Mosogató - Milánó 620 Compact egymedencés gránit mosogatótálca csepegtetővel

4.87 / 5 (1037 vélemények)
Méret: 620 x 500 mm Szekrény mérete: Szekrény 45 cm-től
Egyedi Protect+ bevonat garantálja, hogy a szennyeződések, foltok és vízkő lassabban ülepedjenek le, és könnyebben eltávolíthatók legyenek. A Primagran szakemberei a Protect+ védőbevonatot már a gyártási folyamat során fogják alkalmazni, így mosogatód maximális védelmet nyer.
Legjobb ár garancia!
Ön közvetlenül a gyártótól vásárolja meg a mosogatót, ezért termékeinkre a legalacsonyabb ár garanciát vállaljuk.
-25 000Ft

39 900Ft 64 900Ft

Kérd szakértő tanácsát
Rendelj telefonon
+36 96 200 160
Hívja szakértőinket, akik segítenek a mosogató kiválasztásában és a vásárlásban.
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8 és 16
A termék előnyei
Antibakteriális bevonat* Antibakteriális bevonat*  Az ezüst nanorészecskék gátolják a baktériumok szaporodását; ezeknek a részecskéknek nagy a felület/térfogat aránya, ami jelentős biológiai aktivitást eredményez.
Gombaölő bevonat Gombaölő bevonat  Megakadályozza a gombák, köztük a penész letelepedését a mosogató felületén.
Medence a jobb vagy a bal oldalon Medence a jobb vagy a bal oldalon  A mosogató megfordítható, tehát a munkalapba jobb vagy bal oldali csepegtetővel is beszerelhető, ezáltal a munkaterületet igényeidnek megfelelően alakíthatod.
Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez  5 színváltozat és 20 különböző alakú mosogató teszi lehetővé, hogy a gyártott mosogatókat sikeresen kombináld a Primagran csaptelepekkel.
Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben  A mosogató hőállónak minősül az ún. száraz teszten, amely a mosogató felületének érintkezését szimulálja pl. egy forró edénnyel.
Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben  A mosogató ellenáll a vízhőmérséklet gyors változásának (15–95 °C hőmérsékleti tartomány).
Karcálló Karcálló  A mosogató meg van erősítve (a gyanta háromdimenziós térhálósítási folyamaton megy keresztül), amelynek köszönhetően a mosogató felülete tartós.
Ellenálló a szennyeződésekkel szemben Ellenálló a szennyeződésekkel szemben  A mosogató térhálósított szerkezete megakadályozza a szennyeződések mély behatolását a felszínbe.
Ütésálló Ütésálló  Az anyag dinamikus terhelés hatására repedésálló.
Ellenálló az elszíneződéssel szemben Ellenálló az elszíneződéssel szemben  A mosogató felülete ellenáll a vegyszereknek és a foltot hagyó anyagoknak.
Könnyen tisztítható Könnyen tisztítható  A szennyeződések és lerakódások nem ragadnak rá a mosogató felületére, könnyen eltávolíthatóak.
Nem fakul Nem fakul  A mosogató felülete nem színeződik el.
A furatok ki vannak marva A furatok ki vannak marva  A mosási terület rugalmas kialakítása a könnyített furatonak köszönhetően. Lehetőséget biztosít a megfelelő számú furatok kiütésére a kiválasztott pontokon.

* Az antibakteriális bevonatos modellekre vonatkozik - több információ a Antibakteriális technológiája fül alatt

Egyéb infó

 

Milánó 620 Compact mosogató - megszokott kényelem a mosogatásban

Egy kis konyhában vagy melléképületben minden négyzetcentiméternyi hely aranyat ér. Ezért terveztük meg a Milánó 620 Compact egymedencés mosogatót csepegtetővel, mely egyesíti a szükséges funkciókat a kis mérettel, így rengeteg hely marad kedvenc ételeid elkészítéséhez.

Milánó 620 Kompakt mosogató - általános információk

  •     Medencék száma: Egymedencés
  •     Csepegtetőtálca: Keskeny csepegtetőtálca
  •     Szekrény mérete: 45 cm-től
  •     Méret: Szélesség: 620 mm, Hossz: 500 mm, Medence mélysége: 180 mm
  •     Garancia: 35 év

Bordázott csepegtető - és mindenre van helyed!

