy a takarítószereknek fenntartva.

  4 900Ft 7 900Ft
 • Kétmedencés szifon
  6 900Ft 9 900Ft
  Kétmedencés szifon

  Ez a klasszikus kétmedencés mosogatóhoz való szifon passzol a Primagran másfél-és étmedencés mosogatóihoz. A szifon lefolyóján krómozott szűrő található - színvilágban megegyezik minden krómozott és gránit csapteleppel, melyeket boltunkban lehet a mosogatóhoz választani. Kellemes összhangban vanna a gránit csaptelepekkel is, melyek en látható egy kis krómozott rész is. Az elegáns lefolyószűrők passzolnak más konyhai kiegészítőkhöz és króm színű mosogatókhoz is. . A szifon fehér műanyag, PVC anyagból készült, mely nem igényes különös ápolást és karbantartást. Túlfolyásgátló rendszerrel van felszerelve a szifon. A szifonhoz minden nehézség nélkül mosogatógép vagy mosógép is hozzáköthető. A készlet tartalmazza az ehhez szükséges atrészeket.A tipikus csövek formája az "U" betűre emlékeztet, mely nem csak a víz megfelelő elvezetését garantálja, hanem megóv a kellemetlen szagoktól, melyek a csövegből jöhetnek. A szifon formája lehetővé teszi, hogy a víz egy része a csőben maradjon, így izolálva a kellemetlen szagokat. Ezen kívül az ergonomikus elhelyezésnek köszönhetően több hely marad a mosogató alatt a szekrényben.

  6 900Ft 9 900Ft
 • Egymedencés automatikus szifon
  6 900Ft 9 900Ft
  Egymedencés automatikus szifon

  Az automatikus dugóval ellátott szifon lehetővé teszi, hogy a dugót a mosogató tetején lévő tekerővel húzzuk ki és zárjuk be. A Primagran mindegyik egymedencés mosogatójához passzol. A szifon lefolyója 3,5 colos és elegáns krómozott szűrő található a végén, mely az automatikus dugó szerepét tölti be és színe összhangban van a mosogatón található krómozott csaptelep fedővel, mely a dugó kihúzásához és lezáráshoz szolgál. A szifon mindegyik krómozott része passzol a krómozott és gránit csaptelepekhez, melyek megtalálhatóak boltunkban. Az automatikus szifon lehetővé teszi mosógép vagy mosogatógép csatlakoztatását. A készlet minden tömítést és csavart tartalmaz ahhoz, hogy a szifon tökéletesen felszerelhető és azonnal használható legyen. A szifon fehér, jó minőségű műanyag PVC anyagból készült, mely nem igényel különösebb ápolást és karbantartást. A karakteres "U" formájú csőrendszernek köszönhetően a szifon nem foglal sok helyet és egy kevés vizet megtart a csőben, ami izolálja a kellemetlen csatornaszagokat. A szifon úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja a szekrényben. Formájának köszönhetően könnyedén el tudod helyezni a kívánt tárgyakat a mosogató alatt.

  6 900Ft 9 900Ft
 • Kétmedencés automatikus szifon
  8 900Ft 11 900Ft
  Kétmedencés automatikus szifon

  Az automatikus szifon modern és kényelmes megoldás a konyhában, mely másfél-és kétmedencés mosogatókhoz való. Ennek a szifonnak a használata lehetővé teszi, hogy a leengedni kívánt koszos vagy forró vízben nem kell kézzel kihúzni a dugót, hanem elegendő a mosogató felszínén elfordítani a tekerőt, ami kinyitja a dugót. Ez lényegesen megkönnyíti a mosogatást és jobb feltételeket biztosít a házimunkához. A készletben található két darab 3,5 colos lefolyócső, tekerő a dugóhoz és túlfolyásgátló rendszer. A speciális kimenet lehetővé teszi mosogatógép vagy mosógép hozzácsatlakoztatását a lefolyóhoz a mosogató alatt. Mindkét lefolyó elegáns, krómozott végződéssel rendelkezik, és egyhez tartozik az automatikus dugó funkció. Az automatikus szifon olyan színben lett legyártva, mely tökéletes párost alkot bármelyik krómozott vagy gránit Primagran  mosogatóval.  Különösen jöl mutat fém konyhai csapteleppel. Az automata  szifon felrögzítése a Primagran gránit mosogatókhoz azzal kezdődik, hogy kérésre egy speciális furatot készítünk a mosogatón, mely lehetővé teszi az automata szifon behelyezését.   Ezen kívül, az átgondolt konstrukciónak köszönhetően ez a szifon típus kevesebb helyet foglal, mint a klasszikus szifonok. Plusz helyet lehet nyerni vele a szekrényben.

  8 900Ft 11 900Ft
 • Chromowana pokrywka na odpływ
  3 900Ft
  Krómozott csaptelep fedő

  Elegáns króm fedő, amellyel a mosogatóban egy további lyukat lehet elfedni. Ez abban az esetben ideális, ha a csaptelepet közvetlenül a konyhapultba  rögzítjük vagy ha nem szeretnél automatikus dugót vagy mosogatószer adagolót a rendelkezésre álló furatba.  Ha falra szerelt csaptelepet választasz, akkor könnyen elfedheted a csaptelep furatot a gránit mosogatón egy ilyen krómozott csaptelep fedővel.  Ezt a furat eltakarót nagyon könnyen és gyorsan fel lehet szerelni. Árnyalata és színvilága passzol a gránit mosogatókéhoz és a hozzájuk való kiegészítőkhöz, mint például krómozott és gránit csaptelepekhez, melyek szintén tartalmaznak elegáns krómozott részeket.   Segít, hogy megőrizzük a konyha rendezett kinézetét és szépségét és egy fontos eleme a mosogatónak. Ismerd meg a Primagran ajánlatát és válogasd össze saját konyhai szettedet a kiváló minőségű mosogatók és a legstrapabíróbb krómozott vagy gránit csaptelepek közül.

  3 900Ft

Konyhai szifonok

Alkatrészeket, például a szifont. Kétféle megoldást kínálunk: prémium kategóriás szifon klasszikus és automata verzióban. A klasszikus és automata modellek mindegyik gránit egy, - másfél, -és kétmedencés mosogatónkhoz passzol. Szifonjaink fehér műanyagból készültek és túlfolyásgátló rendszerrel vannak ellátva. A lefolyóban krómozott mosogató szűrő található, mely tökéletesen passzol acél és gránit csaptelepekhez és a további tartozékokhoz is, mint például mosogatószer adagoló.

Automatikus szifon esetében a króm lefolyószűrő, automatikus dugó szerepét is betölti. A mosogatón elegáns tekerő található, mellyel ki-és bezárható a szűrő, mely színben harmonizál a többi króm elemmel. Szifonjaink lehetőséget nyújtanak mosógép vagy mosogatógép bekötésére. Mindegyik szifon készlet tartalmazza a felszereléshez és bekötéshez szükséges elengedhetetlen kellékeket - a készletben tömítés is található. A Primagran kínálatában találsz stílusos króm és gránit csaptelepeket, melynek köszönhetően ideális harmóniát teremtesz a konyhádban