Primagran
Primagran

Mosogatók sarokszekrényekhez 

 • Gránit mosogató Monaco

  A Monaco sarok mosogató ideális megoldás nagyobb és kisebb konyhákba egyaránt. Sarokba építhető mosogató, melynek köszönhetően sok helyet meg lehet spórolni a munkapultból.  Ez a másfélmedencés modell praktikus csepegtetőtálcával rendelkezik - teljes egészet alkot. A Monaco modell már 80 cm széles szekrénybe helyezhető. A nagy, fő medence kényelmes mosogatást biztosít a nagyobb edényeknek, tányéroknak és tepsiknek. A csepegtető és a segédmedence háromszög alakú, melynek előnye, hogy a mosogató körül plusz hely van, ami nagyon értékes azokban a konyhákban, melyekben gyakran főznek. A mosogató modern és egyszerre érdekes trapéz formája lett összekapcsolva a lekerekített szélekkel - ez az összeállítás tökéletes harmóniát alkot klasszikus és modern stílusban berendezett konyhákkal. A gránit 5 különböző univerzális színe hozzáilleszthető a konyhában domináló színekhez. A Monaco mosogatót megvásárolva 35 évre szóló garanciát kapsz a gyártótól. A Primagran gránit minősége számos minősítéssel és tanúsítvánnyal lett igazolva, melyeknek köszönhetően biztos lehetsz a mosogatók tartósságában és ellenállóképességében. A mindennapi mosogatás és főzés nem okoz elszíneződést a mosogató felületén. Elérhető a mosogató speciális, antibakteriális ezüstionos bevonattal készült változata. Ennek a szettnek ideális kiegészítése lehet egy krómozott vagy gránit csaptelep. A gránit csaptelep színben hozzáilleszthető a mosogató színéhez és rendelhető kihúzható zuhanyfejjel, ami megkönnyíti a csepegtető lemosását is. Hogy maximálisan megkönnyítsük a mosogatást, válassz egy praktikus kiegészítőt a mosogatóhoz, mint például szifon automata dugóval vagy mosogatószer adagoló, melynek segítségével eltünteted a nem esztétikus műanyag flakonokat és rendezett környezetet teremtesz a mosogató környékén. Az adagoló színét szintén hozzáillesztheted a mosogató színéhez.

  Méretek

  970 x 490 mm Szekrény 80 cm-től

  4.90/5 (396 Ismertető(k))
  59 900Ft 79 900Ft
 • Gránit mosogató Catania

  Catania egy látványos, gránit sarokmosogató, melynek másfél medencéje van. A modell praktikus csepegtetőtálcával is rendelkezik. Tökéletes összhangban van a modern, korszerű belső konyhai térrel, és helyet szabadít fel a konyhapulton.A nagyobb és a kisebb pl. teakonyhákban is jól mutat. Lekerekített szélek és trapéz forma - ez összekapcsolva másfél medencével, és sok helyet fel lehet szabadítani a konyhapultból, valamint maximálisan ki lehet használni a sarokszekrényt. Annak ellenére, hogy a mosogató a konyha sarkában helyezkedik el, külön tervezői hangsúlyt kaphat. A mosogató öt vonzó színben kapható (fehér, bézs, szürke, grafitszürke és fekete). A sarokmedencés mosogatót min. 60 cm széles szekrénybe lehet felrögzíteni. A sarokmosogató nagyobb medencéjébe akár tepsik vagy nagyobb edények is elférnek, a kisebb medence alkalmas a tányérok válogatására, elöblítésére, evőeszközök lerakására vagy zöldségek elmosására. Egyik plusz előnye a Catania sarokmosogatónak, hogy a csepegtetőtálcával praktikus és jól használható egészt alkot. Ennek a három dolognak az összekapcsolása - nagy medence, kis medence és csepegtetőtálca - igazán megkönnyíti a mindennapi mosogatást. A gránit felület ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ezen kívül ütés-és karcálló és nem színeződik el a konyhai munkálatok közben. A Catania mosogató kitűnik mintájával és praktikusságával valamint minőségével, mivel különösen ellenálló és tartós gránit anyagból készült. Ahogy a Primagran további termékei is, ez a mosogató is teljesíti a  lengyel és európai minőségellenőrzési normákat. Ezt a mosogatót megvásárolva, 35 év garanciát kapsz a termékre. Lehetőség van a mosogatót antibakteriális bevonattal rendelkező verzióban megvásárolni, mely kevésbé kedvező körülményeket teremt a káros mikroorganizmusok növekedéséhez. A Catania mosogatót könnyű jó állapotban tartani, akár úgy, hogy csak alapvető tisztítást és ápolást végzünk el rajta. Ennek köszönhetően a mosogató hosszú évekig fog szolgálni minket. A mosogatót biztonságos kartonban küldjük, melyhez mellékeljük  a felrögzítéshez szükséghez leírást és a sablonokat a konyhapult kivágásához.

  Méretek

  835 x 495 mm Szekrény 60 cm-től

  4.88/5 (313 Ismertető(k))
  44 900Ft 64 900Ft

Mosogatók sarokszekrényekhez

A sarok mosogató az egyik legkedveltebb megoldás kis és nehezen hozzáférhető konyhákba. Megkönnyíti a konyhai eszközök elhelyezését úgy, hogy a konyhapult minden centimétere hasznosan legyen kihasználva. A sarokszekrényhez passzoló mosogató másfél medencés modell csepegtetővel. A lekerekített élű nagy medencében kényelmesen lehet tányérokat mosogatni és öblíteni. A kisebb medence kiváló zöldségek és gyümölcsök tisztítására, az evőeszközök félrerakására és a tányérok válogatására. A Primagran sarok mosogató csepegtetővel rendelkezik, ami az elmosott edények tárolására alkalmas. Az elérhető modellek színben és formában is különböznek, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet a mosogatós sarkod kialakításához. A fehér színű mosogató a skandináv stílusú konyhához, a szürke szín vagy grafit, ami a korszerű konyhákhoz passzol.

A gránit mosogatóink kiváló minőségét a bevált anyagok felhasználásával állítjuk elő: ásványi adalékanyagok és gyanta. Mosogatóink tartósságát 35 éves garanciával biztosítjuk, melyet minden Vásárlónk megkap. A mosogatókat Lengyelországban gyártjuk és megfelelnek az összes minőségi szabványnak. A Primagran mosogatók ellenállnak az ütésnek, karcolásnak. Nem okoznak gondot a színezett italok, mint pl. bor vagy céklalé, sem a hirtelen változó hőmérséklet. Ezen kívül nem igényelnek hosszadalmas ápolást csak rendszeres tisztítást, a mosogatás végén szárazra törölve a mosogatót. Mindegyik mosogatóhoz rendelhető színben hozzáillő csaptelep, mely lehet gránit, króm és rendelkezhet kihúzhtó zuhanyfejjel. Vásárlóink figyelmébe ajánljuk egyéb hasznos kiegészítőinket, úgy mint: automata szifon, mosogatószer adagoló, mely megkönnyíti a mosogatást. Ha nem tudod eldönteni, melyik modellt válaszd, lépj velünk kapcsolatba és mi örömmel segítünk Neked – Várunk sok szeretettel.

Szűrő

A kamrák száma
Vízelvezető
Fő kamra alakja
Mosogató szélessége