Másfél medencés mosogatók 

 • Mosogató Madrid fekete
  49 900Ft 59 900Ft
  Gránit mosogató Madrid

  Madrid modellünk másfélmedencés mosogató nagy csepegtetőtálcával. A keresztben található 3 párhuzamos barázda hatékonyan vezeti el a vizet a kisebb medencébe. A Madrid mosogató min. 60 cm széles szekrénybe építhető be. A mosogató lekerekített oldalainak köszönhetően a nagyobb medence érdekes trapéz formájú. A kis medencével összekapcsolva egy igazi egészet alkot. Ennek a megoldásnak az eredménye, hogy a Madrid mosogató korszerű, érdekes formával és igazi karakterrel rendelkezik. A lekerekített élek azonban lehetővé teszik, hogy a mosogató klasszikus, rusztikális stílusú helyiségben is tökéletesen mutat. Mosogatónk öt semleges színben kapható, így könnyű az ideálisat kiválasztani a konyha egészéhez. A különleges dizájnon kívül kitűnik ellenállóképességével, mely az ásványi anyagok őrleményének és a jó minőségű műgyantának köszönhető. Nincs hatással rá a hirtelen hőmérséklet változás. A felhasznált anyagok tartóssága eredményezi, hogy a mosogató ütésálló és a használat közben előforduló karcolások sem tesznek benne kárt. Ezen kívül, nem igényel bonyolult ápolási praktikákat. A jó kondíció megőrzése érdekében elegendő az alapvető ápolás. Lehetőség van olyan modell megvásárlására is, melynek anyaga speciális ezüstionos formulával lett gazdagítva, melyen a baktériumok és gombák nem szaporodnak el. Mosogatóink az európai és lengyel szabványokat is teljesítik. A kínált termékek minőségét igazolva, mindegyik termékünkre 35 év garanciát vállalunk. A gyártási folyamat során használt kiváló anyag eredményezi, hogy mosogatóink könnyen tisztán tarhatók. Each sink you purchase is accompanied by a leaflet to help you insert the sink yourself. Our customer will receive instructions and templates to cut the recess. The faucets available in the Primagran shop allow you to create beautiful kitchen sets. We offer classic, chrome and granite faucets with a choice of colors for the sink. Regardless of the type of sink, you can choose the ideal pass accessories such as soap dispenser or siphon with automatic plug. By purchasing Primagran's modern and durable sink and granite or chrome faucet, you can be sure that all your kitchen elements will be in perfect harmony.

  Méretek

  880 x 520 mm Szekrény 60 cm-től

  4.97/5 (613 Ismertető(k))
  59 900Ft 49 900Ft
 • Mosogató Monaco fehér
  59 900Ft 69 900Ft
  Gránit mosogató Monaco

  A Monaco sarok mosogató ideális megoldás nagyobb és kisebb konyhákba egyaránt. Sarokba építhető mosogató, melynek köszönhetően sok helyet meg lehet spórolni a munkapultból.  Ez a másfélmedencés modell praktikus csepegtetőtálcával rendelkezik - teljes egészet alkot. A Monaco modell már 80 cm széles szekrénybe helyezhető. A nagy, fő medence kényelmes mosogatást biztosít a nagyobb edényeknek, tányéroknak és tepsiknek. A csepegtető és a segédmedence háromszög alakú, melynek előnye, hogy a mosogató körül plusz hely van, ami nagyon értékes azokban a konyhákban, melyekben gyakran főznek. A mosogató modern és egyszerre érdekes trapéz formája lett összekapcsolva a lekerekített szélekkel - ez az összeállítás tökéletes harmóniát alkot klasszikus és modern stílusban berendezett konyhákkal. A gránit 5 különböző univerzális színe hozzáilleszthető a konyhában domináló színekhez. A Monaco mosogatót megvásárolva 35 évre szóló garanciát kapsz a gyártótól. A Primagran gránit minősége számos minősítéssel és tanúsítvánnyal lett igazolva, melyeknek köszönhetően biztos lehetsz a mosogatók tartósságában és ellenállóképességében. A mindennapi mosogatás és főzés nem okoz elszíneződést a mosogató felületén. Elérhető a mosogató speciális, antibakteriális ezüstionos bevonattal készült változata. An ideal complement to this set can be a chrome or granite faucet. The granite faucet is color-matched to the sink color and can be ordered with a pull-out shower head, which also makes it easy to wash the drip pan. To maximize the ease of washing, choose a handy sink accessory, such as a siphon automatic stopper or dishwasher dispenser, to eliminate non-aesthetic plastic bottles and create a neat environment around the sink. You can also match the dispenser color to the sink color.

