Primagran

Primagran 4000 ablak alatti konyhai csaptelep

-20 000Ft
Primagran 4000 krómozott ablak alatti konyhai csaptelep

4.86 / 5 (95 vélemények)
-20 000Ft

24 900Ft 44 900Ft

 • Igen
 • Nem
Extra furatok X
Extra furatok Open
X Open
  • Összecsukható csaptelep - elfér az ablak alatt
  • Kivehető víztakarékos aerátor
  • Kompakt méret
  • Színben illeszkedik a Primagran mosogatóhoz
Egyéb infó

Ha azt szeretné, hogy a konyhája ne csak kényelmes és praktikus legyen, hanem modern, gyönyörű dekorációval is rendelkezzen, akkor a Primagran 4000 ablak alatti csaptelep tökéletes megoldás az Ön számára. Jellemző tulajdonsága - a csap összecsukható kialakítása lehetővé teszi a mosogató és a szerelvények kényelmes használatát, anélkül, hogy korlátozná az ablak kinyitásának lehetőségét. Egyedülálló, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a kínálatunkban kapható gránit mosogatókhoz, a legmagasabb minőségű anyagok használata pedig hosszú évekig megbízhatóvá teszi.

A Primagran 4000 konyhai csaptelep legfontosabb előnyei

 • Kényelmes használat az ablak alatti kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a csap egyszerű összeszerelését
 • Elegáns és modern kialakítás, tökéletesen illeszkedik a Primagran® kínálatában található bármilyen színű gránit mosogatókhoz
 • Egyedülálló, modern kialakítás, amely feldobja bármilyen konyha vagy konyhasarok díszítését
 • Tartós felépítés, ellenáll a különféle mechanikai sérüléseknek és elszíneződéseknek
 • Sokoldalú használat - mind a mosogatóban, mind közvetlenül a munkalapon

A Primagran 4000 ablak alatti csaptelep összecsukható kifolyócsővel van ellátva, amelynek köszönhetően szabad, problémamentes hozzáférést biztosít az ablakhoz és a kilátáshoz. Ez a megoldás az ablakmosáskor vagy a szoba szellőztetésénél lesz hasznos, biztosítva a maximális kényelmet a használathoz még egy kis konyhában is. A csaptelep szélessége 140 mm, magassága 340 mm, az összecsukott magassága pedig csak 55 mm, így problémamentesen kinyithatja az ablakot. Könnyű és alkalmas az ablak alatt történő telepítésre. Az áramlási osztálya „A”, és a II. akusztikai csoportba tartozik.

Ennek a konyhai csaptelepnek az egyedi kialakítása - az egyszerű forma és szín - kihangsúlyozza a konyha dekorációját, és tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz. Ez a megoldás a jelenlegi trendekhez igazodik, így sok éven át divatosak marad. A 4000-es modell a gyönyörű dizájn és a funkcionalitás kombinációja - a csaptelep forgatható kifolyócsővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az edények hatékony mosását és a szennyeződések eltávolítását a mosogató minden sarkából. Ezenkívül egykaros megoldású hideg-meleg vízszabályozóval rendelkezik. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének kényelmes és pontos szabályozását.

A konyhai csapot tartóssága is megkülönbözteti. Kerámia fejjel és acél testtel rendelkezik, ennek köszönhetően rendkívül ellenálló a különféle típusú karcolásokkal és egyéb mechanikai sérülésekkel szemben, nem színeződik el és nem sérül a hőmérséklet változása miatt. Ennek eredményeként sok évig szép és működőképes marad.

Továbbá, az ablak alatti konyhai csaptelep mind a mosogatóba, mind pedig közvetlenül a munkalapba beépíthető. Az ablak alatti mosogatóba való beépítés lehetősége hozzáférést biztosít a természetes fényhez, ami nagyban megkönnyíti az edények mosását és maximális kényelmet nyújt a konyhában. A konyhai csaptelep kis mérete lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló hely minden centiméterét maximálisan kihasználja. Előnye az alacsony súlya is - mindössze 1,37 kg.

A Primagran 4000-es csaptelep éveken keresztül a szépség, a praktikusság és a tartósság tökéletes kombinációja marad, egyszerű és gyors összeszereléssel, amelyet maga is elvégezhet. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot - szerelőkészletet, tömlőket és felhasználói kézikönyvet. Ennek köszönhetően még kevésbé tapasztalt emberek is el tudják végezni az összeszerelést. A konyhai csaptelephez szokásos 35 mm átmérőjű rögzítő furat szükséges.

A Primagran 4000 ablak alatti csaptelep legjobb minőségét az elégedett felhasználók jóváhagyása és véleménye igazolja. Sőt, a termék megfelel minden lengyel és európai szabványnak, és nagyon vonzó áron kapható - mindezért ajánljuk, hogy vásárolja meg!

Technikai tulajdonságai
Kifolyócső távolsága (csaptesttől):23 cm
Magasság pult és perlátor között:27 cm
Csaptelep magassága:34 cm
Csaptelep furat:Egy, 35 mm
Csapbetét:Kerámia, 35 mm
Csaptest:Sárgaréz
Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
Technikai tulajdonságai
 • BG4000-KH-rys-tech

Különleges ajánlatok

Minőség

35 év garancia

Fizetési módok

Deliver 48 h, in Your home 5 days

Biztonságos vásárlás

Megbízható Bolt Program

Primagran opinie ceneo