Mosogató - London 80 aláépíthető gránit mosogatótálca

4.95 / 5 (491 vélemények)
Méret: 755 x 450 mm Szekrény mérete: Szekrény 80 cm-től
Egyedi Protect+ bevonat garantálja, hogy a szennyeződések, foltok és vízkő lassabban ülepedjenek le, és könnyebben eltávolíthatók legyenek. A Primagran szakemberei a Protect+ védőbevonatot már a gyártási folyamat során fogják alkalmazni, így mosogatód maximális védelmet nyer.
Legjobb ár garancia!
Ön közvetlenül a gyártótól vásárolja meg a mosogatót, ezért termékeinkre a legalacsonyabb ár garanciát vállaljuk.
-50 000Ft

59 900Ft 109 900Ft

Kérd szakértő tanácsát
Rendelj telefonon
+36 96 200 160
Hívja szakértőinket, akik segítenek a mosogató kiválasztásában és a vásárlásban.
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8 és 16
A termék előnyei
Pult alatti telepítés Pult alatti telepítés  A mosogató a pult alatt van, ami azt jelenti, hogy peremei nem nyúlnak ki a munkalap fölé, ezáltal egy összefüggő egészet hoznak létre.
Antibakteriális bevonat* Antibakteriális bevonat*  Az ezüst nanorészecskék gátolják a baktériumok szaporodását; ezeknek a részecskéknek nagy a felület/térfogat aránya, ami jelentős biológiai aktivitást eredményez.
Gombaölő bevonat Gombaölő bevonat  Megakadályozza a gombák, köztük a penész letelepedését a mosogató felületén.
Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez  5 színváltozat és 20 különböző alakú mosogató teszi lehetővé, hogy a gyártott mosogatókat sikeresen kombináld a Primagran csaptelepekkel.
Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben  A mosogató hőállónak minősül az ún. száraz teszten, amely a mosogató felületének érintkezését szimulálja pl. egy forró edénnyel.
Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben  A mosogató ellenáll a vízhőmérséklet gyors változásának (15–95 °C hőmérsékleti tartomány).
Karcálló Karcálló  A mosogató meg van erősítve (a gyanta háromdimenziós térhálósítási folyamaton megy keresztül), amelynek köszönhetően a mosogató felülete tartós.
Ellenálló a szennyeződésekkel szemben Ellenálló a szennyeződésekkel szemben  A mosogató térhálósított szerkezete megakadályozza a szennyeződések mély behatolását a felszínbe.
Ütésálló Ütésálló  Az anyag dinamikus terhelés hatására repedésálló.
Ellenálló az elszíneződéssel szemben Ellenálló az elszíneződéssel szemben  A mosogató felülete ellenáll a vegyszereknek és a foltot hagyó anyagoknak.
Könnyen tisztítható Könnyen tisztítható  A szennyeződések és lerakódások nem ragadnak rá a mosogató felületére, könnyen eltávolíthatóak.
Nem fakul Nem fakul  A mosogató felülete nem színeződik el.

* Az antibakteriális bevonatos modellekre vonatkozik - több információ a Antibakteriális technológiája fül alatt

Egyéb infó

Nagy a konyhád és szeretsz főzni? Olyan modern mosogatót keresel a konyhádhoz, amely megfelel az elvárásaidnak? Akkor a London 80 a tökéletes megoldás a számodra - ez egy gránitból készült Prémium termék, amely lehetővé teszi az edények kényelmes mosogatását és az ételek elkészítését. A modern elegancia, a sérülésekkel szembeni ellenállás és a funkcionalitás kombinációja, amely megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak.

A London 80 gránit mosogató legfontosabb előnyei

  •  Munkalap alá építhető mosogató - nem nyúlik ki a munkalap felé, és a természetes árnyalatok tökéletesen illeszkednek a kő, a kompozit, a mesterséges kő vagy a szinterezett munkalapokhoz
  •  Higiénia és tisztaság - a munkalapon lévő morzsákat vagy vizet egy mozdulattal be lehet „söpörni” a mosogatóba, és le lehet öblíteni
  •  Egyszerű, minimalista forma, megfelel a legigényesebb felhasználók igényeinek is
  •  Nagy mosogatómedence (19 cm mély) az edények kényelmes mosogatásához
  •  A kiegészítők széles választéka - beleértve az elegáns konyhai csapokat is
  •  A legjobb minőség, amelyet az elégedett felhasználók igazolnak
  •  Tartozékok nagy választéka
  •  Jó véleménnyel rendelkező lengyel termék

A London 80 gránit mosogató a sorozat legkiválóbb megoldása, amely nagyobb konyhákban is jól fog működni, és a legigényesebb felhasználókat is kielégíti. Ráadásul egy aláépíthető mosogatóról van szó, amely nem nyúlik ki a munkapulton túl, tökéletesen egyenes felületet hozva létre vele.

