Mosogató - London 60 aláépíthető gránit mosogatótálca

4.96 / 5 (2322 vélemények)
Méret: 555 x 450 mm Szekrény mérete: Szekrény 60 cm-től
Egyedi Protect+ bevonat garantálja, hogy a szennyeződések, foltok és vízkő lassabban ülepedjenek le, és könnyebben eltávolíthatók legyenek. A Primagran szakemberei a Protect+ védőbevonatot már a gyártási folyamat során fogják alkalmazni, így mosogatód maximális védelmet nyer.
Legjobb ár garancia!
Ön közvetlenül a gyártótól vásárolja meg a mosogatót, ezért termékeinkre a legalacsonyabb ár garanciát vállaljuk.
-30 000Ft

49 900Ft 79 900Ft

Kérd szakértő tanácsát
Rendelj telefonon
+36 96 200 160
Hívja szakértőinket, akik segítenek a mosogató kiválasztásában és a vásárlásban.
Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8 és 16
A termék előnyei
Pult alatti telepítés Pult alatti telepítés  A mosogató a pult alatt van, ami azt jelenti, hogy peremei nem nyúlnak ki a munkalap fölé, ezáltal egy összefüggő egészet hoznak létre.
Antibakteriális bevonat* Antibakteriális bevonat*  Az ezüst nanorészecskék gátolják a baktériumok szaporodását; ezeknek a részecskéknek nagy a felület/térfogat aránya, ami jelentős biológiai aktivitást eredményez.
Gombaölő bevonat Gombaölő bevonat  Megakadályozza a gombák, köztük a penész letelepedését a mosogató felületén.
Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez Színben és stílusban illeszkedik a Primagran csaptelepekhez  5 színváltozat és 20 különböző alakú mosogató teszi lehetővé, hogy a gyártott mosogatókat sikeresen kombináld a Primagran csaptelepekkel.
Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben  A mosogató hőállónak minősül az ún. száraz teszten, amely a mosogató felületének érintkezését szimulálja pl. egy forró edénnyel.
Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben Ellenálló a nagy hőmérsékletváltozással szemben  A mosogató ellenáll a vízhőmérséklet gyors változásának (15–95 °C hőmérsékleti tartomány).
Karcálló Karcálló  A mosogató meg van erősítve (a gyanta háromdimenziós térhálósítási folyamaton megy keresztül), amelynek köszönhetően a mosogató felülete tartós.
Ellenálló a szennyeződésekkel szemben Ellenálló a szennyeződésekkel szemben  A mosogató térhálósított szerkezete megakadályozza a szennyeződések mély behatolását a felszínbe.
Ütésálló Ütésálló  Az anyag dinamikus terhelés hatására repedésálló.
Ellenálló az elszíneződéssel szemben Ellenálló az elszíneződéssel szemben  A mosogató felülete ellenáll a vegyszereknek és a foltot hagyó anyagoknak.
Könnyen tisztítható Könnyen tisztítható  A szennyeződések és lerakódások nem ragadnak rá a mosogató felületére, könnyen eltávolíthatóak.
Nem fakul Nem fakul  A mosogató felülete nem színeződik el.

* Az antibakteriális bevonatos modellekre vonatkozik - több információ a Antibakteriális technológiája fül alatt

Egyéb infó

A London 60 egy kiváló minőségű munkalap alá építhető gránit mosogató, amely 60 cm-es szekrényekhez alkalmas és megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Ez egy olyan termék, amelyben a magas esztétika élmény együtt jár a tartóssággal és a funkcionalitással - ennek köszönhetően olyan prémium megoldásokat kínál, amelyek jól működnek a legmodernebb konyhákban és konyhasarokban is. Ez lehetővé teszi a mosogatást és az ételek elkészítését minden egyes nap, a legnagyobb kényelem biztosítása mellett.

