Primagran

Csaptelepek hajlékony kifolyóval 

 • Csaptelep Primagran 7000 Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000

  Felújítod a konyhát, és olyan csaptelepet keresel, amely eredeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül, de ugyanakkor illeszkedik a lakás modern, belső stílusához? A Primagran 7000 fekete konyhai csaptelep érdekes alternatíva a krómozott modellek mellett, tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz bármely színben. A modell számos előnyei között különös figyelmet érdemelnek a következők:modern kialakítás, amely a konyha ékeként szolgál egy elegáns gomb, amely lehetővé teszi a kétféle használati módot: zuhanyzófejszerű és normál vízfolyás rugalmas, szilikon kifolyócső, 360°-os forgásszöggel, sárgaréz tartóelemmel tartós kerámia szelepfelsőrész, amely sok évig garantálja a problémamentes használatotA szilárd sárgaréz kialakítás és a belsejében lévő szelepfelsőrész a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően a Primagran 7000 csaptelep rendkívül tartós. A csaptelep korrózióálló és könnyen gondozható. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a konyha az ergonómia szabályaival összhangban való kialakítása, ezért a Primagran 7000 tervezésekor ez volt az egyik fő szempont. Kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízfolyás és a hőmérséklet pontos szabályozását, jobb- vagy balkezes használathoz egyaránt felszerelhető. A rugalmas kifolyócső bármely irányba könnyen elforgatható, lehetővé téve nagy edények mosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető részeinek kiöblítését. A Primagran 7000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind gránit mosogatóra felszerelhető. A mellékelt használati útmutató, a szerelőkészlet és a csatlakozó tömlők rendkívül egyszerűvé teszik a beszerelést. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a funkcionalitás és a modern konyha kombinációját a Primagran 7000 csapteleppel!


  4.87/5 (218 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7100 Krómozott
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7100

  Modern vagy ipari stílusú konyhát rendezel be, és olyan csaptelepet keresel, amely figyelemfelkeltő és egyúttal teljesen bele is illik a helyiség stílusába? A Primagran 7100 konyhai csaptelep eredeti formájával és érdekes színeivel mindenkit lenyűgöz. Ez a modell a beltér tökéletes éke, amely mellett senki nem megy el közömbösen. Érdemes felfigyelni rá, mivel:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad az elegáns króm és a klasszikus fekete kombinációja, amely a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik elegáns gombbal lett ellátva, amely lehetővé teszi, hogy két üzemmódban is használjuk – zuhanyzófej- és normál módban rugalmas, szilikonból készült kifolyócső, sárgaréz támasztóval kiegészítve a kerámiafej átmérője 35 mmGondoskodtunk arról, hogy a Primagran 7100 csaptelep legjobb minőségű anyagokból készüljön. A szilárd sárgaréz szerkezet korrózióálló és könnyen gondozható. Ez a modell belsejében kerámiafejjel rendelkezik, amelyet rendkívüli tartósság és problémamentes működés jellemez. Nagyon jól tudjuk, milyen fontos az ergonómia, hogy a mindennapi élet a konyhában gyors legyen, és mindent könnyen tudjunk kezelni. A rugalmas szilikon kifolyócső bármilyen irányban szabadon elforgatható, ami nagyban megkönnyíti a nagyobb edények elmosását vagy a mosogató tisztítását. A kifolyócső végén található gomb lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej üzemmód közötti váltást. A Primagran 7100 modell kényelmesen használható, szögletes fogantyúval egészítették ki a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozására. Feltehető oldalsó vagy elülső helyzetben. A Primagran 7100 csaptelep előnye továbbá az egyszerű felszerelés, amelyet egyedül otthon is elvégezhetsz. A készletben található utasítások és a szükséges csatlakozótömlők nagy segítséget nyújtanak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Ezenkívül a csaptelepre 5 éves garanciaidő vonatkozik. Fedezd fel a Primagran 7100 konyhai csaptelep magas funkcionalitásának előnyeit! 


