Primagran
Primagran

Csaptelepek hajlékony kifolyóval 

 • Csaptelep 7000
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Fekete

  Felújítod a konyhát, és olyan csaptelepet keresel, amely eredeti megjelenésével kiemelkedik a többi közül, de ugyanakkor illeszkedik a lakás modern, belső stílusához? A Primagran 7000 fekete konyhai csaptelep érdekes alternatíva a krómozott modellek mellett, tökéletesen illeszkedik a Primagran mosogatókhoz bármely színben. A modell számos előnyei között különös figyelmet érdemelnek a következők:modern kialakítás, amely a konyha ékeként szolgál egy elegáns gomb, amely lehetővé teszi a kétféle használati módot: zuhanyzófejszerű és normál vízfolyás rugalmas, szilikon kifolyócső, 360°-os forgásszöggel, sárgaréz tartóelemmel tartós kerámia szelepfelsőrész, amely sok évig garantálja a problémamentes használatotA szilárd sárgaréz kialakítás és a belsejében lévő szelepfelsőrész a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően a Primagran 7000 csaptelep rendkívül tartós. A csaptelep korrózióálló és könnyen gondozható. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontos a konyha az ergonómia szabályaival összhangban való kialakítása, ezért a Primagran 7000 tervezésekor ez volt az egyik fő szempont. Kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vízfolyás és a hőmérséklet pontos szabályozását, jobb- vagy balkezes használathoz egyaránt felszerelhető. A rugalmas kifolyócső bármely irányba könnyen elforgatható, lehetővé téve nagy edények mosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető részeinek kiöblítését. A Primagran 7000 konyhai csaptelep mind konyhapultra, mind gránit mosogatóra felszerelhető. A mellékelt használati útmutató, a szerelőkészlet és a csatlakozó tömlők rendkívül egyszerűvé teszik a beszerelést. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a funkcionalitás és a modern konyha kombinációját a Primagran 7000 csapteleppel!

  4.90/5 (62 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7100
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7100 Krómozott

  Modern vagy ipari stílusú konyhát rendezel be, és olyan csaptelepet keresel, amely figyelemfelkeltő és egyúttal teljesen bele is illik a helyiség stílusába? A Primagran 7100 konyhai csaptelep eredeti formájával és érdekes színeivel mindenkit lenyűgöz. Ez a modell a beltér tökéletes éke, amely mellett senki nem megy el közömbösen. Érdemes felfigyelni rá, mivel:modern formatervezéssel rendelkezik, amely évekig divatos marad az elegáns króm és a klasszikus fekete kombinációja, amely a legtöbb Primagran mosogatóhoz illik elegáns gombbal lett ellátva, amely lehetővé teszi, hogy két üzemmódban is használjuk – zuhanyzófej- és normál módban rugalmas, szilikonból készült kifolyócső, sárgaréz támasztóval kiegészítve a kerámiafej átmérője 35 mmGondoskodtunk arról, hogy a Primagran 7100 csaptelep legjobb minőségű anyagokból készüljön. A szilárd sárgaréz szerkezet korrózióálló és könnyen gondozható. Ez a modell belsejében kerámiafejjel rendelkezik, amelyet rendkívüli tartósság és problémamentes működés jellemez. Nagyon jól tudjuk, milyen fontos az ergonómia, hogy a mindennapi élet a konyhában gyors legyen, és mindent könnyen tudjunk kezelni. A rugalmas szilikon kifolyócső bármilyen irányban szabadon elforgatható, ami nagyban megkönnyíti a nagyobb edények elmosását vagy a mosogató tisztítását. A kifolyócső végén található gomb lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej üzemmód közötti váltást. A Primagran 7100 modell kényelmesen használható, szögletes fogantyúval egészítették ki a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozására. Feltehető oldalsó vagy elülső helyzetben. A Primagran 7100 csaptelep előnye továbbá az egyszerű felszerelés, amelyet egyedül otthon is elvégezhetsz. A készletben található utasítások és a szükséges csatlakozótömlők nagy segítséget nyújtanak. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. Ezenkívül a csaptelepre 5 éves garanciaidő vonatkozik. Fedezd fel a Primagran 7100 konyhai csaptelep magas funkcionalitásának előnyeit! 