  Méretek

  970 x 490 mm Szekrény 80 cm-től

  4.94/5 (323 Ismertető(k))
  69 900Ft 59 900Ft
 • Mosogató Sevilla bézs
  44 900Ft 54 900Ft
  Gránit mosogató Sevilla

  Sevilla gránit mosogatót elsősorban a praktikusság jellemzi. Másfélmedencés modell, mely áll egy nagy, 42x34,5 cm-es méretű, nagyon  mély medencéből, valamint egy praktikus csepegtetőtálcából. A Sevilla modell tökéletes olyan konyhákba, melynek lakói szeretnek főzni. Kényelmesen elő lehet készíteni a hozzávalókat majd elöblíteni a nagy méretű edényeket és tepsiket. A kisebb de másik mély medence tökéletes evőeszközök szétválogatásához és gyümölcsök zöldségek lemosásához. Egyéb kiegészítőket lehet vásárolni ehhez a mosogatóhoz, melyek megkönnyítik az előkészületeket. Hogy maximálisan kihasználjuk a modell adta lehetőségeket, Vásárlóink figyelmébe ajánljuk kihúzható zuhanyfejes  vagy elforgatható csaptelepeinket. A Sevilla gránit mosogató öt klasszikus színben kapható: fehér, bézs, szürke, grafitszürke valamint fekete. A színeknek köszönhetően kiválaszthatjuk azt, mely a legjobban illik a konyha színvilágához - beleértve a korszerű, klasszikus és rusztikus stílusú belső tereket is. Ez a típus min. 60 cm szélességű szekrénybe rögzíthető be. A Primagran gránit mosogatóit a magas minőségű elkészítés és anyagok jellemzik. Jó minőségű gyanta és ásványi őrlemény eredményeként jött létre ez a tartós, ellenálló konyhai eszköz. Ellenáll a hirtelen hőmérsékletváltozásnak, magas hőmérséklettel szemben, ütés-és karcálló. Egyszerű eleganciának és a gránit mosogatókhoz kifejlesztett széles körű tisztítószereknek köszönhetően a Sevilla mosogató hosszú éveken keresztül jó állapotban tartható, így sokáig a konyha dísze lesz. Ezen kívül további ajánlataink között szerepel a választható antibakteriális felület. A gyártás során a mosogató anyagához speciális keveréket adunk, mely meggátolja a káros baktériumok és gombák gyors szaporodását a mosogató felületén. A csomagban minden mosogatóhoz a felrögzítés részletes leírását küldjük és speciális sablont, mely segítségedre lesz a konyhapult kivágása során.

  Méretek

  780 x 500 mm Szekrény 60 cm-től

  4.86/5 (292 Ismertető(k))
  54 900Ft 44 900Ft
 • Mosogató New York fekete
  44 900Ft 54 900Ft
  Gránit mosogató New York

