Primagran
Primagran

Gránit csaptelepek 

 • Csaptelep PRIMA 9000C
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 Fekete

  Elegáns, de egyedi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illik a mosogatóhoz? A fekete Primagran 9000 csaptelep tökéletesen passzol a gránit mosogatóink minden modelljéhez, így együtt tökéletes egységet alkotnak! Ezt a modellt a következők jellemzik:egyedi formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fekete szín, amelyhez szinte minden Primagran mosogató passzol választható vízsugárüzemmód: normál, vagy zuhanyzófej 140 cm-es kihúzható kifolyócső, amely súllyal is el lett látva annak érdekében, hogy megkönnyítsük visszahelyezését a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 9000 konyhai csaptelep megfelel azok számára is, akik a legmagasabb szintű funkcionalitást keresik. Ennek a modellnek a sárgaréz váza korrózióálló, belsejében pedig kerámiából készült szelepfelsőrész van, amely megbízható működést biztosít. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a Primagran 9000 csaptelep garantáltan sok éven át megfelelően fog működni, és kinézni. A konyha olyan helyiség, ahol sok időt töltünk, ezért fontos, hogy az ott töltött idő közben ne merüljön fel semmi probléma, minden könnyedén menjen. Ezt szem előtt tartva szereltük fel a Primagran 9000-t 360°-os forgási szögű, 140 cm hosszú kihúzható kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyobb edények kényelmes mosását anélkül, hogy a víz szétfröccsenne. Segítségével a mosogató is könnyebben tisztítható. Az ergonómikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérséklet pontos szabályozását, és a speciális gomb pedig a vízsugár üzemmódjának átállítását (normál vagy zuhanyfej), így kiválóan alkalmas zöldségek mosásához vagy nagyobb edények kiöblítéséhez is. A Primagran 9000 modell mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Önállóan is egyszerűen összeszerelhető, az ehhez szükséges 40 cm-es csatlakozótömlőket és az utasításokat a csomag tartalmazza. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Emelje ki konyhája stílusát a Primagran 9000 konyhai csapteleppel! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.88/5 (384 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000S
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 szürke

  A megfelelő csaptelep kiválasztása gyakran problematikus. Az ipari vagy skandináv stílusban merendezett modern belső terekhez a szürke színű Primagran 9000 konyhai csaptelep ideális megoldás. Az egyéni megjelenés és a magas fokú ergonómia együttese, ami tökéletes választást kínál konyhája esetében. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern, figyelemfelkeltő designnal rendelkezik szürke színe ideálisan passzol a legtöbb gránit Primagran mosogatóhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését elegáns gomb, amely lehetővé teszi a vízsugár két különböző üzemmódja közötti váltást: normál és zuhanyfej 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA legjobb anyagok használata biztosítja, hogy csaptelepeink évekig jól szolgálnak, és megbirkóznak az intenzív felhasználással is. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz vázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A problémamentes működést a benne lévő kerámia szelepfelsőrész garantálja. Tudjuk, hogy a kényelem és a funkcionalitás igen fontosak egy cseptelep esetében. A Primagran 9000 modell hosszú kihúzható kifolyócsővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a nagyobb edények és tányérok egyszerű elöblítését is. A csaptelep kétféle üzemmódban működik: normál és zuhanyzófej. Ennek köszönhetően a gyümölcsök és a zöldségek mosása, valamint a mosogató kiszisztítása is egyszerűbb. Könnyen használható fogantyúval lett ellátva a hőmérséklet és a víznyomás pontos állíthatósága érdekében. Jobb- és balkezesek számára is ajánlott, mivel oldalsó helyzetben is felszerelhető. A csaptelep önálló felszerelése is nagyon egyszerű. A készlethez használati útmutató és csatlakozó tömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Élvezze új konyhája magas minőségét a Primagran 9000 konyhai csaptelepnek hála! Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.97/5 (288 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000B
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 bézs

  A bézs színű Primagran 9000 konyhai csaptelep tökéletes egységet alkot a világosabb színű mosogatómodellekkel. Kifejezetten jó megoldás modern vagy ipari stílusban kialakított belső terekhez, ahol a csaptelep egyszerű formája a többi dekoráció ideális kiegészítő eleme lehet. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn, amely a legújabb belsőépítészeti trendeknek is megfelel bézs színének köszönhetően jól illik a Primagran mosogatókhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését kétféle vízsugárral üzemeltethető: normál és zuhanyfej, amelyeket egy gomb megnyomásával váltogathatunk 35 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészHisszük, hogy ha a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk fel a csaptelepek gyártása során, akkor vásárlóink számára cégünk a megbízhatóság szimbólumává válik. A Primagran 9000 csaptelep sárgaréz váza korrózióálló, a belső szelepfelsőrész pedig kerámiából készült, amely az egyik legtartósabb anyag. A konyha berendezése mindenekelőtt ergonomikus kellene, hogy legyen, hogy a mindennapi feladatok ellátása egyszerűbb legyen. Ez okból kifolyólag a Primagran 9000 modellt hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ez nem csak a nagyméretű edények és tányérok kényelmes mosását teszi lehetővé, hanem a mosogató könnyed tisztítását is. A kifolyócső végén található elegáns gomb lehetővé teszi a vízsugár kétféle üzemmódban való működtetését: normál vagy zuhanyfej, amely jól jön zöldségek vagy gyümölcsök mosásakor. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyen szabályozását. A részletes használati utasításnak és a 40 cm-es csatlakozó tömlőknek köszönhetően az önálló összeszerelés rendkívül egyszerű. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. Plusz 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik rá. Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet és koronázza meg konyhája modern stílusát!  Figyelem! A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz. 

