Mosogató - Ibiza 780 Smart egymedencés gránit mosogatótálca csepegtetővel

4.94 / 5 (36730 vélemények)
Méret: 780 x 500 mm Szekrény mérete: Szekrény 45 cm-től
Egyedi Protect+ bevonat garantálja, hogy a szennyeződések, foltok és vízkő lassabban ülepedjenek le, és könnyebben eltávolíthatók legyenek. A Primagran szakemberei a Protect+ védőbevonatot már a gyártási folyamat során fogják alkalmazni, így mosogatód maximális védelmet nyer.
Legjobb ár garancia!
Ön közvetlenül a gyártótól vásárolja meg a mosogatót, ezért termékeinkre a legalacsonyabb ár garanciát vállaljuk.
-36 000Ft

44 900Ft 80 900Ft

Kérd szakértő tanácsát
Rendelj telefonon
+36 96 200 160
Hívja szakértőinket, akik segítenek a mosogató kiválasztásában és a vásárlásban.
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8 és 16
A termék előnyei
Antibakteriális bevonat* Antibakteriális bevonat*  Az ezüst nanorészecskék gátolják a baktériumok szaporodását; ezeknek a részecskéknek nagy a felület/térfogat aránya, ami jelentős biológiai aktivitást eredményez.
Gombaölő bevonat Gombaölő bevonat  Megakadályozza a gombák, köztük a penész letelepedését a mosogató felületén.
Medence a jobb vagy a bal oldalon Medence a jobb vagy a bal oldalon  A mosogató megfordítható, tehát a munkalapba jobb vagy bal oldali csepegtetővel is beszerelhető, ezáltal a munkaterületet igényeidnek megfelelően alakíthatod.
Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez  5 színváltozat és 20 különböző alakú mosogató teszi lehetővé, hogy a gyártott mosogatókat sikeresen kombináld a Primagran csaptelepekkel.
Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben  A mosogató hőállónak minősül az ún. száraz teszten, amely a mosogató felületének érintkezését szimulálja pl. egy forró edénnyel.
Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben  A mosogató ellenáll a vízhőmérséklet gyors változásának (15–95 °C hőmérsékleti tartomány).
Karcálló Karcálló  A mosogató meg van erősítve (a gyanta háromdimenziós térhálósítási folyamaton megy keresztül), amelynek köszönhetően a mosogató felülete tartós.
Ellenálló a szennyeződésekkel szemben Ellenálló a szennyeződésekkel szemben  A mosogató térhálósított szerkezete megakadályozza a szennyeződések mély behatolását a felszínbe.
Ütésálló Ütésálló  Az anyag dinamikus terhelés hatására repedésálló.
Ellenálló az elszíneződéssel szemben Ellenálló az elszíneződéssel szemben  A mosogató felülete ellenáll a vegyszereknek és a foltot hagyó anyagoknak.
Könnyen tisztítható Könnyen tisztítható  A szennyeződések és lerakódások nem ragadnak rá a mosogató felületére, könnyen eltávolíthatóak.
Nem fakul Nem fakul  A mosogató felülete nem színeződik el.
A furatok ki vannak marva A furatok ki vannak marva  A mosási terület rugalmas kialakítása a könnyített furatonak köszönhetően. Lehetőséget biztosít a megfelelő számú furatok kiütésére a kiválasztott pontokon.

* Az antibakteriális bevonatos modellekre vonatkozik - több információ a Antibakteriális technológiája fül alatt

Egyéb infó

Ibiza 780 Smart gránit mosogató - minimalizmus és funkcionalitás

Olyan mosogatót keres, amely jól működik konyhájában, funkcionális és kiemeli konyhája stílusát? Válaszd a minimalista dizájn és a funkcionalitás egyedi kombinációját. A tartós és stílusos Ibiza 780 Smart gránit mosogató tökéletes megoldás az Ön számára. A modell 45 cm-től kezdődő méretű szekrényekhez készült.

Megéri az Ibiza 780 Smart gránitmosogatót választani?

Szeretne egy funkcionális, mégis modern mosogatót a konyhájában? Tudja meg, miért érdemes fogadni az Ibiza 780 Smart gránit mosogatónkra. 