  4.99/5 (76 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Krómozott
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500

  Olyan elemek, amelyek általában észrevétlenek maradnak, képesek akár kiemelni is a teret. Ez a Primagran 7500 konyhai csaptelep, amely eredeti formájával képes lehet lenyűgözni vendégeidet. Érdekes eleme az elegáns rugó, amely körülveszi az U alakú kifolyócsövet. E modell előnyei a következők:modern formatervezés, amely mellet senki sem megy el közömbösen színvilága, amelyeknek köszönhetően ez a modell a legtöbb Primagran mosogatóval kombinálható elegáns gomb, amely lehetővé teszi a normál és zuhanyjellegű vízsugár üzemmódok közötti váltást rugalmas nylon kifolyócső rugóban réz alátámasztóval a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 7500 csaptelep azok számára lett kifejlesztve, akik a legmagasabb minőségre vágynak és sok elvárással rendelkeznek. A sárgaréz váz korrózióálló, ellenáll a fizikai sérüléseknek, elszíneződésnek és a hőmérséklet-ingadozásnak is, a kerámia szelepfelsőrész megbízhatóságot és a munka pontosságát garantálja. A mindennapi munka során fontos számunkra a kényelem, ezért a Primagran 7500-t az ergonómia szabályainak megfelelően alakítottuk ki. A kifolyócső nemcsak 360°-ban elforgatható, hanem nagyon rugalmas is, amely lehetővé teszi a mosogató legelérhetetlenebb részeinek is a kiöblítését. A kifolyócső szélén található egy gomb, amely lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej-üzemmód közötti váltást. A normál vízsugár tökéletes amennyiben vizet akarunk engedni,  míg a zuhanymód alatt az ételeket meg tudjuk mosni, vagy az edényeket gyorsan le tudjuk öblíteni. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyíti Szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ezenfelül 30 napot kínálunk a megvásárolt termék visszatérítésére, hogy nyugodtan megfontolhasd döntésedet. Élvezze az eredeti kialakítást, a funkcionalitás és a kiváló minőség tökéletes kombinációját a Primagran 7500 konyhai csapteleppel.


  4.92/5 (167 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep Primagran 8200 Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 8200

  Nem mindennapi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához? A Primagran 8200 modell megfelelő kiegészítőként szolgál nagy, modern konyhákban. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn fekete szín, amely minden Primagran gránit mosogatómodellhez illik kétféle kifolyócső: standard vízsugár vagy zuhanyfej cserélhető gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, miközben csökkenti a vízfogyasztástA konyha az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük. A Primagran 8200 csaptelep a legtartósabb anyagból készül, hogy intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A csaptelep rendkívül könnyen tisztán tartható. A megfelelő csaptelep kiválasztásakor fontos az ergonómia szempontjait szem előtt tartani, hogy a konyhai teendőink elvégzése gyors és kellemes legyen. A Primagran 8200 konyhai csaptelep két kifolyócsővel rendelkezik, amelyek két különféle vízsugárüzemmódot kínálnak. A klasszikus vízsugár ideális, ha valamit vízzel szeretnénk feltölteni vagy mosogatni szeretnénk, míg a zuhanyfej a mosogató tisztítását és az ételek megmosását könnyíti meg. Igen jelentős előnye, hogy készhez álló fogantyúval van felszerelve, így a víz hőmérséklete és nyomása pontosan szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyéni igényektől függően. A Primagran 8200 modell cserélhető gyöngyöző betéttel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelepünk önálló összeszerelése hihetetlenül egyszerű, és a készletben szereplő utasítások, valamint a csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. Nagyon jól tudjuk, hogy a felújítás és a konyha berendezése időigényes tevékenységek, amelyek kivitelezéséhez pontos tervre van szükség Ezt tartottuk szem előtt, amikor úgy döntöttünk, hogy 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  A kényeles használhatóság és az esztétikus forma tökéletes kombinációja - válassza a Primagran 8200 konyhai csaptelepet!


  4.93/5 (68 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep FLEX 5000 fekete
  12 900Ft 20 900Ft
  Csaptelep Primagran FLEX 5000

  A konyha a ház központja. Nem csoda, hogy arra vágysz, hogy ne csak jól nézzen ki, de magas ergonómiájával is kitűnjön. Jól tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a tökéletes konyhai csaptelepet, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk. A Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:eredeti formatervezés, amely a klasszikus krómozást az elegáns feketével ötvözi, ezért az összes gránit színű Primagran mosogató modellhez passzol a szilikonból készült rugalmas kifolyócső, amely 360°-os szögben forgatható, biztosítja, hogy a mosogató minden sarkát ki tudjuk öblíteni a belsejében rendkívül strapabíró kerámia szelepfelsőrész találhatóHisszük, hogy a legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően csaptelepeink intenzív használat esetén is megállják a helyüket A Primagran 5000 FLEX csaptelep merev váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak, valamint a fizikai sérüléseknek. A kerámia szelepfelsőrész megbízható működést biztosít. A Primagran 5000 FLEX modellt úgy tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fekete csaptelep szilikonból készült, ez rugalmasságot biztosít. Mostantól igen egyszerűen megmoshatod a zöldségeket, a nagyobb edények mosása vagy a mosogató tisztítása is gyerekjáték lesz. A Primagran 5000 FLEX csaptelep ergonómiáját merev, széles fogantyú hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű és pontos szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyedi igényektől függően. A csaptelep önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Válaszd a Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet, mivel magas minősége garantáltan megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését!


