Primagran

Gránit mosogató Riga Prémium

4.95 / 5 (941 vélemények)
Méret: 400 x 500 mm | Szekrény mérete: Szekrény 40 cm-től |
-15 000Ft
Gránit mosogató Riga Prémium

Loading...

A 3D modell színe szemléltető - a pontos színreferenciákat alább megtalálja a termékkártyán

Kérd szakértő tanácsát Rendelj telefonon: +36 96 200 160
Hívja szakértőinket, akik segítenek a mosogató kiválasztásában és a vásárlásban.
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között tart nyitva

Kerek
Négyszögletes
Legjobb ár garancia!
Mosogatók közvetlenül a gyártótól, legjobb ár garanciával.
-15 000Ft

34 900Ft 49 900Ft

 • Igen
 • Nem
Extra furatok X
Extra furatok Open
X Open
  A termék előnyei
  Antibakteriális bevonat* Antibakteriális bevonat*  Az ezüst nanorészecskék gátolják a baktériumok szaporodását; ezeknek a részecskéknek nagy a felület/térfogat aránya, ami jelentős biológiai aktivitást eredményez.
  Gombaölő bevonat Gombaölő bevonat  Megakadályozza a gombák, köztük a penész letelepedését a mosogató felületén.
  Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez  5 színváltozat és 20 különböző alakú mosogató teszi lehetővé, hogy a gyártott mosogatókat sikeresen kombináld a Primagran csaptelepekkel.
  Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben  A mosogató hőállónak minősül az ún. száraz teszten, amely a mosogató felületének érintkezését szimulálja pl. egy forró edénnyel.
  Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben  A mosogató ellenáll a vízhőmérséklet gyors változásának (15–95 °C hőmérsékleti tartomány).
  Karcálló Karcálló  A mosogató meg van erősítve (a gyanta háromdimenziós térhálósítási folyamaton megy keresztül), amelynek köszönhetően a mosogató felülete tartós.
  Ellenálló a szennyeződésekkel szemben Ellenálló a szennyeződésekkel szemben  A mosogató térhálósított szerkezete megakadályozza a szennyeződések mély behatolását a felszínbe.
  Ütésálló Ütésálló  Az anyag dinamikus terhelés hatására repedésálló.
  Ellenálló az elszíneződéssel szemben Ellenálló az elszíneződéssel szemben  A mosogató felülete ellenáll a vegyszereknek és a foltot hagyó anyagoknak.
  Könnyen tisztítható Könnyen tisztítható  A szennyeződések és lerakódások nem ragadnak rá a mosogató felületére, könnyen eltávolíthatóak.
  Nem fakul Nem fakul  A mosogató felülete nem színeződik el.
  A furatok ki vannak marva A furatok ki vannak marva  A mosási terület rugalmas kialakítása a könnyített furatonak köszönhetően. Lehetőséget biztosít a megfelelő számú furatok kiütésére a kiválasztott pontokon.

  * Az antibakteriális bevonatos modellekre vonatkozik - több információ a Antibakteriális technológiája fül alatt

  Egyéb infó

  Riga Prémium mosogató - praktikus minimalizmus a konyhában

  Tökéletes mosogatót keresel egy kis modern konyhába? Megtaláltad: a Riga típusú, egymedencés, téglalap alakú túlfolyóval rendelkező, 400x500 mm-es mosogató tökéletes kisebb belső terekhez vagy a mosogatógép kiegészítéseként. Ismerkedj meg vele és tedd konyhád részévé - akárcsak elégedett vásárlóink ezrei.

  Egy medence, elegáns egyszerűség és nagy ellenálló képesség a mindennapi élet tipikus fenyegetéseivel szemben: magas hőmérséklet, karcolások, ütések vagy elszíneződés.

