Primagran

Csaptelep kihúzható zuhanyfejjel 

 • Csaptelepek Primagran 9000 Krómozott
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000

  A konyha elemeinek harmóniában kell lenniük egymással, ezért érdemes jól megfontolni a döntéseinket. A Primagran 9000 konyhai csaptelep szokatlan kialakításával emelkedik ki a többi közül. Senki sem megy el mellette közömbösen. Az elegáns, ragyogó felület leginkább modern konyhákba ajánlott. Érdemes ezt választani, mert:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését két használati üzemmód: normál és zuhanyzófej, amely kényelmesen használható gomb segítségével választható a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 csaptelep tartós sárga rézből készül. Könnyen karbantartható, ellenáll a korróziónak, így elfelejtheti a csúnya foltokat. A belső szelepfelsőrész kerámia anyagból készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyhában igen fontos a nagy fokú ergonómia, ezért a Primagran 9000-t 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Nagyszerű segítség a mindennapi tevékenységeink elvégzése során, például nagyméretű edények mosásakor vagy a mosogató kitisztításakor. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár változatását, amelyet használható lehet normál vagy zuhanyfej üzemmódban. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet valamint a víznyomás könnyed szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is mind a jobbkezesekre, mind pedig a balkezesekre való tekintettel. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepekre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet, ha modern konyháról álmodik! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo mosogatókhoz.


  4.98/5 (2091 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 3000 Krómozott
  19 900Ft 32 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! A nyers ipari stílus a kedvence, vagy talán azt tervezi, hogy a konyhát elegáns New York-i stílusban rendezi be? A Primagran 3000 konyhai csaptelep tökéletes megoldás, amely nem csak figyelemfelkeltő, de használata is igen könnyű, A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern dizájn, amely hatására az ember figyelme elsősorban az "L" alakú kifolyócsőre szegeződik 6 színben kapható, amelynek hatására minden Primagran mosogatóhoz passzol 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást tartós, kerámia szelepfelsőrész, amelynek átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész tartós kerámiából készült, amely biztosítja a problémamentes működést. A konyha egy különleges hely a házban, ahol fontos szerepet játszik a kényelem és a kellemes hangulat. Ezt szem előtt tartva láttuk el a Primagran 3000 csaptelepet 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amelynek köszönhetően sokkal könnyebb kiöblíteni a nagy edényeket vagy tányérokat is. A kifolyócső végén cserélhető gyöngyöző betét található, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Érdemes említést tenni az ergonomikus fogantyúról is, amellyel a vízsugár is szabályozható. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A készletben a Primagran 3000 csaptelepen kívül, részletes utasításokat és 40 cm-es összekötő tömlőket is talál, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha megtervezése sok időt igényel, az egyes elemek megválasztását jól át kell gondolni, ezért a 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt szerelvények visszajuttatására. Éljen otthonában modern környezetben, és válassza a Primagran 3000 konyhai csaptelepet!


  4.87/5 (786 Ismertető(k))
  19 900Ft 32 900Ft
 • Csaptelepek Primagran® 9100
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelepek Primagran® 9100