  4.96/5 (67 Ismertető(k))
  12 900Ft 20 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7300 Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelep Primagran 7300

  A konyhafelszerelésnek ki kell hangsúlyoznia a konyha stílusát, de időnként nehéz megtalálni a megfelelő szerelvényeket, amelyek jól illeszkednének egy modern berendezéshez. A fekete Primagran 7300 csaptelep kiváló választás az indusztriális vagy minimalista stílusú konyhákhoz. Érdemes felfigyelni alábbi tulajdonságaira:különleges forma, amely kiválóan kiegészíti egy modern belső tér berendezését a Primagran gránit mosogatók minden színéhez illeszkedő fekete szín rugalmas szilikon kifolyócsősárgaréz alappal tartós kerámia fejA Primagran 7300 csaptelep kiemelkedően tartós, mégpedig a felhasznált anyagoknak köszönhetően. Teste sárgarézből készült, amely különösen ellenálló a korrózióval és a mechanikus sérülésekkel szemben. A kerámia fej biztosítja a csaptelep hibamentes működését, még intenzív használat körülményei közt is. A konyhai szerelvények megválasztása során érdemes gondoskodni arról, hogy az megkönnyítse a mindennapi tevékenységek elvégzését. A fekete Primagran 7300 csaptelep olyan modell, amely rugalmas kifolyócsövének köszönhetően szavatolja a magas szintű munkavégzési kényelmet. 360°-ban elforgatható, ami lehetővé teszi a nagy edények kényelmes elmosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető sarkainak könnyű leöblítését. A csaptelep emellett kényelmes fogantyúval van felszerelve, amely jobb- és balkezes személyek igényeinek megfelelően egyaránt felszerelhető. Lehetővé teszi emellett a vízhőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes és pontos beállítását. A Primagran 7300 konyhai csaptelep a konyhai munkalapra és közvetlenül a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A felszerelés problémamentesen elvégezhető, amit a készlethez mellékelt használati utasítás és méretezett csatlakoztató csőkészlet is megkönnyít. Termékünkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. A konyha teljes felszerelésének megválasztása időigényes, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék visszaváltására. Emelje ki konyhája modern kialakítását és tegye kényelmessé - válassza a fekete Primagran 7300 csaptelepet! 


  4.89/5 (84 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelepek Primagran® 9100
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelepek Primagran® 9100

  A klasszikus dizájnnal büszkélkedő Primagran® 9100 konyhai csaptelep segít a szép belső tér kialakításában, remek választás lesz a klasszikus konyhákhoz, mert nemcsak acél színben, hanem feketében is kapható. Primagran® 9100 modell kiemelkedik a következők miatt:Kihúzható kifolyócső vízszórási módot szabályozó kapcsolóval, mely lehetővé teszi a zuhany és normál üzemmódban való használatot, 360 fokban elfordítható kifolyó, mely lehetővé teszi az elemek kényelmes használatát, ECO környezettudatos perlátor, melynek köszönhetően a vízmegtakarítás nem jelent problémát, Egykaros fogantyú, amely lehetővé teszi a vízáram hőmérsékletének és intenzitásának könnyű és gyors beállítását, Kerámia betét, amely garantálja a megbízhatóságot és a hibamentes működéstA Primagran® 9100 konyhai csaptelep rozsdamentes acélból készül, szokatlanul sima felülettel, pórusok nélkül. Ennek köszönhetően a szennyeződések és a mikroorganizmusok nem tapadnak meg a felületén. A rozsdamentes acél könnyen tisztítható és hosszú évekig biztosítja a készülék tartósságát. Érdemes kiemelni azt is, hogy az acél környezettudatos anyag és olvasztás után újra felhasználható. Az acélban nincs ólom, ami az egészségre legkárosabb nehézfém. A Primagran® 9100 csaptelep elemeinek megbízhatósága és környezetbarát jellege praktikumot és a kényelmes használatot biztosít. Az ergonomikus kialakítás a korábban kicserélt nyitókar révén valósul meg, ami a víznyomás és hőmérséklet kényelmes beállítását szolgálja. A Primagran® 9100 konyhai csaptelep megkérdőjelezhetetlen előnye az egyszerű összeszerelés. A QFix rögzítés biztosítja az elemek felszerelését a mosogató kivágott furatába, valamint a munkalapra. A QFix tartó garantálja a csaptelep magas stabilitását is. A 9100 modellt akár Ön is könnyen összeszerelheti a készletben található utasítások alapján. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyhai munkálatok időigényesek lehetnek, ezért az 5 éves megbízhatósági garancia mellett 30 napot biztosítunk Önnek a megvásárolt termék esetleges visszaküldésére. Vigyen modern megoldást konyhájába a Primagran® 9100 konyhai csapteleppel!


