Csaptelep kihúzható zuhanyfejjel 

 • Csaptelep PRIMA 9000C
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 Fekete

  Elegáns, de egyedi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illik a mosogatóhoz? A fekete Primagran 9000 csaptelep tökéletesen passzol a gránit mosogatóink minden modelljéhez, így együtt tökéletes egységet alkotnak! Ezt a modellt a következők jellemzik:egyedi formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fekete szín, amelyhez szinte minden Primagran mosogató passzol választható vízsugárüzemmód: normál, vagy zuhanyzófej 140 cm-es kihúzható kifolyócső, amely súllyal is el lett látva annak érdekében, hogy megkönnyítsük visszahelyezését a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 konyhai csaptelep megfelel azok számára is, akik a legmagasabb szintű funkcionalitást keresik. Ennek a modellnek a sárgaréz váza korrózióálló, belsejében pedig kerámiából készült szelepfelsőrész van, amely megbízható működést biztosít. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a Primagran 9000 csaptelep garantáltan sok éven át megfelelően fog működni, és kinézni. A konyha olyan helyiség, ahol sok időt töltünk, ezért fontos, hogy az ott töltött idő közben ne merüljön fel semmi probléma, minden könnyedén menjen. Ezt szem előtt tartva szereltük fel a Primagran 9000-t 360°-os forgási szögű, 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyobb edények kényelmes mosását anélkül, hogy a víz szétfröccsenne. Segítségével a mosogató is könnyebben tisztítható. Az ergonómikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérséklet pontos szabályozását, és a speciális gomb pedig a vízsugár üzemmódjának átállítását (normál vagy zuhanyfej), így kiválóan alkalmas zöldségek mosásához vagy nagyobb edények kiöblítéséhez is. A Primagran 9000 modell mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Önállóan is egyszerűen összeszerelhető, az ehhez szükséges 40 cm-es csatlakozótömlőket és az utasításokat a csomag tartalmazza. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Emelje ki konyhája stílusát a Primagran 9000 konyhai csapteleppel! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.88/5 (363 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000S
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 szürke

  A megfelelő csaptelep kiválasztása gyakran problematikus. Az ipari vagy skandináv stílusban merendezett modern belső terekhez a szürke színű Primagran 9000 konyhai csaptelep ideális megoldás. Az egyéni megjelenés és a magas fokú ergonómia együttese, ami tökéletes választást kínál konyhája esetében. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik szürke színe ideálisan passzol a legtöbb gránit Primagran mosogatóhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését elegáns gomb, amely lehetővé teszi a vízsugár két különböző üzemmódja közötti váltást: normál és zuhanyfej 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA legjobb anyagok használata biztosítja, hogy csaptelepeink évekig jól szolgálnak, és megbirkóznak az intenzív felhasználással is. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz vázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A problémamentes működést a benne lévő kerámia szelepfelsőrész garantálja. Tudjuk, hogy a kényelem és a funkcionalitás igen fontosak egy cseptelep esetében. A Primagran 9000 modell hosszú kihúzható kifolyócsővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a nagyobb edények és tányérok egyszerű elöblítését is. A csaptelep kétféle üzemmódban működik: normál és zuhanyzófej. Ennek köszönhetően a gyümölcsök és a zöldségek mosása, valamint a mosogató kiszisztítása is egyszerűbb. Könnyen használható fogantyúval lett ellátva a hőmérséklet és a víznyomás pontos állíthatósága érdekében. Jobb- és balkezesek számára is ajánlott, mivel oldalsó helyzetben is felszerelhető. A csaptelep önálló felszerelése is nagyon egyszerű. A készlethez használati útmutató és csatlakozó tömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Élvezze új konyhája magas minőségét a Primagran 9000 konyhai csaptelepnek hála! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.92/5 (266 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000B
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 bézs