  4.88/5 (315 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000W
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 9000 fehér

  Modern stílusú konyhája van, és olyan csaptelepet keres, amely nem csak funkcionális, hanem a belső tér dekorációjaként is szolgál? A Primagran 9000 fehér konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a skandináv vagy ipari stílusú belső terekhez, eredeti formája maitt a konyha igazi dísze. Azért érdemes ezt a modellt választani, mert:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fehér, emiatt ideális világos színű Primagran mosogatókhoz 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését elegáns gomb, amelynek köszönhetően kétféle vízsugárüzemmód közül választhat: normál és zuhany a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA felhasznált anyagok kiváló minősége miatt igen tartós és intenzív felhasználás esetén is megállja a helyét. A Primagran 9000 csaptelep masszív sárgaréz váza korrózióálló és könnyen karbantartható, míg a kerámia szelepfelsőrész gondtalan működést biztosít. A Primagran 9000 modell kiváló megoldás azok számára, akik számára fontos, hogy a konyhában ellátandó mindennapi feladatok elvégzése könnyű és kényelmes legyen. A csaptelep kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, amely 140 cm hosszú, ezáltal a nagy edények mosása és a mosogató kitisztítása sem jelent már gondot. Két üzemmódban használható, ez is sokat segít: normál és zuhanyzó. Az átváltás igen egyszerű, a kifolyócső végén található gomb segítségével történik. Ez a csaptelep ergonomikus, ezt segíti elő a kényelmesen használható fogantyú is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A Primagran 9000 csaptelep könnyen, akár önállóan is beszerelhető. A részletes szerelési utasításokat és a szükséges csatlakozó tömlőket a készlet tartalmazza. Az ideális konyha kialakítása gyakran rengeteg időt vesz igénybe, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepeinkre pluszban 5 év garancia vonatkozik. Válassza a fehér színű Primagran 9000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!  Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.92/5 (313 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 9000G
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelepek Primagran 9000 grafitszürke

  A konyha felszerelését gondosan át kell gondolni, hiszen minden elemnek tökéletesen illeszkednie kell egymáshoz. Szigorúan modern vagy ipari stílusú belteret tervez? A Primagran 9000 grafit konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a modern dekorációkhoz, egyszerű, de eredeti formájával magára vonzza a figyelmet. Kétségtelen előnyei mindenekelőtt a következők:modern dizájn, amely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek a grafit színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését a tartós, kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA konyhai csaptelepek intenzív használatnak vannak kitéve, ezért annyira fontos, hogy az elkészítéséhez használt anyagok a legmagasabb minőséget képviseljék. A Primagran 9000 modell sárgaréz vázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész kerámiából készült, így magától értetődik, nagy szilárdságú, és igen megbízható. A nagy edények mosásának megkönnyítése érdekében a Primagran 9000 csaptelepet hosszú, kihúzható kifolyócsővel szereltük fel. Ezenfelül zuhanyzó üzemmódban is működtethető, amelynek vízszóró funkciója nagyban megkönnyíti az ételek mosását és a mosogató kitisztítását. Érdemes megemlíteni, hogy a csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami hozzájárul a vízmegtakarítás növeléséhez. A Primagran 9000 kényelmes fogantyúja elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, mivel figyelembe vettük a jobb- és balkezesek igényeit is. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, mivel a készletben lévő pontos utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Tudjuk, hogy álmai konyhájának kialakítása igen időigényes feladat, ezért 30 napot kínálunk csaptelepeink esetleges visszaküldésére. A csaptelep ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Szeretné, ha konyhája tökéletes lenne? Válassza a Primagran 9000 konyhai csaptelepet! Figyelem. A csaptelep méretei miatt nem ajánljuk az Oslo, Riga és Koppenhága mosogatókhoz.

  4.91/5 (281 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 fekete

  Egyszerűség és elegancia - ez a két kifejezés tökéletesen leírja a Primagran 5000 konyhai csaptelepet. Fekete színe tökéletesen passzol sötét mosogatókhoz, de persze kontrasztos kompozícióban is megállja a helyét. Ez egy klasszikus kivitelű csap, amely tradicionálisabb stílusával kiegészíti a modern belső teret, ez esetben a konyhát. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:univerzális dizájnnal rendelkezik, amely szinte mindenféle belső térben jól mutat fekete színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmA Primagran 5000 modell szilárd, rézből készült vázzal rendelkezik, így ellenáll a korróziónak és a fizikai sérüléseknek. A csaptelep belseje kerámia szelepfelsőrésszel van ellátva, amelyet tartósság és problémamentes működés jellemez. A legmagasabb minőségű anyagok használatának hála a csaptelep könnyen kezelhető és intenzív igénybevétel esetén is megállja a helyét. A konyha kényelmének növelése érdekében a Primagran 5000 csaptelep 360°-os forgási sugárral rendelkezik, ami sokkal könnyebbé teszi a mosogatást. A kifolyócső végén gyöngyöző betét helyezkedik el, amely levegővel dúsítja a vízáramot, így csökkenti a fogyasztását és megakadályozza a víz szétfröccsenését. A csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami megtakarítást eredményez. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a vízsugár szabályozását. A jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében oldalsó helyzetben is felszerelhető. Érdemes hangsúlyozni, hogy a csaptelep önálló összeszerelése rendkívül egyszerű. A készlet részét alkotó beszerelési utasítások és 40 cm-es csatlakozótömlők nagyszerű segítséget nyújtanak ebben. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére.  Plusz 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik rá. Hozza létre konyhája új arculatát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.97/5 (330 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelep Primagran 5000 szürke

  A szürke Primagran 5000 csaptelep tökéletesen illeszkedik a szürke Primagran mosogatókhoz, egységességet teremt. Ez a skandináv vagy ipari stílusú csaptelep eredeti megoldást kínál minden konyhában. Egyszerű formája miatt a hagyományos belsőépítészeti stílusú terekben is ideális. A Primagran 5000 konyhai csaptelep jellemzői:univerzális dizájn, amely bármilyen belső tér éke lehet szürke színe miatt a gránit Primagran mosogatókhoz illik leginkább cserélhető gyöngyöző betét, amellyel csökken a vízfogyasztás a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmEgy csaptelep tartós kell hogy legyen még akkor is, ha nap mint nap intenzív használatnak van kitéve. Pontosan e miatt készült a Primagran 5000 modell váza sárgarézből. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A csaptelep belsejében lévő szelepfelsőrész az egyik legkeményebb anyagból, kerámiából készült. A kényelem kedvéért a Primagran 5000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel szereltük fel. Ez lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását vagy a mosogató kitisztítását. A kifolyócső végébe gyöngyöző betét lett helyezve, amely levegővel dúsítja a vizet, így jelentősen csökkenti a vízfogyasztást. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának pontos szabályozását. A használat kényelme érdekében oldalsó vagy elülső helyzetben is felszerelhető. A Primagran 5000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind mosogatóra felszerelhető. Önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Biztosítsd konyhádban a kényelem legmagsabb fokát. Válaszd a Primagran© 5000 csaptelepet!

