Primagran
Primagran

Adagoló - négyzet alakú Bézs 400 ml

-2 000Ft
Négyzet alakú adagoló Bézs

4.87 / 5 (69 vélemények)
-2 000Ft

7 900Ft 9 900Ft

  • Igen
  • Nem
Extra furatok X
Extra furatok Open
X Open
    • Színben passzol a Primagran mosogatóhoz
    • Felülről tölthető
Egyéb infó

A praktikus konyha nem funkcionálhat mosogatószer adagoló nélkül. Lehetővé teszi a szekrényekben vagy a mosogató peremén található csúnya tisztítószeres flakonok használatának megszüntetését.  A bézs színű, négyzet alakú mosogatószer adagolót választva, eredeti és elegáns dizájnt kapunk. Tökéletesen harmonizál a hasonló árnyalatú mosogatókkal. Passzol egy-másfél-és kétmedencés, kerek, szögletes vagy négyzet alakú mosogatókhoz.  A adagolót egy speciálisan előkészített furatba lehet felrögzíteni, a furat a mosogató felületén található.


A négyzet alakú adagoló tökéletesen harmonizál  konyhai mosogatókkal valamint modern és minimalista stílusban berendezett belső terekkel. A bézs színnek köszönhetően az adagoló megállja  a helyét indusztriális stílusú konyhákban is. Ez a konyhai tartozék rendkívül esztétikus - nem áll ki túlságosan és az egyetlen látható része az elegáns pumpa, a tartály a mosogató felszíne alatt van.

Stílusos dizájn valamint praktikusság jellemzi az adagolót, melyről nem lehet megfeledkezni a konyha és a mosogató szféra kialakítása közben. Az adagolót könnyedén után lehet tölteni, a konyhapult alá való hajolgatást és a tartály kitekerését megspórolva. Ez a kis méretű kiegészítő eredményezi, hogy a konyhában rend és tisztaság fog uralkodni, megszabadulva a kevésbé esztétikus  műanyag flakonoktól.

Technikai tulajdonságai
Szín:Bézs
Kiszerelés:400 ml
Szappanadagoló magassága (munkalap felett):6 cm
Szappanadagoló magassága (munkapult alatt):21,4 cm
Technikai tulajdonságai
  • dozownik_kwadrat
Melyik mosogatót válaszd és hogyan rögzítsd otthon.

Különleges ajánlatok BlackWeeks

Minőség

35 év garancia

Fizetési módok

Deliver 24 h, in Your home 5 days

Biztonságos vásárlás

Megbízható Bolt Program

Primagran opinie ceneo