  4.90/5 (78 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelepek Primagran® 9500 Inox/Fekete
  24 900Ft 39 900Ft
  Csaptelepek Primagran® 9500 Inox/Fekete

  A Primagran® 9500 konyhai csaptelep egy rendkívül praktikus konyhai segédeszköz. 40 cm feletti magasságának köszönhetően megkönnyíti a nagy edények és serpenyők mosogatását, míg a 360 fokos elforgatható kifolyó garantálja az elemek kényelmes használatát. Ipari stílusú konyhákhoz és klasszikusabb berendezéshez egyaránt illik. Erre a modellre érdemes odafigyelni a következők miatt:Modern kialakítás az acél és a gránit elegáns kombinációjának köszönhetően Kihúzható fej, amely lehetővé teszi a mosogató kényelmes öblítését és nagy edények tisztítását ECO beépített perlátor, amely akár több százaléknyi vizet is megtakarít, ezzel csökkentve a víz és a szennyvíz díjait, valamint gondoskodik a környezetről Kerámia betét, amely biztosítja az elemek tartósságát, szilárdságát és megbízhatóságát, Egy nyitókar a vízáram intenzitásának és hőmérsékletének könnyű és gyors beállításához.Figyelemre méltó a Primagran® 9500 konyhai csaptelep kialakítása is, ami ultramodern és elegáns. Ebben a modellben a diszkrét kifolyó ötvözi az acél és a gránit elemeket. Ennek köszönhetően a csap színre való tekintet nélkül illeszkedik minden Primagran mosogatóhoz. Az acélelemeknek köszönhetően kombinálható klasszikus fehér vagy divatos fekete mosogatóval. A klasszikus acél bézs, grafit és szürke színnel is jól mutat. A Primagran® 9500 konyhai csaptelep harmonikusan fog kinézni más konyhai kiegészítőkkel, például egy mosogatószer-adagolóval együtt is.   A Primagran® 9500 konyhai csaptelep praktikus és környezettudatos választás minden konyhához. Az anyatermészet iránti elkötelezettséget az ECO perlátor és az egykaros kialakítás teszi lehetővé. Ezeknek a megoldásoknak köszönhetően tökéletesen beállíthatja a vízsugár hőmérsékletét és intenzitását, és vizet takarít meg a konyhai munkák során. A háztartásbeliek egészségét védő környezettudatos megoldás a rozsdamentes acél használata. Ez olyan anyag, amely még ólomnyomokat sem tartalmaz, ami a legnehezebb a nehézfémek között. Az acél elemek a konyhai csap megbízhatóságát és tartósságát is biztosítják. Pórusoktól és barázdáktól mentesen az acél könnyen tisztítható, nem tapadnak rá a mikroorganizmusok és a szennyeződések. A Primagran® 9500 konyhai csaptelep önálló összeszerelése problémamentes, és a mellékelt útmutatások nagy segítséget jelentenek. Az álomkonyha létrehozása néha sok időt vesz igénybe, ezért akár 30 napot is biztosítunk a megvásárolt termék visszaküldésére. Szerelvényeinkre ezen túlmenően 5 éves megbízhatósági garancia érvényes. Vigyen modern megoldást otthonába, és válassza a Primagran® 9500 konyhai csaptelepet!


