Egymedencés gránit konyhai mosogató csepegtető nélkül, nagy, MAX medencével és tartóval a kiegészítőknek Bergen 60 Low Cut + Ajándék

Modell név Bergen 60 Low Cut A mosogató mérete: 580 x 530 mm Szekrény szélessége: 60, 70, 80 cm és több
4.35/5 (26 vélemény )
-60 000Ft
Egymedencés gránit konyhai mosogató csepegtető nélkül, nagy, MAX medencével és tartóval a kiegészítőknek Bergen 60 Low Cut + Ajá

Egyedi Protect+ bevonat garantálja, hogy a szennyeződések, foltok és vízkő lassabban ülepedjenek le, és könnyebben eltávolíthatók legyenek. A Primagran szakemberei a Protect+ védőbevonatot már a gyártási folyamat során fogják alkalmazni, így mosogatód maximális védelmet nyer.
Mosogatók tartozékokkal
-60 000Ft

99 900Ft159 900Ft

A jelenlegi ár 30 nap alatt a legalacsonyabb.

30 napos legalacsonyabb ár 104900.00 Ft

A jelenlegi ár 30 nap alatt a legalacsonyabb.

A jelenlegi ár 30 nap alatt a legalacsonyabb.

A jelenlegi ár 30 nap alatt a legalacsonyabb.

30 napos legalacsonyabb ár 104900.00 Ft

A jelenlegi ár 30 nap alatt a legalacsonyabb.

30 napos legalacsonyabb ár 104900.00 Ft

30 napos legalacsonyabb ár 104900.00 Ft

30 napos legalacsonyabb ár 104900.00 Ft

Keresd szakértőnket és kérj egyedi ajánlatot!

Hívja szakértőinket, akik segítenek a mosogató kiválasztásában és a vásárlásban.
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8 és 16
Egyéb infó

Bergen 60 Low Cut beépíthető konyhai mosogató - nagy medence csepegtetőtálcával és tartóval a kiegészítőknek, 60 cm-es szekrényhez

A Bergen 60 Low Cut konyhai mosogató, melynek szélessége 530 mm (Max) a nagy medence és az innovatív „Low Cut” rendszer kombinációja, amelynek jellemzője a csaptelep szerelvényrészében található, süllyesztett polc, amely megvédi a munkapultot a víztől és a szennyeződésektől. A szélek alacsonyabb elhelyezése miatt a peremek magasabbak, így a nedves terület a munkapult szintje alá kerül, így könnyebb a mosogató környezetét rendben tartani. A kényelmes és tágas szélek lehetővé teszik az összes kiegészítő tárolását, mint például a mosogatáshoz használt szivacsét, a mosogatószerét és akár egy vágódeszkáét is a keverőcsapnak támasztva. A tágas medencével, amely 540 mm x 400 mm x 200 mm méretű, a mosogató használata még sokkal kényelmesebb.  A mosogató 60, 70, 80 cm-s és annál nagyobb szekrényekbe is szerelhető.

 Vásároljon most egy „level system” rendszerrel ellátott mosogatót, és válasszon egy ingyenes terméket!

Alapvető információk a Bergen 60 Low Cut modellről

  • „Low Cut” rendszer - Magas peremek a lesüllyesztett szélek körül, melynek köszönhetően az oda helyezett kiegészítőkről a víz a medencébe áramlik és nem a munkapultra, amely így tiszta és száraz marad. 
  • A nagy medence, amely akár 540 mm x 400 mm x 200 mm méretű, amely még nagy mennyiségű edény és serpenyő esetén, vagy nagyobb konyhai kiegészítők, pl. tepsik esetén is ideális.
  • hely a kiegészítőknek - kényelmesen elhelyezheti a kitekerhető csepegtetőt vagy a csepegtetőtálcát az erre kialakított peremen gyümölcsök, zöldségek vagy edények mosásához és szárításához, továbbá elhelyezheti rajta a vágódeszkát, így még több helye lesz a munkavégzéshez, és a mosogató egy multifunkcionális munkaállomássá válik.
  • modern megjelenés, a medence körül keskeny szélekkel
  • a rejtett, szögletes túlfolyó a mosogató dizájnját és karakterét hangsúlyozza
  • a 5 alulról könnyített furatnak köszönhetően rugalmas kivitelű - a csaptelep és az egyéb kiegészítők (adagoló, szifongomb) a mosogatótálca bal oldalán, jobb oldalán, vagy középen is elhelyezhetők

Kijelölt hely a konyhai tartozékoknak

A Low Cut rendszerrel ellátott mosogatóknak alacsonyabb a pereme, amely lehetővé teszi, hogy a konyhai tartozékoknak egy kijelölt helye lehessen. A Low Cut rendszer a tágas medencével együtt minden rendezetten tart a mosogató körül. A süllyesztett széleken elhelyezhető szivacsok és mosogatószer azt jelenti, hogy a kiegészítőkről a víz közvetlenül a medencébe csepeg, így a munkapultja tiszta és száraz marad.