  4.96/5 (236 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000B
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 bézs

  A Primagran 5000 csaptelep egyszerű formája tökéletesen illeszkedik mind a modern belső terekhez, mind pedig a hagyományos stílusban berendezett konyhákhoz. A bézs szín tökéletesen illeszkedik a bézs Primagran mosogatókhoz, a króm elemek pedig eleganciát biztosítanak. Ezt a csaptelepet a következők jellemzik:univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú beltérhez illik színben passzol a Primagran mosogatókhoz a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 40 mmKiemelkedően fontos számunkra, hogy a csaptelepek gyártásához használt anyagok kiváló minőségűek legyenek. A Primagran 5000 modell váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrészt kerámiából készítjük - ez az egyik legtartósabb anyag. A konyha minden lakás központja, ezért olyan fontos, hogy a konyhai tevékenységek elvégzése kényelmes módon és kellemes hangulatban teljen. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet 360°-ban forgatható kifolyócsővel láttuk el, ami nagyobb edények vagy tálcák mosását is megkönnyíti. A kifolyócső végén gyöngyöző betét található, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelep „A” ökológiai osztályba tartozik, ami a vízmegtakarítást is növeli. Az ergonomia szabályainak megfelelően kifejlesztett kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. A Primagran 5000 csaptelepet könnyedén, akár önállóan is felszerelhetjük, a készlethez használati útmutató és a szükséges 40 cm-es csatlakozótömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Élvezze a konyha szépségét és kényelmét a Primagran 5000 konyhai csaptelep segítségével!

  4.92/5 (322 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000C
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelep Primagran 5000 fehér

  Egyszerű és elegáns csapot keres, amely tökéletesen megfelel konyhája karakterének? A Primagran 5000 fehér konyhai csaptelepet ízléses U-alakú kifolyócső jellemzi, modern és klasszikusabb belső terekhez egyaránt megfelel. E modell előnyei a következők:univerzális dizájn, amely bármilyen stílusú konyhához illik fehér szín, amely tökéletes egységet alkot a világos színű Primagran mosogatókkal cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál 40 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészNagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a felhasznált anyagok kiváló minőségűek legyen, és hogy a csaptelepek tökéletesen működjenek a mindennapok során. A Primagran 5000 csaptelep váza sárgarézből készült, így ellenáll a korróziónak és könnyű karbantartani. Belül kerámia szelepfelsőrész található, amelyet problémamentes működés jellemez. A Primagran 5000 konyhai csaptelepet úgy tervezték, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsák a konyhában. A kifolyócső forgási sugara akár 360° is lehet, amelynek köszönhetően a nagyobb edények mosása vagy a mosogató alapos kiöblítése is egyszerű és kényelmes lesz. Ez a modell ergonómikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. Ezenkívül a Primagran 5000 csaptelep gyöngyöző betéttel is fel van szerelve, amely növeli a vízmegtakarítást és megakadályozza a víz szétfröccsenését. Csaptelepeink könnyen, akár önállóan is felszerelhetőek mind a mosogatóra, mind pedig közvetlenül a munkalapra. A készlethez a szükséges utasításokat és 40 cm-es csatlakozó tömlőket is mellékelünk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.95/5 (252 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 5000G
  <
  >
  14 900Ft 19 900Ft
  Csaptelepek Primagran 5000 grafitszürke

  A konyha a ház központja, ezért fontos, hogy praktikus és gyönyörű legyen. A modern ipari stílusra fekteti a hangsúlyt, vagy inkább a klasszikus megoldásokat szereti? A Primagran 5000 konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez, nagyszerű kiegészítőként szolgál. Ez a modell grafit színű, így tökéletesen harmonizál az elegáns krómozott részletekkel. Ez a csaptelep a konyha igazi éke. Ez a csaptelep az alábbiakban emelkedik ki a többi közül:univerzális dizájn, amely bármilyen stílushoz illik grafit színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik cserélhető gyöngyöző betét, amely csökkenti a vízfogyasztást 40 mm átmérőjű tartós anyagú kerámia szelepfelsőrészA legjobb anyagok felhasználásának köszönhetően a Primagran 5000 konyhai csaptelep nagyon jól működik intenzív használat során is. Váza sárgarézből készült, így korrózióálló és könnyen karbantartható. A szelepfelsőrész gyártásához az egyik legtartósabb anyagot, azaz kerámiát használtunk. A konyhai szerelvények esetében fontos az ergonómia, hogy a mindennapi munka simán és intuitív módon menjen végbe. A Primagran 5000 modell kifolyócsöve 360°-os szögben mozgatható, ez megkönnyíti a nagy méretű edények mosását és a mosogató kitisztítását. A kényelmesen használható fogantyú lehetővé teszi a víz hőmérsékletének valamint nyomásának precíz szabályozását. A jobb- vagy balkezes emberek igényeit figyelembe véve elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető. A csaptelep ezenfelül gyöngyöző betéttel is fel van szerelve, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A Primagran 5000 csaptelepet önállóan is beszerelheti. A részletes utasításokat és a csatlakozótömlőket is megtalálja a csomagolásban. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha berendezésekor minden elem tökéletes kell hogy legyen, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 5000 konyhai csapteleppel!

  4.87/5 (312 Vélemények)
  14 900Ft 19 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 fekete

  A Primagran 8000 fekete konyhai csaptelep nagyszerűen alkalmazható ipari jellegű konyhában, ahol a minimalizmus és az egyszerűség a fontos. Geometriai alakja "L" betűre hasonlít. Diszkrét kiegészítője egy modern konyha belterének, amely nem veszi át a fő hangsúlyt a helyiség más elemeiről. Ezt a modellt nemcsak eredeti kivitelezése, hanem az alábbiak is kiemelik a többi közülmodern belső térbe illő stílusirány fekete színe ideálisan passzol a gránit Primagran mosogatókhoz cserélhető gyöngyöző betét, amely jelentős vízmegtakarítást garantál 25 mm átmérőjű kerámia szelepfelsőrész, amely problémamentes és megbízható működést garantálA konyhai csaptelepek esetében nagyra tartjuk a tartósságot, fontos hogy még intenzív felhasználás esetén is megállja a helyét. Ezt tartottuk szem előtt, amikor a a Primagran 8000 csaptelepbe kerámia szelepfelsőrészt tettünk, amely sokéves használat után is gondtalanul ellátja feladatát. A csaptelep sárgaréz vázát olyan tulajdonságok jellemzik, amelyek jelentősen megkönnyítik a karbantartást és a kifogástalan megjelenés fenntartását. Nincs többé csúnya, nedves folt vagy ujjlenyomat! Ez a praktikus csaptelep lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A Primagran 8000 forgatható kifolyócső használatával a nagy edények elmosása és a mosogató kitisztítása már nem jelent problémát. A beleszerelt gyöngyöző betét a vizet levegővel dúsítja, amely csökkenti a vízfogyasztást, miközben javítja a vízsugár erősségét és megakadályozza a víz széfröccsenését. A készlet részletes utasításokat és 40 cm-es csatlakozó tömlőket is tartalmaz, amelyek megkönnyítik az összeszerelést. A megvásárolt csaptelepre 5 év garancia vonatkozik, továbbá 30 napot kínálunk az áruk eseteleges visszatérítésére, hogy nyugodtan átgondolja, miként rendezi be konyháját. Stílusos és funkcionális csaptelepet keres? Válassza a Primagran 8000 csaptelepet!

