Primagran
Primagran

Adagoló - négyzet alakú Szürke 400 ml

-2 000Ft
Adagoló - négyzet alakú Króm

4.90 / 5 (73 vélemények)
-2 000Ft

7 900Ft 9 900Ft

  • Igen
  • Nem
Extra furatok X
Extra furatok Open
X Open
    • Színben passzol a Primagran mosogatóhoz
    • Felülről tölthető
Egyéb infó

Vannak konyhai kiegészítők, melyek csupán apró részletnek tűnnek, mégis nagymértékben megkönnyítik a mindennapos konyhai munkavégzést. Ilyen a pumpás tisztítószer adagoló. Szürke színével ideális kiegészítője lehet bármelyik, egyező színű Primagran mosogatótálcának. Az eltérő színű mosogatókhoz is felszerelhetjük, így merész, avantgard összképet alakíthatunk ki a konyhánkban. A dizájnos adagoló a modern és a klasszikus stílusú konyhákba is egyaránt remekül illik.

Ezt az univerzális adagolót feltölthetjük akár folyékony szappannal, kézi mosogatószerrel vagy mosogatótisztítóval. Beszerelése helytakarékos megoldást kínál – végleg megszabadulhat a munkalapot elfoglaló műanyag flakonoktól. A szögletes adagoló tartálya a munkalap alatt helyezkedik el, csupán a diszkrét adagolópumpa látható, amely esztétikusan belesimul a környezetébe .

Minden termékünknél az ergonomikus kialakításra törekszünk, így ez az adagoló is kényelmesen használható a hosszú kifolyócsőnek köszönhetően. A pumpa pontosan annyi folyadékot adagol, amennyire szükségünk van, és nem fog kicsöpögni. Az adagoló újratöltése szintén egyszerű – a folyadékot felülről betölthetjük, nem szükséges hozzá a tartályt kiemelni, vagy a mosogató alá behajolni. A szürke színű adagoló tartós anyagból készült, mely ellenáll a mechanikai hatásoknak és nem színeződik el. A mosogatóra szerelése szintén problémamentes és gyors, mivel elegendő behelyezni a speciálisan erre a célra kivágott furatba a mosogatón.

A praktikus adagoló beszerelésével  harmonikus összképet és rendezett, tiszta munkafelületet alakíthat ki konyhájában.

Technikai tulajdonságai
Szín:Szürke
Kiszerelés:400 ml
Szappanadagoló magassága (munkalap felett):6 cm
Szappanadagoló magassága (munkapult alatt):21,4 cm
Technikai tulajdonságai
  • Rt dozownik
Melyik mosogatót válaszd és hogyan rögzítsd otthon.

Különleges ajánlatok BlackWeeks

Minőség

35 év garancia

Fizetési módok

Deliver 24 h, in Your home 5 days

Biztonságos vásárlás

Megbízható Bolt Program

Primagran opinie ceneo