Primagran

Konyhai csaptelepek arany 

 • Csaptelep Primagran 7000 Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000

  Felújítod a konyhát, és olyan csaptelepet keresel, amely eredeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül, de ugyanakkor illeszkedik a lakás modern, belső stílusához? A Primagran 7000 fekete konyhai csaptelep érdekes alternatíva a krómozott modellek mellett, tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz bármely színben. A modell számos előnyei között különös figyelmet érdemelnek a következők:modern kialakítás, amely a konyha ékeként szolgál egy elegáns gomb, amely lehetővé teszi a kétféle használati módot: zuhanyzófejszerű és normál vízfolyás rugalmas, szilikon kifolyócső, 360°-os forgásszöggel, sárgaréz tartóelemmel tartós kerámia szelepfelsőrész, amely sok évig garantálja a problémamentes használatotA szilárd sárgaréz kialakítás és a belsejében lévő szelepfelsőrész a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően a Primagran 7000 csaptelep rendkívül tartós. A csaptelep korrózióálló és könnyen gondozható. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a konyha az ergonómia szabályaival összhangban való kialakítása, ezért a Primagran 7000 tervezésekor ez volt az egyik fő szempont. Kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízfolyás és a hőmérséklet pontos szabályozását, jobb- vagy balkezes használathoz egyaránt felszerelhető. A rugalmas kifolyócső bármely irányba könnyen elforgatható, lehetővé téve nagy edények mosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető részeinek kiöblítését. A Primagran 7000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind gránit mosogatóra felszerelhető. A mellékelt használati útmutató, a szerelőkészlet és a csatlakozó tömlők rendkívül egyszerűvé teszik a beszerelést. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a funkcionalitás és a modern konyha kombinációját a Primagran 7000 csapteleppel!


  4.87/5 (218 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft

Konyhai csaptelepek arany

Az arany színű konyhai csaptelepek tökéletesen passzolnak klasszikus, glamour, retro, rusztikus vagy angol stílusú konyhákba. Nem mindennapi és eredeti karaktert kölcsönöznek a belső térnek valamint azonnal vonzzák a tekintetet. Az arany színű modellek passzolnak gránit és ms anyagú mosogatótálcákhoz. Leggyakrabban fehér és bézs színű mosogatókhoz párosítják őket, azonban fekete színű mosogató mellett is jól mutat.

Az arany színű csaptelepet mindegyik konyhai belső térnek karaktert adnak. Ideális választás azok számára, akik szeretik a kifejező megoldásokat és nem félnek kísérletezni a beltér díszítésével, vagy azoknak a tradicionalistáknak, akik szeretnének még egy kis rusztikus akcentust adni a helyiségnek.

Azonban az arany színű kinézet még nem minden. A Primagran márkának számít a praktikusság és tartósság. Boltunkban a legjobb minőségű, kiváló anyagokból készült arany színű csaptelepeket találod meg. Ellenállnak a szennyeződéseknek, vízfoltoknak, ujjlenyomatoknak, ütődéseknek és hpmérsékletváltozásnak. Az egyszerű ápolás elegendő ahhoz, hogy a mosogató hosszú éveken keresztül megőrizze tökéletes állapotát.

Az arany színű csaptelepek magukban hordozzák az eredeti dizájnt, praktikusságot és precizitást. Mindegyik csaptelepünk biztonságos a mosogató szférában található élelmiszerek számára.

Ha csaptelepet keresel a konyhai mosogatóhoz, ami megváltoztatja a mosogató szféra kinézetét és eredeti dizájnt, emellett praktikusságot és tartósságot köcsönöz neki, akkor feltétlen ismerkedj meg arany színű csaptelep készletünkkel.