  4.98/5 (126 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 szürke

  Egy modern konyha ideális kialakítása rendkívüli megoldásokat igényel. A Primagran 8000 konyhai csaptelep egyszerű, minimalista formája tökéletesen illeszkedik az ilyen belső terekbe, legyen szó skandináv vagy ipari stílusról. A csaptelep szürke színe és jellegzetes L-alakú kifolyócsöve magára vonzza a figyelmet, és egységet alkot más dekorációs elemekkel. A csaptelep legfontosabb jellemzői a következők:modern dizájn, amelynek köszönhetően a konyha igen jellegzetessé válik szürke szín, amely minden gránit Primagran mosogatómodellhez illik cserélhető gyöngyöző betét, amellyel jelentősen csökken a vízfogyasztás a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmSzámunkra igen fontos, hogy csaptelepeink magas minőségűek legyenek, és az intentív használatnak is ellenálljanak. A Primagran 8000 csaptelep sárgaréz váza ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A szelepfelsőrész az egyik legtartósabb anyagból, azaz kerámiaból készült. Sok időt töltünk általában a konyhában, ezért nem meglepő, hogy azt akarjuk, hogy a mindennapi feladatainkat gyorsan és kényelmesen el tudjuk végezni. Ennek tudatában a Primagran 8000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel láttuk el, amely 360°-os forgási sugarat is képes leírni. Ez a tökéletes megoldás lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. A csaptelep "A" ökológiai osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy igen alacsony a vízfogyasztást eredményez. A kifolyócsőben található gyöngyöző betét szintén fontos, mivel levegővel dúsítja a vizet és ezzel csökkenti a vízfogyasztást. A Primagran 8000 csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyítik. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Szerezze be a Primagran 8000 szürke konyhai csaptelepet, és rájön, hogy a gyönyörű kivitelezés és a kényelem tökéletes kombinációját választotta!

  4.93/5 (115 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 bézs

  A Primagran 8000 konyhai csaptelepet egyszerű, minimalista forma jellemzi, modern stílusa tökéletesen illeszkedik különböző belső terekhez. A szokatlan bézs szín és az "L" betű alakú kifolyócső hatására mindenki felfigyel rá. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern dizájn, amely megfelel a legújabb belsőépítészeti trendeknek a bézs színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkenti a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmMindig hangsúlyozzuk, hogy termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek. A Primagran 8000 csaptelep sárgaréz vázzal rendelkezik, amely korrózióálló és könnyen karbantartható. A belső szelepfelsőrész kerámiából készült, amely az egyik legkeményebb és legtartósabb anyag. A Primagran 8000 modell kényelmet és praktikus megoldást nyújt mindennapi konyhai tevékenységeink végzése során. A 360°-ban forgatható kifolyócső a nagyobb edények problémamentes mosását, valamint a mosogató könnyed kitisztítását is lehetővé teszi. Ez a csaptelep cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkeznek, amely nemcsak a vízfogyasztás csökkentését segíti elő, hanem megakadályozza azt is, hogy a víz kifröccsenjen. Használatát nagyban megkönnyíti az ergonomikus fogantyú, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű szabályozását. Telepíthető mind elülső, mind pedig oldalsó helyzetbe - figyelembe véve a jobb- és balkezes emberek igényeit is. A Primagran 8000 csaptelepek önálló felszerelése sem jelent problémát. A készlethez használati útmutató és 40 cm-es csatlakozó tömlők is járnak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Ezenfelül a csaptelepre 5 év elégedettségi garancia is vonatkozik. Válassza a Primagran 8000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!

  4.93/5 (89 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 fehér

  A minimalista megoldások különösen jól passzolnak a modern kialakítású konyhákhoz. A Primagran 8000 fehér konyhai csaptelepet egyszerű formavilág jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik többek között a mostanában igen népszerű skandináv stílushoz. Érdemes e csaptelep következő tulajdonságait is szem előtt tartani:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad fehér színének köszönhetően szinte minden Primagran mosogatóhoz illik a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkenti a vízfogyasztást a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmFontos, hogy a konyhai csaptelepek a legjobb minőségű anyagokból készüljenek. A Primagran 8000 csaptelep kiválóan alkalmas intenzív használat esetén is, mivel váza sárgarézből készült, a belsejében lévő szelepfelsőrész pedig tartós kerámiaból. A korábban megjelenő foltok és elszíneződések többé nem jelentenek problémát, mivel ez a csaptelep korrózióálló és könnyen karbantartható. A csaptelep megválasztásakor ügyeljen az ergonómiára, hogy gyorsabban és kényelmesebben végezhesse mindennapi feladatait. A Primagran 8000 csaptelep 360°-ben forgatható kifolyócsővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a nagyobb méretű edények kényelmes mosását és a mosogató kitisztítását. A gyöngyöző betét csökkenti a vízfogyasztást, és megakadályozza a víz szétfröcskölődését. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval van felszerelve a vízsugár ideális beállítása érdekében. Háromféleképpen is felszerelhető, a lakók igényeitől függően. A Primagran 8000 csaptelep összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyítik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Válassza a Primagran 8000 konyhai csaptelepet és élvezze konyhája kényelmét!

