Mosogató - Milánó 780 Smart egymedencés gránit mosogatótálca csepegtetővel

4.90 / 5 (4692 vélemények)
Méret: 780 x 500 mm Szekrény mérete: Szekrény 45 cm-től
Egyedi Protect+ bevonat garantálja, hogy a szennyeződések, foltok és vízkő lassabban ülepedjenek le, és könnyebben eltávolíthatók legyenek. A Primagran szakemberei a Protect+ védőbevonatot már a gyártási folyamat során fogják alkalmazni, így mosogatód maximális védelmet nyer.
Legjobb ár garancia!
Ön közvetlenül a gyártótól vásárolja meg a mosogatót, ezért termékeinkre a legalacsonyabb ár garanciát vállaljuk.
-36 000Ft

48 900Ft 84 900Ft

Kérd szakértő tanácsát
Rendelj telefonon
+36 96 200 160
Hívja szakértőinket, akik segítenek a mosogató kiválasztásában és a vásárlásban.
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8 és 16
A termék előnyei
Antibakteriális bevonat* Antibakteriális bevonat*  Az ezüst nanorészecskék gátolják a baktériumok szaporodását; ezeknek a részecskéknek nagy a felület/térfogat aránya, ami jelentős biológiai aktivitást eredményez.
Gombaölő bevonat Gombaölő bevonat  Megakadályozza a gombák, köztük a penész letelepedését a mosogató felületén.
Medence a jobb vagy a bal oldalon Medence a jobb vagy a bal oldalon  A mosogató megfordítható, tehát a munkalapba jobb vagy bal oldali csepegtetővel is beszerelhető, ezáltal a munkaterületet igényeidnek megfelelően alakíthatod.
Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez  5 színváltozat és 20 különböző alakú mosogató teszi lehetővé, hogy a gyártott mosogatókat sikeresen kombináld a Primagran csaptelepekkel.
Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben  A mosogató hőállónak minősül az ún. száraz teszten, amely a mosogató felületének érintkezését szimulálja pl. egy forró edénnyel.
Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben  A mosogató ellenáll a vízhőmérséklet gyors változásának (15–95 °C hőmérsékleti tartomány).
Karcálló Karcálló  A mosogató meg van erősítve (a gyanta háromdimenziós térhálósítási folyamaton megy keresztül), amelynek köszönhetően a mosogató felülete tartós.
Ellenálló a szennyeződésekkel szemben Ellenálló a szennyeződésekkel szemben  A mosogató térhálósított szerkezete megakadályozza a szennyeződések mély behatolását a felszínbe.
Ütésálló Ütésálló  Az anyag dinamikus terhelés hatására repedésálló.
Ellenálló az elszíneződéssel szemben Ellenálló az elszíneződéssel szemben  A mosogató felülete ellenáll a vegyszereknek és a foltot hagyó anyagoknak.
Könnyen tisztítható Könnyen tisztítható  A szennyeződések és lerakódások nem ragadnak rá a mosogató felületére, könnyen eltávolíthatóak.
Nem fakul Nem fakul  A mosogató felülete nem színeződik el.
A furatok ki vannak marva A furatok ki vannak marva  A mosási terület rugalmas kialakítása a könnyített furatonak köszönhetően. Lehetőséget biztosít a megfelelő számú furatok kiütésére a kiválasztott pontokon.

* Az antibakteriális bevonatos modellekre vonatkozik - több információ a Antibakteriális technológiája fül alatt

Egyéb infó

Milanó 780 Smart gránit mosogató - karakter és funkcionalitás

Szeretne a funkcionalitásra, a karakterre és a kényelemre fogadni? Válassza ki a milánó gránit mosogató modelljét. A mély tál és a profilozott lefolyó megkönnyíti a mosogatást, a barázdák pedig gyorsan elvezetik a vizet, így az edények szárazak maradnak. A Milanó 780 Smart modell 45 cm-nél nagyobb méretű szekrényekhez készült.

Ha olyan univerzális méretű termékeket keresel, amelyek ötvözik a modern dizájnt a maximális funkcionalitással, válaszd a Smart mosogatók termékcsoportját.