  A bézs színű Primagran 9000 konyhai csaptelep tökéletes egységet alkot a világosabb színű mosogatómodellekkel. Kifejezetten jó megoldás modern vagy ipari stílusban kialakított belső terekhez, ahol a csaptelep egyszerű formája a többi dekoráció ideális kiegészítő eleme lehet. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn, amely a legújabb belsőépítészeti trendeknek is megfelel bézs színének köszönhetően jól illik a Primagran mosogatókhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését kétféle vízsugárral üzemeltethető: normál és zuhanyfej, amelyeket egy gomb megnyomásával váltogathatunk 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészHisszük, hogy ha a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk fel a csaptelepek gyártása során, akkor vásárlóink számára cégünk a megbízhatóság szimbólumává válik. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz váza korrózióálló, a belső szelepfelsőrész pedig kerámiából készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyha berendezése mindenekelőtt ergonomikus kellene, hogy legyen, hogy a mindennapi feladatok ellátása egyszerűbb legyen. Ez okból kifolyólag a Primagran 9000 modellt hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ez nem csak a nagyméretű edények és tányérok kényelmes mosását teszi lehetővé, hanem a mosogató könnyed tisztítását is. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár kétféle üzemmódban való működtetését: normál vagy zuhanyfej, amely jól jön zöldségek vagy gyümölcsök mosásakor. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyen szabályozását. A részletes használati utasításnak és a 40 cm-es csatlakozó tömlőknek köszönhetően az önálló összeszerelés rendkívül egyszerű. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik rá. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet és koronázza meg konyhája modern stílusát!  Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz. 

  4.87/5 (289 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000W
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 fehér

  Modern stílusú konyhája van, és olyan csaptelepet keres, amely nem csak funkcionális, hanem a belső tér dekorációjaként is szolgál? A Primagran 9000 fehér konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a skandináv vagy ipari stílusú belső terekhez, eredeti formája maitt a konyha igazi dísze. Azért érdemes ezt a modellt választani, mert:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fehér, emiatt ideális világos színű Primagran mosogatókhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését elegáns gomb, amelynek köszönhetően kétféle vízsugárüzemmód közül választhat: normál és zuhany a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA felhasznált anyagok kiváló minősége miatt igen tartós és intenzív felhasználás esetén is megállja a helyét. A Primagran 9000 csaptelep masszív sárgaréz váza korrózióálló és könnyen karbantartható, míg a kerámia szelepfelsőrész gondtalan működést biztosít. A Primagran 9000 modell kiváló megoldás azok számára, akik számára fontos, hogy a konyhában ellátandó mindennapi feladatok elvégzése könnyű és kényelmes legyen. A csaptelep kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, amely 140 cm hosszú, ezáltal a nagy edények mosása és a mosogató kitisztítása sem jelent már gondot. Két üzemmódban használható, ez is sokat segít: normál és zuhanyzó. Az átváltás igen egyszerű, a kifolyócső végén található gomb segítségével történik. Ez a csaptelep ergonomikus, ezt segíti elő a kényelmesen használható fogantyú is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A Primagran 9000 csaptelep könnyen, akár önállóan is beszerelhető. A részletes szerelési utasításokat és a szükséges csatlakozó tömlőket a készlet tartalmazza. Az ideális konyha kialakítása gyakran rengeteg időt vesz igénybe, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepeinkre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a fehér színű Primagran 9000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!  Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.89/5 (299 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000G
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 grafitszürke

  A konyha felszerelését gondosan át kell gondolni, hiszen minden elemnek tökéletesen illeszkednie kell egymáshoz. Szigorúan modern vagy ipari stílusú belteret tervez? A Primagran 9000 grafit konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a modern dekorációkhoz, egyszerű, de eredeti formájával magára vonzza a figyelmet. Kétségtelen előnyei mindenekelőtt a következők:modern dizájn, amely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek a grafit színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA konyhai csaptelepek intenzív használatnak vannak kitéve, ezért annyira fontos, hogy az elkészítéséhez használt anyagok a legmagasabb minőséget képviseljék. A Primagran 9000 modell sárgaréz vázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész kerámiából készült, így magától értetődik, nagy szilárdságú, és igen megbízható. A nagy edények mosásának megkönnyítése érdekében a Primagran 9000 csaptelepet hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ezenfelül zuhanyzó üzemmódban is működtethető, amelynek vízszóró funkciója nagyban megkönnyíti az ételek mosását és a mosogató kitisztítását. Érdemes megemlíteni, hogy a csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami hozzájárul a vízmegtakarítás növeléséhez. A Primagran 9000 kényelmes fogantyúja elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, mivel figyelembe vettük a jobb- és balkezesek igényeit is. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, mivel a készletben lévő pontos utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. A csaptelep ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Szeretné, ha konyhája tökéletes lenne? Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.93/5 (268 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 krómozott

