Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Min. 60 cm-es szekrényhez 

Min. 60 cm-es szekrényhez

Olvass többet a 60 cm-től szekrénybe rögzíthető gránit mosogatókról. A nagy családi mosogatók, 60 cm-től rögzíthetőek a szekrénybe. Boltunkban széles választékban találsz ilyen mosogatókat. Másfél-és kétmedencés típussal is rendelkezünk. A mély medencének és nagyobb méretnek köszönhetően a mosogató a konyha praktikus eleme lesz, melyben minden probléma nélkül elmosogatható tányér, edény és a főzéshez szükséges alapanyagok előkészítése is lehetséges. Termékeink kitűnnek hibátlan minőségükkel, egyedi dizájnnal és gazdag színpalettával. 5 féle, univerzális színben ajánljuk őket: fekete, grafit, szürke, bézs és fehér.

Ajánlatunkban 60 cm-től, szekrénybe rögzíthető mosogatók találhatók, szögletes, kerek és ovális formákban. Kínálunk csepegtetőtálcával vagy anélküli mosogatókat a 60 cm-es szekrénybe. A gránit mosogató nem csak esztétikus, hanem praktikus konyhai eszköz is egyben. A Primagran termékei jó minőségű ásványi anyagokból készültek. A gránit, melyből készült, biztosítja, hogy a mosogató ütésálló, jól tűri a hőmérséklet ingadozást és nem érzékeny a különböző tisztítószerekre. Minden modellre 35 év garanciát adunk.

A Primagran mosogatók gyári furatokkal vannak ellátva, melyek segítik a könnyű, önálló felrögzítést - kérésre plusz furatokat is tudunk készíteni. Nagy előnye a mosogatónak, hogy sztandard méreteinek köszönhetően könnyen felrögzíthető és nem kell szekrényeket vásárolni külön megrendelésre. Ezen kívül a 60 cm-es mosogatóhoz számos hasznos kiegészítőt is ajánlunk, mint például: automata szifon, ápolószerek, mosogatószer adagolók és csaptelepek. Segítenek a konyha berendezésében.

Szűrő

Medencék száma
A kamrák száma
Mosogató szélessége