  A New York gránit mosogató egy klasszikus, másfél medencés modell csepegtetőtálcával. Ideális mind a hagyományos, mind a modern konyhák számára. Mint fő mosogatáshoz kijelölt hely vagy mint a mosogatógép kiegészítéséhez is alkalmazható. Kitűnik egyszerű, időtlen kialakításával. A téglalap alakú forma bármilyen konyhai szekrényhez illeszkedik. Az eredeti megjelenést a  kiváló minőségű anyag és a  stílusos csepegtetőtálca biztosítja, melyek nem csak esztétikusak, hanem praktikusak is. Öt univerzális színben kapható. A csepegtetőtálcán száríthatók az elmosott edények, melyek nem foglalnak helyet a konyhapulton és az összegyűlt víz szabadon lefolyik a kisebb medencébe. A kisebb medence tökéletesen alkalmas egyéb konyhai eszközök behelyezésére, pl. vágódeszka, szűrő.  A New York modell jó minőségű műgyantából és gránit őrlemény keverékéből készült. Ezeknek az anyagoknak a vegyítése garantálja, hogy a másfélmedencés mosogató igazi beruházás lesz hosszú évekre. Ezek az anyagok biztosítják azt, hogy a mosogató hő-és ütésálló valamint nem színeződik el. A Primagran mosogatók eleget tesznek a lengyel és európai minőségi szabványoknak. Termékeink 35 évre szóló garanciával rendelkeznek.  This type of sink is also available in an antibacterial coated version, which prevents the growth of various harmful pathogens. The New York sink is a simple kitchen utensil that requires little care. By using granite cleaners, you can be sure that your sink will look like new for many years to come. Primagran's high quality sinks come with a 35 year warranty.  For even more comfortable use, we recommend our customers look at the stylish and practical faucets, the automatic siphon and the dishwasher dispenser for the New York sink. These accessories make it easy to wash and tidy the sink.

  Méretek

  750 x 475 mm Szekrény 60 cm-től

  4.87/5 (274 Ismertető(k))
  54 900Ft 44 900Ft
 • Zlew granitowy Katania
  44 900Ft 54 900Ft
  Gránit mosogató Catania

  Catania egy látványos, gránit sarokmosogató, melynek másfél medencéje van. A modell praktikus csepegtetőtálcával is rendelkezik. Tökéletes összhangban van a modern, korszerű belső konyhai térrel, és helyet szabadít fel a konyhapulton.A nagyobb és a kisebb pl. teakonyhákban is jól mutat. Lekerekített szélek és trapéz forma - ez összekapcsolva másfél medencével, és sok helyet fel lehet szabadítani a konyhapultból, valamint maximálisan ki lehet használni a sarokszekrényt. Annak ellenére, hogy a mosogató a konyha sarkában helyezkedik el, külön tervezői hangsúlyt kaphat. A mosogató öt vonzó színben kapható (fehér, bézs, szürke, grafitszürke és fekete). A sarokmedencés mosogatót min. 60 cm széles szekrénybe lehet felrögzíteni. A sarokmosogató nagyobb medencéjébe akár tepsik vagy nagyobb edények is elférnek, a kisebb medence alkalmas a tányérok válogatására, elöblítésére, evőeszközök lerakására vagy zöldségek elmosására. Egyik plusz előnye a Catania sarokmosogatónak, hogy a csepegtetőtálcával praktikus és jól használható egészt alkot. Ennek a három dolognak az összekapcsolása - nagy medence, kis medence és csepegtetőtálca - igazán megkönnyíti a mindennapi mosogatást. A gránit felület ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ezen kívül ütés-és karcálló és nem színeződik el a konyhai munkálatok közben. A Catania mosogató kitűnik mintájával és praktikusságával valamint minőségével, mivel különösen ellenálló és tartós gránit anyagból készült. Ahogy a Primagran további termékei is, ez a mosogató is teljesíti a  lengyel és európai minőségellenőrzési normákat. Ezt a mosogatót megvásárolva, 35 év garanciát kapsz a termékre. Lehetőség van a mosogatót antibakteriális bevonattal rendelkező verzióban megvásárolni, mely kevésbé kedvező körülményeket teremt a káros mikroorganizmusok növekedéséhez. A Catania mosogatót könnyű jó állapotban tartani, akár úgy, hogy csak alapvető tisztítást és ápolást végzünk el rajta. Ennek köszönhetően a mosogató hosszú évekig fog szolgálni minket. The sink is shipped in a secure cardboard, which is accompanied by a description for mounting and templates to cut out the kitchen counter.