  4.86/5 (134 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 8000
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 8000 grafitszürke

  A Primagran 8000 grafit konyhai csaptelepet minimalista, mégis figyelemre méltó "L" alakú kifolyócső jellemzi. Formájának egyszerűsége miatt a modern belső tér tökéletes kiegészítője, egységet teremt a többi dekorációval. E modell előnyei a következők:modern dizájn, amely ideális kiegészítője egy trendi konyhának a grafit színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható a cserélhető gyöngyöző betét levegővel dúsítja a vizet, így csökkentve a vízfogyasztást a tartós kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA konyhai csaptelepeket a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük, mivel állandóan intenzív használatnak vannak kitéve. A Primagran 8000 csaptelep váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak valamint a fizikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész igen megbízható, mivel az egyik legkeményebb anyagból, kerámiából, készült. Az ergonómikus megoldásoknak köszönhetően, a konyhai feladatokra fordított idő sokkal rövidebb. Ez fontos szempont volt a mi esetünkben, ezért a Primagran 8000 csaptelepet forgatható kifolyócsővel láttuk el. Forgási sugara 360°, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények kényelmes eémosását vagy a mosogató kiöblítését. Érdemes említést tenni a kényelmesen használható fogantyúról is, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyen szabályozását. Elülső vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető a felhasználó igényektől függően vagy éppen a jobb- vagy balkezes emberek kényelme érdekében. A készlet részletes használati utasítást és a szükséges csatlakozó tömlőket is tartalmazza, így a csaptelepet könnyedén egyedül is fel tudja szerelni. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepünkre ezenfelül 5 év garancia is vonatkozik. Győződjön meg róla Ön is, hogy a Primagran 8000 grafit csaptelep hogyan változtatja meg konyhája kinézetét!

  4.93/5 (104 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000C
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Fekete

  Egyszerű "L" alakú forma, minimalista stílus, azonban eredeti formatervezés, amely színben ideálisan passzol az elegáns króm felülethez. A Primagran 3000 konyhai csaptelep mellett nehéz közömbösen elmenni. Ez egy olyan modell, amelynek színskálája tökéletes harmóniában van a Primagran gránit mosogatók minden modelljével, így azok, akik különös figyelmet fordítanak a részletekre, igazán élvezni fogják együttes hatásukat. A csaptelep számos előnyei közül a legfőbbek a következők:modern dizájn színvilága a gránit Primagran mosogatókhoz illik leginkább a cserélhető gyöngyöző betét növeli a gazdaságosságot, miközben csökkenti a víz szétfröccsenésének esélyét 140 cm hosszú kihúzható kifolyócső, amellyel még a nagyobb edények mosása is könnyebb 25 mm átmérőjű, kerámia szelepfelsőrésszel lett ellátva, amely igen tartósA konyhai csaptelepeket intenzív használatra terveztük, mivel gondoskodtunk arról, hogy a Primagran 3000 csaptelep a legjobb minőségű anyagokból készüljön. A masszív sárgaréz váz korrózióálló és könnyen karbantartható, míg a kerámia szelepfelsőrész gondtalan működést biztosít. A konyha a ház szíve, itt töltjük a legtöbb időt. Tudjuk, hogy mennyit számít a csaptelep funkcionalitása abban, hogy a mindennapi feladatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők legyenek. Ennek tudatában a Primagran 3000 csaptelepet ergonomikus kifolyócsővel láttuk el, amely 360°-os forgási sugarat is képes leírni. Kihúzható, így a nagy edények kiöblítése vagy a mosogató tisztítása sem okoz problémát. A kifolyócsőt gyöngyöző betéttel szereltük fel, amely a vizet levegővel dúsítja és ezáltal növeli az áramlás erősségét, viszont korlátozza a víz kifröccsenését. Ez egy cserélhető elem, ezért a gyöngyöző betétben kialakuló vízkő nem jelent problémát. A mellékelt utasítások és a hosszú, 40 cm-es csatlakozótömlők lehetővé teszik a Primagran 3000 csaptelep önálló összeszerelését. 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék visszaküldésére, így jól megfontolhatja ezt a döntést. Tudjuk, hogy az egyes alkotóelemek megválasztása nem könnyű feladat. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Fedezze fel a Primagran 3000 modell szépségét és funkcionalitását, élvezze a magas minőséget otthonában!

  4.88/5 (81 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000s
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Szürke

  Az olyan eredeti megoldásokat szeretjük, amelyek figyelemfelkeltőek és a belső teret jellegzetessé teszik. A Primagran 3000 konyhai csaptelep pont ilyen. A szürke és a króm elegáns kombinációja, valamint a jellegzetes "L" alakú kifolyócsöve teszi egyedivé. Ideális az ipari stílusban díszített minimalista belső terekhez. Előnyei többek között:modern dizájn, amely megfelel a legújabb trendeknek szürke szín, amelynek köszönhetően a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, a csőre súlyt helyeztek, amely megkönnyíti a kifolyócső visszahelyezését cserélhető gyöngyöző betéttel rendelkezik, ami csökkenti a vízfogyasztást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 csaptelep váza sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai sérüléseknek. Belső részében kerámia szelepfelsőrész található, amelyet problémamentes működés jellemez. Egy modern konyha nem elég, hogy belső terének szépségével lenyűgöz másokat, a kényelmes és az egyszerű használat is fontos. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki a Primagran 3000 modellt, amely kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, és amely sokkal könnyebbé teszi a nagy méretű edények leöblítését valamint a mosogató kitisztítását. Csaptelepeink segítségével vizet is megspórolunk, mivel "A" ökológiai osztályába tartoznak. Ezen túlmenően gyöngyöző betéttel is el lett látva, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A hőmérséklet és a nyomás ergonomikus fogantyúval szabályozható. A készlet részletes utasításokat és csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan és hihetetlenül egyszerűen is összeszerelhető. A csaptelep megvásárlásával nem csak 5 éves elégedettségi garanciát kap, hanem 30 napot is kap a termék visszatérítésére, mert tudjuk, hogy egy konyha felújításakor minden elem megválasztását jól meg kell fontolni. Vásároljon Primagran 3000 konyhai csaptelepet, és élvezze otthona új arculatát!

  4.92/5 (75 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000b
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 bézs

  A modern belső terek eredeti megoldásokat igényelnek! Divatos indusztriális vagy skandináv stílusú konyhát tervez? A Primagran 3000 bézs konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a legújabb beltéri trendekhez, igen vonzó elemként díszítve a konyhát. Érdemes jobban megismerkedni ennek a modellnek az előnyeivel:modern dizájn, amelyet minimalista, "L" alakú kifolyócső tesz egyedivé a króm és a bézs elegáns összekapcsolása, amelynek köszönhetően e modell bármely Primagran mosogatóhoz passzol 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, tartós kerámia szelepfelsőrészA felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a Primagran 3000 csaptelep intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd test sárgarézből készült, benne pedig megbízható működésű kerámia szelepfelsőrészt helyeztek el. A konyha a ház központja, ezért fontos, hogy otthonos, ugyanakkor komfortos és kényelmes legyen. Erre gondolva szereltük fel a Primagran 3000-t rugalmas kifolyócsővel, amely lehetővé teszi a nagyméretű edények egyszerű elmosását is. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. Ezen túlmenően gyöngyöző betéttel is el lett látva, amely csökkenti a vízfogyasztást és megakadályozza, hogy a víz kifröccsenjen. A képet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amellyel a víznyomás és a hőmérséklet is szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, a lakók egyedi igényeitől függően. A készlet részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is tartalmaz, amelyek segítségével a Primagran 3000 önállóan is problémamentesen összeszerelhető. Tisztában vagyunk vele, hogy egy konyha megtervezése időigényes feladat, ezért 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszaváltására. Adjon konyhájának modern csillogást a Primagran 3000 bézs színű konyhai csapteleppel!

