Primagran

Adagoló - négyzet alakú 400 ml

-2 000Ft
Adagoló - négyzet alakú Króm

4.88 / 5 (612 vélemények)
-2 000Ft

7 900Ft 9 900Ft

  • Igen
  • Nem
Extra furatok X
Extra furatok Open
X Open
    • A Primagran mosogató minden színéhez illik
    • Felülről tölthető
    • 6 színben kapható
Egyéb infó

A mosogatószer-vagy szappanadagoló tökéletes kiegészítője a konyha azon részének ahol a tányérok, edények mosogatása és ápolása történik. Négyzet alakja lehetővé teszi egyszerű és nyers vonalakkal rendelkező mosogatók párosításával, melyek minden stílusú konyhába passzolnak. A adagoló mindegyik színárnyalatú mosogatóhoz megfelelő, fekete, szürke, bézs vagy grafit színhez egyaránt. A adagoló ideális összhangot teremt az egyéb mosogatáshoz szükséges kiegészítőkkel például automata dugóval vagy konyhai csapteleppel a Primagran kínálatából. A négyzet alakú mosogatószer-vagy szappanadagoló a mosogatótálca felszínére van rögzítve, és a felrögzítés különösen egyszerű, mivel a kiegészítő felhelyezése egy már előkészített furatba történik. A mosogató felszínén csak az adagoló pumpája látszódik, azonban a mosogató alatt el van rejtve az adagoló tartálya, melynek eredménye, hogy a négyzet alakú adagoló rendkívül esztétikus és rendezett.

A konyhában segíti a kényelmes munkát, megőrizve a tisztaságot és a rendet. Ha döntött a konyhai kiegészítő mellett a mosogatószférába és felszereli a négyzet alakú adagolót, akkor értékes munkaterületet spórol meg a konyhapulton valamint végleg megszabadulhat a látvány esztétikáját megtörő, műanyag mosószeres flakonoktól.

A négyzet alakú, adagoló nem csak időtlen dizájn és praktikusság, hanem egyben minőségi tartósság és garancia, mivel a termék ellenáll a mechanikus sérüléseknek és az ennél a termékeknél olyan gyakran előforduló előnytelen elszíneződéseknek. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy ez négyzet alakú adagoló a legjobb választás azoknak, akik értékelik a hosszú évekre vásárolt, mindennapi használatban lévő kiegészítőket.

Technikai tulajdonságai
Kiszerelés:400 ml
Szappanadagoló magassága (munkalap felett):6 cm
Szappanadagoló magassága (munkapult alatt):21,4 cm
Technikai tulajdonságai
  • doz-kw-rys-tech
Vélemények a termékről


Mutasd a következő termékismertetőket

Különleges ajánlatok

Minőség

35 év garancia

Fizetési módok

Deliver 48 h, in Your home 5 days

Biztonságos vásárlás

Megbízható Bolt Program

Primagran opinie ceneo