  Méretek

  835 x 495 mm Szekrény 60 cm-től

  4.92/5 (252 Ismertető(k))
  54 900Ft 44 900Ft
 • Mosogató Valencia 1,5 fehér
  44 900Ft 54 900Ft
  Gránit mosogató Valencia 1.5

  Valencia 1.5 másfél medencés mosogató, mely kitűnik különleges formájával. A medencék szélei merész dőlésszögben lettek kialakítva, a csepegtető részen is hasonló formájú barázdák találhatók, így az egész kinézet elbűvölő. A kisebbik segédmedence nem csak az edények leöblítésére és válogatására szolgálhat, hanem zöldségek mosására is. Ezen kívül a Valencia modell csepegtetőtálcával rendelkezik, melyen praktikus és dekoratív barázdák lettek kialakítva, melyek a segédmedencébe vezetnek. A mosogató íves széleinek köszönhetően a mosogató igazi dizájner darab. Ez a forma tökéletes megoldás lehet klasszikus, modern és az úgynevezett úgynevezett glamour stílusban berendezett konyhákba egyaránt. A mosogató 5 klasszikus színben kapható: fehér, bézs, fekete, grafitszürke és szürke. A mosogató ellenálló a hirtelen hőmérsékletváltozással szemben, ütésálló, nem koszolódik és nem színeződik el. A praktikusság és a modern dizájn összekapcsolásából született meg a Valencia 1.5 modell, mely bebizonyítja, hogy létezik egyedülálló, gránit mosogató kedvező áron. A Valencia 1.5 mosogatót Lengyelországban gyártották, 35 éves garanciával rendelkezik. A Primagran mosogatók minősége a lengyel és európai minőségi normák teljesítésével lett megerősítve. Mindezen felül mindegyik mosogatóhoz részletes felrögzítési leírást mellékelünk, valamint sablont a konyhapult kivágásához. Boltunkban mindegyik mosogatóhoz színben tökéletesen passzoló gránit csaptelep választható, mely igazi egészt képez színben és formában. A mindennapi konyhai munka megkönnyítésére szolgálhat  az elegáns mosogatószer adagoló, mely rendezett hatást kelt a mosogató környékén.

  Méretek

  770 x 495 mm Szekrény 60 cm-től

  4.93/5 (207 Ismertető(k))
  54 900Ft 44 900Ft
 • Mosogató Párizs fekete
  44 900Ft 54 900Ft
  Gránit mosogató Párizs

  A Párizs gránit mosogató másfélmedencés modell, mely kitűnik egyszerű szerkezetével és modern formájával.  A nagy medence az edények és tányérok elmosására szolgál, a kisebbik tökéletes az edények elöblítésére, evőeszközök félrerakására, zöldségek és gyümölcsök elmosására.  A kisebb medence megkönnyíti a mosogatást és az ételek előkészítését valamint elegendő helyet biztosít az edényeknek, tányéroknak. A Párizs mosogató min. 60 cm széles szekrénybe építhető be. A mosogató magas minőségű anyagokból készült, melyek az európai és lengyel minőségi előírásoknak is megfelelnek. Ráadásként, vásárlás esetén 35 évre szóló garanciát kapsz.  És mindezeken felül a másfélmedencés mosogatót könnyű tisztán tartani hosszú évekig újszerű állapotban lesz az ellenálló gránit felületnek köszönhetően. Kis energiabefektetéssel hosszú ideig a konyha dísze lesz. Ütésálló és a hirtelen hőmérsékletváltozás sem jelent neki gondot. A mosogató több klasszikus színben kapható: fehér, bézs, fekete, szürke és grafitszürke, így a konyha színvilágához választható a mosogató színe, különleges hatást elérve ezzel. A modern design, a jó minőség és a funkcionalitás együttese, nagyon vonzóvá teszi a Párizs modellt. We offer reliable  care and cleaning   products for granite sinks, which keep the sink   shining and for many years to be the ornament of the kitchen.  Choose a faucet that fits perfectly into the sink, which will highlight its character and make the overall look very stylish.   We offer chrome and granite faucets with classic or pull-out shower heads. Complete   the entire set with a dishwasher dispenser, which greatly simplifies your daily chores.