  A Riga Prémium mosogató megkülönböztető jellemzői

  • Medencék száma: Egymedencés
  • Csepegtetőtálca: Nincs csepegtetőtálca
  • Túlfolyó: Téglalap alakú
  • Szekrény mérete: 40 cm-től
  • Méretek: Szélesség: 400 mm, Hossz: 500 mm, Medence mélysége: 180 mm
  • Garancia: 35 év

  Tartósság a mindennapi életben

  Sok minden megváltozhat 35 év alatt, de egy dolog biztos nem: a konyhai mosogatód. A Riga mosogatót gránitból készítettük - kiváló minőségű, szoros molekulaszerkezetű ásványi őrleményből és kifejezetten erre a célra dedikált műgyantából, amely ellenáll az idő múlásának. Ennek eredményeként termékünk nem színeződik el, karcálló, jól bírja a hőmérséklet-változásokat és igazán sokáig fog veled maradni. 35 év garanciát kapsz tőlünk, ami további megerősítést ad a minőségről, és megvédi pénztárcádat az extra kiadásoktól.

  Gyors tisztítás

  Kemény súrolás, sokáig tartó polírozás? Többé már nem. Mosogatónk egy speciális előkészítéssel gyorsan és egyszerűen tisztítható, megőrizve eredeti színét. A felület is szennyeződésálló, tehát biztos nem fogsz túl gyakran a rongyhoz nyúlni.

  Minimalista dizájn

  A Riga mosogató minimalista dizájnú: a klasszikus, dísz nélküli téglalap egyszerűen, ugyanakkor rendkívül stílusosan néz ki. Jelenleg a téglalap alakú túlfolyásgátló rendszer a legdivatosabb, így a mosogatód illeni fog a mostani trendekhez. A Riga mosogató elfér a kis konyhák terében, és az 5 elérhető szín palettájában (fehér, bézs, szürke, grafit és fekete) biztosan megtalálod az enteriőrhöz legtökéletesebben illeszkedőt.

  Előkészítve a kényelmes összeszereléshez

  Alapvetően a Riga mosogatónak egy 35 mm átmérőjű furata van, amely a csap telepítésére szolgál. Ezen kívül két extra furat van kikönnyítve. Kövesd az utasításokat, és megtudhatod, hogyan lehet könnyen kiütni őket. Tudj meg többet a könnyített furatok előnyeiről. Az egyszerű beszereléshez egy praktikus sablont is kapsz a munkalap kivágásához. Néhány perc és kész!

  Vásárolj szettben

  Kínálatunkban minden szükséges tartozék megtalálható a konyhai mosogatóhoz. Ideértve a vonzó króm vagy gránit konyhai csapokat, amelyek illeszkednek a mosogató színéhez. Vannak egyéb kiegészítők is, amelyek megkönnyítik a munkát és szebbé teszik a mosási területet, mint például a színben illeszkedő mosogatószer adagolók. Webáruházunkban külön gránit mosogatókhoz kifejlesztett ápolószereket is vásárolhatsz, melyeknek köszönhetően a Riga mosogató sokáig újszerű marad.

  Termék kiszállítás
  dostawa_icon_3.png
  Csomagfeladás 24 órán belül
  dostawa_icon_4.png
  Szállítási költség - ingyenes
  dostawa_icon_2.png
  Garancia a biztonságos szállításra
  dostawa_icon_3.png
  35 év garancia a gránit mosogatókra
  dostawa_icon_4.png
  Több mint 200 000 pozitív vélemény
  dostawa_icon_2.png
  Szállítási idő 5 munkanap
  dostawa_icon_5.png
  30 napos visszaküldési idő
  Technikai tulajdonságai
  Méret:400 x 500 mm
  Szekrény mérete:Szekrény 40 cm-től
  Medence mélysége:180mm
  Tömeg:ok. 12kg
  Lefolyó: 3 1/2"
  Túlfolyásgátló rendszer:Négyszögletes
  Összetétel:20 % műgyanta
  80% gránitőrlemény
  Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
  Megfordítható:Nem
  A kamrák száma:Egykamrás
  Vízelvezető:Vízelvezető nélkül
  Fő kamra alakja:Szögletes
  Mosogató szélessége:40-50 cm
  Technikai tulajdonságai
  • ryga_premium
  Öt színben kapható  Vélemények a termékről


  Mutasd a következő termékismertetőket

  Különleges ajánlatok