  A klasszikus dizájnnal büszkélkedő Primagran® 9100 konyhai csaptelep segít a szép belső tér kialakításában, remek választás lesz a klasszikus konyhákhoz, mert nemcsak acél színben, hanem feketében is kapható. Primagran® 9100 modell kiemelkedik a következők miatt:Kihúzható kifolyócső vízszórási módot szabályozó kapcsolóval, mely lehetővé teszi a zuhany és normál üzemmódban való használatot, 360 fokban elfordítható kifolyó, mely lehetővé teszi az elemek kényelmes használatát, ECO környezettudatos perlátor, melynek köszönhetően a vízmegtakarítás nem jelent problémát, Egykaros fogantyú, amely lehetővé teszi a vízáram hőmérsékletének és intenzitásának könnyű és gyors beállítását, Kerámia betét, amely garantálja a megbízhatóságot és a hibamentes működéstA Primagran® 9100 konyhai csaptelep rozsdamentes acélból készül, szokatlanul sima felülettel, pórusok nélkül. Ennek köszönhetően a szennyeződések és a mikroorganizmusok nem tapadnak meg a felületén. A rozsdamentes acél könnyen tisztítható és hosszú évekig biztosítja a készülék tartósságát. Érdemes kiemelni azt is, hogy az acél környezettudatos anyag és olvasztás után újra felhasználható. Az acélban nincs ólom, ami az egészségre legkárosabb nehézfém. A Primagran® 9100 csaptelep elemeinek megbízhatósága és környezetbarát jellege praktikumot és a kényelmes használatot biztosít. Az ergonomikus kialakítás a korábban kicserélt nyitókar révén valósul meg, ami a víznyomás és hőmérséklet kényelmes beállítását szolgálja. A Primagran® 9100 konyhai csaptelep megkérdőjelezhetetlen előnye az egyszerű összeszerelés. A QFix rögzítés biztosítja az elemek felszerelését a mosogató kivágott furatába, valamint a munkalapra. A QFix tartó garantálja a csaptelep magas stabilitását is. A 9100 modellt akár Ön is könnyen összeszerelheti a készletben található utasítások alapján. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyhai munkálatok időigényesek lehetnek, ezért az 5 éves megbízhatósági garancia mellett 30 napot biztosítunk Önnek a megvásárolt termék esetleges visszaküldésére. Vigyen modern megoldást konyhájába a Primagran® 9100 konyhai csapteleppel!


  4.90/5 (78 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft

Csaptelep kihúzható zuhanyfejjel

Olvass még többet a kihúzható zuhanyfejjel rendelkező csaptelepekről A konyhai csaptelep kihúzható zuhanyfejjel maximális kényelmet és praktikus használatot nyújt, ideális azokba a konyhákba, ahol sok dolog történik. A csaptelepekhez tartozó kihúzható zuhanyfej főleg a nagyobb méretű: másfél-és kétmedencés és akár az egymedencés mosogatókhoz is passzol. Ez a csap bármilyen anyagból készült mosogatóhoz passzol, különösen ajánljuk a gránit konyhai csaptelepeket, melyek tartósak és ellenállóak. Ez a fajta csaptelep megkönnyíti a mosogatást és az élelmiszerek előkészítését a főzéshez. Nagy sugár és praktikusság jellemzi. A kihúzható cső és a mozgatható zuhanyfej lehetővé teszi, hogy a vízáramot a mosdó belsejében és azon kívül is használhat legyen. Ennek köszönhetően, könnyen feltölthető egy edény vagy egy váza vízzel, lemosható a mosogatóban egy gyümölcs vagy más élelmiszer. Mi több, a kihúzható zuhanyfej lehetővé teszi a víz használatát, anélkül, hogy a mosogatóba kellene helyezni bármit is. Ez fontos funkció lehet olyan konyhánál, mely egyéb otthoni helyiségek szerepét is betölti. Ez a csaptelep megkönnyíti a konyhai munkát és magasabb kényelmet biztosít a mosogatáshoz. A Primagran konyhai csaptelep kihúzható zuhanyfejjel megtalálható acélból vagy gránitból készült változatokban. Különböző színekben ajánljuk, így hozzá lehet illeszteni a csaptelep színét a mosogató színéhez. Nagy népszerűségnek örvend a fekete színű csaptelep kihúzható zuhanyfejjel, mely megállja a helyét modern, milimalista belső terekben. Boltunkban fehér színű, kihúzható zuhanyfejes csaptelep is található, mely főleg a klasszikus vagy stilizált stílusú belső terekhez passzol. A Primagran kihúzható zuhanyfejes csaptelepei széles színskálán, különböző zuhanyfejes változatban rendelhetők meg. Kihúzható zuhanyfejjel lehetőség van a víz folyáserősségét módosítani és kicsit takarékoskodni. Ha tökéletes csaptelepet keresel kifolyócsővel, vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel és szívesen segítünk Neked kiválasztani a legmegfelelőbb modellt.