  4.86/5 (35 Ismertető(k))
  24 900Ft 39 900Ft
 • Csaptelep FLEX 5100 Inox
  12 900Ft 20 900Ft
  Csaptelep Primagran FLEX 5100

  A konyha a ház központja. Nem csoda, hogy arra vágysz, hogy ne csak jól nézzen ki, de magas ergonómiájával is kitűnjön. Jól tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a tökéletes konyhai csaptelepet, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk. A Primagran 5100 FLEX konyhai csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:eredeti formatervezés, amely a klasszikus krómozást az elegáns feketével ötvözi, ezért az összes gránit színű Primagran mosogató modellhez passzol a szilikonból készült rugalmas kifolyócső, amely 360°-os szögben forgatható, biztosítja, hogy a mosogató minden sarkát ki tudjuk öblíteni a belsejében rendkívül strapabíró kerámia szelepfelsőrész találhatóHisszük, hogy a legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően csaptelepeink intenzív használat esetén is megállják a helyüket A Primagran 5100 FLEX csaptelep merev váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak, valamint a fizikai sérüléseknek. A kerámia szelepfelsőrész megbízható működést biztosít. A Primagran 5100 FLEX modellt úgy tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fekete csaptelep szilikonból készült, ez rugalmasságot biztosít. Mostantól igen egyszerűen megmoshatod a zöldségeket, a nagyobb edények mosása vagy a mosogató tisztítása is gyerekjáték lesz. A Primagran 5100 FLEX csaptelep ergonómiáját merev, széles fogantyú hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű és pontos szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyedi igényektől függően. A csaptelep önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Válaszd a Primagran 5100 FLEX konyhai csaptelepet, mivel magas minősége garantáltan megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését!


  4.95/5 (486 Ismertető(k))
  12 900Ft 20 900Ft

Csaptelepek hajlékony kifolyóval

A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepek tartós, látványos, kényelmes és praktikus modellek. A széles választékkal rendelkező konyhai csaptelepekhez tökéletesen harmonizáló gránit vagy más anyagú mosogató választható.
A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepeket kínál klasszikus színekben mint például fehér vagy fekete, és merészebb színekben mint narancssárga, zöld és piros.  Ennek köszönhetően a hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepet párosíthatjuk hagyományos, klasszikus, modern, retro vagy amerikai stílusú konyhával.
A színes, hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepek párosításának sokfélesége számtalan lehetőséget kínál a konyha berendezésére.  A hajlékony kifolyónak köszönhetően ezeket a konyhai csaptelepeket bátran használhatjuk kis-vagy nagy méretű konyhákban egyaránt

 

A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepei egyben tartós és pontosan elkészített konyhai eszközök is. Ezt erősíti  a réz csaptest és a kerámia csapfej. Ezek az alkatrészek eredményezik, hogy a Primagran  konyhai csaptelepek hosszú évekig szolgálják tulajdonosaikat. Ellenállóak a szennyeződésekkel, magas hőmérséklettel és kémiai tisztító-és ápolszerekkel szemben valamint ütés-és rozsdaállóak. Egyéb j tulajdonságuk, hogy nagyon könnyen tisztán tarthatóak és egy egyszerű ápolási művelet garantálja a csaptelep tökéletes kinézetet nagyon hosszú időre. A csaptelep kiváló minőségét hitelesítések és tanúsítványok igazolják valamint a 2 éves garancia.

 

A hajlékony kifolyóval ellátott Primagran konyhai csaptelep egyben garantálja a kényelmes munkát. Ez azért lehetséges, mert a csaptelep nem tradicionális csővel, hanem hajlékony kifolyóval rendelkezik, melyen egy széles zuhanyfej található. A Primagran kínálatában megtalálható a hajlékony kifolyó párosítása a forgatható csapteleppel - ez lehetővé teszi nem csak edények, élelmiszerek elöblítését, a medence tisztítását, hanem edények vízzel való kényelmes megtöltését is. A konyhai csaptelep hajlékony kifolyóval ideális segítség lesz minden konyhában.

A Primagran ajánlata több ilyen típusú csaptelepet tartalmaz. Az egyes modellek alakja, színe, magassága és kifolyócsöve eltér egymástól. A széles választék lehetővé teszi, hogy a konyhai mosogató méretéhez tökéletesen passzoló csaptelepet válasszunk ki. Az általunk kínált modellek egy-vagy kétmedencés mosogatókhoz ajánlottak és mint kompromisszumos megoldásként megfelelőek a félmedencés mosogatókhoz is. Konyhai csaptelepeink elő vannak készítve az önálló felrögzítéshez, ami történhet a konyhapultba vagy a mosogatn erre a célra gyárilag elhelyezett csaptelep furatba. Behelyezésük gyors és egyszerű. Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepet válaszd vagy bizonytalan vagy, hogy melyik fog a leginkább passzolni a mosogatóhoz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot - segítünk megtalálni a legideálisabb megoldást a konyhádba!