Az elmosott edényeket többé nem kell konyharuhára tenned, vagy azonnal szárazra törölnöd. A Milánó 620 Compact mosogató bordázott csepegtetőjének köszönhetően kényelmesen félrerakhatod őket, amíg még nedvesek, a víz a mosogatóba fog folyni. Ez egy olyan megoldás, amely mindig kéznél van - energiát takarítasz meg, és sokkal kényelmesebbé teszi a mindennapi mosogatást. A csaptelep vékony peremmel körbevett síkban helyezkedik el, hogy a mosási terület a lehető legtisztább és higiénikusabb legyen - a víz nem ömlik ki a mosogatóból.

Állandó minőség sok éven keresztül

A kiváló minőségű gránit és műgyanta kombinációja biztosítja a mosogató tartósságát legalább 35 évig - és erre garancia is van! A Primagran választásával lengyel gyártót választasz. Egyedülálló gyártási technológiánk garantálja a mosogató kemény és szoros molekuláris szerkezetét. A hatása? A mosogató ellenáll a karcolásoknak, az elszíneződésnek, az ütéseknek és a magas hőmérsékletnek. Élvezd a használhatóságát és megjelenését évekig!

Egy időtlen klasszikus minden konyhába

A klasszikus soha nem megy ki a divatból - akárcsak a Milánó modell. A sima perem, a csepegtető kifinomult barázdái és az elegáns téglalap alakú medence olyan kombináció, amely minden konyhába tökéletesen illeszkedik. Az 5 színben kapható mosogató univerzális megjelenése kiegészíti az enteriőrt – kellemes látványt nyújtva mind a lakók, mind a vendégek számára.

Minőség, vonzó ár vagy elegáns dizájn? A Compact széria Milánó 620-as típusával nem kell választanod.

Tökéletesen tiszta erőfeszítés nélkül

Néhány spray, egy rongy és egy perc - mostantól csak ennyi kell a mosogató tisztításához. Felejtsd el a makacs foltokat vagy a színvesztést. A gránit felületek speciális előkészítésével a mosogató tisztítása gyors és kényelmes lesz.

Ezenkívül a mosogató felülete ellenáll a szennyeződésnek, így nem kell túl gyakran tisztítani.

Könnyű összeszerelés, mellyel mindenki boldogul

A mosogató megfordítható, ami rugalmasságot biztosít a telepítés során. A konyhai kialakítástól függően jobbra vagy balra is elhelyezheted a csepegtetőt - teljesen alkalmazkodva igényeidhez.

A mosogatót egy praktikus sablonnal együtt kapod a hely kivágásához a munkalapon.

A tartozékok beszerelésére szolgáló furatok könnyítve vannak. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a mosogató a legjobban illeszkedjen igényeidhez. Kövesd az utasításokat, és megtudhatod, hogyan lehet könnyen kiütni őket. Tudj meg többet a könnyített furatok előnyeiről, és élvezd az igényeid szerint tervezett mosogatót.

 

Termék kiszállítás
dostawa_icon_3.png
Csomagfeladás 24 órán belül
dostawa_icon_4.png
Szállítási költség - ingyenes
dostawa_icon_2.png
Garancia a biztonságos szállításra
dostawa_icon_3.png
35 év garancia a gránit mosogatókra
dostawa_icon_4.png
Több mint 200 000 pozitív vélemény
dostawa_icon_2.png
Szállítási idő 5 munkanap
dostawa_icon_5.png
30 napos visszaküldési idő
Technikai tulajdonságai
Méret:620 x 500 mm
Szekrény mérete:Szekrény 45 cm-től
Medence mélysége:180mm
Tömeg:ok. 12kg
Lefolyó: 3 1/2"
Garancia:35 év
Termék visszaküldése:30 nap
Összetétel:20 % műgyanta
80% gránitőrlemény
Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
Megfordítható:Igen
A kamrák száma:egymedencés
Vízelvezető:Csepegtetővel
Mosogató szélessége:50-60 cm
Technikai tulajdonságai
  • MC 620 poprawne
Vélemények a termékről


Mutasd a következő termékismertetőket

Különleges ajánlatok