Ez a nagyon vonzó áron kapható gyönyörű mosogató a minimalista design és a tartósság tökéletes kombinációja. A gránit használata a gyártáskor azt jelenti a gyakorlatban, hogy sok évnyi intenzív használat ellenére is megőrzi nagyszerű megjelenését és kiváló használati értékeit. Ellenáll a hőmérséklet ingadozásának, az elszíneződésnek és a karcolásoknak, és a legjobb minőségét az összes lengyel és európai szabványnak való megfelelés is alátámasztja.
A London 80-at nemcsak a modern, stílusos megoldások kedvelőinek ajánlják, hanem a kényelmes használatot és a funkcionalitást értékelőknek is. Rendkívül nagy (19 cm mély) mosogatómedencével rendelkezik, amelyet tökéletesen beállíthat a munkalaphoz, a rendelkezésre álló hely minden centiméterét kihasználva. Rugalmas kialakítású, mert mind a csap helye, mind az adagoló bárhol elhelyezhető - ahol csak akarja!
A gránit mosogató higiénikus megoldás is - nemcsak nagyon könnyen tisztítható, de lehetővé teszi a konyha tisztán tartását is. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nem áll ki az asztallap fölé, könnyen bele lehet söpörni bármilyen ételmaradékot, szennyeződést vagy vizet, majd gyorsan le lehet öblíteni. Azok az emberek, akik a konyhájukban a leghigiénikusabb körülményeket szeretnék biztosítani, megrendelhetik az aláépített mosogató speciális változatát is, amely antibakteriális formulát használ - ennek köszönhetően nem fejlődik ki káros mikroorganizmus.

A London 80 egyszerű és gyorsan beépíthető - a szakember megkapja a digitális összeszerelési útmutatót és a szükséges rögzítő eszközöket. Javasoljuk az aláépíthető mosogató beépítését kő, mesterséges kő, kompozit vagy szinterezett munkalapokba, legalább 25 mm vastagsággal és a munkalap gyártójának ajánlása szerint. Az ajánlott kivágás a munkalapon 5 mm-rel kisebb, mint a mosogató belső éle, és figyelembe veszi a mosogató feletti munkalap túlnyúlását – összeszerelési útmutató letölthető.

Rugalmasságot biztosítunk a kiegészítők kiválasztásában - a csap és az adagoló furata a munkalapon készíthető, a munkalap kivágásáért és felszereléséért felelős szakemberrel egyeztetve.

Termék kiszállítás
dostawa_icon_3.png
Csomagfeladás 24 órán belül
dostawa_icon_4.png
Szállítási költség - ingyenes
dostawa_icon_2.png
Garancia a biztonságos szállításra
dostawa_icon_3.png
35 év garancia a gránit mosogatókra
dostawa_icon_4.png
Több mint 200 000 pozitív vélemény
dostawa_icon_2.png
Szállítási idő 5 munkanap
dostawa_icon_5.png
30 napos visszaküldési idő
Technikai tulajdonságai
Méret:755 x 450 mm
Szekrény mérete:Szekrény 80 cm-től
Medence mélysége:190mm
Tömeg:ok. 12kg
Lefolyó: 3 1/2"
Garancia:35 év
Termék visszaküldése:30 nap
Medencék száma:Egymedencés
Összetétel:20 % műgyanta
80% gránitőrlemény
Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
Megfordítható:Nem
A kamrák száma:egymedencés
Vízelvezető:Csepegtető Nélkül
Mosogató szélessége:40-50 cm
Mosogató típusa:aláépíthető
Technikai tulajdonságai
  • londyb80_rys_tech
Vélemények a termékről


Mutasd a következő termékismertetőket

Különleges ajánlatok