Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Bővebben

Sarok mosogatók 

Sarok mosogatók

A konyhai sarok mosogatók ideálisak kis helyiségekbe, teakonyhákba, ahol minden centiméter szabad hely számít. A sarok mosogató kiváló választás olyan stílusú belső térbe, ahol az éles felületek és a szigorú szögek nem kedvelt megoldások.

Érdekes berendezési megoldás lehet egy korszerű, finom formákkal rendelkező gránit sarok mosogató modern és stilizált belső terekbe. Mindegyik mosogató jó minőségű gránitból készült, ennek köszönhető, hogy ellenállnak az elszíneződésnek, karcolásoknak és a magas hőmérsékletnek. E tulajdonságok együttese garantálja, hogy a sarok mosogató a konyha tartós eszköze lesz hosszú éveken át. A sarok mosogatók különböző formákban kaphatók. Ajánlatunkban gazdag színpaletta található. Boltunkban fehér, bézs, szürke, grafit és a legnépszerűbb fekete színű sarok mosogatók érhetők el. A széles választéknak köszönhetően minden konyhába ideális lehet a Primagran sarok mosogató.

A sarok mosogatók, ahogy az egy-, másfél-, és kétmedencés verziók is, elérhetők csepegtetőtálcával vagy anélkül. Ez még kényelmesebbé teszi a mosogatást és az ételek előkészítését, mely mostantól nem lesz fárasztó elfoglaltság. A Primagran mosogatók gyári furatokkal vannak ellátva, melyek segítik a könnyű, önálló felrögzítést. Rendelésre plusz furatokat tudunk elkészíteni, melyekbe könnyen beszerelhetőek az egyéb kiegészítők. Boltunkban mindegyik sarok mosogatóhoz kiválaszthatja a stílusban hozzá illő konyhai csaptelepet. Ezek a konyhai mosogatók kitűnnek a többi közül érdekes dizájnukkal és nagyfokú praktikusságukkal - ezek csak a legfontosabbak a számos egyéb pozitív tulajdonság mellett. Ha felkeltettük érdeklődésed a vásárláshoz vagy egyéb kérdéseid vannak, akkor vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel.

Szűrő

Medencék száma