  A konyha elemeinek harmóniában kell lenniük egymással, ezért érdemes jól megfontolni a döntéseinket. A Primagran 9000 króm konyhai csaptelep szokatlan kialakításával emelkedik ki a többi közül. Senki sem megy el mellette közömbösen. Az elegáns, ragyogó felület leginkább modern konyhákba ajánlott. Érdemes ezt választani, mert:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik króm felülete minden Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését két használati üzemmód: normál és zuhanyzófej, amely kényelmesen használható gomb segítségével választható a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 csaptelep tartós sárga rézből készül. Könnyen karbantartható, ellenáll a korróziónak, így elfelejtheti a csúnya foltokat. A belső szelepfelsőrész kerámia anyagból készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyhában igen fontos a nagy fokú ergonómia, ezért a Primagran 9000-t 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Nagyszerű segítség a mindennapi tevékenységeink elvégzése során, például nagyméretű edények mosásakor vagy a mosogató kitisztításakor. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár változatását, amelyet használható lehet normál vagy zuhanyfej üzemmódban. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet valamint a víznyomás könnyed szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is mind a jobbkezesekre, mind pedig a balkezesekre való tekintettel. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepekre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet, ha modern konyháról álmodik! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.89/5 (266 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000s
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Szürke

  Az olyan eredeti megoldásokat szeretjük, amelyek figyelemfelkeltőek és a belső teret jellegzetessé teszik. A Primagran 3000 konyhai csaptelep pont ilyen. A szürke és a króm elegáns kombinációja, valamint a jellegzetes "L" alakú kifolyócsöve teszi egyedivé. Ideális az ipari stílusban díszített minimalista belső terekhez. Előnyei többek között:modern dizájn, amely megfelel a legújabb trendeknek szürke szín, amelynek köszönhetően a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 csaptelep váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai sérüléseknek. Belső részében kerámia szelepfelsőrész található, amelyet problémamentes működés jellemez. Egy modern konyha nem elég, hogy belső terének szépségével lenyűgöz másokat, a kényelmes és az egyszerű használat is fontos. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki a Primagran 3000 modellt, amely kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, és amely sokkal könnyebbé teszi a nagy méretű edények leöblítését valamint a mosogató kitisztítását. Csaptelepeink segítségével vizet is megspórolunk, mivel "A" ökológiai osztályába tartoznak. Ezen túlmenően gyöngyöző betéttel is el lett látva, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A hőmérséklet és a nyomás ergonomikus fogantyúval szabályozható. A készlet részletes utasításokat és csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan és hihetetlenül egyszerűen is összeszerelhető. A csaptelep megvásárlásával nem csak 5 éves elégedettségi garanciát kap, hanem 30 napot is kap a termék visszatérítésére, mert tudjuk, hogy egy konyha felújításakor minden elem megválasztását jól meg kell fontolni. Vásároljon Primagran 3000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!