  4.86/5 (87 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000w
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 Fehér

  Egy modern konyhában rendkívüli megoldásokra van szükség. Olyanokra, amelyek nemcsak figyelemfelkeltők, de eleget is tesznek a napi feladatok ellátásának. A Primagran 3000 fehér konyhai csaptelep tökéletesen használható skandináv vagy ipari stílusban berendezett belső terekben. Elegáns fehér színű divatos króm felület jellemzi. A csaptelep legfőbb tulajdonságai:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad a fehér színnek köszönhetően bármilyen Primagran mosogatóval használható 140 cm-es kihúzható kifolyócsővel rendelkezik, amely igen megkönnyíti a konyhai munkákat víztakarékos cserélhető gyöngyöző betéttel lett ellátva a kerámia szelepfelsőrész átmérője 25 mmA Primagran 3000 modell szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész az egyik legerősebb anyagból, kerámiából készült. A felhasznált anyagok kiváló minősége miatt ideális intenzív használat esetén is. Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a konyha kényelmesen használható és kellemes hangulatú is legyen. Ezt szem előtt tartva olyan megoldásokkal szereltük fel a Primagran 3000 csaptelepet, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi feladatok ellátását. A nagyméretű edények mosása és a mosogatókamra tisztítása sokkal egyszerűbbé válik a hosszú kihúzható kifolyócsőnek köszönhetően. Plusz súllyal lett ellátva, hogy könnyebb legyen visszatenni a csapot a helyére. A vízdúsító gyöngyöző betét használatával nem csak kevesebb vizet használunk, de megakadályozhatjuk a víz fröcskölődését is. Az egészet az ergonomikus fogantyú teszi teljessé, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű szabályozását. A Primagran 3000 csaptelepek önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. A 5 éves garancia mellett további 30 napot adunk Önnek a megvásárolt termék visszaküldésére, mivel tudjuk, hogy a konyha megtervezése időigényes folyamat. Változtassa meg konyha stílusát a Primagran 3000 fehér konyhai csapteleppel!

  4.99/5 (69 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep PRIMA 3000g
  <
  >
  19 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran 3000 grafitszürke

  A Primagran 3000 konyhai csaptelepet grafit szín és a fényes króm elegáns kombinációja jellemzi. Minimalista L-alakú kifolyócsöve ideális olyan modern belső terekhez, ahol a hangsúly az egyszerű, mégis hatékony megoldásokon van. E csaptelep előnyei a következők:modern, figyelemfelkeltő dizájn grafit szín, amely minden Primagran mosogatómodellhez illik 140 cm hosszú, kihúzható kifolyócső, amely jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát cserélhető, víztakarékos perlátor 25 mm átmérőjű, a kerámia szelepfelsőrész A Primagran 3000 modellt a legjobb minőségű alapanyagokból készülítették, hogy megbízható és tartós legyen. A szilárd sárgaréz váz test ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak vagy mechanikus sérüléseknek. A belső szelepfelsőrész pedig az egyik legkeményebb anyagból, azaz kerámiából készült. A nagyfokú kényelem érdekében a Primagran 3000 csaptelepet kihúzható kifolyócsővel láttuk el, amelynek köszönhetően a nagyméretű edények mosása és a mosogató kitisztítása sem jelent problémát. A kifolyócső nehezékkel van ellátva, amely megkönnyíti visszatolását. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba tartoznak, ami igen alacsony vízfogyasztást tesz lehetővé. Ezen felül a csaptelep ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás pontos szabályozását. A Primagran 3000 konyhai csaptelep önálló összeszerelése problémamentes, és a mellékelt utasítások segítségével igen egyszerű. A készlet tartalmazza a szükséges 40 cm hosszú csatlakozó tömlőket is. Nagyon jól tudjuk, hogy a konyha felújítása és berendezése sok időt igényel, ezért az 5 éves elégedettségi garancia mellett 30 napot kínálunk a vásárolt termékek visszaváltására. Válassza a Primagran 3000 grafit modellt és élvezze konyhája kényelmét!

  4.88/5 (76 Vélemények)
  19 900Ft 24 900Ft
 • PRIMA Retro 3000 Konyhai csaptelep Króm
  <
  >
  22 900Ft 24 900Ft
  Csaptelep Primagran RETRO 3000 Fekete

  A Primagran RETRO 3000 modell magára vonzza a figyelmet és nem mindennapi külsőt kölcsönöz a konyhának! Tökéletes kiegészítőt keres angol vagy retró stílusú konyhájához?  Ez a csaptelep igen figyelemre méltó megjelenéssel rendelkezik, ezért nem csupán funkciója miatt érdemes beszerelni, de azért is, mivel igazi műalkotásnak tekinthető. A Primagran RETRO 3000 konyhai csaptelep számos előnnyel rendelkezik:jellegzetes dizájn, amely egy stílusos konyha belső teréhez tökéletesen illeszkedik fekete szín, amely bármilyen színű gránit Primagran mosogatómodellhez illik gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, megakadályozza a víz széfröccsenését és csökkenti a vízfogyaszást a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmVáza sárgarézből készült, így ellenáll a korróziónak, a fizikai sérüléseknek és könnyen karbantartható. A belsejében található kerámia szelepfelsőrész igen strapabíró. Csaptelepeink "A" ökológiai osztályba tartoznak, ami azt jelenti, hogy igen alacsony a vízfogyasztást generál. A cserélhető gyöngyöző betétnek köszönhetően a vízáram intenzív, ugyanakkor nem fröcskölődik szét. A Primagran RETRO 3000 csaptelep magas funkcionalitását kényelmes fogantyú hangsúlyozta, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet és víznyomás szabályozását. A fogantyú bármilyen pozícióban rögzíthető, figyelembe véve a jobb- és balkezesek igényeit is. A fekete csaptelepeket leggyakrabban sötét mosogatókkal kombinálják, hogy a konyha színvilágával koherens legyen. Azonban szeretnénk egy nem mindennapi megoldást is figyelmébe ajánlani: a Primagran RETRO 3000 csaptelepet élénk színű modellekkel is használhatja. A csaptelep felszerelése rendkívül egyszerű, a szükséges, 40 cm-es csatlakozó tömlők a készlet része. A konyha jól megfontolt berendezése érdekében cégünk 30 napos visszatérítési garanciát vállal. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Mutassa meg stílusát és egészítse ki konyhája belterét ezzel a retró stílusú csapteleppel!