  4.96/5 (53 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Krómozott
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500 Krómozott

  Olyan elemek, amelyek általában észrevétlenek maradnak, képesek akár kiemelni is a teret. Ez a Primagran 7500 konyhai csaptelep, amely eredeti formájával képes lehet lenyűgözni vendégeidet. Érdekes eleme az elegáns rugó, amely körülveszi az U alakú kifolyócsövet. E modell előnyei a következők:modern formatervezés, amely mellet senki sem megy el közömbösen színvilága, amelyeknek köszönhetően ez a modell a legtöbb Primagran mosogatóval kombinálható elegáns gomb, amely lehetővé teszi a normál és zuhanyjellegű vízsugár üzemmódok közötti váltást rugalmas nylon kifolyócső rugóban réz alátámasztóval a kerámia szelepfelsőrész átmérője 35 mmA Primagran 7500 csaptelep azok számára lett kifejlesztve, akik a legmagasabb minőségre vágynak és sok elvárással rendelkeznek. A sárgaréz váz korrózióálló, ellenáll a fizikai sérüléseknek, elszíneződésnek és a hőmérséklet-ingadozásnak is, a kerámia szelepfelsőrész megbízhatóságot és a munka pontosságát garantálja. A mindennapi munka során fontos számunkra a kényelem, ezért a Primagran 7500-t az ergonómia szabályainak megfelelően alakítottuk ki. A kifolyócső nemcsak 360°-ban elforgatható, hanem nagyon rugalmas is, amely lehetővé teszi a mosogató legelérhetetlenebb részeinek is a kiöblítését. A kifolyócső szélén található egy gomb, amely lehetővé teszi a normál és a zuhanyzófej-üzemmód közötti váltást. A normál vízsugár tökéletes amennyiben vizet akarunk engedni,  míg a zuhanymód alatt az ételeket meg tudjuk mosni, vagy az edényeket gyorsan le tudjuk öblíteni. A csaptelep kényelmesen használható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás könnyed szabályozását. A csaptelep önálló összeszerelése nem jelent problémát, és a készletben szereplő utasítások, valamint a 40 cm-es csatlakozótömlő-készlet mindezt nagyban megkönnyíti Szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ezenfelül 30 napot kínálunk a megvásárolt termék visszatérítésére, hogy nyugodtan megfontolhasd döntésedet. Élvezze az eredeti kialakítást, a funkcionalitás és a kiváló minőség tökéletes kombinációját a Primagran 7500 konyhai csapteleppel.

  4.91/5 (46 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 7500 Fekete
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7500 Fekete

  A konyha általában a ház központja, ezért nagyon fontos, hogy gyönyörűen legyen berendezve és egyben funkcionális is legyen. A Primagran 7500 fekete konyhai csaptelep tökéletesen illeszkedik a sötét színű mosogatókhoz, amely a helyiség számára modern hangulatot kölcsönöz. Ezt a modellt a következők jellemzik:modern figyelemfelkeltő design fekete szín, amely az összes Primagran mosogatómodellhez passzol elegáns gomb, amely lehetővé teszi a csaptelep zuhanyzófej- és normál vízsugaras működési módjai közötti váltást rugalmas szilikon kifolyócső sárgaréz alátámasztóval 35 mm átmérőjű kerámia szelepfelsőrészSzámunkra nagyon fontos a felhasznált anyagok lehető legmagasabb minősége, hogy a rendszeres használatnak kitett csaptelepeink is épek maradjanak. A Primagran 7500 csaptelep szilárd rézvázzal rendelkezik, amely ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásnak is. Belsejében kerámia szelepfelsőrész található. A Primagran 7500 modellt kiváló ergonómia jellemzi, amelynek köszönhetően a mindennapi konyhai tevékenységek elvégzése könnyebbé válik. A szilikonból készült rugalmas kifolyócső megkönnyíti a nagy edények elmosását és a mosogató tisztítását, a végén található gomb segítségével pedig a csaptelep vízsugarát változtathatjuk. A zuhanyfej üzemmód használatának köszönhetően a gyümölcsök, zöldségek megmosása gyorsabb és kényelmesebb lesz. A fekete Primagran 7500 csaptelep kényelmes fogantyúval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a víznyomás és a hőmérséklet pontos szabályozását. Oldalsó helyzetben rögzíthető, figyelembe véve a jobb- és balkezes emberek igényeit is. Ez a modell könnyen magunktól is felszerelhető. A készletben található csatlakozó tömlők, valamint a használati útmutató ezt megkönnyítik. Tisztában vagyunk azzal, hogy a konyha felújítása során sok mindent alaposan át kell gondolni, ezért 30 napot adunk Önnek a megvásárolt csaptelep esetleges visszaküldésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik. Ismerd meg a konyhai kényelem legmagsabb fokát. Válaszd a Primagran 7500 csaptelepet!