  4.86/5 (49 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000b
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 bézs

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! Divatos indusztriális vagy skandináv stílusú konyhát tervez? A Primagran 3000 bézs konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a legújabb beltéri trendekhez, igen vonzó elemként díszítve a konyhát. Érdemes jobban megismerkedni ennek a modellnek az előnyeivel:modern dizájn, amelyet minimalista, "L" alakú kifolyócső tesz egyedivé a króm és a bézs elegáns összekapcsolása, amelynek köszönhetően e modell bármely Primagran mosogatóhoz passzol 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, tartós kerámia szelepfelsőrészA felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a Primagran 3000 csaptelep intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd test sárgarézből készült, benne pedig megbízható működésű kerámia szelepfelsőrészt helyeztek el. A konyha a ház központja, ezért fontos, hogy otthonos, ugyanakkor komfortos és kényelmes legyen. Erre gondolva szereltük fel a Primagran 3000-t rugalmas kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények egyszerű elmosását is. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. Ezen túlmenően gyöngyöző betéttel is el lett látva, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A képet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amellyel a víznyomás és a hőmérséklet is szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, a lakók egyedi igényeitől függően. A készlet részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan is problémamentesen összeszerelhető. Tisztában vagyunk vele, hogy egy konyha megtervezése időigényes feladat, ezért 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszaváltására. Adjon konyhájának modern csillogást a Primagran 3000 bézs színű konyhai csapteleppel!

  4.86/5 (57 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000w
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Fehér

  Egy modern konyhában rendkívüli megoldásokra van szükség. Olyanokra, amelyek nemcsak figyelemfelkeltők, de eleget is tesznek a napi feladatok ellátásának. A Primagran 3000 fehér konyhai csaptelep tökéletesen használható skandináv vagy ipari stílusban berendezett belső terekben. Elegáns fehér színű divatos króm felület jellemzi. A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad a fehér színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, amely igen megkönnyíti a konyhai munkákat víztakarékos cserélhető gyöngyöző betéttel lett ellátva a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész az egyik legerősebb anyagból, kerámiából készült. A felhasznált anyagok kiváló minősége miatt ideális intenzív használat esetén is. Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a konyha kényelmesen használható és kellemes hangulatú is legyen. Ezt szem előtt tartva olyan megoldásokkal szereltük fel a Primagran 3000 csaptelepet, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi feladatok ellátását. A nagyméretű edények mosása és a mosogatókamra tisztítása sokkal egyszerűbbé válik a hosszú kihúzható kifolyócsőnek köszönhetően. Plusz súllyal lett ellátva, hogy könnyebb legyen visszatenni a csapot a helyére. A vízdúsító gyöngyöző betét használatával nem csak kevesebb vizet használunk, de megakadályozhatjuk a víz fröcskölődését is. Az egészet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű szabályozását. A Primagran 3000 csaptelepek önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A 5 éves garancia mellett további 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék visszaküldésére, mivel tudjuk, hogy a konyha megtervezése időigényes folyamat. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 3000 fehér konyhai csapteleppel!

  4.88/5 (58 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000g
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 grafitszürke

  A Primagran 3000 konyhai csaptelepet grafit szín és a fényes króm elegáns kombinációja jellemzi. Minimalista L-alakú kifolyócsöve ideális olyan modern belső terekhez, ahol a hangsúly az egyszerű, mégis hatékony megoldásokon van. E csaptelep előnyei a következők:modern, figyelemfelkeltő dizájn grafit szín, amely minden Primagran mosogatómodellhez illik 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, a kerámia szelepfelsőrész A Primagran 3000 modellt a legjobb minőségű alapanyagokból készülítették, hogy megbízható és tartós legyen. A szilárd sárgaréz váz test ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak vagy mechanikus sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész pedig az egyik legkeményebb anyagból, azaz kerámiából készült. A nagyfokú kényelem érdekében a Primagran 3000 csaptelepet kihúzható kifolyócsővel láttuk el, amelynek köszönhetően a nagyméretű edények mosása és a mosogató kitisztítása sem jelent problémát. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba tartoznak, ami igen alacsony vízfogyasztást tesz lehetővé. Ezen felül a csaptelep ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A Primagran 3000 konyhai csaptelep önálló összeszerelése problémamentes, és a mellékelt utasítások segítségével igen egyszerű. A készlet tartalmazza a szükséges 40 cm hosszú csatlakozó tömlőket is. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha felújítása és berendezése sok időt igényel, ezért az 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt termékek visszaváltására. Válassza a Primagran 3000 grafit modellt és élvezze konyhája kényelmét!