Miért válassza a Milan 780 Smart gránitmosogatót?

Funkcionális mosogatót keres praktikus lefolyóval, amely karakteresebbé teszi konyháját? Látni fogja, hogy a Milánó mosogatót neked találták ki.

 • modern dizájn, amely bármely konyhába illeszkedik, és a vízelvezetőn lévő hornyok egyedi megjelenést kölcsönöznek
 • a vékony felniknek köszönhetően a Milanó 780 Smart gránit mosogató könnyebbnek tűnik, így minden belső térben tökéletesen mutat
 • a vízelvezető deszka szintjén lévő csapnyílás lehetővé teszi, hogy tiszta mosdó legyen a csaptelep területének felesleges és gyakori letörlése nélkül
 • a klasszikus kerek túlfolyó biztonságosabbá teszi a mosogató használatát
 • 4 alulmart furat, amely lehetővé teszi a tartozékok, például az adagoló vagy a vízleválasztó gomb rugalmas tervezését
 • ha olyan kompakt termékeket keres, amelyek a modern dizájnt a maximális funkcionalitással ötvözik, számítson a Smart mosogatócsoportra.

Minőség, amely megfelel az Ön elvárásainak

A Milanó sorozatú mosogató kiváló minőségű gránit adalékanyagból és speciális gyantából készül. Ennek a keveréknek köszönhetően termékünk nem színeződik el, karcálló és jól tűri a hőmérsékletváltozásokat. A termék megvásárlásával Ön 35 év garanciát kap, amely megerősíti ügyfeleink minőségét. A mosogató 5 univerzális színben kapható - fekete, grafit, szürke, bézs és fehér.

Tiszta mosogató évekig

Az ideális megoldás a tisztaság megőrzésére speciális készítményeink kiválasztása.

Időt takarítanak meg, és szükségtelenné teszik a mosogató gyakori letörlését. Primagran mosogatóink felülete szennyeződésálló, ami a mosogató használatára is pozitív hatással van.

A Milan 780 Smart mosogató alapfunkciói

 • Medencék száma: egymedencés
 • Vízlefolyó: Nagy, profilozott vízelvezető lap
 • Szekrényekhez: 45 cm-től
 • Méretek: 780 x 500 mm, kamra mélysége: 180 mm
 • Garancia: 35 év

Rugalmas kialakítás

A Milan mosogatót már alámart furatokkal látták el, ami nagy tervezési rugalmasságot tesz lehetővé. Ezzel a megoldással a lehető legjobban igazíthatja a mosogatót az Ön igényeihez. A lefolyó jobb vagy bal oldalra is felszerelhető. A mellékelt utasítások segítségével megtudhatja, milyen egyszerű a lyukasztás és a tartozékok felszerelése. Olvasson többet az alámart furatok előnyeiről.

Termék kiszállítás
dostawa_icon_3.png
Csomagfeladás 24 órán belül
dostawa_icon_4.png
Szállítási költség - ingyenes
dostawa_icon_2.png
Garancia a biztonságos szállításra
dostawa_icon_3.png
35 év garancia a gránit mosogatókra
dostawa_icon_4.png
Több mint 200 000 pozitív vélemény
dostawa_icon_2.png
Szállítási idő 5 munkanap
dostawa_icon_5.png
30 napos visszaküldési idő
Technikai tulajdonságai
Méret:780 x 500 mm
Szekrény mérete:Szekrény 45 cm-től
Medence mélysége:180mm
Tömeg:ok. 12kg
Lefolyó: 3 1/2"
Garancia:35 év
Termék visszaküldése:30 nap
Túlfolyásgátló rendszer:kerek klasszikus
Összetétel:20 % műgyanta
80% gránitőrlemény
Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
Megfordítható:Igen
A kamrák száma:egymedencés
Vízelvezető:Csepegtetővel
Mosogató szélessége:50 cm
Technikai tulajdonságai
 • Mediolan780
Vélemények a termékről


Mutasd a következő termékismertetőket

Különleges ajánlatok