  4.78/5 (54 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep Primagran 8200 Fekete
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 8200 Fekete

  Nem mindennapi konyhai csaptelepet keres, amely tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához? A Primagran 8200 modell megfelelő kiegészítőként szolgál nagy, modern konyhákban. A csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:modern dizájn fekete szín, amely minden Primagran gránit mosogatómodellhez illik kétféle kifolyócső: standard vízsugár vagy zuhanyfej cserélhető gyöngyöző betét, amely levegővel dúsítja a vizet, miközben csökkenti a vízfogyasztástA konyha az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük. A Primagran 8200 csaptelep a legtartósabb anyagból készül, hogy intenzív használat esetén is megállja a helyét. A szilárd sárgaréz váz ellenáll a korróziónak és a fizikai károsodásoknak. A csaptelep rendkívül könnyen tisztán tartható. A megfelelő csaptelep kiválasztásakor fontos az ergonómia szempontjait szem előtt tartani, hogy a konyhai teendőink elvégzése gyors és kellemes legyen. A Primagran 8200 konyhai csaptelep két kifolyócsővel rendelkezik, amelyek két különféle vízsugárüzemmódot kínálnak. A klasszikus vízsugár ideális, ha valamit vízzel szeretnénk feltölteni vagy mosogatni szeretnénk, míg a zuhanyfej a mosogató tisztítását és az ételek megmosását könnyíti meg. Igen jelentős előnye, hogy készhez álló fogantyúval van felszerelve, így a víz hőmérséklete és nyomása pontosan szabályozható. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyéni igényektől függően. A Primagran 8200 modell cserélhető gyöngyöző betéttel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a víz oldalra fröccsenjen. A csaptelepünk önálló összeszerelése hihetetlenül egyszerű, és a készletben szereplő utasítások, valamint a csatlakozótömlőkészlet mindezt nagyban megkönnyíti. Nagyon jól tudjuk, hogy a felújítás és a konyha berendezése időigényes tevékenységek, amelyek kivitelezéséhez pontos tervre van szükség Ezt tartottuk szem előtt, amikor úgy döntöttünk, hogy 30 napot kínálunk a megvásárolt termék esetleges visszatérítésére. Plusz a szerelvényeinkre 5 év garancia vonatkozik.  A kényeles használhatóság és az esztétikus forma tökéletes kombinációja - válassza a Primagran 8200 konyhai csaptelepet!

  4.89/5 (38 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep FLEX 5000
  <
  >
  17 990Ft 22 990Ft
  Csaptelep Primagran FLEX 5000 Fekete

  A konyha a ház központja. Nem csoda, hogy arra vágysz, hogy ne csak jól nézzen ki, de magas ergonómiájával is kitűnjön. Jól tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a tökéletes konyhai csaptelepet, ezért mi a legjobb megoldást kínáljuk. A Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet elsősorban az alábbiak különböztetik meg a többitől:eredeti formatervezés, amely a klasszikus krómozást az elegáns feketével ötvözi, ezért az összes gránit színű Primagran mosogató modellhez passzol a szilikonból készült rugalmas kifolyócső, amely 360°-os szögben forgatható, biztosítja, hogy a mosogató minden sarkát ki tudjuk öblíteni a belsejében rendkívül strapabíró kerámia szelepfelsőrész találhatóHisszük, hogy a legmagasabb minőségű anyagok használatának köszönhetően csaptelepeink intenzív használat esetén is megállják a helyüket A Primagran 5000 FLEX csaptelep merev váza kemény sárgarézből készült. Ez olyan anyag, amely ellenáll a korróziónak, valamint a fizikai sérüléseknek. A kerámia szelepfelsőrész megbízható működést biztosít. A Primagran 5000 FLEX modellt úgy tervezték meg, hogy a legmagasabb szintű kényelmet biztosítsa. A fekete csaptelep szilikonból készült, ez rugalmasságot biztosít. Mostantól igen egyszerűen megmoshatod a zöldségeket, a nagyobb edények mosása vagy a mosogató tisztítása is gyerekjáték lesz. A Primagran 5000 FLEX csaptelep ergonómiáját merev, széles fogantyú hangsúlyozza, amely lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és nyomásának egyszerű és pontos szabályozását. Telepíthető elülső vagy oldalsó helyzetben is, az egyedi igényektől függően. A csaptelep önállóan is igen egyszerűen felszerelhető, a készletben részletes használati utasítást és 40 cm-es csatlakozótömlőket is találunk. A konyha megtervezése és berendezése időigényes tevékenység, ezért 30 napos garanciát vállalunk a megvásárolt termékek esetleges visszaküldésére. A csaptelepre 5 év garancia vonatkozik. Válaszd a Primagran 5000 FLEX konyhai csaptelepet, mivel magas minősége garantáltan megkönnyíti a konyhai tevékenységek elvégzését!