  4.78/5 (58 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000C
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Krómozott

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! A nyers ipari stílus a kedvence, vagy talán azt tervezi, hogy a konyhát elegáns New York-i stílusban rendezi be? A krómozott Primagran 3000 konyhai csaptelep tökéletes megoldás, amely nem csak figyelemfelkeltő, de használata is igen könnyű, A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern dizájn, amely hatására az ember figyelme elsősorban az "L" alakú kifolyócsőre szegeződik univerzális króm felhasználásával készült, így a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást tartós, kerámia szelepfelsőrész, amelynek átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész tartós kerámiából készült, amely biztosítja a problémamentes működést. A konyha egy különleges hely a házban, ahol fontos szerepet játszik a kényelem és a kellemes hangulat. Ezt szem előtt tartva láttuk el a Primagran 3000 csaptelepet 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amelynek köszönhetően sokkal könnyebb kiöblíteni a nagy edényeket vagy tányérokat is. A kifolyócső végén cserélhető gyöngyöző betét található, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a vízsugár is szabályozható. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A készletben a Primagran 3000 csaptelepen kívül, részletes utasításokat és 40 cm-es összekötő tömlőket is talál, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha megtervezése sok időt igényel, az egyes elemek megválasztását jól át kell gondolni, ezért a 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt szerelvények visszajuttatására. Éljen otthonában modern környezetben, és válassza a Primagran 3000 króm konyhai csaptelepet!

  4.89/5 (66 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft

Csaptelep kihúzható zuhanyfejjel

Olvass még többet a kihúzható zuhanyfejjel rendelkező csaptelepekről A konyhai csaptelep kihúzható zuhanyfejjel maximális kényelmet és praktikus használatot nyújt, ideális azokba a konyhákba, ahol sok dolog történik. A csaptelepekhez tartozó kihúzható zuhanyfej főleg a nagyobb méretű: másfél-és kétmedencés és akár az egymedencés mosogatókhoz is passzol. Ez a csap bármilyen anyagból készült mosogatóhoz passzol, különösen ajánljuk a gránit konyhai csaptelepeket, melyek tartósak és ellenállóak. Ez a fajta csaptelep megkönnyíti a mosogatást és az élelmiszerek előkészítését a főzéshez. Nagy sugár és praktikusság jellemzi. A kihúzható cső és a mozgatható zuhanyfej lehetővé teszi, hogy a vízáramot a mosdó belsejében és azon kívül is használhat legyen. Ennek köszönhetően, könnyen feltölthető egy edény vagy egy váza vízzel, lemosható a mosogatóban egy gyümölcs vagy más élelmiszer. Mi több, a kihúzható zuhanyfej lehetővé teszi a víz használatát, anélkül, hogy a mosogatóba kellene helyezni bármit is. Ez fontos funkció lehet olyan konyhánál, mely egyéb otthoni helyiségek szerepét is betölti. Ez a csaptelep megkönnyíti a konyhai munkát és magasabb kényelmet biztosít a mosogatáshoz. A Primagran konyhai csaptelep kihúzható zuhanyfejjel megtalálható acélból vagy gránitból készült változatokban. Különböző színekben ajánljuk, így hozzá lehet illeszteni a csaptelep színét a mosogató színéhez. Nagy népszerűségnek örvend a fekete színű csaptelep kihúzható zuhanyfejjel, mely megállja a helyét modern, milimalista belső terekben. Boltunkban fehér színű, kihúzható zuhanyfejes csaptelep is található, mely főleg a klasszikus vagy stilizált stílusú belső terekhez passzol. A Primagran kihúzható zuhanyfejes csaptelepei széles színskálán, különböző zuhanyfejes változatban rendelhetők meg. Kihúzható zuhanyfejjel lehetőség van a víz folyáserősségét módosítani és kicsit takarékoskodni. Ha tökéletes csaptelepet keresel kifolyócsővel, vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel és szívesen segítünk Neked kiválasztani a legmegfelelőbb modellt.