Primagran
Primagran

Konyhai csaptelepek arany 

 • Csaptelep 7000
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Aranyszínű

  A Primagran 7000 konyhai csaptelep meglepően modern formájú, ugyanakkor nem mindennapi színvilága – a fekete és az arany elegáns kombinációja révén is kiemelkedő. Ez a modell nagyszerűen beválik glamour vagy art deco stílusú konyhákban, ahol a kontrasztok játsszák a főszerepet. Ezt a csaptelepet elsősorban az alábbiak jellemzik:modern dizájn, amely hosszú évekig divatos marad az univerzális fekete és a Primagran gránit mosogatók minden színéhez kiválóan illeszkedő arany összekapcsolása rugalmas szilikon kifolyócső 360° elfordulási szöggel,sárgaréz alappal 35 mm átmérőjű, tartós kerámia fejA konyhai szerelvények kivételesen intenzív használatnak vannak kitéve, ezért olyan fontos, hogy tartós és jó minőségű anyagokból készüljenek. A Primagran 7000 csaptelep sárgaréz teste ellenállóképességet biztosít a mechanikus sérülésekkel és a korrózióval szemben. A csaptelep feje ugyanakkor kerámiából készült, ami megbízhatóságot biztosít számára. A Primagran 7000 aranyszínű konyhai csaptelep rugalmas kifolyócsővel van felszerelve, melynek köszönhetően nagyfokú használati kényelmet biztosít. 360°-ban elforgatható, ezért a nagy edények elmosása vagy a mosogató sarkainak gondos megtisztítása nem fog semmilyen gondot okozni. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes beállítását. Frontális vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, a jobb- és balkezes felhasználók igényeinek megfelelően. A Primagran 7000 konyhai csaptelep közvetlenül a konyhai munkalapra és a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A készlethez mellékelünk egy 40 cm-es csatlakoztató csőkészletet és egy részletes használati utasítást, amelyekkel a felszerelés problémamentesen elvégezhető. Csaptelepeinkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. Annak érdekében, hogy biztosítsuk az Ön számára az új konyha összes elemének pontos megtervezéséhez szükséges időt, 30 napig tesszük lehetővé a megvásárolt termék visszaváltását. Ez az Ön konyhája – tegye széppé és kényelmessé! Válassza a Primagran 7000 konyhai csaptelepet!

  4.94/5 (33 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft

Konyhai csaptelepek arany

Az arany színű konyhai csaptelepek tökéletesen passzolnak klasszikus, glamour, retro, rusztikus vagy angol stílusú konyhákba. Nem mindennapi és eredeti karaktert kölcsönöznek a belső térnek valamint azonnal vonzzák a tekintetet. Az arany színű modellek passzolnak gránit és ms anyagú mosogatótálcákhoz. Leggyakrabban fehér és bézs színű mosogatókhoz párosítják őket, azonban fekete színű mosogató mellett is jól mutat.

Az arany színű csaptelepet mindegyik konyhai belső térnek karaktert adnak. Ideális választás azok számára, akik szeretik a kifejező megoldásokat és nem félnek kísérletezni a beltér díszítésével, vagy azoknak a tradicionalistáknak, akik szeretnének még egy kis rusztikus akcentust adni a helyiségnek.

Azonban az arany színű kinézet még nem minden. A Primagran márkának számít a praktikusság és tartósság. Boltunkban a legjobb minőségű, kiváló anyagokból készült arany színű csaptelepeket találod meg. Ellenállnak a szennyeződéseknek, vízfoltoknak, ujjlenyomatoknak, ütődéseknek és hpmérsékletváltozásnak. Az egyszerű ápolás elegendő ahhoz, hogy a mosogató hosszú éveken keresztül megőrizze tökéletes állapotát.

Az arany színű csaptelepek magukban hordozzák az eredeti dizájnt, praktikusságot és precizitást. Mindegyik csaptelepünk biztonságos a mosogató szférában található élelmiszerek számára.

Ha csaptelepet keresel a konyhai mosogatóhoz, ami megváltoztatja a mosogató szféra kinézetét és eredeti dizájnt, emellett praktikusságot és tartósságot köcsönöz neki, akkor feltétlen ismerkedj meg arany színű csaptelep készletünkkel.