Sarok mosogatók 

 • Mosogató Monaco fekete
  54 900Ft 89 900Ft
  Gránit mosogató Monaco

  A Monaco sarok mosogató ideális megoldás nagyobb és kisebb konyhákba egyaránt. Sarokba építhető mosogató, melynek köszönhetően sok helyet meg lehet spórolni a munkapultból.  Ez a másfélmedencés modell praktikus csepegtetőtálcával rendelkezik - teljes egészet alkot. A Monaco modell már 80 cm széles szekrénybe helyezhető. A nagy, fő medence kényelmes mosogatást biztosít a nagyobb edényeknek, tányéroknak és tepsiknek. A csepegtető és a segédmedence háromszög alakú, melynek előnye, hogy a mosogató körül plusz hely van, ami nagyon értékes azokban a konyhákban, melyekben gyakran főznek. A mosogató modern és egyszerre érdekes trapéz formája lett összekapcsolva a lekerekített szélekkel - ez az összeállítás tökéletes harmóniát alkot klasszikus és modern stílusban berendezett konyhákkal. A gránit 5 különböző univerzális színe hozzáilleszthető a konyhában domináló színekhez. A Monaco mosogatót megvásárolva 35 évre szóló garanciát kapsz a gyártótól. A Primagran gránit minősége számos minősítéssel és tanúsítvánnyal lett igazolva, melyeknek köszönhetően biztos lehetsz a mosogatók tartósságában és ellenállóképességében. A mindennapi mosogatás és főzés nem okoz elszíneződést a mosogató felületén. Elérhető a mosogató speciális, antibakteriális ezüstionos bevonattal készült változata. Ennek a szettnek ideális kiegészítése lehet egy krómozott vagy gránit csaptelep. A gránit csaptelep színben hozzáilleszthető a mosogató színéhez és rendelhető kihúzható zuhanyfejjel, ami megkönnyíti a csepegtető lemosását is. Hogy maximálisan megkönnyítsük a mosogatást, válassz egy praktikus kiegészítőt a mosogatóhoz, mint például szifon automata dugóval vagy mosogatószer adagoló, melynek segítségével eltünteted a nem esztétikus műanyag flakonokat és rendezett környezetet teremtesz a mosogató környékén. Az adagoló színét szintén hozzáillesztheted a mosogató színéhez. A csapok és egyéb kiegészítők felszereléséhez a furatok könnyítve vannak. Kövesd az utasításokat, és megtudhatod, hogyan lehet könnyen kiütni őket.

  Méretek

  970 x 490 mm Szekrény 80 cm-től

  4.86/5 (457 Ismertető(k))
  54 900Ft 89 900Ft

Sarok mosogatók

A konyhai sarok mosogatók ideálisak kis helyiségekbe, teakonyhákba, ahol minden centiméter szabad hely számít. A sarok mosogató kiváló választás olyan stílusú belső térbe, ahol az éles felületek és a szigorú szögek nem kedvelt megoldások.

Érdekes berendezési megoldás lehet egy korszerű, finom formákkal rendelkező gránit sarok mosogató modern és stilizált belső terekbe. Mindegyik mosogató jó minőségű gránitból készült, ennek köszönhető, hogy ellenállnak az elszíneződésnek, karcolásoknak és a magas hőmérsékletnek. E tulajdonságok együttese garantálja, hogy a sarok mosogató a konyha tartós eszköze lesz hosszú éveken át. A sarok mosogatók különböző formákban kaphatók. Ajánlatunkban gazdag színpaletta található. Boltunkban fehér, bézs, szürke, grafit és a legnépszerűbb fekete színű sarok mosogatók érhetők el. A széles választéknak köszönhetően minden konyhába ideális lehet a Primagran sarok mosogató.

A sarok mosogatók, ahogy az egy-, másfél-, és kétmedencés verziók is, elérhetők csepegtetőtálcával vagy anélkül. Ez még kényelmesebbé teszi a mosogatást és az ételek előkészítését, mely mostantól nem lesz fárasztó elfoglaltság. A Primagran mosogatók gyári furatokkal vannak ellátva, melyek segítik a könnyű, önálló felrögzítést. Rendelésre plusz furatokat tudunk elkészíteni, melyekbe könnyen beszerelhetőek az egyéb kiegészítők. Boltunkban mindegyik sarok mosogatóhoz kiválaszthatja a stílusban hozzá illő konyhai csaptelepet. Ezek a konyhai mosogatók kitűnnek a többi közül érdekes dizájnukkal és nagyfokú praktikusságukkal - ezek csak a legfontosabbak a számos egyéb pozitív tulajdonság mellett. Ha felkeltettük érdeklődésed a vásárláshoz vagy egyéb kérdéseid vannak, akkor vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel.

Szűrő

A kamrák száma
Vízelvezető
Fő kamra alakja
Mosogató szélessége