  4.87/5 (46 Vélemények)
  22 900Ft 24 900Ft
 • Csaptelep 7000
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Fekete

  Felújítod a konyhát, és olyan csaptelepet keresel, amely eredeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül, de ugyanakkor illeszkedik a lakás modern, belső stílusához? A Primagran 7000 fekete konyhai csaptelep érdekes alternatíva a krómozott modellek mellett, tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz bármely színben. A modell számos előnyei között különös figyelmet érdemelnek a következők:modern kialakítás, amely a konyha ékeként szolgál egy elegáns gomb, amely lehetővé teszi a kétféle használati módot: zuhanyzófejszerű és normál vízfolyás rugalmas, szilikon kifolyócső, 360°-os forgásszöggel, sárgaréz tartóelemmel tartós kerámia szelepfelsőrész, amely sok évig garantálja a problémamentes használatotA szilárd sárgaréz kialakítás és a belsejében lévő szelepfelsőrész a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően a Primagran 7000 csaptelep rendkívül tartós. A csaptelep korrózióálló és könnyen gondozható. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a konyha az ergonómia szabályaival összhangban való kialakítása, ezért a Primagran 7000 tervezésekor ez volt az egyik fő szempont. Kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízfolyás és a hőmérséklet pontos szabályozását, jobb- vagy balkezes használathoz egyaránt felszerelhető. A rugalmas kifolyócső bármely irányba könnyen elforgatható, lehetővé téve nagy edények mosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető részeinek kiöblítését. A Primagran 7000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind gránit mosogatóra felszerelhető. A mellékelt használati útmutató, a szerelőkészlet és a csatlakozó tömlők rendkívül egyszerűvé teszik a beszerelést. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a funkcionalitás és a modern konyha kombinációját a Primagran 7000 csapteleppel!

  4.93/5 (61 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7000
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Aranyszínű

  A Primagran 7000 konyhai csaptelep meglepően modern formájú, ugyanakkor nem mindennapi színvilága – a fekete és az arany elegáns kombinációja révén is kiemelkedő. Ez a modell nagyszerűen beválik glamour vagy art deco stílusú konyhákban, ahol a kontrasztok játsszák a főszerepet. Ezt a csaptelepet elsősorban az alábbiak jellemzik:modern dizájn, amely hosszú évekig divatos marad az univerzális fekete és a Primagran gránit mosogatók minden színéhez kiválóan illeszkedő arany összekapcsolása rugalmas szilikon kifolyócső 360° elfordulási szöggel,sárgaréz alappal 35 mm átmérőjű, tartós kerámia fejA konyhai szerelvények kivételesen intenzív használatnak vannak kitéve, ezért olyan fontos, hogy tartós és jó minőségű anyagokból készüljenek. A Primagran 7000 csaptelep sárgaréz teste ellenállóképességet biztosít a mechanikus sérülésekkel és a korrózióval szemben. A csaptelep feje ugyanakkor kerámiából készült, ami megbízhatóságot biztosít számára. A Primagran 7000 aranyszínű konyhai csaptelep rugalmas kifolyócsővel van felszerelve, melynek köszönhetően nagyfokú használati kényelmet biztosít. 360°-ban elforgatható, ezért a nagy edények elmosása vagy a mosogató sarkainak gondos megtisztítása nem fog semmilyen gondot okozni. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes beállítását. Frontális vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, a jobb- és balkezes felhasználók igényeinek megfelelően. A Primagran 7000 konyhai csaptelep közvetlenül a konyhai munkalapra és a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A készlethez mellékelünk egy 40 cm-es csatlakoztató csőkészletet és egy részletes használati utasítást, amelyekkel a felszerelés problémamentesen elvégezhető. Csaptelepeinkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. Annak érdekében, hogy biztosítsuk az Ön számára az új konyha összes elemének pontos megtervezéséhez szükséges időt, 30 napig tesszük lehetővé a megvásárolt termék visszaváltását. Ez az Ön konyhája – tegye széppé és kényelmessé! Válassza a Primagran 7000 konyhai csaptelepet!

  4.97/5 (31 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7300
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7300 Fekete

  A konyhafelszerelésnek ki kell hangsúlyoznia a konyha stílusát, de időnként nehéz megtalálni a megfelelő szerelvényeket, amelyek jól illeszkednének egy modern berendezéshez. A fekete Primagran 7300 csaptelep kiváló választás az indusztriális vagy minimalista stílusú konyhákhoz. Érdemes felfigyelni alábbi tulajdonságaira:különleges forma, amely kiválóan kiegészíti egy modern belső tér berendezését a Primagran gránit mosogatók minden színéhez illeszkedő fekete szín rugalmas szilikon kifolyócsősárgaréz alappal tartós kerámia fejA Primagran 7300 csaptelep kiemelkedően tartós, mégpedig a felhasznált anyagoknak köszönhetően. Teste sárgarézből készült, amely különösen ellenálló a korrózióval és a mechanikus sérülésekkel szemben. A kerámia fej biztosítja a csaptelep hibamentes működését, még intenzív használat körülményei közt is. A konyhai szerelvények megválasztása során érdemes gondoskodni arról, hogy az megkönnyítse a mindennapi tevékenységek elvégzését. A fekete Primagran 7300 csaptelep olyan modell, amely rugalmas kifolyócsövének köszönhetően szavatolja a magas szintű munkavégzési kényelmet. 360°-ban elforgatható, ami lehetővé teszi a nagy edények kényelmes elmosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető sarkainak könnyű leöblítését. A csaptelep emellett kényelmes fogantyúval van felszerelve, amely jobb- és balkezes személyek igényeinek megfelelően egyaránt felszerelhető. Lehetővé teszi emellett a vízhőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes és pontos beállítását. A Primagran 7300 konyhai csaptelep a konyhai munkalapra és közvetlenül a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A felszerelés problémamentesen elvégezhető, amit a készlethez mellékelt használati utasítás és méretezett csatlakoztató csőkészlet is megkönnyít. Termékünkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. A konyha teljes felszerelésének megválasztása időigényes, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék visszaváltására. Emelje ki konyhája modern kialakítását és tegye kényelmessé - válassza a fekete Primagran 7300 csaptelepet! 

