A Primagran 5000 csaptelep egyszerű formája tökéletesen illeszkedik mind a modern belső terekhez, mind pedig a hagyományos stílusban berendezett konyhákhoz. A bézs szín tökéletesen illeszkedik a bézs Primagran mosogatókhoz, a króm elemek pedig eleganciát biztosítanak. Ezt a csaptelepet a következők jellemzik:univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú beltérhez illik színben passzol a Primagran mosogatókhoz a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmKiemelkedően fontos számunkra, hogy a csaptelepek gyártásához használt anyagok kiváló minőségűek legyenek. A Primagran 5000 modell váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrészt kerámiából készítjük - ez az egyik legtartósabb anyag. A konyha minden lakás központja, ezért olyan fontos, hogy a konyhai tevékenységek elvégzése kényelmes módon és kellemes hangulatban teljen. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet 360°-ban forgatható kifolyócsővel láttuk el, ami nagyobb edények vagy tálcák mosását is megkönnyíti. A kifolyócső végén gyöngyöző betét található, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelep „A” ökológiai osztályba tartozik, ami a vízmegtakarítást is növeli. Az ergonomia szabályainak megfelelően kifejlesztett kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. A Primagran 5000 csaptelepet könnyedén, akár önállóan is felszerelhetjük, a készlethez kézikönyv és a szükséges 40 cm-es csatlakozótömlők is járnak. A konyha felújítása és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt áruk esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Élvezze a konyha szépségét és kényelmét a Primagran 5000 konyhai csaptelep segítségével!

Csaptelepek Primagran 5000 bézs

30 nap

19 900Ft (bruttó)
-5 000Ft

14 900Ft
(bruttó)

  • Igen
  • Nem
Extra furatok X
Extra furatok Open
X Open
termék értékelése
4.90 / 5 (1106 vélemények)
Egyéb infó

A Primagran 5000 csaptelep egyszerű formája tökéletesen illeszkedik mind a modern belső terekhez, mind pedig a hagyományos stílusban berendezett konyhákhoz. A bézs szín tökéletesen illeszkedik a bézs Primagran mosogatókhoz, a króm elemek pedig eleganciát biztosítanak. Ezt a csaptelepet a következők jellemzik:

  • univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú beltérhez illik
  • színben passzol a Primagran mosogatókhoz
  • a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást
  • a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mm

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy a csaptelepek gyártásához használt anyagok kiváló minőségűek legyenek. A Primagran 5000 modell váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrészt kerámiából készítjük - ez az egyik legtartósabb anyag.

A konyha minden lakás központja, ezért olyan fontos, hogy a konyhai tevékenységek elvégzése kényelmes módon és kellemes hangulatban teljen. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet 360°-ban forgatható kifolyócsővel láttuk el, ami nagyobb edények vagy tálcák mosását is megkönnyíti. A kifolyócső végén gyöngyöző betét található, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelep „A” ökológiai osztályba tartozik, ami a vízmegtakarítást is növeli. Az ergonomia szabályainak megfelelően kifejlesztett kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását.

A Primagran 5000 csaptelepet könnyedén, akár önállóan is felszerelhetjük, a készlethez kézikönyv és a szükséges 40 cm-es csatlakozótömlők is járnak. A konyha felújítása és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt áruk esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.

Élvezze a konyha szépségét és kényelmét a Primagran 5000 konyhai csaptelep segítségével!

Technikai tulajdonságai
Kifolyócső távolsága (csaptesttől):225 mm
Magasság pult és perlátor között:21.5 cm
Csaptelep magassága:30 cm
Csaptelep furat:Egy, 35 mm
Csapbetét:Kerámia, 35 mm
Csaptest:Sárgaréz
Bekötőcsövek:35 cm
Szín:Bézs
Kifolyócső fajtája:Forgó
Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
Technikai tulajdonságai
  • Rt5000-KB-N
Melyik mosogatót válaszd és hogyan rögzítsd otthon.

Minőség

Fizetési módok

A mosogató
kiszállítási költsége:

Ha rendelése 30 000 Ft alatt van:

Előre utalással - 4000 Ft
Fizetés átvételkor -7000 Ft

Ha rendelése 30 000 Ft fölött van:

Előre fizetéssel - Ingyenes 
Fizetés átvételkor - 3000 Ft


A terméket 3-7 munkanap belül feladjuk

A terméket
3-8 munkanap belül feladjuk

Kézbesítés 5-10 munkanap

Zwrot produktów

Megbízható Bolt Program

Primagran opinie ceneo