  Méretek

  595 x 485 mm Szekrény 60 cm-től

  4.88/5 (174 Ismertető(k))
  54 900Ft 44 900Ft
 • Mosogató Sydney fekete
  44 900Ft 54 900Ft
  Gránit mosogató Sydney

  A Sydney gránit mosogató egy másfél medencés modell egyszerű és korszerű dizájnnal. Letisztult forma jellemzi, mely nagyon jól mutat modern és klasszikus stílusban berendezett konyhákban egyaránt. A Sydney mosogató öt különböző színben kapható, melynek köszönhetően könnyedén a konyha színvilágához illeszthető. Két medencéből  áll - egy nagyobból, egy kisebből és egy kisebb méretű csepegtetőtálcából. Ezek az elemek ötvözik a stílusos formát és kivételes praktikusságot. A Sydney mosogató szerkezete lehetővé teszi a rend és tisztaság könnyű fenntartását, kényelmes mosogatást és a hozzávalók előkészítését biztosítja.  Ennél a mosogató típusnál érdemes  szót ejteni a praktikus csepegtetőtálcáról. Enyhén lejtős forma, mely megakadályozza, hogy a víz a konyhapultra fröccsenjen. A Sydney modell különösen mosogatógép nélküli konyhákba való, ahol az összes edényt és tányért kézzel kell elmosni. The simple look and the use of geometric shapes are a perfect match for modern kitchens, where simple angles and the lack of soft, sophisticated lines are very important. The result of raw and rigorous design is that it is suitable for interiors inspired by industrial Finnish kitchens. The white version of the sink has clean lines and minimalism, while the trendy black version will appeal to avant-garde lovers. Apart from the beautiful looks, this model stands out for durability and reliability. Made of granite flour and resin. Thanks to the good quality materials, the sink is heat resistant, impact and scratch resistant, resistant to discoloration. The sink is accessible with an antibacterial coating, where the pathogens do not spread so quickly. 

  Méretek

  740 x 470 mm Szekrény 60 cm-től

  4.92/5 (49 Ismertető(k))
  54 900Ft 44 900Ft

Másfél medencés mosogatók

A Primagran gránit mosogatók másfél medencés változata tökéletes kisebb méretű konyhákba, ahol minden centiméter szabad konyhapult számít és ahol a konyhai helyiség gyakran szolgál az étel elkészítésére és étkezésre. Nagyobb konyhákba szintén jó választás. A másfél medencés mosogatót választva nem kell méret és praktikusság között tanakodnod, mivel ez a modell mindkét tulajdonságot magában hordozza. A nagyobb medence tányérok mosogatására és elöblítésére szolgál, a kisebbik megfelel zöldségek, gyümölcsök mosására és a koszos evőeszközök félrerakására. Használható a koszos tányérok válogatására is. A másfél medencés modellek klasszikus szögletes formákban kaphatók. Kínálatunkban megtalálható sarokba illő típus, melyek geometriai formájuknak köszönhetően a konyhaszekrény sarkába helyezhetők, tökéletesen passzolnak erre a helyre. A Primagran gazdag színválasztéka lehetővé teszi, hogy a mosogató színét a konyha színéhez igazítsuk, kiemelve annak stílusát is karakterét is. A klasszikus fehér szín tökéletesen illik a skandináv stílusú, világos belső terekhez.

A grafitszürke árnyalatai a modern konyha belső teréhez illenek leginkább, azonban a bézs szín tökéletes összhangban van a rusztikus stílusú konyhával. A másfél medencés mosogatók univerzális színei segítenek nekünk a konyhaszekrény színéhez választani a mosogatót. A Primagran mosogatók nem csak esztétikai, hanem funkcionális tulajdonságaival is kitűnnek. 35 év garanciát vállalunk a mechanikai sérülésekre, valamint magas hőmérsékletre és elszíneződésre, ezzel is bizonyítva, hogy meg vagyunk győződve termékeink kiváló minőségéről. Mindegyik mosogatóhoz, így a másfél medencés típushoz is kiválaszthatod a számodra megfelelő csaptelepet, praktikus kiegészítőket, mint például automata szifon vagy mosogatószer adagoló. Ha kérdésed van vagy elbizonytalanodtál, melyik modellt vagy kiegészítőket válaszd, lépj velünk kapcsolatba!

Szűrő

A kamrák száma
Fő kamra alakja
Mosogató szélessége