Ellenáll a konyhai veszélyeknek

Ellenálló a magas hőmérséklettel szembenEllenálló a magas hőmérséklettel szemben
Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szembenEllenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben
KarcállóKarcálló
Ellenálló a szennyeződésekkel szembenEllenálló a szennyeződésekkel szemben
ÜtésállóÜtésálló
Ellenálló az elszíneződéssel szembenEllenálló az elszíneződéssel szemben
Könnyen tisztíthatóKönnyen tisztítható
Nem fakulNem fakul

Workstation - adjon hozzá kiegészítőket
és hozza létre saját multifunkcionális munkaállomását (workstation)

A mosogató és az ahhoz illő kiegészítők összehangolásával egy többfunkciós munkaállomást hozhat létre. Egy ilyen készlet lehetővé teszi, hogy az ételeket kényelmesen és egyszerűen vágja, aprítsa és mossa, öblítse és szárítsa, miközben mindent tisztán és higiénikusan tart a mosogató környezetében.

KIEGÉSZÍTŐK HOZZÁADÁSA

A termékfotók az általunk ajánlott beépítést mutatják a Primagran szifonokkal. A képen látható túlfolyó és szűrő nem része a mosogatónak, külön kerül értékesítésre.

Egyszerű beszerelés - maximális hely

A gondos tervezésnek köszönhetően mosogatóink tökéletesen illeszkednek a 60 cm-es szélességű szekrényekbe. A csepegtető alatti területet nem foglalja el a mosogató, így mosogatógép, szekrény vagy a lefolyó elhelyezhető alatta. A helytakarékos szifon azt jelenti, hogy kényelmesen elhelyezhet egy szemeteskukát is a mosogató alá. Az egyszerű telepítés érdekében praktikus sablont kap a munkalap kivágásához és pontos utasításokat a beszereléshez.

A mosogató megalkotásakor egy nagy és kényelmes medencét álmodtunk meg, amely bizonyos esetekben további telepítési munkát igényel. A 10 mm-nél vastagabb munkapultok esetén javasoljuk, hogy a munkalapot alulról a túlfolyó magasságában fúrja alá, hogy a túlfolyó ne zavarja a munkalapot.

Kérjük, fordítson figyelmet a munkapult pontos kivágására – ennek a modellnek vékony, SLIM peremei vannak (a medence mindkét oldalán 20 mm), amely miatt a mosogatót 10 mm-nyi részre kell „ráültetni”.

Elég strapabíró ahhoz, hogy kibírja a mindennapi élet viszontagságait – ellenáll a konyhai veszélyeknek

Mosogatóink kiváló minőségű német gránit és speciális gyanta keverékéből készülnek. A legjobb összetevők és a kiváló minőségű gyártási folyamat ellenállóvá teszi termékünket az elszíneződésekkel, karcolásokkal és hőmérsékletváltozásokkal szemben – egyszerűen ellenáll a konyhai veszélyeknek! Mosogatóinkra 35 év garanciát vállalunk – ez a leghosszabb garancia a piacon.

Gondoskodj a biztonságról és a higiéniáról a konyhában

A konyha biztonságának és higiéniájának megnövelése érdekében javasoljuk, hogy kérje az aktív ezüstion-technológiával ellátott formulánkat. Az ezüst nanoszemcsék megakadályozzák a baktériumok szaporodását. Ezen szemcsék magas biológiai aktivitásúak, amivel megakadályozzák a mikroorganizmusok elszaporodását. Bármely mosogatóhoz kérhető.

  • A Nemzeti Higiéniai Intézet által kibocsátott higiéniai tanúsítvány
  • Megfelelőségi nyilatkozat a PN-EN 13310+A1 lengyel és európai szabványnak való megfelelőségről
  • Tanúsítvány, ami igazolja a sugárhigiéniai követelményeknek való megfelelést 
Technikai tulajdonságai
A mosogató mérete:580 x 530 mm
A medence mérete:540 x 400 mm
A munkapult kivágási mérete:560 x 510 mm
A medence mélysége:200 mm
Szekrény szélessége:60, 70, 80 cm és több
Tipus:beépíthető
Medencék száma:egymedencés
Megfordítható:Nem
Könnyített furatok száma:5
Túlfolyórendszer:Négyszögletes
Súly:ok. 12kg
Lefolyó: 3 1/2"
Összetétel:20 % műgyanta
80% gránitőrlemény
Garancia:35 év
Technikai tulajdonságai
  • bergen50lowcut rys tech
Beépítés a munkalap fölé Beépítés a munkalap fölé
MAX medence MAX medence A lehető legnagyobb medence egy kisméretű szekrényhez.
A furatok ki vannak marva A furatok ki vannak marva A mosási terület rugalmas kialakítása a könnyített furatonak köszönhetően. Lehetőséget biztosít a megfelelő számú furatok kiütésére a kiválasztott pontokon.
Letölthető fájlok
Ajánlott termékek
Vélemények az Ön nyelvén
Termék kiszállítás
Ikona - Wysyłka w ciągu 24 godzin
Csomagfeladás 24 órán belül
Ikona - Koszty dostawy już od 15zł
Szállítási költség 5000Ft-tól
Ikona - Zwrot zakupów do 30 dni
30 napos
Ikona - Czas dostawy 1-2 dni
Szállítási idő
5 munkanap
Ikona - Gwarancja bezpiecznej dostawy
Garancia
a biztonságos szállításra
Ikona - Visa
Kényelmes fizetés
Kártyás fizetés
Ikona - Apple Pay
Online fizetés
Apple Pay
Ikona - Google Pay
Online fizetés
Google Pay
Ikona - pobranie
Fizetés
utánvéttel
Ikona - przelew
Banki
fizetés