 • minimalista dizájn, amely szabad szemmel is látható a vízelvezető sima felületének köszönhetően
 • vékony peremei és éles szögei az Ibiza 780 Smart gránitmosdót rendkívül könnyűvé és modernné teszik – minimalizmus minden részletében
 • a lefolyó szintjén lévő csapnyílás lehetővé teszi, hogy konyháját tökéletesen tisztán tartsa anélkül, hogy gyakran le kellene törölnie a mosogató környékét
 • az innovatív téglalap alakú túlfolyó javítja a mosogató kialakítását és karakterét
 • 4 rugalmas nyílás, amely lehetővé teszi a tartozékok, például az adagoló vagy a vízleválasztó gomb rugalmas tervezését

Ha olyan univerzális méretű termékeket keres, amelyek a modern dizájnt a maximális funkcionalitással ötvözik, fogadjon a Smart mosogató csoportra.

Minőség a legigényesebbeknek

Az Ibiza mosogató gránitból készült - kiváló minőségű adalékanyagból és speciális gyantából. Ennek a keveréknek köszönhetően termékünk nem színeződik el, ellenáll a hőmérsékletnek és a karcolásnak. A mosogató megvásárlásakor 35 év garanciát kap, amely lehetővé teszi, hogy sokáig élvezze a mosogatót.

Minimalizmus és stílus

Az Ibiza 780 Smart gránit mosogató modern stílusban készült, miközben megőrzi egyszerű formáját. A sima lefolyó minimalista stílust és karaktert kölcsönöz a terméknek, a mosogató mély tálkája pedig kényelmes mosogatást tesz lehetővé.

A mosogató 5 univerzális színben kapható - fekete, grafit, szürke, bézs és fehér.

Tiszta mosogató évekig

Minimális erőfeszítéssel és speciális előkészületekkel, amelyeket üzletünkben talál, Ibiza mosogatója biztosan tiszta és védett marad sok éven át. A mosogató felülete ellenáll a szennyeződéseknek, hőmérséklet- és színváltozásoknak, így a gránitmosogató sokáig változatlan állapotban marad.

Az Ibiza 780 Smart mosogató alapfunkciói 

 • Medencék száma: egymedencés
 • Vízlefolyó: Nagy, egyenes lefolyó
 • Szekrényekhez: 45 cm-től
 • Méretek: 780 x 500 mm, kamra mélysége: 180 mm
 • Garancia: 35 év

Rugalmas kialakítás 

Az Ibiza mosogató mindkét oldalán mart furatok találhatók a csapokhoz és tartozékokhoz. A két oldalán lévő lyukakon keresztül a mosogatót igényeinek megfelelően fordíthatja. A kiegészítések mosogatóba való egyszerű felszereléséhez kövesse azutasításokat, amelyekből megtudhatja, hogyan lehet egyszerűen kifúrni a lyukakat. Az alámart furatok előnyeiről itt olvashat bővebben.

Termék kiszállítás
dostawa_icon_3.png
Csomagfeladás 24 órán belül
dostawa_icon_4.png
Szállítási költség - ingyenes
dostawa_icon_2.png
Garancia a biztonságos szállításra
dostawa_icon_3.png
35 év garancia a gránit mosogatókra
dostawa_icon_4.png
Több mint 200 000 pozitív vélemény
dostawa_icon_2.png
Szállítási idő 5 munkanap
dostawa_icon_5.png
30 napos visszaküldési idő
Technikai tulajdonságai
Méret:780 x 500 mm
Szekrény mérete:Szekrény 45 cm-től
Medence mélysége:180mm
Tömeg:ok. 12kg
Lefolyó: 3 1/2"
Garancia:35 év
Termék visszaküldése:30 nap
Összetétel:20 % műgyanta
80% gránitőrlemény
Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
Megfordítható:Igen
A kamrák száma:egymedencés
Vízelvezető:Csepegtetővel
Mosogató szélessége:50 cm
Technikai tulajdonságai
 • Ibiza 780
Vélemények a termékről


Mutasd a következő termékismertetőket

Különleges ajánlatok