  4.89/5 (44 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Fekete
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500 Fekete

  A konyha általában a ház központja, ezért nagyon fontos, hogy gyönyörűen legyen berendezve és egyben funkcionális is legyen. A Primagran 7500 fekete konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a sötét színű mosogatókhoz, amely a helyiség számára modern hangulatot kölcsönöz. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern figyelemfelkeltő design fekete szín, amely az összes Primagran mosogatómodellhez passzol elegáns gomb, amely lehetővé teszi a csaptelep zuhanyzófej- és normál vízsugaras működési módjai közötti váltást rugalmas szilikon kifolyócső sárgaréz alátámasztóval 35 mm átmérőjű kerámia szelepfelsőrészSzámunkra nagyon fontos a felhasznált anyagok lehető legmagasabb minősége, hogy a rendszeres használatnak kitett csaptelepeink is épek maradjanak. A Primagran 7500 csaptelep szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásnak is. Belsejében kerámia szelepfelsőrész található. A Primagran 7500 modellt kiváló ergonómia jellemzi, amelynek köszönhetően a mindennapi konyhai tevékenységek elvégzése könnyebbé válik. A szilikonból készült rugalmas kifolyócső megkönnyíti a nagy edények elmosását és a mosogató tisztítását, a végén található gomb segítségével pedig a csaptelep vízsugarát változtathatjuk. A zuhanyfej üzemmód használatának köszönhetően a gyümölcsök, zöldségek megmosása gyorsabb és kényelmesebb lesz. A fekete Primagran 7500 csaptelep kényelmes fogantyúval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. Oldalsó helyzetben rögzíthető, figyelembe véve a jobb- és balkezes emberek igényeit is. Ez a modell könnyen magunktól is felszerelhető. A készletben található csatlakozó tömlők, valamint a használati útmutató ezt megkönnyítik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a konyhai kényelem legmagsabb fokát. Válaszd a Primagran 7500 csaptelepet!

  4.81/5 (53 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 8200 Fekete
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 8200 Fekete

  Nem mindennapi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához? A Primagran 8200 modell megfelelő kiegészítőként szolgál nagy, modern konyhákban. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn fekete szín, amely minden Primagran gránit mosogatómodellhez illik kétféle kifolyócső: standard vízsugár vagy zuhanyfej cserélhető gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, miközben csökkenti a vízfogyasztástA konyha az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük. A Primagran 8200 csaptelep a legtartósabb anyagból készül, hogy intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A csaptelep rendkívül könnyen tisztán tartható. A megfelelő csaptelep kiválasztásakor fontos az ergonómia szempontjait szem előtt tartani, hogy a konyhai teendőink elvégzése gyors és kellemes legyen. A Primagran 8200 konyhai csaptelep két kifolyócsővel rendelkezik, amelyek két különféle vízsugárüzemmódot kínálnak. A klasszikus vízsugár ideális, ha valamit vízzel szeretnénk feltölteni vagy mosogatni szeretnénk, míg a zuhanyfej a mosogató tisztítását és az ételek megmosását könnyíti meg. Igen jelentős előnye, hogy készhez álló fogantyúval van felszerelve, így a víz hőmérséklete és nyomása pontosan szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyéni igényektől függően. A Primagran 8200 modell cserélhető gyöngyöző betéttel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelepünk önálló összeszerelése hihetetlenül egyszerű, és a készletben szereplő utasítások, valamint a csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. Nagyon jól tudjuk, hogy a felújítás és a konyha berendezése időigényes tevékenységek, amelyek kivitelezéséhez pontos tervre van szükség Ezt tartottuk szem előtt, amikor úgy döntöttünk, hogy 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  A kényeles használhatóság és az esztétikus forma tökéletes kombinációja - válassza a Primagran 8200 konyhai csaptelepet!

  4.89/5 (38 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft

Gránit csaptelepek

Stílusos konyhai gránit csaptelepek. A Primagran gránit csapbetéteit stílusos küllem, praktikusság valamint magas szintű tartósság jellemzi. Széles modell választék klasszikus színekben lehetővé teszi, hogy harmóniát tükröző gránit csaptelep és gránit mosogató szettet alkossunk. A magasan elhelyezkedő perlátor és a kihúzható zuhanyfej tökéletesen passzol másfél-vagy kétmedencés mosogatóhoz. Az egymedencés mosogatókhoz ideálisak az alacsonyabb perlátorral rendelkező csaptelepek, melyek megelőzik a víz kifröccsenését. Nálunk találsz csaptelepeket elegáns és jó minőségű egykaros változatban, mely lehet a csaptelep bal, jobb oldalán vagy középen fent, melyek kényelmessé teszik a mosogatást. A gránittal bevont csaptelepek rendkívül ellenállóak az ütésekkel, karcolásokkal és vízkőfoltokkal szemben. A gránit csaptelepeken nem látszódik meg az ujjlenyomat, mely lényegesen megkönnyíti a mindennapos tisztítást. A Primagran csaptelepek felszerelhetők a konyhapultba vagy a mosogató csaptelep furatába. A különböző fajtájú kifolyó csövek lehetőséget adnak, hogy mosogatókhoz a lemegfelelőbb modellt válasszuk ki. A lekerekített modellek tökéletesen mutatnak modern és stílusos klasszikus konyhákkal. A modernizmusban most nagy divat a szögletes forma. Klasszikus színekben kapható, mint pl. fehér, bézs, szürke, sötét grafit, fekete, melyek számtalan berendezési lehetőséget nyújtanak. A krómozott részek színben illenek az egyéb, boltunkban található kiegészítőkhöz: automata szifonhoz, mosogatószer adagolóhoz. A stílusos gránit csaptelep több mint egy egyszerű eszköz a konyhai berendezések közül. Az elrendezés koncepciójától függően a gránit csaptelep lehet a konyha mint egész egyik részeleme vagy mint főszereplője. Ha még több információra van szükséged a gránit mosogatókkal kapcsolatban vagy nem tudod melyik modellt válaszd - vedd fel velünk a kapcsolatot!