A London 60 gránit mosogató legfontosabb előnyei

  •  Munkalap alá építhető mosogató - nem nyúlik ki a munkalap felé, és a természetes árnyalatok tökéletesen illeszkednek a kő, a kompozit, a mesterséges kő vagy a szinterezett munkalapokhoz
  •  Higiénia és tisztaság - a Munkalapon lévő morzsákat vagy vizet egy mozdulattal be lehet kaparni a mosogatóba, és le lehet öblíteni
  •  Minimalista forma és gyönyörű megjelenés, tökéletes minden modern konyhához
  •  Tágas mosogatómedence (19 cm mély) az edények kényelmes mosogatásához
  •  A kiegészítők széles választéka - beleértve az elegáns konyhai csapokat is
  •  A legjobb minőség, amelyet az elégedett felhasználók igazolnak
  •  Tartozékok nagy választéka
  •  Jó véleménnyel rendelkező lengyel termék

A gránit mosogatót a legújabb trendek és az ügyfelek igényei alapján hozták létre. Minimalista formája van - téglalap alakú és felesleges díszítő elemek nélkül is nagyon lenyűgöző. Telepítés után a mosogató nem nyúlik ki a munkalapon túlra, tökéletesen sík felületet hoz létre. A gyártás során felhasznált természetes anyagoknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kő és a kompozit munkalapokhoz. Befektetésével a rendelkezésre álló hely minden centijét felhasználja, tökéletesen illeszkedik a szekrényhez.

Az aláépített mosogató egyszerű formájú és nagyon vonzó áron elérhető, minőségi kidolgozottsága lenyűgöző. A gránit és a gyanta modern keverékének használata rendkívül tartóssá teszi. Ártalmatlan az elszíneződésre, a változó hőmérsékletre, a karcolásokra és minden egyéb mechanikai sérülésre, ennek köszönhetően hosszú évekig fog működni, hosszú intenzív használat után is örömet okozva a felhasználóinak. Minden lengyel és európai szabványnak megfelel. A London 60 a praktikus megoldások megtestesítője.

A rendkívül nagy, 19 cm mély mosogatómedence lehetővé teszi még a nagyobb edények mosását is, a legnagyobb kényelem fenntartása mellett, a mosogató pedig a mosogatógép kiegészítéseként vagy külön konyhai szerelvényként használható. Használatában univerzális, mert különböző felületű konyhákban is jól működhet, és az egyenesen  harmonikus méreteknek köszönhetően tökéletesen alkalmas nagyobb konyhák berendezéseinek létrehozására (pl. sorozat másik gránit mosogató modelljével - London 40).

A London 60 egyszerű és gyorsan telepíthető - a szakember megkapja a digitális összeszerelési útmutatót és a szükséges rögzítő eszközöket.

Javasoljuk az aláépíthető mosogató beépítését kő, mesterséges kő, kompozit vagy szinterezett munkalapokba, legalább 25 mm vastagsággal és a munkalap gyártójának ajánlása szerint.Az ajánlott kivágás a munkalapon 5 mm-rel kisebb, mint a mosogató belső éle, és figyelembe veszi a mosogató feletti munkalap túlnyúlását – összeszerelési útmutató letölthető.

Rugalmasságot biztosítunk a kiegészítők kiválasztásában - a csap és az adagoló furata a munkalapon készíthető, a munkalap kivágásáért és felszereléséért felelős szakemberrel egyeztetve.

Termék kiszállítás
dostawa_icon_3.png
Csomagfeladás 24 órán belül
dostawa_icon_4.png
Szállítási költség - ingyenes
dostawa_icon_2.png
Garancia a biztonságos szállításra
dostawa_icon_3.png
35 év garancia a gránit mosogatókra
dostawa_icon_4.png
Több mint 200 000 pozitív vélemény
dostawa_icon_2.png
Szállítási idő 5 munkanap
dostawa_icon_5.png
30 napos visszaküldési idő
Technikai tulajdonságai
Méret:555 x 450 mm
Szekrény mérete:Szekrény 60 cm-től
Medence mélysége:190mm
Tömeg:ok. 12kg
Lefolyó: 3 1/2"
Garancia:35 év
Termék visszaküldése:30 nap
Medencék száma:Egymedencés
Összetétel:20 % műgyanta
80% gránitőrlemény
Termék elérhetősége:Nagyon nagy mennyiség
Megfordítható:Nem
A kamrák száma:egymedencés
Vízelvezető:Csepegtető Nélkül
Mosogató szélessége:40-50 cm
Mosogató típusa:aláépíthető
Technikai tulajdonságai
  • londyn60_rys_tech
Vélemények a termékről


Mutasd a következő termékismertetőket

Különleges ajánlatok