Primagran
Primagran

Szelektív gyűjtők 

 • Kihúzható szemetes, 34 literes, három kosárral Elletipi
  <
  >
  24 900Ft 29 900Ft
  Kihúzható szemetes, 34 literes, három kosárral. Elletipi

  Egy otthoni konyhára szabott szemétválogató Minden a vegyesbe megy, mert az asztallap alatt nincs elég hely néhány szemetesnek? Ismerje meg az Ecofil szemétválogató-szettet, melynek köszönhetően a papír, a műanyag és az üveg külön edénybe érkezik, Ön pedig nem veszíti el emiatt a teljes szabad helyet a mosogató alatt.1 db. 18 l és 2 db. 8-8 l űrtartalmú szemetes méretek: 30x45x36 cm nyitható frontú konyhaszekrényekhez a szekrény minimális belső szélessége: 40 cmÖkologikus választás előnyökkel az Ön számára A 3 kényelmes vödör  strapabíró műanyagból készült, és ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben, mint amilyenek a karcolódások vagy deformálódások. Az eredmény? Néhány év elteltével továbbra is úgy fognak kinézni, mintha tegnap vette volna őket. A kopásálló krómozott acél keret garantálja a szemétválogató sima kihúzását – blokkolódás és szorulás nélkül. Emellett környezetbarát is, mivel végül nem kell a szemetesbe kerülnie, hanem újrafeldolgozásra kerülhet.  Tiszta szemetesek erőfeszítés nélkül Az edények tapadásgátló műanyagból készültek, amely megkönnyíti tisztán tartásukat. Az ételmaradékok vagy csomagolás-elemek nem fognak a fedélhez ragadni, Önnek pedig nem kell időt vesztegetnie a súrolására. A légmentesen záródó fedeleknek köszönhetően elkerüli a kellemetlen szagokat is a konyhában, amikor pedig a szemetesek megtelnek, a praktikus fogantyúk segítségével könnyedén ki tudja őket emelni a sínből. Dizájn minden belső térhez A szemétválogató maximálisan univerzális alakja és színvilága révén jól mutat a fehér, fekete és a kék konyhában egyaránt. Nem kell olyan megoldás mellett döntenie, amely vagy praktikus, vagy stílusos. Az Ecofillal megkapja a kettőt egyben. A konyhában szükséges kényelem A mozgó sín lehetővé teszi egyetlen mozdulattal kihúzni az edényeket a szekrényből és kényelmesen beléjük dobni a szemetet. Ezt értékelni fogják mind azok, akiknek a konyhájában mély beépítés található, mind a hasznos megoldások hívei. A szemétválogató az egyszerű fém keret használatának és a külső fedélről való lemondásnak köszönhetően nem foglal sok helyet. Végeredményben szabad teret nyer, amelyből a konyhában sosincs elég. A szemétválogató egyszerű beszerelésével bárki boldogul. Elég 4 csavar és a termékhez csatolt átlátható utasítás, hogy néhány perc alatt elhelyezze a konyhaszekrényben.

  Méretek

  450 x 300 x 360 mm Szekrény 40 cm-től

  4.93/5 (14 Ismertető(k))
  24 900Ft 29 900Ft
 • Kihúzható szemetes, 36 literes, két kosárral Elletipi
  <
  >
  24 900Ft 29 900Ft
  Kihúzható szemetes, 36 literes, két kosárral. Elletipi

  Egy otthoni konyhára szabott szemétválogató Minden a vegyesbe megy, mert az asztallap alatt nincs elég hely néhány szemetesnek? Ismerje meg az Ecofil szemétválogató-szettet, melynek köszönhetően a papír, a műanyag és az üveg külön edénybe érkezik, Ön pedig nem veszíti el emiatt a teljes szabad helyet a mosogató alatt.2 db. 18-18 l űrtartalmú szemetes méretek: 30x45x36 cm nyitható frontú konyhaszekrényekhez a szekrény minimális belső szélessége: 40 cmÖkologikus választás előnyökkel az Ön számára A 2 kényelmes vödör  strapabíró műanyagból készült, és ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben, mint amilyenek a karcolódások vagy deformálódások. Az eredmény? Néhány év elteltével továbbra is úgy fognak kinézni, mintha tegnap vette volna őket. A kopásálló krómozott acél keret garantálja a szemétválogató sima kihúzását – blokkolódás és szorulás nélkül. Emellett környezetbarát is, mivel végül nem kell a szemetesbe kerülnie, hanem újrafeldolgozásra kerülhet.  Tiszta szemetesek erőfeszítés nélkül Az edények tapadásgátló műanyagból készültek, amely megkönnyíti tisztán tartásukat. Az ételmaradékok vagy csomagolás-elemek nem fognak a fedélhez ragadni, Önnek pedig nem kell időt vesztegetnie a súrolására. A légmentesen záródó fedeleknek köszönhetően elkerüli a kellemetlen szagokat is a konyhában, amikor pedig a szemetesek megtelnek, a praktikus fogantyúk segítségével könnyedén ki tudja őket emelni a sínből. Dizájn minden belső térhez A szemétválogató maximálisan univerzális alakja és színvilága révén jól mutat a fehér, fekete és a kék konyhában egyaránt. Nem kell olyan megoldás mellett döntenie, amely vagy praktikus, vagy stílusos. Az Ecofillal megkapja a kettőt egyben. A konyhában szükséges kényelem A mozgó sín lehetővé teszi egyetlen mozdulattal kihúzni az edényeket a szekrényből és kényelmesen beléjük dobni a szemetet. Ezt értékelni fogják mind azok, akiknek a konyhájában mély beépítés található, mind a hasznos megoldások hívei. A szemétválogató az egyszerű fém keret használatának és a külső fedélről való lemondásnak köszönhetően nem foglal sok helyet. Végeredményben szabad teret nyer, amelyből a konyhában sosincs elég. A szemétválogató egyszerű beszerelésével bárki boldogul. Elég 4 csavar és a termékhez csatolt átlátható utasítás, hogy néhány perc alatt elhelyezze a konyhaszekrényben.

