Sarok mosogatók 

 • Mosogató Monaco fehér
  <
  >
  59 900Ft 79 900Ft
  Gránit mosogató Monaco

  A Monaco sarok mosogató ideális megoldás nagyobb és kisebb konyhákba egyaránt. Sarokba építhető mosogató, melynek köszönhetően sok helyet meg lehet spórolni a munkapultból.  Ez a másfélmedencés modell praktikus csepegtetőtálcával rendelkezik - teljes egészet alkot. A Monaco modell már 80 cm széles szekrénybe helyezhető. A nagy, fő medence kényelmes mosogatást biztosít a nagyobb edényeknek, tányéroknak és tepsiknek. A csepegtető és a segédmedence háromszög alakú, melynek előnye, hogy a mosogató körül plusz hely van, ami nagyon értékes azokban a konyhákban, melyekben gyakran főznek. A mosogató modern és egyszerre érdekes trapéz formája lett összekapcsolva a lekerekített szélekkel - ez az összeállítás tökéletes harmóniát alkot klasszikus és modern stílusban berendezett konyhákkal. A gránit 5 különböző univerzális színe hozzáilleszthető a konyhában domináló színekhez. A Monaco mosogatót megvásárolva 35 évre szóló garanciát kapsz a gyártótól. A Primagran gránit minősége számos minősítéssel és tanúsítvánnyal lett igazolva, melyeknek köszönhetően biztos lehetsz a mosogatók tartósságában és ellenállóképességében. A mindennapi mosogatás és főzés nem okoz elszíneződést a mosogató felületén. Elérhető a mosogató speciális, antibakteriális ezüstionos bevonattal készült változata. Ennek a szettnek ideális kiegészítése lehet egy krómozott vagy gránit csaptelep. A gránit csaptelep színben hozzáilleszthető a mosogató színéhez és rendelhető kihúzható zuhanyfejjel, ami megkönnyíti a csepegtető lemosását is. Hogy maximálisan megkönnyítsük a mosogatást, válassz egy praktikus kiegészítőt a mosogatóhoz, mint például szifon automata dugóval vagy mosogatószer adagoló, melynek segítségével eltünteted a nem esztétikus műanyag flakonokat és rendezett környezetet teremtesz a mosogató környékén. Az adagoló színét szintén hozzáillesztheted a mosogató színéhez.

  Méretek

  970 x 490 mm Szekrény 80 cm-től

  4.69/5 (374 Ismertető(k))
  59 900Ft 79 900Ft
 • Mosogató Catania grafit
  <
  >
  44 900Ft 64 900Ft
  Gránit mosogató Catania

  Catania egy látványos, gránit sarokmosogató, melynek másfél medencéje van. A modell praktikus csepegtetőtálcával is rendelkezik. Tökéletes összhangban van a modern, korszerű belső konyhai térrel, és helyet szabadít fel a konyhapulton.A nagyobb és a kisebb pl. teakonyhákban is jól mutat. Lekerekített szélek és trapéz forma - ez összekapcsolva másfél medencével, és sok helyet fel lehet szabadítani a konyhapultból, valamint maximálisan ki lehet használni a sarokszekrényt. Annak ellenére, hogy a mosogató a konyha sarkában helyezkedik el, külön tervezői hangsúlyt kaphat. A mosogató öt vonzó színben kapható (fehér, bézs, szürke, grafitszürke és fekete). A sarokmedencés mosogatót min. 60 cm széles szekrénybe lehet felrögzíteni. A sarokmosogató nagyobb medencéjébe akár tepsik vagy nagyobb edények is elférnek, a kisebb medence alkalmas a tányérok válogatására, elöblítésére, evőeszközök lerakására vagy zöldségek elmosására. Egyik plusz előnye a Catania sarokmosogatónak, hogy a csepegtetőtálcával praktikus és jól használható egészt alkot. Ennek a három dolognak az összekapcsolása - nagy medence, kis medence és csepegtetőtálca - igazán megkönnyíti a mindennapi mosogatást. A gránit felület ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ezen kívül ütés-és karcálló és nem színeződik el a konyhai munkálatok közben. A Catania mosogató kitűnik mintájával és praktikusságával valamint minőségével, mivel különösen ellenálló és tartós gránit anyagból készült. Ahogy a Primagran további termékei is, ez a mosogató is teljesíti a  lengyel és európai minőségellenőrzési normákat. Ezt a mosogatót megvásárolva, 35 év garanciát kapsz a termékre. Lehetőség van a mosogatót antibakteriális bevonattal rendelkező verzióban megvásárolni, mely kevésbé kedvező körülményeket teremt a káros mikroorganizmusok növekedéséhez. A Catania mosogatót könnyű jó állapotban tartani, akár úgy, hogy csak alapvető tisztítást és ápolást végzünk el rajta. Ennek köszönhetően a mosogató hosszú évekig fog szolgálni minket. A mosogatót biztonságos kartonban küldjük, melyhez mellékeljük  a felrögzítéshez szükséghez leírást és a sablonokat a konyhapult kivágásához.

  Méretek

  835 x 495 mm Szekrény 60 cm-től

  4.73/5 (290 Ismertető(k))
  44 900Ft 64 900Ft

Sarok mosogatók

A konyhai sarok mosogatók ideálisak kis helyiségekbe, teakonyhákba, ahol minden centiméter szabad hely számít. A sarok mosogató kiváló választás olyan stílusú belső térbe, ahol az éles felületek és a szigorú szögek nem kedvelt megoldások.

Érdekes berendezési megoldás lehet egy korszerű, finom formákkal rendelkező gránit sarok mosogató modern és stilizált belső terekbe. Mindegyik mosogató jó minőségű gránitból készült, ennek köszönhető, hogy ellenállnak az elszíneződésnek, karcolásoknak és a magas hőmérsékletnek. E tulajdonságok együttese garantálja, hogy a sarok mosogató a konyha tartós eszköze lesz hosszú éveken át. A sarok mosogatók különböző formákban kaphatók. Ajánlatunkban gazdag színpaletta található. Boltunkban fehér, bézs, szürke, grafit és a legnépszerűbb fekete színű sarok mosogatók érhetők el. A széles választéknak köszönhetően minden konyhába ideális lehet a Primagran sarok mosogató.

A sarok mosogatók, ahogy az egy-, másfél-, és kétmedencés verziók is, elérhetők csepegtetőtálcával vagy anélkül. Ez még kényelmesebbé teszi a mosogatást és az ételek előkészítését, mely mostantól nem lesz fárasztó elfoglaltság. A Primagran mosogatók gyári furatokkal vannak ellátva, melyek segítik a könnyű, önálló felrögzítést. Rendelésre plusz furatokat tudunk elkészíteni, melyekbe könnyen beszerelhetőek az egyéb kiegészítők. Boltunkban mindegyik sarok mosogatóhoz kiválaszthatja a stílusban hozzá illő konyhai csaptelepet. Ezek a konyhai mosogatók kitűnnek a többi közül érdekes dizájnukkal és nagyfokú praktikusságukkal - ezek csak a legfontosabbak a számos egyéb pozitív tulajdonság mellett. Ha felkeltettük érdeklődésed a vásárláshoz vagy egyéb kérdéseid vannak, akkor vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel.

Szűrő

A kamrák száma
Vízelvezető
Fő kamra alakja
Mosogató szélessége