  4.86/5 (35 Vélemények)
  17 990Ft 22 990Ft
 • Csaptelep 7000
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7000 Aranyszínű

  A Primagran 7000 konyhai csaptelep meglepően modern formájú, ugyanakkor nem mindennapi színvilága – a fekete és az arany elegáns kombinációja révén is kiemelkedő. Ez a modell nagyszerűen beválik glamour vagy art deco stílusú konyhákban, ahol a kontrasztok játsszák a főszerepet. Ezt a csaptelepet elsősorban az alábbiak jellemzik:modern dizájn, amely hosszú évekig divatos marad az univerzális fekete és a Primagran gránit mosogatók minden színéhez kiválóan illeszkedő arany összekapcsolása rugalmas szilikon kifolyócső 360° elfordulási szöggel,sárgaréz alappal 35 mm átmérőjű, tartós kerámia fejA konyhai szerelvények kivételesen intenzív használatnak vannak kitéve, ezért olyan fontos, hogy tartós és jó minőségű anyagokból készüljenek. A Primagran 7000 csaptelep sárgaréz teste ellenállóképességet biztosít a mechanikus sérülésekkel és a korrózióval szemben. A csaptelep feje ugyanakkor kerámiából készült, ami megbízhatóságot biztosít számára. A Primagran 7000 aranyszínű konyhai csaptelep rugalmas kifolyócsővel van felszerelve, melynek köszönhetően nagyfokú használati kényelmet biztosít. 360°-ban elforgatható, ezért a nagy edények elmosása vagy a mosogató sarkainak gondos megtisztítása nem fog semmilyen gondot okozni. Az ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a hőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes beállítását. Frontális vagy oldalsó helyzetben is felszerelhető, a jobb- és balkezes felhasználók igényeinek megfelelően. A Primagran 7000 konyhai csaptelep közvetlenül a konyhai munkalapra és a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A készlethez mellékelünk egy 40 cm-es csatlakoztató csőkészletet és egy részletes használati utasítást, amelyekkel a felszerelés problémamentesen elvégezhető. Csaptelepeinkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. Annak érdekében, hogy biztosítsuk az Ön számára az új konyha összes elemének pontos megtervezéséhez szükséges időt, 30 napig tesszük lehetővé a megvásárolt termék visszaváltását. Ez az Ön konyhája – tegye széppé és kényelmessé! Válassza a Primagran 7000 konyhai csaptelepet!

  4.94/5 (33 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft
 • Csaptelep 7300
  <
  >
  29 900Ft 34 900Ft
  Csaptelep Primagran 7300 Fekete

  A konyhafelszerelésnek ki kell hangsúlyoznia a konyha stílusát, de időnként nehéz megtalálni a megfelelő szerelvényeket, amelyek jól illeszkednének egy modern berendezéshez. A fekete Primagran 7300 csaptelep kiváló választás az indusztriális vagy minimalista stílusú konyhákhoz. Érdemes felfigyelni alábbi tulajdonságaira:különleges forma, amely kiválóan kiegészíti egy modern belső tér berendezését a Primagran gránit mosogatók minden színéhez illeszkedő fekete szín rugalmas szilikon kifolyócsősárgaréz alappal tartós kerámia fejA Primagran 7300 csaptelep kiemelkedően tartós, mégpedig a felhasznált anyagoknak köszönhetően. Teste sárgarézből készült, amely különösen ellenálló a korrózióval és a mechanikus sérülésekkel szemben. A kerámia fej biztosítja a csaptelep hibamentes működését, még intenzív használat körülményei közt is. A konyhai szerelvények megválasztása során érdemes gondoskodni arról, hogy az megkönnyítse a mindennapi tevékenységek elvégzését. A fekete Primagran 7300 csaptelep olyan modell, amely rugalmas kifolyócsövének köszönhetően szavatolja a magas szintű munkavégzési kényelmet. 360°-ban elforgatható, ami lehetővé teszi a nagy edények kényelmes elmosását vagy a mosogató nehezen hozzáférhető sarkainak könnyű leöblítését. A csaptelep emellett kényelmes fogantyúval van felszerelve, amely jobb- és balkezes személyek igényeinek megfelelően egyaránt felszerelhető. Lehetővé teszi emellett a vízhőmérséklet és a víznyomás zökkenőmentes és pontos beállítását. A Primagran 7300 konyhai csaptelep a konyhai munkalapra és közvetlenül a mosogatóra egyaránt felszerelhető. A felszerelés problémamentesen elvégezhető, amit a készlethez mellékelt használati utasítás és méretezett csatlakoztató csőkészlet is megkönnyít. Termékünkre 5 éves megbízhatósági jótállás vonatkozik. A konyha teljes felszerelésének megválasztása időigényes, ezért 30 napot adunk a megvásárolt termék visszaváltására. Emelje ki konyhája modern kialakítását és tegye kényelmessé - válassza a fekete Primagran 7300 csaptelepet! 