  Méretek

  450 x 300 x 360 mm Szekrény 40 cm-től

  4.96/5 (23 Ismertető(k))
  24 900Ft 29 900Ft
 • Kihúzható szemetes, 32 literes, négy kosárral Elletipi
  <
  >
  24 900Ft 29 900Ft
  Kihúzható szemetes, 32 literes, négy kosárral. Elletipi

  Egy otthoni konyhára szabott szemétválogató Minden a vegyesbe megy, mert az asztallap alatt nincs elég hely néhány szemetesnek? Ismerje meg az Ecofil szemétválogató-szettet, melynek köszönhetően a papír, a műanyag és az üveg külön edénybe érkezik, Ön pedig nem veszíti el emiatt a teljes szabad helyet a mosogató alatt.4 db. 8-8 l űrtartalmú szemetes méretek: 30x45x36 cm nyitható frontú konyhaszekrényekhez a szekrény minimális belső szélessége: 40 cmÖkologikus választás előnyökkel az Ön számára A 4 kényelmes vödör  strapabíró műanyagból készült, és ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben, mint amilyenek a karcolódások vagy deformálódások. Az eredmény? Néhány év elteltével továbbra is úgy fognak kinézni, mintha tegnap vette volna őket. A kopásálló krómozott acél keret garantálja a szemétválogató sima kihúzását – blokkolódás és szorulás nélkül. Emellett környezetbarát is, mivel végül nem kell a szemetesbe kerülnie, hanem újrafeldolgozásra kerülhet.  Tiszta szemetesek erőfeszítés nélkül Az edények tapadásgátló műanyagból készültek, amely megkönnyíti tisztán tartásukat. Az ételmaradékok vagy csomagolás-elemek nem fognak a fedélhez ragadni, Önnek pedig nem kell időt vesztegetnie a súrolására. A légmentesen záródó fedeleknek köszönhetően elkerüli a kellemetlen szagokat is a konyhában, amikor pedig a szemetesek megtelnek, a praktikus fogantyúk segítségével könnyedén ki tudja őket emelni a sínből. Dizájn minden belső térhez A szemétválogató maximálisan univerzális alakja és színvilága révén jól mutat a fehér, fekete és a kék konyhában egyaránt. Nem kell olyan megoldás mellett döntenie, amely vagy praktikus, vagy stílusos. Az Ecofillal megkapja a kettőt egyben. A konyhában szükséges kényelem A mozgó sín lehetővé teszi egyetlen mozdulattal kihúzni az edényeket a szekrényből és kényelmesen beléjük dobni a szemetet. Ezt értékelni fogják mind azok, akiknek a konyhájában mély beépítés található, mind a hasznos megoldások hívei. A szemétválogató az egyszerű fém keret használatának és a külső fedélről való lemondásnak köszönhetően nem foglal sok helyet. Végeredményben szabad teret nyer, amelyből a konyhában sosincs elég. A szemétválogató egyszerű beszerelésével bárki boldogul. Elég 4 csavar és a termékhez csatolt átlátható utasítás, hogy néhány perc alatt elhelyezze a konyhaszekrényben.

  Méretek

  450 x 300 x 360 mm Szekrény 40 cm-től

  5.00/5 (22 Ismertető(k))
  24 900Ft 29 900Ft

Szelektív gyűjtők

A hulladékgyűjtő konténerek minden lakás szerves részét képezik. Nehéz elképzelni bármilyen konyhát anélkül, hogy jelen lenne ez a kiegészítő, amely a belső tér rendjének és funkcionalitása gondozásának központja. A piacon sokféle szemetes van, ezért gondosan válogatott és a legpraktikusabb, kiváló minőségű anyagokból készült kukákat kínálunk, amelyek megkönnyítik a konyha mindennapi használatát és a lehető legjobb módon szolgálják a rend érzetét.

Ebben a kategóriában kiválaszthat magának egy kukát, amely tökéletesen harmonizál az Ön által választott mosogatónkkal vagy egyéb elérhető tartozékokkal együtt. A rendelkezésre álló konténerek között talál olyan termékeket, amelyek nemcsak a konyhabútorokban, de az irodában vagy más belső terekben is hasznosnak bizonyulnak.

Az általunk kínált praktikus, kihúzható szelektív gyűjtőknek köszönhetően helyet takaríthat meg a konyhapult alatt, és több, különböző kosár egyidejű használatával könnyedén elkülönítheti hulladékát.