Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Fürdőszobai mosdókagylók  

Fürdőszobai mosdókagylók

Tudjon meg többet a Primagran fürdőszobai mosdókagylókról

A mosdókagyló a fürdőszoba berendezésének egyik legfontosabb eleme. Gondoskodjon a mindennapi használat kényelméről, és válasszon kiváló minőségű modellt. A Primagran fürdőszobai mosdókagylók ötvözik a tartósságot, a stílusos kialakítást és a funkcionalitást. Az egyszerű formák és az univerzális fehér szín biztosítja, hogy a Primagran mosdókagylók minden fürdőszoba tökéletes kiegészítői legyenek.

Funkcionális és stílusos mosdókagyló a fürdőszobába

Kínálatunkban kiváló minőségű, tartós alapanyagokból készült mosdókagylókat talál fürdőszobájába. A kivételes tartóssága mellett a termékeket az egyszerűség és a könnyű kialakítás is jellemzi.

A kerámia- és konglomerátum mosdókagylók ellenállnak az idő múlásának és a mindennapi használatnak. Ellenállnak az ütéseknek, karcolásoknak és hófehér színük elvesztésének. Sok éven át megőrzik új megjelenésüket és fényüket. Az univerzális fehér szín kiemeli a belső tér egyedi jellegét. Tökéletesen harmonizál a bútorokkal és fürdőszobai berendezési elemekkel, minden stílusban - a modern szobáktól kezdve a rusztikus szobákon át a glamour stílusú fürdőszobákig. A fehér mosdókagyló olyan klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból.

A pultra ültethető modellek kényelmet és komfortot garantálnak a mosdókagyló mindennapi használatakor. A mosdótál a munkalap felületére kerül, így biztosítva bármilyen munkalaphoz való illeszkedés lehetőségét. A pultra ültethető mosdókagylót könnyű felszerelni, a szerelési elemek pedig rejtve vannak, így nem zavarják a helyiség esztétikáját.

Fürdőszobai mosdókagyló, mely megfelel az Ön belső teréhez

Különböző igényeknek és elvárásoknak megfelelő fürdőszobai mosdókagylókat kínálunk. Válasszon a kerek, téglalap alakú és szabálytalan formák közül, a kis és nagy fürdőszobáknak megfelelő méretben. Könnyedén hozzáigazíthatja a modellt a helyiség igényeihez.

A kompakt megoldások jól működnek egy kis fürdőszobában. A 40 cm-es mosdókagyló jó megoldás lehet, mivel a lehető legjobban kihasználja a helyet. A mély tál lehetővé teszi, hogy elkerülje a víz fröccsenéseit, a vékony peremek pedig anélkül adnak karaktert, hogy túlterhelnék a belső teret. Egy kis fürdőszobában minden centiméternyi hely számít. Nem kell azonban lemondania arról, hogy a legfontosabb dolgokat a mosdókagyló mellett tárolja. A pultra ültethető modell elég helyet biztosít kedvenc kozmetikumainak vagy fogkeféinek.

Ha több hely áll rendelkezésére, válasszon 40 cm feletti mosdókagylót. Egy nagy fürdőszoba szinte korlátlan tervezési lehetőséget biztosít. Téglalap, szögletes és ovális mosdókagylókat kínálunk olyan méretekben, amelyek lehetővé teszik a kényelmes használatot. Egy nagy fürdőszobában a pultra ültethető modellek is jól működnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a mosdókagyló mellett tárolja kozmetikumait és kiegészítőit.