  4.89/5 (44 Vélemények)
  29 900Ft 34 900Ft

Csaptelepek hajlékony kifolyóval

A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepek tartós, látványos, kényelmes és praktikus modellek. A széles választékkal rendelkező konyhai csaptelepekhez tökéletesen harmonizáló gránit vagy más anyagú mosogató választható.
A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepeket kínál klasszikus színekben mint például fehér vagy fekete, és merészebb színekben mint narancssárga, zöld és piros.  Ennek köszönhetően a hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepet párosíthatjuk hagyományos, klasszikus, modern, retro vagy amerikai stílusú konyhával.
A színes, hajlékony kifolyóval rendelkező konyhai csaptelepek párosításának sokfélesége számtalan lehetőséget kínál a konyha berendezésére.  A hajlékony kifolyónak köszönhetően ezeket a konyhai csaptelepeket bátran használhatjuk kis-vagy nagy méretű konyhákban egyaránt

 

A Primagran hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepei egyben tartós és pontosan elkészített konyhai eszközök is. Ezt erősíti  a réz csaptest és a kerámia csapfej. Ezek az alkatrészek eredményezik, hogy a Primagran  konyhai csaptelepek hosszú évekig szolgálják tulajdonosaikat. Ellenállóak a szennyeződésekkel, magas hőmérséklettel és kémiai tisztító-és ápolszerekkel szemben valamint ütés-és rozsdaállóak. Egyéb j tulajdonságuk, hogy nagyon könnyen tisztán tarthatóak és egy egyszerű ápolási művelet garantálja a csaptelep tökéletes kinézetet nagyon hosszú időre. A csaptelep kiváló minőségét hitelesítések és tanúsítványok igazolják valamint a 2 éves garancia.

 

A hajlékony kifolyóval ellátott Primagran konyhai csaptelep egyben garantálja a kényelmes munkát. Ez azért lehetséges, mert a csaptelep nem tradicionális csővel, hanem hajlékony kifolyóval rendelkezik, melyen egy széles zuhanyfej található. A Primagran kínálatában megtalálható a hajlékony kifolyó párosítása a forgatható csapteleppel - ez lehetővé teszi nem csak edények, élelmiszerek elöblítését, a medence tisztítását, hanem edények vízzel való kényelmes megtöltését is. A konyhai csaptelep hajlékony kifolyóval ideális segítség lesz minden konyhában.

A Primagran ajánlata több ilyen típusú csaptelepet tartalmaz. Az egyes modellek alakja, színe, magassága és kifolyócsöve eltér egymástól. A széles választék lehetővé teszi, hogy a konyhai mosogató méretéhez tökéletesen passzoló csaptelepet válasszunk ki. Az általunk kínált modellek egy-vagy kétmedencés mosogatókhoz ajánlottak és mint kompromisszumos megoldásként megfelelőek a félmedencés mosogatókhoz is. Konyhai csaptelepeink elő vannak készítve az önálló felrögzítéshez, ami történhet a konyhapultba vagy a mosogatn erre a célra gyárilag elhelyezett csaptelep furatba. Behelyezésük gyors és egyszerű. Ha nem tudsz dönteni, hogy melyik hajlékony kifolyóval rendelkező csaptelepet válaszd vagy bizonytalan vagy, hogy melyik fog a leginkább passzolni a mosogatóhoz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot - segítünk megtalálni a legideálisabb megoldást a konyhádba!